Prima pagina arrow FEMINA CLUB arrow Pulpa de curcan umpluta
Categorii
Prima pagina
SPECTACOLUL CUNOASTERII
ISTORII UITATE
PARANORMAL
FEMINA CLUB
STAREA DE VEGHE
TERRA X
MINUNI ALE LUMII
CONSULTATII FARA PLATA
TERAPII COMPLEMENTARE
BLITZ
HOROSCOP
ASTAZI IN ISTORIE
VERIFICATI-VA CUNOSTINTELE
MAGAZIN .RO
User Menu
Avem 8 vizitatori online

Pulpa de curcan umpluta

Imprimare E-mail
miercuri, 10 ianuarie 2018

 1 legatura rozmarin, 150 g morcovi, 1 mar, 1 ceapa, 2 linguri unt, sare, piper, 3 linguri mustar, 1 pulpa de curcan de circa 600 g (partea superioara), 2 linguri suc de mere.

 Curatam de coaja morcovii si marul si le dam pe razatoarea mica. Ceapa, se curata si se taie cubulete, se caleste in unt fierbinte. Adaugam morcovii si marul si le inabusim impreuna pentru 5 minute. Condimentam cu mustar si putin rozmarin. Carnea de pe os, se unge cu suc de mere, presaram cu sare, piper si frunze de rozmarin tocate. Intindem umplutura peste carne, o rulam si o fixam cu scobitori, o invelim in folie de aluminiu si o dam la cuptor cam o ora. Scoatem rulada din folie si o frigem pe gratar 30 de minute, intorcand-o pe toate partile.

Piscoturi cu crema de ciocolata

 20 piscoturi, 100 g ciocolata cu lapte, 200 ml frisca, 100 g crema de branza, cafea, 50 g ciocolata, 1 lingurita unt, fulgi nuca de cocos.

 Intr-o cratita punem ciocolata cu lapte rupta bucatele, impreuna cu frisca si se tine pe foc amestecand continuu pana ce se omoge-nizeaza. Acoperim crema cu folie si o dam la rece. Dupa ce s-a racit o mixam pana ce isi dubleaza volumul, punem crema de branza, amestecand pana se omogenizeaza. Fiecare piscot il insiropam cu putina cafea. Cu spritul adaugam crema de ciocolata, adaugam deasupra alt piscot (insiropat), topim 50 g ciocolata cu unt si glazuram piscoturile. Decoram cu nuca de cocos sau dupa preferinta.

 
< < articolul precedent   articolul urmator > >

Cauta in arhiva magazin.ro
ABONAMENTE LA REVISTA MAGAZIN

Cititorii fideli ai revistei noastre au la dispozitie articolele cele mai interesante direct online, in aceasta pagina de internet. Exista, insa, si o alta categorie de cititori fideli care prefera editiile tiparite, prin care noi incercam sa ajungem in toate colturile tarii. Pentru acestia exista optiunea abonamentului, una dintre cele mai sigure si mai facile metode de a intra, saptamanal, in posesia revistei MAGAZIN.

Nu ezitati sa va abonati!


Abonamentul se poate face direct la redactie prin:
- expedierea unui mandat postal la orice Oficiu Postal, dupa modelul reprodus mai jos;
- plata in urmatoarele conturi bancare pentru client Casa Editoriala "Magazin" S.R.L. (CUI: RO1571838):
1) RO74BACX0000003000160000 Unicredit Tiriac
2) RO24RNCB0072049689850001 B.C.R.
- la orice Oficiu Postal din tara (Revista Magazin figurand la pozitia 19355 din Catalogul Publicatiilor).

PRETURILE ABONAMENTELOR sunt urmatoarele:
- 1 luna: 6,00 lei
- 2 luni: 12,00 lei
- 3 luni: 18,00 lei
- 4 luni: 24,00 lei
- 5 luni: 30,00 lei
- 6 luni: 36,00 lei

Cititorii din strainatate pot contracta abonamente, achitand contravaloarea abonamentului dorit (50 euro sau 70 $, un abonament pe sase luni; 25 euro sau 35 $, un abonament pe trei luni) in conturile societatii, enumerate mai sus.

CONTACT
Telefon:
0722. 625. 622
021. 317. 89. 65
Email:
Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.
Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.

Incercam astfel sa nu ii dezamagim in nici un fel pe cititorii nostri, o preocupare de la care nu am abdicat niciodata, pe parcursul ultimelor decenii.

Aboneaza-te la newsletter
Email:

Subscribe Unsubscribe
Sondaj
Cele mai noi articole
» Pasi spre omul invizibil si padurea luminoasa
» O confruntare dramatica a Razboiului Rece
» Extraterestri sau efecte speciale?
» Crema de sunca
» Ten stralucitor
» Se vede mai bine din avion
» Orase mauritane stravechi
» Poet al nudului feminin
» Descifrarea Manuscrisului Voynich
» AVC – de la confuzie la moarte
» Isus, cu statut de refugiat
» Totul despre filmele de Oscar: „Vacanta la Roma”
» Horoscopul saptamanii: 23-29 iulie 2018
» 19 iulie 1890 – S-a nascut George al II-lea al Greciei
» Tema: „DANSUL”
» Zaharul, dusmanul din farfurie
» Lunetistii, arma secreta contra Wehrmacht
» Dezvaluirile unui senator despre OZN-uri
» Cartofi cu branza
» Cuburi „magice”
Cele mai populare articole...
» Adevarul despre pasiunile erotice ale Mariei-Tereza
» Calciul si magneziul - vitale pentru sanatate
» Tiroida, o glanda mica, probleme mari
» Sfaturile bioterapeutei Djuna
» Ce a ascuns Charles Darwin?
» Luna va disparea de pe bolta cereasca
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite (2)
» Bolile se vor auto-vindeca
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite
» Pe Marte exista viata!
» Hernia de disc, o boala la moda
» In Peru exista un loc miraculos, unic in lume: Lacul care aduce copii
» 3 pozitii de relaxare
» Viciul care duce la buna-dispozitie
» Iuda intr-un manuscris controversat
» Miracolul lumii invizibile: Lumea dupa Nilsson
» Psoriazisul, vindecat de pesti!
» Corp ceresc condamnat la moarte
» O rapire OZN in Florida
» "Teapa" gripei aviare


Arhiva: » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9