Prima pagina arrow FEMINA CLUB arrow Tort de portocale 22 Feb 2018
Categorii
Prima pagina
SPECTACOLUL CUNOASTERII
ISTORII UITATE
PARANORMAL
FEMINA CLUB
STAREA DE VEGHE
TERRA X
MINUNI ALE LUMII
CONSULTATII FARA PLATA
TERAPII COMPLEMENTARE
BLITZ
HOROSCOP
ASTAZI IN ISTORIE
VERIFICATI-VA CUNOSTINTELE
FORUM
STIRI
BILETE DE AVION
PROGRAM TV
FELICITARI
VREMEA
PROGRAM CINEMA
MAGAZIN .RO
DESPRE NOI
CONTACT
User Menu
Avem 8 vizitatori online

Tort de portocale

Imprimare E-mail
marži, 26 februarie 2002

Blatul: 4 galbenusuri, 140 g zahar pudra, coaja rasa si zeama de la 1 portocala, 140 g nuci date prin masina, 4 albusuri, pesmet alb.
Crema: 2 galbenusuri, zeama unei portocale, 40 g zahar pudra, 1 pachetel de zahar vailat, 3 linguri de vin alb bun, 250 g frisca.
Glazura: 200 g zahar pudra, zeama unei jumatati de portocala.
Se freaca galbenusurile cu zaharul pudra pâna când amestecul creste si se albeste. Se picura câte putin din sucul portocalei, se adauga si coaja rasa, apoi nucile date prin masina si albusurile batute spuma. Daca compozitia este prea moale, se adauga putin pesmet alb cernut fin. Se toarna intr-o forma unsa si tapetata cu hârtie. Se coace la foc moale. Pentru crema, se freaca cele 2 galbenusuri cu zaharul pudra, se adauga câte putin suc de portocala, apoi zaharul vanilat si vinul. Se amesteca bine si se fierbe in bain-marie. Când se ingroasa, se pune la rece, apoi se amesteca cu frisca. Blatul rece se taie in doua sau trei si se umple cu crema preparata, iar pe deasupra se pune glazura, pregatita din: 200 g zahar pudra amestecat cu zeama de la o jumatate de portocala. Se picura apa fierbinte pâna se obtine un sirop gros, care se toarna peste tort. Acesta se tine câteva clipe la gura cuptorului pentru a capata luciu. Se garniseste cu felii de portocala date prin sirop de zahar.

 
< < articolul precedent   articolul urmator > >

Cauta in arhiva magazin.ro
ABONAMENTE LA REVISTA MAGAZIN

Cititorii fideli ai revistei noastre au la dispozitie articolele cele mai interesante direct online, in aceasta pagina de internet. Exista, insa, si o alta categorie de cititori fideli care prefera editiile tiparite, prin care noi incercam sa ajungem in toate colturile tarii. Pentru acestia exista optiunea abonamentului, una dintre cele mai sigure si mai facile metode de a intra, saptamanal, in posesia revistei MAGAZIN.

Nu ezitati sa va abonati!


Abonamentul se poate face direct la redactie prin:
- expedierea unui mandat postal la orice Oficiu Postal, dupa modelul reprodus mai jos;
- plata in urmatoarele conturi bancare pentru client Casa Editoriala "Magazin" S.R.L. (CUI: RO1571838):
1) RO74BACX0000003000160000 Unicredit Tiriac
2) RO24RNCB0072049689850001 B.C.R.
- la orice Oficiu Postal din tara (Revista Magazin figurand la pozitia 19355 din Catalogul Publicatiilor).

PRETURILE ABONAMENTELOR sunt urmatoarele:
- 1 luna: 6,00 lei
- 2 luni: 12,00 lei
- 3 luni: 18,00 lei
- 4 luni: 24,00 lei
- 5 luni: 30,00 lei
- 6 luni: 36,00 lei

Cititorii din strainatate pot contracta abonamente, achitand contravaloarea abonamentului dorit (50 euro sau 70 $, un abonament pe sase luni; 25 euro sau 35 $, un abonament pe trei luni) in conturile societatii, enumerate mai sus.

CONTACT
Telefon:
0722. 625. 622
021. 317. 89. 65
Email:
Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.
Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.

Incercam astfel sa nu ii dezamagim in nici un fel pe cititorii nostri, o preocupare de la care nu am abdicat niciodata, pe parcursul ultimelor decenii.

Aboneaza-te la newsletter
Email:

Subscribe Unsubscribe
Sondaj
Cele mai noi articole
» Provocari pentru 2018
» James Bond, variante feminine nefericite
» Pentagonul investigheaza fenomenul OZN
» Pastravi prajiti, cu sos de smantana
» Ochii va tradeaza varsta
» Cine se sperie de orasele-fantoma?
» Un mausoleu pentru eternitate
» Socant, prea scump si cubist
» Vanatorii de miere
» Cum combatem arahnofobia
» Banana – fructul antistres
» Poveste despre Caliban
» Miturile false ale Oscarurilor
» Horoscopul saptamanii: 26 februarie – 4 martie 2018
» 22 februarie 1732 – S-a nascut George Washington
» Tema: „MASCA”
» La granita dintre doua lumi
» Roma bantuita de Nero
» O intalnire in provincia Saskatchewan
» Friptura inabusita de vaca
Cele mai populare articole...
» Adevarul despre pasiunile erotice ale Mariei-Tereza
» Calciul si magneziul - vitale pentru sanatate
» Tiroida, o glanda mica, probleme mari
» Sfaturile bioterapeutei Djuna
» Ce a ascuns Charles Darwin?
» Luna va disparea de pe bolta cereasca
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite (2)
» Bolile se vor auto-vindeca
» Hernia de disc, o boala la moda
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite
» Pe Marte exista viata!
» In Peru exista un loc miraculos, unic in lume: Lacul care aduce copii
» 3 pozitii de relaxare
» Viciul care duce la buna-dispozitie
» Iuda intr-un manuscris controversat
» Miracolul lumii invizibile: Lumea dupa Nilsson
» Psoriazisul, vindecat de pesti!
» Corp ceresc condamnat la moarte
» O rapire OZN in Florida
» "Teapa" gripei aviare


Arhiva: » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9