Prima pagina arrow FEMINA CLUB arrow Maternitatea starurilor
Categorii
Prima pagina
SPECTACOLUL CUNOASTERII
ISTORII UITATE
PARANORMAL
FEMINA CLUB
STAREA DE VEGHE
TERRA X
MINUNI ALE LUMII
CONSULTATII FARA PLATA
TERAPII COMPLEMENTARE
BLITZ
HOROSCOP
ASTAZI IN ISTORIE
VERIFICATI-VA CUNOSTINTELE
FORUM
STIRI
BILETE DE AVION
PROGRAM TV
FELICITARI
VREMEA
PROGRAM CINEMA
MAGAZIN .RO
DESPRE NOI
CONTACT
User Menu
Avem 1 vizitator online

Maternitatea starurilor

Imprimare E-mail
luni, 22 mai 2006

           Aceasta primavara inregistreaza un veritabil „baby-boom” in lumea starurilor hollywoodiene pentru ca multe dintre ele au trecut de la vorbe la fapte. Fiecare afiseaza bucuria generata de fericitul eveniment.
           Aceasta primavara inregistreaza un veritabil „baby-boom” in lumea starurilor hollywoodiene pentru ca multe dintre ele au trecut de la vorbe la fapte. Fiecare afiseaza bucuria generata de fericitul eveniment. Tom Cruise si Katie Holmes, care afiseaza o burtica colosala isi asteapta pruncul. Brooke Shields ii daruieste o surioara fetitei sale in varsta de trei ani. La 40 de ani actrita pare sa poarte a doua sarcina cu mai multa bucurie decat pe prima. Cantareata Gwen Stefani si Gavin Rossdale asteapta primul lor copil la inceputul lunii iunie. Suspansul continua asupra locului unde se va naste divinul copil al Angelinei Jolie si Brad Pitt.
           La randul lor Rod Stewart si Penny Lancaster nu se lasa priviti in ochi de fiul lor Alastair, care, in schimb stie de la ce san sa suga...
          
          Tandrete paterna
           Dupa un divort nu tocmai agreabil, Al Pacino, la 66 de ani, profita de gingasia celor doi gemeni ai sai, Olivia si Anton, in varsta de 5 ani. Asa cum arata si imaginea, este total subjugat de fiica sa. Al Pacino isi trateaza copiii cu o tandrete aparte.
          
          Gastronomice
          
          Pentru meniurile saptamanii doamna Matilda Schuster Tudoriu, din Cluj-Napoca ne propune:
          
          Pilaf de melci
          
           10-15 bucati de melci, 1/2 cana cu orez, 1 lingura cu sos de rosii, o ceapa, ulei, sare, piper, dafin.
           Melcii, daca sunt in cochilii, se spala bine si se pun la fiert in apa fierbinte. Se fierb 2-2 1/2 ore. Se scot din apa, se spala in multe ape si se scoate carnea din cochilie. Se face un sos de rosii, se adauga putina sare, foaia de dafin, boabe de piper, carnea melcilor si orezul spalat si tinut in apa sa se umfle. Se lasa sa fiarba la cuptor. Se serveste cald.
          
          Salata de gulii
          
           2-3 gulii, 2 oua, suc de lamaie, sare, patrunjel verde, untdelemn.
           Se curata guliile, se spala, se rad pe razatoare, se presara sare, se amesteca uleiul si sucul de lamaie. (Se poate face si un sos din mustar si ulei, ca la maioneza). Se fierb ouale tari, se curata, se taie felii si se amesteca cu guliile. Se asaza in salatiera si se presara patrunjel verde tocat.
          
          Bors de loboda
          
           5-6 legaturi de loboda rosie, 6-7 fire de ceapa verde, cu codite cu tot, o lingura cu orez, o mana de fidea, 5-6 fire de spaghete rupte mic, leustean, marar si patrunjel verde, 1 ou, smantana – 2 linguri, 3/4 l bors, 1 1/2 l apa.
           Se spala zarzavatul, se spala orezul. Se pune oala cu apa sa fiarba. Cand incepe sa fiarba se adauga ceapa tocata, orezul si pastele fainoase. Cand sunt fierte se adauga loboda taiata si verdeata. Se fierb cateva clocote. Cand este gata, se pun cateva crengute de leustean si borsul fierbinte. Se bate oul cu smantana si se toarna in bors. Se adauga patrunjelul verde si mararul. Se scoate crenguta de leustean. Se serveste calda sau rece.
          
          Taci si-nghite
          
           250 g malai, 1 litru lapte, 4 oua, 50 g unt, 200 g cascaval ras sau branza de burduf, sare, bucatele de carnat afumat.
           Se prepara o mamaliguta din lapte, malai si putina sare. Cand este bine fiarta se amesteca bine cu cascavalul ras sau branza de burduf si cu unt. Se unge un vas cu unt, se asaza mamaliga, se fac adancituri cu dosul lingurii si in fiecare adancitura se pune putin unt, un ou si o felie subtire de carnat. Se da la cuptor. Cand albusul s-a intarit, este gata. Se serveste cu smantana.
          
          Banane cu gris
          
           5 banane, 7 linguri cu apa, 75 g zahar, rom.
           Se curata bananele si se pun sa fiarba in apa cu zahar, timp de cateva minute. Se scurg si se asaza pe gris fiert in lapte, care a fost asezat pe o farfurie. Peste banane se toarna un sirop legat; de capsune, visine, coacaze, sau zmeura.
          
          
 
< < articolul precedent   articolul urmator > >

Cauta in arhiva magazin.ro
ABONAMENTE LA REVISTA MAGAZIN

Cititorii fideli ai revistei noastre au la dispozitie articolele cele mai interesante direct online, in aceasta pagina de internet. Exista, insa, si o alta categorie de cititori fideli care prefera editiile tiparite, prin care noi incercam sa ajungem in toate colturile tarii. Pentru acestia exista optiunea abonamentului, una dintre cele mai sigure si mai facile metode de a intra, saptamanal, in posesia revistei MAGAZIN.

Nu ezitati sa va abonati!


Abonamentul se poate face direct la redactie prin:
- expedierea unui mandat postal la orice Oficiu Postal, dupa modelul reprodus mai jos;
- plata in urmatoarele conturi bancare pentru client Casa Editoriala "Magazin" S.R.L. (CUI: RO1571838):
1) RO74BACX0000003000160000 Unicredit Tiriac
2) RO24RNCB0072049689850001 B.C.R.
- la orice Oficiu Postal din tara (Revista Magazin figurand la pozitia 19355 din Catalogul Publicatiilor).

PRETURILE ABONAMENTELOR sunt urmatoarele:
- 1 luna: 6,00 lei
- 2 luni: 12,00 lei
- 3 luni: 18,00 lei
- 4 luni: 24,00 lei
- 5 luni: 30,00 lei
- 6 luni: 36,00 lei

Cititorii din strainatate pot contracta abonamente, achitand contravaloarea abonamentului dorit (50 euro sau 70 $, un abonament pe sase luni; 25 euro sau 35 $, un abonament pe trei luni) in conturile societatii, enumerate mai sus.

CONTACT
Telefon:
0722. 625. 622
021. 317. 89. 65
Email:
Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.
Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.

Incercam astfel sa nu ii dezamagim in nici un fel pe cititorii nostri, o preocupare de la care nu am abdicat niciodata, pe parcursul ultimelor decenii.

Aboneaza-te la newsletter
Email:

Subscribe Unsubscribe
Sondaj
Cele mai noi articole
» Coridoarele memoriei
» Sunetul ā€˛sferelor inalteā€¯
» Apelul unui fost inalt oficial american
» Snitel umplut
» Sfaturi utile
» Dat in urmarire: aurul nazistilor
» Turnul Belem din Lisabona
» Dreptul de a visa
» Calatori in... lumea stelara
» ā€˛Tristeteaā€¯ neuronului adormit
» Bijuteria Marii Uniri
» Actori transformati de rolurile lor
» Horoscopul saptamanii: 23-29 aprilie 2018
» 19 aprilie 2011 ā€“ Fidel Castro demisioneaza
» Tema: ā€˛CHINAā€¯
» Spaima in fata inteligentei artificiale
» Un monarh razboinic
» Invazie extraterestra in luna mai?
» Crema de ficat cu oua
» Solutii rapide pentru un obraz stralucitor
Cele mai populare articole...
» Adevarul despre pasiunile erotice ale Mariei-Tereza
» Calciul si magneziul - vitale pentru sanatate
» Tiroida, o glanda mica, probleme mari
» Sfaturile bioterapeutei Djuna
» Ce a ascuns Charles Darwin?
» Luna va disparea de pe bolta cereasca
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite (2)
» Bolile se vor auto-vindeca
» Hernia de disc, o boala la moda
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite
» Pe Marte exista viata!
» In Peru exista un loc miraculos, unic in lume: Lacul care aduce copii
» 3 pozitii de relaxare
» Viciul care duce la buna-dispozitie
» Iuda intr-un manuscris controversat
» Miracolul lumii invizibile: Lumea dupa Nilsson
» Psoriazisul, vindecat de pesti!
» Corp ceresc condamnat la moarte
» O rapire OZN in Florida
» "Teapa" gripei aviare


Arhiva: » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9