Prima pagina arrow FEMINA CLUB arrow Friptura inabusita de vaca 20 Feb 2018
Categorii
Prima pagina
SPECTACOLUL CUNOASTERII
ISTORII UITATE
PARANORMAL
FEMINA CLUB
STAREA DE VEGHE
TERRA X
MINUNI ALE LUMII
CONSULTATII FARA PLATA
TERAPII COMPLEMENTARE
BLITZ
HOROSCOP
ASTAZI IN ISTORIE
VERIFICATI-VA CUNOSTINTELE
FORUM
STIRI
BILETE DE AVION
PROGRAM TV
FELICITARI
VREMEA
PROGRAM CINEMA
MAGAZIN .RO
DESPRE NOI
CONTACT
User Menu
Avem 6 vizitatori online

Friptura inabusita de vaca

Imprimare E-mail
miercuri, 14 februarie 2018

 1,2 kg pulpa de vaca, 100 g slaninuta, o ceapa, 1 morcov, 4-5 catei usturoi, 100 ml ulei, piper boabe, 2 foi dafin sau putin cimbru tocat, sare.

 Carnea spalata si scursa bine se impaneaza cu bucatele de slanina si catei de usturoi, se sareaza, se leaga cu o sfoara dandu-i o forma lunguiata si se lasa 10-15 minute. Se pune apoi intr-un vas cu ulei incins pe foc si se rumeneste pe toate partile. Se adauga ceapa si morcovul taiate in rondele subtiri, se calesc usor, dupa care se pun doua pahare cu supa de oase sau apa, piperul boabe, foile de dafin sau cimbrul. Se acopera vasul cu un capac si se pune in cuptor, la foc mic, pentru 3 ore, intorcandu-se friptura de cate ori este nevoie. Cand carnea este fiarta, se scoate capacul sa se poata rumeni. Se indeparteaza sfoara si se taie friptura in felii care se asaza pe un platou. Sosul degresat se toarna peste friptura.

Mere caramelizate

 7-8 mere mijlocii, 6 oua, 6 linguri zahar, 6 linguri faina, o lingura zahar pudra, 2 linguri zahar tos, 2 linguri unt.

 Se spala merele bine, se sterg cu un prosop si se scoate mijlocul. Se ia o cratita mai inalta, se unge cu unt, se tapeteaza cu zahar pudra, iar pe fund se asterne un strat de zahar tos, de un centimetru. Se asaza merele in cratita cu scobitura in sus si se pun la cuptor, la foc potrivit, tinandu-se pana se inmoaie. Separat se freaca bine galbenusurile cu zaharul, se adauga treptat faina, iar la urma albusurile batute spuma. Se toarna peste mere si se pune din nou la cuptor. Cand prajitura s-a copt se scoate din cuptor, se lasa sa se abureasca si se rastoarna pe un platou.

 
articolul urmator > >

Cauta in arhiva magazin.ro
ABONAMENTE LA REVISTA MAGAZIN

Cititorii fideli ai revistei noastre au la dispozitie articolele cele mai interesante direct online, in aceasta pagina de internet. Exista, insa, si o alta categorie de cititori fideli care prefera editiile tiparite, prin care noi incercam sa ajungem in toate colturile tarii. Pentru acestia exista optiunea abonamentului, una dintre cele mai sigure si mai facile metode de a intra, saptamanal, in posesia revistei MAGAZIN.

Nu ezitati sa va abonati!


Abonamentul se poate face direct la redactie prin:
- expedierea unui mandat postal la orice Oficiu Postal, dupa modelul reprodus mai jos;
- plata in urmatoarele conturi bancare pentru client Casa Editoriala "Magazin" S.R.L. (CUI: RO1571838):
1) RO74BACX0000003000160000 Unicredit Tiriac
2) RO24RNCB0072049689850001 B.C.R.
- la orice Oficiu Postal din tara (Revista Magazin figurand la pozitia 19355 din Catalogul Publicatiilor).

PRETURILE ABONAMENTELOR sunt urmatoarele:
- 1 luna: 6,00 lei
- 2 luni: 12,00 lei
- 3 luni: 18,00 lei
- 4 luni: 24,00 lei
- 5 luni: 30,00 lei
- 6 luni: 36,00 lei

Cititorii din strainatate pot contracta abonamente, achitand contravaloarea abonamentului dorit (50 euro sau 70 $, un abonament pe sase luni; 25 euro sau 35 $, un abonament pe trei luni) in conturile societatii, enumerate mai sus.

CONTACT
Telefon:
0722. 625. 622
021. 317. 89. 65
Email:
Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.
Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.

Incercam astfel sa nu ii dezamagim in nici un fel pe cititorii nostri, o preocupare de la care nu am abdicat niciodata, pe parcursul ultimelor decenii.

Aboneaza-te la newsletter
Email:

Subscribe Unsubscribe
Sondaj
Cele mai noi articole
» La granita dintre doua lumi
» Roma bantuita de Nero
» O intalnire in provincia Saskatchewan
» Friptura inabusita de vaca
» Masti miraculoase
» Misterioasa Atlantida
» Manastirea Durau
» Explozie de romantism
» Oamenii junglei, condamnati de civilizatie
» Optiune pentru ochii nostri
» Bucataria si materiile prime naturale
» Povestea unui marinar norocos
» Unii actori regreta scenele pe care le-au filmat
» Horoscopul saptamanii: 19-25 februarie 2018
» 15 februarie 1710 – S-a nascut Ludovic al XV-lea al Frantei
» Tema: „CALUL”
» Creatorii isi reneaga inventiile
» In asteptarea unei coroane
» Ipoteza „Matrix”
» Praz cu masline
Cele mai populare articole...
» Adevarul despre pasiunile erotice ale Mariei-Tereza
» Calciul si magneziul - vitale pentru sanatate
» Tiroida, o glanda mica, probleme mari
» Sfaturile bioterapeutei Djuna
» Ce a ascuns Charles Darwin?
» Luna va disparea de pe bolta cereasca
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite (2)
» Bolile se vor auto-vindeca
» Hernia de disc, o boala la moda
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite
» Pe Marte exista viata!
» In Peru exista un loc miraculos, unic in lume: Lacul care aduce copii
» 3 pozitii de relaxare
» Viciul care duce la buna-dispozitie
» Iuda intr-un manuscris controversat
» Miracolul lumii invizibile: Lumea dupa Nilsson
» Psoriazisul, vindecat de pesti!
» Corp ceresc condamnat la moarte
» O rapire OZN in Florida
» "Teapa" gripei aviare


Arhiva: » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9