Prima pagina arrow PARANORMAL arrow Rapiti de OZN-uri 25 Nov 2017
Categorii
Prima pagina
SPECTACOLUL CUNOASTERII
ISTORII UITATE
PARANORMAL
FEMINA CLUB
STAREA DE VEGHE
TERRA X
MINUNI ALE LUMII
CONSULTATII FARA PLATA
TERAPII COMPLEMENTARE
BLITZ
HOROSCOP
ASTAZI IN ISTORIE
VERIFICATI-VA CUNOSTINTELE
FORUM
STIRI
BILETE DE AVION
PROGRAM TV
FELICITARI
VREMEA
PROGRAM CINEMA
MAGAZIN .RO
DESPRE NOI
CONTACT
User Menu
Avem 2 vizitatori online

Rapiti de OZN-uri

Imprimare E-mail
luni, 12 aprilie 2004

          Daca la baza e lucrarea Satanei?
          
          Admitând realitatea rapirilor OZN din zilele noastre si admitând conexiunea lor cu fenomenul religios, în particular conexiunea dintre experimentele genetice si îngerii pedepsiti de care vorbeste Cartea lui Enoh, se ridica o problema, grava pentru un credincios: nu cumva tot ce se leaga de fenomenul OZN si în particular de rapiri este manifestarea unor lucrari ale Satanei?
          
          Mai multe persoane rapite afirma ca li s-ar fi transmis ca pe Pamânt exista si îngeri rai, gelosi pe iubirea care caracterizeaza omenirea. Si istoricul Frédéric Dumerchat observa ca în secolele XVI si XVII erau extrem de numeroase povestile cu oameni rapiti temporar de diavol, aducând în acest sens numeroase exemple.
          Daca la baza e lucrarea Satanei?
          
          Admitând realitatea rapirilor OZN din zilele noastre si admitând conexiunea lor cu fenomenul religios, în particular conexiunea dintre experimentele genetice si îngerii pedepsiti de care vorbeste Cartea lui Enoh, se ridica o problema, grava pentru un credincios: nu cumva tot ce se leaga de fenomenul OZN si în particular de rapiri este manifestarea unor lucrari ale Satanei?
          
          Mai multe persoane rapite afirma ca li s-ar fi transmis ca pe Pamânt exista si îngeri rai, gelosi pe iubirea care caracterizeaza omenirea. Si istoricul Frédéric Dumerchat observa ca în secolele XVI si XVII erau extrem de numeroase povestile cu oameni rapiti temporar de diavol, aducând în acest sens numeroase exemple.
          Bob Larson scrie, în acest sens, în cartea UFOs and the Alien Agenda (1997): "Daca Dumnezeu este un fel de fiinta spatiala demna de slava, iar Iisus un hibrid foarte evoluat, atunci orice idee despre crucificarea lui Hristos, ca un punct de cotitura în istorie, devine fara sens... Daca Noul Ierusalim este o nava zburatoare uriasa, atunci maiestatea vietii vesnice în ea, alaturi de Dumnezeu, se transforma dintr-un miracol inefabil într-o simpla performanta tehnica... Este clar ca o forta sinistra construieste în mod deliberat un nou sistem religios în pregatirea dominatiei spirituale a lumii".
          Trebuie sa fim de acord ca argumentele de mai sus pot pune pe gânduri un crestin fundamentalist, dar vor fi privite cu rezerve de - sa zicem - un credincios hinduist, budist, musulman, evreu etc. Or si aceste religii, unele cu sute de milioane de aderenti, au dreptul sa pretinda ca reprezinta cai onorabile si demult încercate spre Sacru. Dar si pentru un credincios crestin, sunt binevenite câteva precizari. Nicaieri în Biblie nu exista vreo mentiune privind Diavolul, cu înfatisarea sa populara: deci cu coarne, furca, coada etc., nici ca mai mare peste un infern plin de smoala topita. Dar el nu apare nici ca o fiinta cereasca, ci doar ca un geniu al ispitirii întru pacat, care umbla - în lung si în lat - pe Pamânt. Asa cum am mai argumentat aici, în Biblie, ca si în Cartea lui Enoh, Dumnezeu si îngerii sunt aratati de nenumarate ori zburând cu diverse tipuri de vehicule ceresti, impresionant luminate, în timp ce Satana nu apare în atare postura practic niciodata. Un alt argument împotriva naturii satanice a contactelor OZN este faptul ca majoritatea celor rapiti vorbesc despre vizitatori ca despre niste fiinte pline de iubire si bunavointa, care (dincolo de experimentele genetice) nu doresc sa se amestece în liberul nostru arbitru, încercând doar sa ne ocroteasca si sa ne sugereze actiuni pozitive. Nici un martor al unei rapiri n-a raportat ca i s-ar fi transmis vreun mesaj antireligios sau antiumanist, nici un îndemn spre dezmat sau distrugere. Dimpotriva, celor rapiti li s-au încredintat nenumarate mesaje chemând la prevenirea unor posibile dezastre nucleare, ecologice etc. În plus, nici o persoana rapita nu a afirmat ca i s-ar fi propus vreun contract, în care i s-ar fi ofe-rit avantaje contra unui angajament oneros. Aceste aspecte, la care se adauga înfatisarea vizitatorilor coborâti din OZN-uri, au facut pe alti analisti sa opteze mai degraba pentru natura angelica a lor. Billy Graham, un faimos exeget al evangheliilor, afirma ca aceste entitati sunt "uimitor de asemanatoare îngerilor", fiind de parere ca ele pregatesc reîntoarcerea lui Iisus.
          
 
< < articolul precedent   articolul urmator > >

Cauta in arhiva magazin.ro
ABONAMENTE LA REVISTA MAGAZIN

Cititorii fideli ai revistei noastre au la dispozitie articolele cele mai interesante direct online, in aceasta pagina de internet. Exista, insa, si o alta categorie de cititori fideli care prefera editiile tiparite, prin care noi incercam sa ajungem in toate colturile tarii. Pentru acestia exista optiunea abonamentului, una dintre cele mai sigure si mai facile metode de a intra, saptamanal, in posesia revistei MAGAZIN.

Nu ezitati sa va abonati!

Abonamentul se poate face fie direct la redactie (pentru aceasta trebuie sa completati mandatul postal pe care il obtineti de la orice Oficiu Postal dupa modelul reprodus mai jos, achitand pentru: 1 luna 6,00 lei; 2 luni 12,00 lei; 3 luni 18,00 lei; 4 luni 24,00 lei; 5 luni 30,00 lei; 6 luni 36,00 lei), fie prin Oficiile Postale (Revista Magazin figurand la pozitia 19355 din Catalogul Publicatiilor).

CONTACT

Telefon:
021. 317. 89. 65
021. 317. 89. 66

GSM
0722. 625. 622
 
Fax
021.317. 89.65
 
Email:

Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.

Incercam astfel sa nu ii dezamagim in nici un fel pe cititorii nostri, o preocupare de la care nu am abdicat niciodata, pe parcursul ultimelor decenii.

Aboneaza-te la newsletter
Email:

Subscribe Unsubscribe
Sondaj
Cele mai noi articole
» Postul terapeutic, strategie impotriva obezitatii
» Nasterea Imperiului German
» De ce nu am gasit inca civilizaTiile extraterestre
» Salata de ton cu sfecla
» Ten fin, luminos, revitalizat
» Psihopatii – „cobai” pentru industria farmaceutica
» Antananarivo, orasul celor trei orase
» Femeie, fii nemuritoare!
» In onoarea defunctului
» Toamna se numara... virozele
» Vine frigul, dar fara raceli!
» Un mit al iubirii
» Cine a fost adevaratul James Bond?
» Horoscopul saptamanii: 27 noiembrie – 3 decembrie 2017
» 23 noiembrie 912 – S-a nascut imparatul Otto I
» Tema: „SCRISORI”
» LCHF, o alimentatie revolutionara
» In urma lui Napoleon al III-lea
» Sa renuntam la ipoteza extraterestra?
» Cotlete cu ciuperci
Cele mai populare articole...
» Adevarul despre pasiunile erotice ale Mariei-Tereza
» Calciul si magneziul - vitale pentru sanatate
» Tiroida, o glanda mica, probleme mari
» Sfaturile bioterapeutei Djuna
» Ce a ascuns Charles Darwin?
» Luna va disparea de pe bolta cereasca
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite (2)
» Bolile se vor auto-vindeca
» Hernia de disc, o boala la moda
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite
» Pe Marte exista viata!
» In Peru exista un loc miraculos, unic in lume: Lacul care aduce copii
» 3 pozitii de relaxare
» Viciul care duce la buna-dispozitie
» Iuda intr-un manuscris controversat
» Miracolul lumii invizibile: Lumea dupa Nilsson
» Psoriazisul, vindecat de pesti!
» Corp ceresc condamnat la moarte
» O rapire OZN in Florida
» "Teapa" gripei aviare


Arhiva: » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9