Prima pagina arrow FEMINA CLUB arrow Cotlete de porc aromate
Categorii
Prima pagina
SPECTACOLUL CUNOASTERII
ISTORII UITATE
PARANORMAL
FEMINA CLUB
STAREA DE VEGHE
TERRA X
MINUNI ALE LUMII
CONSULTATII FARA PLATA
TERAPII COMPLEMENTARE
BLITZ
HOROSCOP
ASTAZI IN ISTORIE
VERIFICATI-VA CUNOSTINTELE
MAGAZIN .RO
User Menu
Avem 6 vizitatori online

Cotlete de porc aromate

Imprimare E-mail
joi, 24 august 2017

 1 kg cotlet porc cu os, 200 ml sos soia, 200 ml sos picant, ghimbir, menta, busuioc, piper.

 Se condimenteaza cotletele de porc cu busuioc, menta, piper si ghimbir macinat. Se pun într-un vas si se toarna peste ele sosul de soia. Se lasa 3-4 ore la frigider. Se asaza apoi cotletele într-o tava si se toarna peste ele sosul în care a stat la marinat. Se dau la cuptor la foc iute pâna ce s-a caramelizat sosul, iar cotletele s-au rumenit usor, se toarna peste ele sosul picant. Se lasa înca 15-20 minute pâna scade sosul.

Tarta cu piersici si banane

 Pentru crusta tartei: 100 g unt, 200 g faina, 1 ou, sare.


 Pentru umplutura: 2 oua, 100 ml lapte, 40 g faina, 3 linguri migdale macinate, 3 linguri zahar, o banana, 6 pere mici, zahar farin.

 Pentru crusta, se lasa untul la temperatura camerei pâna când devine moale si se lucreaza usor. Se amesteca untul cu faina, ou, putina sare si se obtine un aluat elastic, care se tine la frigider 30 de minute. Se împarte aluatul în 2 jumatati, pentru ca se folosesc 2 tavi cu diametrul de 19 cm. Fiecare jumatate de aluat se întinde dându-i-se o forma rotunda si se asaza în tava unsa cu putin ulei. Perele se curata de coaja, se taie în jumatate si li se scot semintele. Ouale se mixeaza împreuna cu zaharul si laptele, apoi se adauga faina, migdalele si se amesteca bine pentru a omogeniza compozitia. Deasupra aluatului din tava se pun rondelele de jumatate din banana, apoi câte 6 jumatati de para. Se adauga în fiecare tava jumatate din compozitia cu oua. Se lasa la copt pâna când se rumenesc. Dupa ce se racesc putin, se presara zahar farin dupa gust, însa nu prea mult.

 
< < articolul precedent   articolul urmator > >

Cauta in arhiva magazin.ro
ABONAMENTE LA REVISTA MAGAZIN

Cititorii fideli ai revistei noastre au la dispozitie articolele cele mai interesante direct online, in aceasta pagina de internet. Exista, insa, si o alta categorie de cititori fideli care prefera editiile tiparite, prin care noi incercam sa ajungem in toate colturile tarii. Pentru acestia exista optiunea abonamentului, una dintre cele mai sigure si mai facile metode de a intra, saptamanal, in posesia revistei MAGAZIN.

Nu ezitati sa va abonati!


Abonamentul se poate face direct la redactie prin:
- expedierea unui mandat postal la orice Oficiu Postal, dupa modelul reprodus mai jos;
- plata in urmatoarele conturi bancare pentru client Casa Editoriala "Magazin" S.R.L. (CUI: RO1571838):
1) RO74BACX0000003000160000 Unicredit Tiriac
2) RO24RNCB0072049689850001 B.C.R.
- la orice Oficiu Postal din tara (Revista Magazin figurand la pozitia 19355 din Catalogul Publicatiilor).

PRETURILE ABONAMENTELOR sunt urmatoarele:
- 1 luna: 6,00 lei
- 2 luni: 12,00 lei
- 3 luni: 18,00 lei
- 4 luni: 24,00 lei
- 5 luni: 30,00 lei
- 6 luni: 36,00 lei

Cititorii din strainatate pot contracta abonamente, achitand contravaloarea abonamentului dorit (50 euro sau 70 $, un abonament pe sase luni; 25 euro sau 35 $, un abonament pe trei luni) in conturile societatii, enumerate mai sus.

CONTACT
Telefon:
0722. 625. 622
021. 317. 89. 65
Email:
Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.
Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.

Incercam astfel sa nu ii dezamagim in nici un fel pe cititorii nostri, o preocupare de la care nu am abdicat niciodata, pe parcursul ultimelor decenii.

Aboneaza-te la newsletter
Email:

Subscribe Unsubscribe
Sondaj
Cele mai noi articole
» Zaharul, dusmanul din farfurie
» Lunetistii, arma secreta contra Wehrmacht
» Dezvaluirile unui senator despre OZN-uri
» Cartofi cu branza
» Cuburi „magice”
» Cainele care nu latra...
» Biserica Sfantul Nicolae – Fagaras
» Optimism si rococo
» Sarcofagul unor suverani „vitregi”
» O grava complicatie a diabetului
» Cand agonia devine romanul vietii
» Filme mari, prestatii actoricesti slabe
» Horoscopul saptamanii: 16-22 iulie 2018
» 12 iulie 1943 – Batalia de la Prohorovka
» Tema: „BANII”
» Demonul stirilor false
» Stalin, rublele si bolsevicii
» Noutati privind proiectul OZN al Pentagonului
» Mamaliguta la cuptor
» Reguli surprinzatoare
Cele mai populare articole...
» Adevarul despre pasiunile erotice ale Mariei-Tereza
» Calciul si magneziul - vitale pentru sanatate
» Tiroida, o glanda mica, probleme mari
» Sfaturile bioterapeutei Djuna
» Ce a ascuns Charles Darwin?
» Luna va disparea de pe bolta cereasca
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite (2)
» Bolile se vor auto-vindeca
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite
» Hernia de disc, o boala la moda
» Pe Marte exista viata!
» In Peru exista un loc miraculos, unic in lume: Lacul care aduce copii
» 3 pozitii de relaxare
» Viciul care duce la buna-dispozitie
» Iuda intr-un manuscris controversat
» Miracolul lumii invizibile: Lumea dupa Nilsson
» Psoriazisul, vindecat de pesti!
» Corp ceresc condamnat la moarte
» O rapire OZN in Florida
» "Teapa" gripei aviare


Arhiva: » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9