Prima pagina arrow FEMINA CLUB arrow Penne cu ceapa si smântâna 15 Dec 2017
Categorii
Prima pagina
SPECTACOLUL CUNOASTERII
ISTORII UITATE
PARANORMAL
FEMINA CLUB
STAREA DE VEGHE
TERRA X
MINUNI ALE LUMII
CONSULTATII FARA PLATA
TERAPII COMPLEMENTARE
BLITZ
HOROSCOP
ASTAZI IN ISTORIE
VERIFICATI-VA CUNOSTINTELE
FORUM
STIRI
BILETE DE AVION
PROGRAM TV
FELICITARI
VREMEA
PROGRAM CINEMA
MAGAZIN .RO
DESPRE NOI
CONTACT
User Menu
Avem 2 vizitatori online

Penne cu ceapa si smântâna

Imprimare E-mail
joi, 03 august 2017

 500 g penne, 300 g kaizer, 2 cepe, 3 galbenusuri, 200 ml smântâna pentru gatit, 150 g parmezan, 50 ml vin alb sec, 2 linguri ulei de masline, sare, piper macinat.

 Intr-o oala mare se pune mai multa apa la fiert. Se adauga putina sare si, când clocoteste apa, se pun pastele. Se fierb cât timp este indicat pe ambalaj. Intre timp, se amesteca smântâna lichida cu cele 3 galbenusuri si cu 100 g parmezan ras. Se adauga sare si piper macinat si se lasa deoparte. Când pastele se apropie de finalul timpului de fierbere, se incinge uleiul intr-o tigaie mare si se caleste kaizerul taiat bucatele. Când kaizerul a prins culoare se pune ceapa taiata felii. Se lasa pe foc pâna când ceapa devine translucida. Se toarna vinul si se mai lasa 1-2 minute. Se opreste o cana din apa in care au fiert pastele. Se scurg pastele si se pun peste kaizer si ceapa. Se amesteca bine si se opreste focul, apoi se toarna sosul cu ou si smântâna. Este suficienta caldura de la paste si de la kaizer pentru a obtine un sos cremos. Se mai toarna din apa fierbinte de la paste pâna când sosul este suficient de fluid. Se serveste imediat.

Placinta turnata cu brânza

 3 oua, 9 linguri zahar, 9 linguri ulei, 9 linguri lapte, 14 linguri faina, 1 praf de copt, 675 g brânza dulce de vaci, 4 oua, 60 g budinca vanilie, 3 plicuri zahar vanilat, 6 linguri zahar, 100 g stafide, o esenta rom.

 Stafidele se pun in putina apa calduta si esenta de rom. Se bat usor cele 3 oua, se adauga zaharul si se mixeaza. Se pune uleiul si se continua mixarea, apoi se adauga alternând laptele si faina amestecata cu praful de copt. La final, compozitia trebuie sa fie asemanatoare cu cea de clatite. Intr-o tava tapetata cu hârtie de copt, se pune jumatate din compozitie si se da tava la cuptorul preincalzit pentru 10 minute. Cât tava a stat la cuptor se pregateste umplutura: se amesteca brânza, se adauga ouale batute, praful de budinca, zaharul si zaharul vanilat, iar la final stafidele inmuiate si stoarse in palma. Dupa cele 10 minute, se pune deasupra aluatului din tava amestecul de brânza, iar peste acesta restul de aluat. Se da tava la cuptor pentru inca 30-40 minute, având grija sa nu se arda.

 
< < articolul precedent   articolul urmator > >

Cauta in arhiva magazin.ro
ABONAMENTE LA REVISTA MAGAZIN

Cititorii fideli ai revistei noastre au la dispozitie articolele cele mai interesante direct online, in aceasta pagina de internet. Exista, insa, si o alta categorie de cititori fideli care prefera editiile tiparite, prin care noi incercam sa ajungem in toate colturile tarii. Pentru acestia exista optiunea abonamentului, una dintre cele mai sigure si mai facile metode de a intra, saptamanal, in posesia revistei MAGAZIN.

Nu ezitati sa va abonati!

Abonamentul se poate face fie direct la redactie (pentru aceasta trebuie sa completati mandatul postal pe care il obtineti de la orice Oficiu Postal dupa modelul reprodus mai jos, achitand pentru: 1 luna 6,00 lei; 2 luni 12,00 lei; 3 luni 18,00 lei; 4 luni 24,00 lei; 5 luni 30,00 lei; 6 luni 36,00 lei), fie prin Oficiile Postale (Revista Magazin figurand la pozitia 19355 din Catalogul Publicatiilor).

CONTACT

Telefon:
021. 317. 89. 65
021. 317. 89. 66

GSM
0722. 625. 622
 
Fax
021.317. 89.65
 
Email:

Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.

Incercam astfel sa nu ii dezamagim in nici un fel pe cititorii nostri, o preocupare de la care nu am abdicat niciodata, pe parcursul ultimelor decenii.

Aboneaza-te la newsletter
Email:

Subscribe Unsubscribe
Sondaj
Cele mai noi articole
» De la imprimanta 3D la nemurire
» Sabotaj de elita contra lui Hitler
» Va fi ridicat oare valul?
» Creveti in sos iute
» Masti pentru tenul gras
» Pregatiti-va sa nu mai muriti!
» Grotele Longmen
» Dictatura zeitelor
» Biserica de oase
» Cand sistemul imunitar pune la colt cancerul
» „Vitamina marinarilor” nimiceste raceala
» Femei albe pentru linistea planetei
» Metamorfoze socante, de dragul artei
» Horoscopul saptamanii: 18-24 decembrie 2017
» 14 decembrie 1542 – Mary Stuart devine regina Scotiei
» Tema: „EVANTAIUL”
» Despre secretarele digitale, cu dragoste
» Stalin si apetitul pentru arta
» O „Academie” pentru OZN-uri
» Plachie de macrou
Cele mai populare articole...
» Adevarul despre pasiunile erotice ale Mariei-Tereza
» Calciul si magneziul - vitale pentru sanatate
» Tiroida, o glanda mica, probleme mari
» Sfaturile bioterapeutei Djuna
» Ce a ascuns Charles Darwin?
» Luna va disparea de pe bolta cereasca
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite (2)
» Bolile se vor auto-vindeca
» Hernia de disc, o boala la moda
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite
» Pe Marte exista viata!
» In Peru exista un loc miraculos, unic in lume: Lacul care aduce copii
» 3 pozitii de relaxare
» Viciul care duce la buna-dispozitie
» Iuda intr-un manuscris controversat
» Miracolul lumii invizibile: Lumea dupa Nilsson
» Psoriazisul, vindecat de pesti!
» Corp ceresc condamnat la moarte
» O rapire OZN in Florida
» "Teapa" gripei aviare


Arhiva: » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9