Prima pagina arrow FEMINA CLUB arrow Retete culinare arrow Rata salbatica cu portocale
Categorii
Prima pagina
SPECTACOLUL CUNOASTERII
ISTORII UITATE
PARANORMAL
FEMINA CLUB
STAREA DE VEGHE
TERRA X
MINUNI ALE LUMII
CONSULTATII FARA PLATA
TERAPII COMPLEMENTARE
BLITZ
HOROSCOP
ASTAZI IN ISTORIE
VERIFICATI-VA CUNOSTINTELE
FORUM
STIRI
BILETE DE AVION
PROGRAM TV
FELICITARI
VREMEA
PROGRAM CINEMA
MAGAZIN .RO
DESPRE NOI
CONTACT
User Menu
Avem 14 vizitatori online

Rata salbatica cu portocale

Imprimare E-mail
marži, 24 februarie 2004

           1 rata, 3 portocale, 100 ml vin, 50 ml coniac, 60 g zahar, 50 g unt, 50 ml ulei, 50 g faina, câteva felii de ceapa, morcovi si telina, 30 g bulion. Rata, curatata si spalata, se taie in bucati si se prajeste in untura. Dupa ce carnea s-a prajit putin se scoate si se pune in alt vas, in untura ramasa se prajesc ceapa, morcovii, telina, toate date pe razatoarea cu gauri mari si se rumenesc putin, apoi se presara faina si se mai calesc 5-6 minute. Se stinge cu bulion si cu apa calda, se lasa sa fiarba 20-30 minute. Se paseaza legumele peste carne si se fierbe totul pâna ce carnea este gata. Se curata portocalele de coaja. Cojile se taie foarte subtiri, ca fideaua, si se fierb in apa. Se arunca apa si se fierb din nou cu apa curata, pâna devin moi. Miezul se desface in felii, se asaza intr-o tava unsa cu unt care se introduce in cuptorul incins. Se tine 10 minute, se scoate si se sting cu vin. Cojile scurse se rastoarna peste carnea fiarta, se adauga zaharul ars stins cu zeama de carne sau de oase si coniac. Se serveste fierbinte, fara alta garnitura, numai cu felii de portocale.

 
< < articolul precedent   articolul urmator > >

Cauta in arhiva magazin.ro
ABONAMENTE LA REVISTA MAGAZIN

Cititorii fideli ai revistei noastre au la dispozitie articolele cele mai interesante direct online, in aceasta pagina de internet. Exista, insa, si o alta categorie de cititori fideli care prefera editiile tiparite, prin care noi incercam sa ajungem in toate colturile tarii. Pentru acestia exista optiunea abonamentului, una dintre cele mai sigure si mai facile metode de a intra, saptamanal, in posesia revistei MAGAZIN.

Nu ezitati sa va abonati!


Abonamentul se poate face direct la redactie prin:
- expedierea unui mandat postal la orice Oficiu Postal, dupa modelul reprodus mai jos;
- plata in urmatoarele conturi bancare pentru client Casa Editoriala "Magazin" S.R.L. (CUI: RO1571838):
1) RO74BACX0000003000160000 Unicredit Tiriac
2) RO24RNCB0072049689850001 B.C.R.
- la orice Oficiu Postal din tara (Revista Magazin figurand la pozitia 19355 din Catalogul Publicatiilor).

PRETURILE ABONAMENTELOR sunt urmatoarele:
- 1 luna: 6,00 lei
- 2 luni: 12,00 lei
- 3 luni: 18,00 lei
- 4 luni: 24,00 lei
- 5 luni: 30,00 lei
- 6 luni: 36,00 lei

Cititorii din strainatate pot contracta abonamente, achitand contravaloarea abonamentului dorit (50 euro sau 70 $, un abonament pe sase luni; 25 euro sau 35 $, un abonament pe trei luni) in conturile societatii, enumerate mai sus.

CONTACT
Telefon:
0722. 625. 622
021. 317. 89. 65
Email:
Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.
Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.

Incercam astfel sa nu ii dezamagim in nici un fel pe cititorii nostri, o preocupare de la care nu am abdicat niciodata, pe parcursul ultimelor decenii.

Aboneaza-te la newsletter
Email:

Subscribe Unsubscribe
Sondaj
Cele mai noi articole
» Provocari pentru 2018
» James Bond, variante feminine nefericite
» Pentagonul investigheaza fenomenul OZN
» Pastravi prajiti, cu sos de smantana
» Ochii va tradeaza varsta
» Cine se sperie de orasele-fantoma?
» Un mausoleu pentru eternitate
» Socant, prea scump si cubist
» Vanatorii de miere
» Cum combatem arahnofobia
» Banana – fructul antistres
» Poveste despre Caliban
» Miturile false ale Oscarurilor
» Horoscopul saptamanii: 26 februarie – 4 martie 2018
» 22 februarie 1732 – S-a nascut George Washington
» Tema: „MASCA”
» La granita dintre doua lumi
» Roma bantuita de Nero
» O intalnire in provincia Saskatchewan
» Friptura inabusita de vaca
Cele mai populare articole...
» Adevarul despre pasiunile erotice ale Mariei-Tereza
» Calciul si magneziul - vitale pentru sanatate
» Tiroida, o glanda mica, probleme mari
» Sfaturile bioterapeutei Djuna
» Ce a ascuns Charles Darwin?
» Luna va disparea de pe bolta cereasca
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite (2)
» Bolile se vor auto-vindeca
» Hernia de disc, o boala la moda
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite
» Pe Marte exista viata!
» In Peru exista un loc miraculos, unic in lume: Lacul care aduce copii
» 3 pozitii de relaxare
» Viciul care duce la buna-dispozitie
» Iuda intr-un manuscris controversat
» Miracolul lumii invizibile: Lumea dupa Nilsson
» Psoriazisul, vindecat de pesti!
» Corp ceresc condamnat la moarte
» O rapire OZN in Florida
» "Teapa" gripei aviare


Arhiva: » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9