Prima pagina arrow FEMINA CLUB arrow Snitel umplut
Categorii
Prima pagina
SPECTACOLUL CUNOASTERII
ISTORII UITATE
PARANORMAL
FEMINA CLUB
STAREA DE VEGHE
TERRA X
MINUNI ALE LUMII
CONSULTATII FARA PLATA
TERAPII COMPLEMENTARE
BLITZ
HOROSCOP
ASTAZI IN ISTORIE
VERIFICATI-VA CUNOSTINTELE
MAGAZIN .RO
User Menu
Avem 1 vizitator online

Snitel umplut

Imprimare E-mail
miercuri, 18 aprilie 2018

 500 g antricot de vita fara os, 150 g carne de vita, 75 ml ulei, 1 ou, 25 g faina, 1 morcov, 1 patrunjel, 150 g smântâna, piper, o lingurita mustar, 1 kg cartofi, o ceapa, 400 ml supa de oase, foi de dafin, patrunjel verde, sare.

 Se spala antricotul, apoi se taie in 5 bucati, care se bat si se sareaza putin. Carnea se taie in bucati mici, se da prin masina de tocat. Ceapa, morcovul si patrunjelul se spala, se toaca marunt si se calesc in jumatate din cantitatea de ulei. Se adauga foi de dafin si 100 ml de supa. Când lichidul s-a evaporat si zarzavaturile s-au patruns, se pune faina dezlegata cu 300 ml de supa. Carnea tocata se amesteca bine cu sare, piper, patrunjel, oul fiert tare si taiat in cuburi mici. Se pune compozitia rezultata pe fiecare bucata de antricot batut, se ruleaza, se prinde cu scobitori si se asaza intr-o tava. Peste rulourile umplute, se toarna sosul din zarzavat si se fierb 15 minute, la foc mic. Preparatul se serveste alaturi de cartofi fierti, natur, decorati cu patrunjel verde si stropiti cu smântâna.


Prajitura-aperitiv

 4 oua, 500 g brânza de burduf (sau urda), 150 g unt, 250-300 g salam tocat, 200 g smântâna, 250 g faina, bicarbonat de sodiu, sare, piper, patrunjel verde tocat.

 Pentru ornat: felii de rosii, de ardei, bucatele de salam, oua fierte.

 Ouale intregi se freaca bine cu untul, brânza de burduf, se adauga smântâna, se bat bine, apoi se adauga salamul tocat si faina amestecata cu bicarbonatul. Se adauga in compozitie patrunjel verde tocat, se sareaza si se pipereaza. Compozitia se toarna intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina. Deasupra se pun felii de rosii, ardei, salam, oua fierte etc. Când este copt se taie in bucati. Se poate consuma atât rece cât si cald.

 
< < articolul precedent   articolul urmator > >

Cauta in arhiva magazin.ro
ABONAMENTE LA REVISTA MAGAZIN

Cititorii fideli ai revistei noastre au la dispozitie articolele cele mai interesante direct online, in aceasta pagina de internet. Exista, insa, si o alta categorie de cititori fideli care prefera editiile tiparite, prin care noi incercam sa ajungem in toate colturile tarii. Pentru acestia exista optiunea abonamentului, una dintre cele mai sigure si mai facile metode de a intra, saptamanal, in posesia revistei MAGAZIN.

Nu ezitati sa va abonati!


Abonamentul se poate face direct la redactie prin:
- expedierea unui mandat postal la orice Oficiu Postal, dupa modelul reprodus mai jos;
- plata in urmatoarele conturi bancare pentru client Casa Editoriala "Magazin" S.R.L. (CUI: RO1571838):
1) RO74BACX0000003000160000 Unicredit Tiriac
2) RO24RNCB0072049689850001 B.C.R.
- la orice Oficiu Postal din tara (Revista Magazin figurand la pozitia 19355 din Catalogul Publicatiilor).

PRETURILE ABONAMENTELOR sunt urmatoarele:
- 1 luna: 6,00 lei
- 2 luni: 12,00 lei
- 3 luni: 18,00 lei
- 4 luni: 24,00 lei
- 5 luni: 30,00 lei
- 6 luni: 36,00 lei

Cititorii din strainatate pot contracta abonamente, achitand contravaloarea abonamentului dorit (50 euro sau 70 $, un abonament pe sase luni; 25 euro sau 35 $, un abonament pe trei luni) in conturile societatii, enumerate mai sus.

CONTACT
Telefon:
0722. 625. 622
021. 317. 89. 65
Email:
Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.
Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.

Incercam astfel sa nu ii dezamagim in nici un fel pe cititorii nostri, o preocupare de la care nu am abdicat niciodata, pe parcursul ultimelor decenii.

Aboneaza-te la newsletter
Email:

Subscribe Unsubscribe
Sondaj
Cele mai noi articole
» Noile tehnologii în actiune
» Devotament de regina
» Un raspuns dat scepticilor OZN
» Budinca de carne
» Machiaj inspirat
» Michelangelo cu ce mana picta?
» Michelangelo cu ce mana picta?
» Colmar – istorie conservata la superlativ
» Colmar – istorie conservata la superlativ
» Destin interzis fericirii
» Boryeong – locul unde murdarirea este buna!
» 7 lucruri care va pot strica somnul
» Carti cu propriul lor destin
» Totul despre filmele de Oscar: NASUL
» Horoscopul saptamanii: 21-27 mai 2018
» 17 mai 1395 – Batalia de la Rovine
» Tema: „JOCURI SI JUCATORI”
» Falsuri istorica rasunatoare
» Eroul ignorat de Stalin
» Scepticii contesta ca OZN-urile sunt extraterestre
Cele mai populare articole...
» Adevarul despre pasiunile erotice ale Mariei-Tereza
» Calciul si magneziul - vitale pentru sanatate
» Tiroida, o glanda mica, probleme mari
» Sfaturile bioterapeutei Djuna
» Ce a ascuns Charles Darwin?
» Luna va disparea de pe bolta cereasca
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite (2)
» Bolile se vor auto-vindeca
» Hernia de disc, o boala la moda
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite
» Pe Marte exista viata!
» In Peru exista un loc miraculos, unic in lume: Lacul care aduce copii
» 3 pozitii de relaxare
» Viciul care duce la buna-dispozitie
» Iuda intr-un manuscris controversat
» Miracolul lumii invizibile: Lumea dupa Nilsson
» Psoriazisul, vindecat de pesti!
» Corp ceresc condamnat la moarte
» O rapire OZN in Florida
» "Teapa" gripei aviare


Arhiva: » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9