Prima pagina arrow FEMINA CLUB arrow Ficatei de pui cu vin
Categorii
Prima pagina
SPECTACOLUL CUNOASTERII
ISTORII UITATE
PARANORMAL
FEMINA CLUB
STAREA DE VEGHE
TERRA X
MINUNI ALE LUMII
CONSULTATII FARA PLATA
TERAPII COMPLEMENTARE
BLITZ
HOROSCOP
ASTAZI IN ISTORIE
VERIFICATI-VA CUNOSTINTELE
MAGAZIN .RO
User Menu
Avem 4 vizitatori online

Ficatei de pui cu vin

Imprimare E-mail
joi, 13 iulie 2017

 500 g ficatei de pui, o ceapa mare, 4 linguri ulei de masline, 3 linguri vin alb, sare, piper, boia de ardei dulce.

 Se taie ceapa rondele si se asaza intr-o forma rezistenta la cuptor. Peste ceapa se asaza ficateii spalati. Se asezoneaza cu ulei si vin. Se presara sare, piper si boia dupa gust. Se introduc la cuptor pentru 20 de minute, in forma acoperita cu folie de aluminiu sau capac. In ultimele 10 minute se ia capacul pentru a se rumeni ficateii.

Tort cu inghetata si capsuni

 Pentru blat: 500 g biscuiti cu ciocolata, 100 g unt, 100 g lapte, 2 linguri esenta de rom.

 Pentru inghetata de ciocolata: 5 galbenusuri, 500 ml lapte, 100 g zahar, o ciocolata amaruie, capsuni.

 Pentru decor: o ciocolata, 50 g unt, capsuni.

 Pentru blat, se maruntesc biscuitii cu ajutorul robotului de bucatarie sau masina de tocat carnea. Se amesteca pesmetul de biscuiti cu untul si laptele (daca mai este nevoie se mai adauga lapte). Intr-o tava cu pereti detasabili se adauga o jumatate din amestecul de biscuiti si se apasa cu o lingura. Se pregateste inghetata. Galbenusurile se freaca bine cu zaharul pana isi dubleaza volumul. Laptele se pune la fiert si cand da in clocot se da deoparte si se toarna peste galbenusuri. Se bate bine, se pune cratita din nou pe foc, amestecand continuu pana se ingroasa. Se da deoparte si se adauga ciocolata, se amesteca si se lasa sa se raceasca, dupa care se pun capsuni taiate bucati. Se da la congelator, amestecand de cateva ori ca sa spargem acele de gheata. Peste blatul de biscuiti se adauga inghetata (pe margine se pun capsuni) si restul de biscuiti. Se da din nou la congelator pentru 2 ore. Se decoreaza cu ciocolata topita si capsuni.

 
< < articolul precedent   articolul urmator > >

Cauta in arhiva magazin.ro
ABONAMENTE LA REVISTA MAGAZIN

Cititorii fideli ai revistei noastre au la dispozitie articolele cele mai interesante direct online, in aceasta pagina de internet. Exista, insa, si o alta categorie de cititori fideli care prefera editiile tiparite, prin care noi incercam sa ajungem in toate colturile tarii. Pentru acestia exista optiunea abonamentului, una dintre cele mai sigure si mai facile metode de a intra, saptamanal, in posesia revistei MAGAZIN.

Nu ezitati sa va abonati!


Abonamentul se poate face direct la redactie prin:
- expedierea unui mandat postal la orice Oficiu Postal, dupa modelul reprodus mai jos;
- plata in urmatoarele conturi bancare pentru client Casa Editoriala "Magazin" S.R.L. (CUI: RO1571838):
1) RO74BACX0000003000160000 Unicredit Tiriac
2) RO24RNCB0072049689850001 B.C.R.
- la orice Oficiu Postal din tara (Revista Magazin figurand la pozitia 19355 din Catalogul Publicatiilor).

PRETURILE ABONAMENTELOR sunt urmatoarele:
- 1 luna: 6,00 lei
- 2 luni: 12,00 lei
- 3 luni: 18,00 lei
- 4 luni: 24,00 lei
- 5 luni: 30,00 lei
- 6 luni: 36,00 lei

Cititorii din strainatate pot contracta abonamente, achitand contravaloarea abonamentului dorit (50 euro sau 70 $, un abonament pe sase luni; 25 euro sau 35 $, un abonament pe trei luni) in conturile societatii, enumerate mai sus.

CONTACT
Telefon:
0722. 625. 622
021. 317. 89. 65
Email:
Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.
Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.

Incercam astfel sa nu ii dezamagim in nici un fel pe cititorii nostri, o preocupare de la care nu am abdicat niciodata, pe parcursul ultimelor decenii.

Aboneaza-te la newsletter
Email:

Subscribe Unsubscribe
Sondaj
Cele mai noi articole
» Zaharul, dusmanul din farfurie
» Lunetistii, arma secreta contra Wehrmacht
» Dezvaluirile unui senator despre OZN-uri
» Cartofi cu branza
» Cuburi „magice”
» Cainele care nu latra...
» Biserica Sfantul Nicolae – Fagaras
» Optimism si rococo
» Sarcofagul unor suverani „vitregi”
» O grava complicatie a diabetului
» Cand agonia devine romanul vietii
» Filme mari, prestatii actoricesti slabe
» Horoscopul saptamanii: 16-22 iulie 2018
» 12 iulie 1943 – Batalia de la Prohorovka
» Tema: „BANII”
» Demonul stirilor false
» Stalin, rublele si bolsevicii
» Noutati privind proiectul OZN al Pentagonului
» Mamaliguta la cuptor
» Reguli surprinzatoare
Cele mai populare articole...
» Adevarul despre pasiunile erotice ale Mariei-Tereza
» Calciul si magneziul - vitale pentru sanatate
» Tiroida, o glanda mica, probleme mari
» Sfaturile bioterapeutei Djuna
» Ce a ascuns Charles Darwin?
» Luna va disparea de pe bolta cereasca
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite (2)
» Bolile se vor auto-vindeca
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite
» Hernia de disc, o boala la moda
» Pe Marte exista viata!
» In Peru exista un loc miraculos, unic in lume: Lacul care aduce copii
» 3 pozitii de relaxare
» Viciul care duce la buna-dispozitie
» Iuda intr-un manuscris controversat
» Miracolul lumii invizibile: Lumea dupa Nilsson
» Psoriazisul, vindecat de pesti!
» Corp ceresc condamnat la moarte
» O rapire OZN in Florida
» "Teapa" gripei aviare


Arhiva: » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9