Prima pagina arrow FEMINA CLUB arrow Perisoare de curcan cu sos de smantana
Categorii
Prima pagina
SPECTACOLUL CUNOASTERII
ISTORII UITATE
PARANORMAL
FEMINA CLUB
STAREA DE VEGHE
TERRA X
MINUNI ALE LUMII
CONSULTATII FARA PLATA
TERAPII COMPLEMENTARE
BLITZ
HOROSCOP
ASTAZI IN ISTORIE
VERIFICATI-VA CUNOSTINTELE
MAGAZIN .RO
User Menu
Avem 2 vizitatori online

Perisoare de curcan cu sos de smantana

Imprimare E-mail
joi, 07 septembrie 2017

Pentru perisoare: 350 g piept de curcan tocat la masina, o mana orez, 1 morcov ras, 1 ou, o mana pesmet, sare.

 Pentru sos: 1 morcov, 2 linguri smantana, o ceapa mica, 2 linguri ulei, o lingurita amidon de porumb.

 Se amesteca bine compozitia pentru perisoare, se modeleaza bilutele, care se fierb in apa cu sare. Se pregateste sosul astfel: se pune uleiul la incins, se calesc ceapa si morcovul taiat mai maricel. Se adauga o cana cu supa in care au fiert perisoarele si se lasa pana se inmoaie morcovul. Se adauga smantana, se leaga cu amidon si se adauga perisoarele la sos. Se mai dau in doua clocote. La final se presara patrunjel verde tocat.


Ardei kapia copti pentru iarna

 2 kg ardei kapia, 500 ml otet, 2 litri apa, 3 linguri zahar, 3 linguri sare, 100 ml ulei, mustar boabe, piper boabe, foi de dafin.

 Ardeii se coc, apoi se curata foarte bine, inclusiv de cotor si se lasa la scurs intr-o sita. Dupa ce s-au scurs bine se asaza in borcane de 800 g, fara a-i inghesui, ca sa incapa si destula saramura. Separat, intr-o cratita se fierb in clocot otetul, sarea, apa, zaharul, uleiul, boabele de piper si de mustar si foile de dafin. Dupa ce amestecul da in cateva clocote, se toarna saramura fierbinte in borcane. Se mai asteapta cateva minute ca sa completam daca mai scade saramura din borcane, apoi punem capacele si le sterilizam in cuptorul incins pentru 20 de minute. Se lasa borcanele sa se raceasca in cuptor si apoi se depoziteaza la rece.

 
< < articolul precedent   articolul urmator > >

Cauta in arhiva magazin.ro
ABONAMENTE LA REVISTA MAGAZIN

Cititorii fideli ai revistei noastre au la dispozitie articolele cele mai interesante direct online, in aceasta pagina de internet. Exista, insa, si o alta categorie de cititori fideli care prefera editiile tiparite, prin care noi incercam sa ajungem in toate colturile tarii. Pentru acestia exista optiunea abonamentului, una dintre cele mai sigure si mai facile metode de a intra, saptamanal, in posesia revistei MAGAZIN.

Nu ezitati sa va abonati!


Abonamentul se poate face direct la redactie prin:
- expedierea unui mandat postal la orice Oficiu Postal, dupa modelul reprodus mai jos;
- plata in urmatoarele conturi bancare pentru client Casa Editoriala "Magazin" S.R.L. (CUI: RO1571838):
1) RO74BACX0000003000160000 Unicredit Tiriac
2) RO24RNCB0072049689850001 B.C.R.
- la orice Oficiu Postal din tara (Revista Magazin figurand la pozitia 19355 din Catalogul Publicatiilor).

PRETURILE ABONAMENTELOR sunt urmatoarele:
- 1 luna: 6,00 lei
- 2 luni: 12,00 lei
- 3 luni: 18,00 lei
- 4 luni: 24,00 lei
- 5 luni: 30,00 lei
- 6 luni: 36,00 lei

Cititorii din strainatate pot contracta abonamente, achitand contravaloarea abonamentului dorit (50 euro sau 70 $, un abonament pe sase luni; 25 euro sau 35 $, un abonament pe trei luni) in conturile societatii, enumerate mai sus.

CONTACT
Telefon:
0722. 625. 622
021. 317. 89. 65
Email:
Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.
Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.

Incercam astfel sa nu ii dezamagim in nici un fel pe cititorii nostri, o preocupare de la care nu am abdicat niciodata, pe parcursul ultimelor decenii.

Aboneaza-te la newsletter
Email:

Subscribe Unsubscribe
Sondaj
Cele mai noi articole
» Asaltul tehnologiilor
» Suverani prea „melancolici”
» Opiniile unui specialist OZN avizat
» Rasol de vaca si cascaval
» Masti naturale si vitaminizante
» Turismul ucide carbonul
» Catedrala San Marco
» Un simbol al feminismului
» Maratonul Vinului
» Si adolescentii sufera de ADHD
» Povestea lui Isus
» Filme care au mers prea departe...
» Horoscopul saptamanii: 28 mai – 3 iunie 2018
» 24 mai 1819 – S-a nascut regina Victoria
» Tema: „PADURI”
» Noile tehnologii în actiune
» Devotament de regina
» Un raspuns dat scepticilor OZN
» Budinca de carne
» Machiaj inspirat
Cele mai populare articole...
» Adevarul despre pasiunile erotice ale Mariei-Tereza
» Calciul si magneziul - vitale pentru sanatate
» Tiroida, o glanda mica, probleme mari
» Sfaturile bioterapeutei Djuna
» Ce a ascuns Charles Darwin?
» Luna va disparea de pe bolta cereasca
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite (2)
» Bolile se vor auto-vindeca
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite
» Hernia de disc, o boala la moda
» Pe Marte exista viata!
» In Peru exista un loc miraculos, unic in lume: Lacul care aduce copii
» 3 pozitii de relaxare
» Viciul care duce la buna-dispozitie
» Iuda intr-un manuscris controversat
» Miracolul lumii invizibile: Lumea dupa Nilsson
» Psoriazisul, vindecat de pesti!
» Corp ceresc condamnat la moarte
» O rapire OZN in Florida
» "Teapa" gripei aviare


Arhiva: » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9