Prima pagina arrow HOROSCOP arrow «Cum va merge in primul an al noului secol, asa o sa va mearga tot mileniul»
Categorii
Prima pagina
SPECTACOLUL CUNOASTERII
ISTORII UITATE
PARANORMAL
FEMINA CLUB
STAREA DE VEGHE
TERRA X
MINUNI ALE LUMII
CONSULTATII FARA PLATA
TERAPII COMPLEMENTARE
BLITZ
HOROSCOP
ASTAZI IN ISTORIE
VERIFICATI-VA CUNOSTINTELE
MAGAZIN .RO
User Menu
Avem 10 vizitatori online

«Cum va merge in primul an al noului secol, asa o sa va mearga tot mileniul»

Imprimare E-mail
sâmbătă, 30 decembrie 2000

          BERBEC (21.03 - 20.
          BERBEC (21.03 - 20.04): Personalitate puternica, Berbecul este o constelatie inventata de Dionisos. La chinezi, el corespunde Dragonului, simbol al unei vieti framântate. In zodiacul totemic, el este Vultur de onix, iar in cel al insectelor, Berbecul este o combinatie de Albina si Greier.
          Predictii pentru 2001: In IANUARIE se prelungeste euforia sarbatorilor de iarna; nici un eveniment remarcabil, cu exceptia unor incidente socio-profesionale intre 24 si 28; zile norocoase: 8, 15-16. FEBRUARIE debuteaza cu o veste financiara foarte buna, dar in ansamblu luna nu pare a fi banoasa. Zile norocoase: 12-13, 26-27. MARTIE are in majoritatea timpului toate curbele astrale deasupra normalului. Un maxim financiar si unul psihic intre 16 si 19, mici probleme cu sanatatea spre finele lunii. APRILIE este banoasa, nervoasa si cu „deficit” in dragoste. MAI va picura in suflet nectarul linistii sufletesti si materiale; e o luna calma, monotona, fara prea multi bani, dar cu multe satisfactii familiale; zile favorabile:19-20. IUNIE este o alta luna agitata, care va scoate din pepeni. Declinul material, discordiile de la serviciu si inconstanta vremii va induc o nervozitate neobisnuita, din care cauza nu aveti un randament normal; zile norocoase: 4-5. IULIE prinde o contradictie puternica Soare-Mercur, deci mare atentie la investitii, bugetul nu sta deloc pe roze; zile de posibil ghinion: 2-4, 21-23. AUGUST vine sa repare traumele sufletesti, dar nu si pe cele financiare; zile norocoase: 24-25. In SEPTEMBRIE, o veste de departe va indulceste spiritul si va da mari sperante pentru o „lovitura” financiara – care poate surveni spre sfârsitul lunii; zile norocoase: 18-20. Se pare ca OCTOMBRIE va fi morocanoasa, cu mici incidente la serviciu si cu disensiuni familiale. Dar lucrurile se vor imbunatati radical spre finele perioadei; zile faste: 27-29. NOIEMBRIE ar putea fi cea mai banoasa luna a anului, caci are doua vârfuri financiare, pe 5-6 si pe 29-30. DECEMBRIE aduce si ea vesti bune de departe, dar si de aproape, de la serviciu. Curba carierei este cea mai semnificativa, cu un maxim intre 9 si 12. Zile faste: 21-22.
          
          TAUR (21.04 - 21.05): Patimas in dragoste, precum Taurul divin si Parsifae, nativul acestei zodii confunda deseori ratiunea cu pasiunea. La chinezi, ii corespunde – intâmplare? – Sarpele. In zodiacul totemic este castor de jad, iar in cel al insectelor este o combinatie de Greier si Lacusta.
          Predictii pentru 2001: IANUARIE va fi cam brutal cu dv., parca sunteti mereu pus pe harta; toate curbele astrale oscileaza in jurul normalului, semn ca nimic extraordinar nu se intâmpla; zile faste: 19-21, 28. Din pacate, in FEBRUARIE continua sa va domine un fond nervos care va scade randamentul. Zile norocoase: 2-3, 15. Abia luna MARTIE va insenineaza cu mai multe evenimente pozitive, atât in cariera, cât si-n familie. Celibatarii au sanse mari pe la finele lunii; zile faste: 18-20. APRILIE este plina de jovialitate si umor, va simtiti excelent din toate punctele de vedere; zile faste: 4-5, 24-25. MAI e plina de capricii, apar dese disensiuni in mediul profesional si chiar in viata sentimentala, sub influenta malefica a Lunii; zile faste: 8-10. IUNIE este iarasi destinsa ca o mireasa când spune „Da”, toata lumea e cu ochii pe dv., va remarcati in toate cele, dar finantele nu vor deloc sa se inzdraveneasca; zile faste: 21. IULIE poate aduce o lovitura financiara, spre a compensa eclipsele de pâna acum; evenimentul s-ar putea produce in a doua jumatate a lunii; dragostea pare uitata in lada de zestre; zile faste: 28-29. AUGUST este, din nou pentru celibatari, o luna a fluturilor care „parcheaza” pe o singura floare. Oscilatii financiare mari! Atentie la un alt Taur din anturaj! Zile faste: 12-14, 22. SEPTEMBRIE, pentru cei ce pleaca in vacanta, poate fi plin de peripetii. Zile faste: 25-27. OCTOMBRIE, potolit si cu capul pe umeri, isi ia revansa si va invioreaza bugetul; se poate ivi si o cotitura profesionala favorabila; poate fi cea mai banoasa luna a anului; zile faste: 12-14, 26. NOIEMBRIE va picura cenusiu in suflet, vremea va influenteaza negativ, apar probleme in viata sentimentala si la serviciu, bugetul gâfâie; zile faste: 8-9. DECEMBRIE aduce revenirea spiritului la normal, iar curba financiara are un maxim intre 4 si 7. Atentie, Uranus si Saturn pot aduce iar imprevizibilul in relatiile sentimentale usor zdruncinate.
          
          GEMENI (22.05 - 21.06): Persoane care fac lesne legatura dintre teluric si celest, Gemenii Castor si Polux se hranesc mai mult cu iluzii, uitând de capcanele vietii. La chinezi, le corespunde temperamentalul Cal. In zodiacul totemic sunt Cerbi de fildes, iar in cel al insectelor sunt o combinatie de Lacuste si Gândaci.
          Predictii pentru 2001: IANUARIE va fi o luna in care veti avea multe initiative, iar o buna parte din acestea va vor aduce un important profit; necazuri in dragoste pentru cei nascuti in primul decan; zile faste: 22-24. FEBRUARIE va prinde si ea intr-o buna dispozitie, care va sporeste randamentul si prestigiul; curba financiara are un maxim de toata frumusetea dupa 21; zile faste: 2-4, 26-27. MARTIE va fi, probabil, cea mai banoasa luna a anului, caci are doua maxime financiare; zile faste: 7-8, 22-24. APRILIE, conform cu alura curbei psihicului, va avea o lunga perioada (4-17) de confuzie, când veti cauta solutia unei probleme delicate – poate profesionale. Bugetul stationeaza la o cota mediocra; zile faste: 28. MAI, desi va sufoca prin armoniile florale, va fi iarasi o luna cu suisuri si coborâsuri in comportament, cu „meciuri” la serviciu si rabufniri acasa. Zile faste: 22-24. IUNIE vine ca o compensatie binefacatoare pe toate planurile; toate curbele astrale sunt mult deasupra normalului, dar fara sa aiba vreun maxim; zile faste: 2-3, 19-21, 28-29. IULIE, dupa alura curbei sentimentale, pare sa fie cea mai indicata pentru vacanta; se pare ca aveti o pofta nebuna de aventura; zile faste: 20. AUGUST este una din cele mai banoase luni ale anului, Jupiter va guverneaza cu mâna de fier destinul, asa ca nu ocoliti jocurile oficiale de noroc; mai toate zilele vor fi faste. SEPTEMBRIE reprezinta compensatia negativa a lunii precedente, si financiar si sentimental. OCTOMBRIE va redreseaza veniturile, nu spectaculos, dar suficient pentru a scapa de datoriile mari; zile faste: 9-11, 25. NOIEMBRIE va fi echilibrata, ca si curba psihicului, desi disensiunile la serviciu nu vor lipsi, iar un ghinion financiar pândeste in perioada 20-23. Viata sentimentala revine si ea la normal. DECEMBRIE va fi plina de surprize, majoritatea placute. Situatia financiara se redreseaza in a doua jumatate a intervalului; zile faste: 4-6, 18.
          
          RAC (22.06 - 22.07): Crabul ucis de Hercule, in timpul luptei cu Hidra din Lerna, a fost transformat de Hera in constelatie, sub totala influenta a Lunii. La chinezi ii corespunde inocenta Oaie. In zodiacul totemic este Ciocanitoare de Granit, iar in cel al insectelor este o combinatie de Gândac si Musca.
          Predictii pentru 2001: Va propuneti prea multe pentru IANUARIE si riscati multe dezamagiri; chiar daca va simtiti plin de vitalitate, cenzurati-va initiativele prea indraznete; zile faste: 17-20. FEBRUARIE are o curba a psihicului cu destule meandre ca sa fiti, in continuare, cât se poate de rezervat; se pare ca Soarele si Neptun va pregatesc o surpriza neplacuta; nimic deosebit despre bani; zile faste: 22-25. MARTIE va prinde intr-un vârtej de evenimente, majoritatea placute. Un maxim financiar pe 23-24. APRILIE va fi o luna delicata; se acumuleaza niscaiva probleme sentimentale, iar in mediul profesional sunt posibile divergente acute. Curba financiara abia daca se ridica peste normal; zile faste: 28-30. MAI va sosi cu o redresare materiala – in a doua jumatate a perioadei – si cu o echilibrare sufleteasca. Zile faste: 22-24, 29. IUNIE va aduna cu lacomie câteva probleme spinoase, pentru a caror rezolvare va va trebui mult tact si intelepciune; nu ocoliti ajutorul amicilor, abandonati orgoliile; zile faste: 4-6. IULIE, daca nu va gaseste numarând nisipul litoralului sau cetina brazilor, atunci va va oferi zile infernale la serviciu, caci sunteti mereu pus pe harta; maxim financiar pe 24-26. AUGUST nu aduce prea multa seninatate, dar va fi o perioada in care norocul se poate iti din orice. Zile faste: 12-14, 27-28. SEPTEMBRIE va fi o luna triumfala, totul va merge din plin, luati decizii intelepte si bugetul se rotunjeste ca o portocala. Elanul psihic este extraordinar; zile faste: 12-15, 21, 25-28. OCTOMBRIE parca e o luna de vacanta, vreti sa va detasati cu orice pret de tot stresul de la serviciu si de acasa, puterea de concentrare se subtiaza ca talia unui fotomodel; zile faste: 12-14. NOIEMBRIE va readuce cu picioarele pe Pamânt; se aglomereaza probleme dificile, viata sentimentala schioapata; zile faste: 29-30. DECEMBRIE pare nerabdator sa alunge tot ceea ce a fost daunator pâna acum; poate fi cea mai banoasa luna a anului.
          
          LEU (23.07 - 22.08): Desi se cred invincibili, Leii au sensibilitati aparte, mostenite de la Sfinx si de la fiara ucisa de Hercule. La chinezi le corespunde imprevizibila Maimuta. In zodiacul totemic sunt Somon de Cristal, iar in cel al insectelor sunt o combinatie de Musca si Paianjen.
          Predictii pentru 2001: IANUARIE pare a se caracteriza prin nonsalanta si totala neimplicare in cele lumesti; aveti tendinta de a va relaxa permanent, va oboseste orice problema ivita in cale; zile faste: 21. FEBRUARIE, cu ajutorul unui eveniment de tip dus rece, va trezeste la viata si va incarca cu tot felul de mici neajunsuri stresante, pe care le veti depasi cu greu. Un maxim financiar pe 16-18. MARTIE are toate curbele astrale peste normal; zile faste: 4-7, 22-24. APRILIE ar putea fi cea mai banoasa perioada a anului, intrucât are doua intervale de maxim financiar; semne negative, trecatoare dinspre dragoste. MAI este cu mare probabilitate o luna cu un eveniment deosebit fie in plan familial, fie in cariera; zile faste: 2-5, 22-24. IUNIE aduce cu sine riscuri; Luna nu va este prea favorabila, temperamentul va poate juca feste, puteti lua unele decizii pripite. Curba financiara are un maxim pe 19-21. IULIE pare sa fie luna de minim financiar; oricum, curba cu pricina abia se ridica peste normal; zile faste: 28-29. AUGUST, in pofida caniculei, este o perioada de munca intensa, in care vreti sa recuperati cât mai mult din ce-ati pierdut luna precedenta; zile faste: 18-22. SEPTEMBRIE ar putea fi considerata luna viselor; sub influenta lui Saturn, va retrageti in propria cochilie si refuzati sa va implicati prea mult in problemele zilnice; sunt posibile ghinioane financiare; zile faste: 23-25. OCTOMBRIE este o alta luna banoasa, in care si curba carierei are un maxim – pe 13-15. NOIEMBRIE va fi mohorâta si neinteresanta, fara nici un eveniment deosebit; finantele stationeaza la un nivel acceptabil; zile faste: 8-10. DECEMBRIE va invioreaza cu multitudinea lui de evenimente pestrite, dintre care importante sunt reusitele profesionale si maximul financiar din 15-18.
          
          FECIOARA (23.08 - 21.09): Castitatea o gasim la Atena si Artemis, dublata de intelepciune, iar constelatia este dedicata celei de-a 6-a ispravi a lui Hercule – uciderea pasarilor stimfalide (din Stimfalis). La chinezi ii corespunde nabadaiosul Cocos. In zodiacul totemic este Urs de argint, iar in cel al insectelor este o combinatie de Paianjen si Furnica.
          Predictii pentru 2001: In IANUARIE nici nu aveti timp sa respirati, caci sunteti asaltat de un noian de probleme – fie profesionale, fie particulare; bugetul cam schioapata; zile faste: 18-21. FEBRUARIE va aduce prima mare satisfactie materiala – primiti o suma consistenta in prima jumatate a intervalului; o scurta calatorie de afaceri va aduce o alta bucurie; zile faste: 12-14, 26. MARTIE este plina de nervozitate, se pare ca oscilatiile vremii va induc o stare de iritare continua; zile faste:12. APRILIE are toate curbele astrale peste normal, in majoritatea timpului; se remarca un maxim financiar pe 23-24, dar si un minim al psihicului pe 27-29. MAI pare sa fie cea mai banoasa luna a anului, poate chiar mai bogata decât februarie; mici probleme cu sanatatea in ultima saptamâna; zile faste: 4-7, 21-23. IUNIE este recomandabila pentru vacanta; pot aparea si dificultati financiare, intre 15 si 19. IULIE va gaseste din nou plin de vitalitate si optimism, iar realizarile profesionale sunt deosebite; in a doua jumatate a intervalului, sunt posibile divergente familiale; zile faste: 18-20, 28. AUGUST nu este o luna favorabila Fecioarelor, insa intelepciunea lor poate rezolva orice problema; un maxim financiar intre 19 si 24. SEPTEMBRIE reprezinta totdeauna o compensatie pentru neajunsurile din luna precedenta; zile faste: 2-5, 22-23. OCTOMBRIE aduce o oaza de liniste – sentimentala si financiara; desi nu are evenimente deosebite, aceasta luna va ofera satisfactia unei vieti tihnite; zile faste: 13-14. NOIEMBRIE are câteva zile infernale, concentrate in prima jumatate; fie probleme la serviciu, fie acasa, aproape toata pacea sufleteasca se duce pe apa sâmbetei, noroc cu un maxim financiar intre 18 si 22; alte zile faste nu sunt. DECEMBRIE debuteaza cu dificultati materiale si disensiuni familiale, insa acest val nefavorabil se stinge in a doua jumatate a lunii.
          
          BALANTA (22.09 - 22.10): Justitiare precum zeitele Themis si fiica sa, Dike, sau un intransigent ca Radamantis guverneaza aceasta zodie. La chinezi ii corespunde devotatul Câine. In zodiacul totemic este Corb de grafit, iar in cel al insectelor este o combinatie de Furnica si Termita.
          Predictii pentru 2001: Atentie marita la sanatate in IANUARIE, intrucât curba cu pricina are câteva oscilatii dubioase! Se remarca un maxim financiar intre 18 si 23; zile faste: 20, 28-29. FEBRUARIE se caracterizeaza printr-o viata sentimentala foarte agitata; probabil ca, sub influenta Lunii, orgoliile ies la suprafata prin toate supapele si in toate ocaziile; nimic deosebit despre bani; zile faste: 14-17. MARTIE va aduce un psihic foarte bun, insa perioada nu este favorabila din punct de vedere financiar; realizari deosebite la serviciu; zile faste: 11-14. APRILIE ar putea fi cea mai banoasa luna a anului; mici probleme de sanatate intre 21 si 24; zile faste: 2-5, 15-17. MAI va fi extrem de solicitanta, atmosfera din mediul profesional este incarcata, dar veti trece cu brio peste toate obstacolele; zile faste: 10-12. IUNIE este banoasa, mai ales in a doua jumatate, insa se pot ivi cheltuieli neprevazute; zile faste: 26-28. IULIE aduce cu sine aventura, sub influenta imprevizibilului Uranus; cenzurati-va iesirile pasionale! Zile faste: 24-27. AUGUST va fi mult mai linistita, caci va adunati gândurile si le concentrati exclusiv asupra intereselor imediate; se remarca un maxim financiar intre 18 si 22. Alte zile faste: 2-5, 29. SEPTEMBRIE va aglomera numeroase probleme profesionale si nu trebuie sa uitati de munca in echipa, lasând la o parte ambitiile personale; zile faste: 18-21. OCTOMBRIE este sub semnul Soarelui si al lui Marte, deci dinamism, initiative profitabile si multa sansa; in consecinta, nu ratati nici o ocazie de afirmare; zile faste: 2-5, 21-23. NOIEMBRIE are toate curbele astrale deasupra normalului; abia spre finele lunii pot aparea dificultati materiale trecatoare. Zile faste: 12-15. DECEMBRIE se caracterizeaza prin tenacitate si optimism; sunt posibile importante succese profesionale si financiare; zile faste: 10-14.
          
          SCORPION (23.10 - 21.11): Instinctivi ca Eros si tenaci precum Pasarea Pheonix, Scorpionii sunt intelepti si ascunsi ca o noapte fara Luna. La chinezi sunt razbunatorul Mistret. In zodiacul totemic le corespunde Sarpele de alabastru, iar in cel al insectelor sunt o combinatie de Termita cu Viespe.
          Predictii pentru 2001: Caracteristica principala a lui IANUARIE pare a fi somnolenta. Randamentul profesional se cam dilueaza, sunteti activ doar in dragoste; zile faste: 9-12. FEBRUARIE va dezmorteste cu o veste foarte buna din domeniul financiar (in a doua saptamâna) si cu un eveniment fericit in familie; zile faste: 11-14, 26. MARTIE va fi o luna cu complicatii sentimentale si, poate, materiale. Zile faste: 18-20. APRILIE poate fi cea mai banoasa luna a anului, caci Mercur este dominant in constelatie; oricum, neajunsurile cele mai mari vin din sfera afectului; zile faste: 14-16, 27. MAI se remarca prin alura zvelta a curbei socio-profesionale si a celei a psihicului; probabil ca veti avea realizari importante pe toate planurile, in special la serviciu; zile faste: 20-22. IUNIE pare sa fie umbrita de unele ingrijorari; zile faste: 28-29. IULIE nu are nici un eveniment deosebit, toate curbele astrale sunt aplatizate, de parca ati tras oblonul si ati plecat in vacanta toata luna; nimic important despre bani. AUGUST este tumultuoasa, multe evenimente marunte se succed cu repeziciune; zile faste: 2-3, 28. SEPTEMBRIE are si succese (in prima jumatate), dar si insatisfactii (aglomerate in ultima saptamâna). Oscilatiile cele mai mari sunt ale curbei profesionale si financiare; zile faste: 12-14. OCTOMBRIE este o noua luna banoasa, poate datorita influentei favorabile a lui Marte si Mercur; zile faste: 8-10. NOIEMBRIE este plin de bucurii ca papadia de puf, iar majoritatea provine din sfera familiala. DECEMBRIE are un declin inevitabil in prima saptamâna, când sunteti iritabil si prea intransigent; nu sunt excluse disensiuni aspre; zile faste: 15-17.
          
          SAGETATOR (22.11 - 20.12): Indrazneti si atrasi de magie, Sagetatorii (Arcasii) au drept emblema pe centaurul Hiron, care i-a avut discipoli pe Achile si Asklepios. La chinezi sunt prevazatorii Sobolani. In zodiacul totemic le corespunde Bufnita de smarald, iar in cel al insectelor sunt o combinatie de Viespe si Taun.
          Predictii pentru 2001: IANUARIE se va derula sub semnul norocului, iar dupa cum arata curba psihicului, o mare bucurie (poate de aceasta natura) veti avea intre 16 si 23. Zile faste: 5-8, 22. FEBRUARIE ar putea aduce o schimbare semnificativa in statutul dv. profesional; mici probleme de sanatate (stomacul) in a doua jumatate a perioadei; zile faste: 19-20. MARTIE vine cu o situatie financiara multumitoare pe toata perioada si cu succese profesionale deosebite in prima si a doua saptamâna; zile faste: 9-12, 26. APRILIE va aduce la inceput un gust amar in dragoste, apoi o satisfactie deosebita in mediul profesional; zile faste: 19-22, 26. MAI, cu modificarile lui radicale de vreme, va induce o stare de neliniste si de dor de duca; randamentul profesional scade; nici o veste buna despre bani; zile faste: 9-12. IUNIE se poate caracteriza astfel: nu va vedeti capul de treburi. Zile faste: 20-22. In IULIE va simtiti in largul dv., sunteti plin de optimism si energie creatoare, asa ca sosesc si reusitele. Zile faste: 14-17, 29. AUGUST pare sa fie, chiar daca nu sunteti in vacanta, o luna plina de erotism. Venus si Marte va ocrotesc spiritul si nu ar fi exclusa o aventura galanta. Zile faste: 15-20. SEPTEMBRIE ar putea avea in traista niscaiva ghinioane (financiare si/sau profesionale), in a doua jumatate. Zile faste: 27-30. OCTOMBRIE va prinde iarasi implicat in tot felul de probleme, uitati ca mai exista tandrete si chiar dozarea efortului intelectual si nervos, asa ca riscati un surmenaj periculos; zile faste: 20-21. NOIEMBRIE va fi generoasa, poate cea mai banoasa luna a anului; zile faste: 18-20, 28. DECEMBRIE pare sa fie o luna a calatoriilor, pe distante medii sau lungi; celibatarii vor avea mare noroc in prima jumatate a lunii; zile faste: 5-9, 21.
          
          CAPRICORN (21.12 - 19.01): Capra divina Almateea l-a salvat pe Zeus de furia tatalui sau, Cronos, iar din unul din coarnele sale s-a nascut constelatia Capricornilor. La chinezi ei sunt inteleptii Bivoli. In zodiacul totemic le corespunde Bizonul de cenusa, iar in cel al insectelor sunt o combinatie de Taun si Fluture.
          Predictii pentru 2001: IANUARIE soseste cu câteva zile de neliniste sufleteasca, insa de pe la mijlocul intervalului situatia se schimba radical; zile faste: 23-24. FEBRUARIE se caracterizeaza printr-o evolutie financiara pozitiva, chiar daca sub nivelul asteptarilor; mici probleme de sanatate (sistemul circulator) in ultima saptamâna; zile faste: 10-12. MARTIE poate fi cea mai banoasa luna a anului, dar si luna in care puteti avea si o cumplita dezamagire in dragoste; zile faste: 28-30. APRILIE va readuce zbuciumul in suflet si un randament profesional scazut; pot aparea divergente, mai ales cu sefii, asa ca fiti foarte prudent si mai retras in sine; zile faste: 18. MAI se remarca printr-o curba exponentiala a optimismului si printr-o vitalitate deosebita – elemente induse de planeta dv. ocrotitoare, Saturn. Zile faste: 18-22. IUNIE este o luna delicata, cu trairi emotionale puternice, provocate, poate, de partenerul de viata sau de odrasla; oricare ar fi adevarul, iesiti cu bine la liman; zile faste: 19-20. IULIE se remarca printr-o munca indârjita, cu suprasolicitari din toate directiile, cu nervi si satisfactii de tot felul; foarte multe zile faste. AUGUST pare un labirint nesfârsit de evenimente marunte, de tracasari si de peripetii; zile faste: 15-18. SEPTEMBRIE are un cer senin perpetuu, toate curbele astrale sunt peste normal; un maxim financiar se afla intre 12 si 18, dar si un ghinion (27-30). OCTOMBRIE va fi ca un balon de sapun, multe sperante vor fi spulberate de realitate, ati visat cam mult cu ochii deschisi; zile faste: 23-27. NOIEMBRIE nu crede in lacrimi, chiar daca ele se vor ivi din motive sentimentale. Nimic nou despre bani. DECEMBRIE vine ca buretele care sterge cele rele si va asterne la picioare doar cele bune; se remarca un maxim financiar pe 13-16; relatiile din cuplu infloresc in a doua jumatate a lunii.
          
          VARSATOR (20.01 - 18.02): Simbolul mitic provine de la pastorul Ganimede transformat de Zeus in paharnic, ulterior devenind stapân si al izvoarelor Nilului. La chinezi el este siretul Tigru. In zodiacul totemic ii corespunde Nutria de abanos, iar in cel al insectelor este o combinatie de Fluture si Libelula.
          Predictii pentru 2001: IANUARIE incepe pentru dv. cam de la mijlocul lunii, inertia petrecerilor se mentine mult – ca si mahmureala; practic, nici nu va dati seama când s-a terminat... FEBRUARIE va suprasolicita profesional si nu sunt excluse si crizele de gelozie; zile faste: 22-25. MARTIE ar putea fi cea mai banoasa luna a anului, având doua maxime financiare. Zile faste: 4-8, 24-26. APRILIE are o aglomerare pozitiva de astre in constelatie, ceea ce de obicei inseamna lucruri bune, nervi din belsug, viata traita la maxima intensitate, amestec haotic de ghinioane si satisfactii; zile faste: 21-26. MAI e cea mai picanta luna din punct de vedere al dragostei; zile faste: 2-5, 28-30. IUNIE este monotona, incarcata cu probleme profesionale si cu elemente de stres inevitabil, care va indispun permanent; zile faste: 20-22. IULIE poate aduce o cotitura excelenta in viata sentimentala, cu mireasma matrimoniala; pe de alta parte, curba financiara are o scadere lenta, deci atentie la buzunare; zile faste: 21. AUGUST se remarca printr-o disputa intre Soare si Marte, deci s-ar putea ca toate eforturile si sperantele dv, intr-o anumita directie sa se naruie... Zile faste: 28-29. SEPTEMBRIE sterge anomaliile din situatia financiara, fiind una din cele mai banoase luni ale anului; zile faste: 8-11, 27-29. OCTOMBRIE este inca o luna de optimism realist, când tot ce va propuneti se indeplineste – si cu putin noroc, ca de obicei; zile faste: 23-27. NOIEMBRIE va prinde cu acelasi elan sufletesc demn de invidiat, dar pâna la schimbarea brusca a vremii (10-13); zile faste: 2-5. DECEMBRIE vine cu o schimbare in bine atât pe plan material, cât si in viata sentimentala; zile faste: 12-17.
          
          PESTI (19.02 - 20.03): Simbolul mitic este reprezentat de cei doi delfini pe spatele carora Afrodita a fugit din calea razbunarii monstrului Tifon. La chinezi ei sunt sensibilii Iepuri. In zodiacul totemic le corespunde Lupul de fier, iar in cel al insectelor sunt o combinatie de Libelula si Albina.
          Predictii pentru 2001: IANUARIE se remarca prin indiferenta astrelor, care nu va aduc nici un eveniment important; curba financiara stagneaza la un nivel acceptabil; zile faste: 18-22. FEBRUARIE va prinde cu un psihic robust, cu mare putere de munca si inspiratie; realizarile nu vor intârzia, zile faste: 18-22. MARTIE este luna dv. preferata, cu succese de toate felurile. De fapt, toate curbele astrale sunt mult peste normal; zile faste: 6-9, 24-27. APRILIE indeplineste o mai veche dorinta, de care aproape ati uitat; nu sunt excluse divergente aprige in mediul profesional, dar veti depasi totul cu nonsalanta; zile faste: 22-28. MAI va influenteaza pozitiv prin vremea calduta si stabila; psihicul robust va ajuta la ducerea la bun sfârsit a unei idei; zile faste: 24. IUNIE aduce o fericita cotitura in mediul profesional, surprinzatoare; zile faste: 8-11, 26-28. IULIE ar trebui sa fie luna de vacanta, caci astrele indica o relaxare a spiritului (specifica Pestilor); zile faste: 12. AUGUST va pune parca in fata unei roti a norocului; o situatie mai aparte va pune in fata unei dileme si numai sansa va poate veni in ajutor pentru a lua decizia cea mai buna; zile faste: 10-12. SEPTEMBRIE va va cere multa tarie de caracter si vointa – daca vreti sa va implicati intr-o problema spinoasa, care nu va intereseaza direct; zile faste: 21-22. OCTOMBRIE nu va lasa deloc sa respirati; aveti idei si initiative, va implicati cu toate fortele in numeroase directii, iar afacerile merg foarte bine; zile faste: 12-14, 26. NOIEMBRIE va fi monotona si cu un slab randament profesional; zile faste: 30. DECEMBRIE soseste cu un reviriment financiar de exceptie, in saptamâna a doua, si un succes profesional care a necesitat un ocean de sudoare a fruntii; zile faste: 12-15.
          
 
< < articolul precedent   articolul urmator > >

Cauta in arhiva magazin.ro
ABONAMENTE LA REVISTA MAGAZIN

Cititorii fideli ai revistei noastre au la dispozitie articolele cele mai interesante direct online, in aceasta pagina de internet. Exista, insa, si o alta categorie de cititori fideli care prefera editiile tiparite, prin care noi incercam sa ajungem in toate colturile tarii. Pentru acestia exista optiunea abonamentului, una dintre cele mai sigure si mai facile metode de a intra, saptamanal, in posesia revistei MAGAZIN.

Nu ezitati sa va abonati!


Abonamentul se poate face direct la redactie prin:
- expedierea unui mandat postal la orice Oficiu Postal, dupa modelul reprodus mai jos;
- plata in urmatoarele conturi bancare pentru client Casa Editoriala "Magazin" S.R.L. (CUI: RO1571838):
1) RO74BACX0000003000160000 Unicredit Tiriac
2) RO24RNCB0072049689850001 B.C.R.
- la orice Oficiu Postal din tara (Revista Magazin figurand la pozitia 19355 din Catalogul Publicatiilor).

PRETURILE ABONAMENTELOR sunt urmatoarele:
- 1 luna: 6,00 lei
- 2 luni: 12,00 lei
- 3 luni: 18,00 lei
- 4 luni: 24,00 lei
- 5 luni: 30,00 lei
- 6 luni: 36,00 lei

Cititorii din strainatate pot contracta abonamente, achitand contravaloarea abonamentului dorit (50 euro sau 70 $, un abonament pe sase luni; 25 euro sau 35 $, un abonament pe trei luni) in conturile societatii, enumerate mai sus.

CONTACT
Telefon:
0722. 625. 622
021. 317. 89. 65
Email:
Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.
Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.

Incercam astfel sa nu ii dezamagim in nici un fel pe cititorii nostri, o preocupare de la care nu am abdicat niciodata, pe parcursul ultimelor decenii.

Aboneaza-te la newsletter
Email:

Subscribe Unsubscribe
Sondaj
Cele mai noi articole
» Pasi spre omul invizibil si padurea luminoasa
» O confruntare dramatica a Razboiului Rece
» Extraterestri sau efecte speciale?
» Crema de sunca
» Ten stralucitor
» Se vede mai bine din avion
» Orase mauritane stravechi
» Poet al nudului feminin
» Descifrarea Manuscrisului Voynich
» AVC – de la confuzie la moarte
» Isus, cu statut de refugiat
» Totul despre filmele de Oscar: „Vacanta la Roma”
» Horoscopul saptamanii: 23-29 iulie 2018
» 19 iulie 1890 – S-a nascut George al II-lea al Greciei
» Tema: „DANSUL”
» Zaharul, dusmanul din farfurie
» Lunetistii, arma secreta contra Wehrmacht
» Dezvaluirile unui senator despre OZN-uri
» Cartofi cu branza
» Cuburi „magice”
Cele mai populare articole...
» Adevarul despre pasiunile erotice ale Mariei-Tereza
» Calciul si magneziul - vitale pentru sanatate
» Tiroida, o glanda mica, probleme mari
» Sfaturile bioterapeutei Djuna
» Ce a ascuns Charles Darwin?
» Luna va disparea de pe bolta cereasca
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite (2)
» Bolile se vor auto-vindeca
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite
» Hernia de disc, o boala la moda
» Pe Marte exista viata!
» In Peru exista un loc miraculos, unic in lume: Lacul care aduce copii
» 3 pozitii de relaxare
» Viciul care duce la buna-dispozitie
» Iuda intr-un manuscris controversat
» Miracolul lumii invizibile: Lumea dupa Nilsson
» Psoriazisul, vindecat de pesti!
» Corp ceresc condamnat la moarte
» O rapire OZN in Florida
» "Teapa" gripei aviare


Arhiva: » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9