Prima pagina arrow FEMINA CLUB 27 Mar 2017
Categorii
Prima pagina
SPECTACOLUL CUNOASTERII
ISTORII UITATE
PARANORMAL
FEMINA CLUB
STAREA DE VEGHE
TERRA X
MINUNI ALE LUMII
CONSULTATII FARA PLATA
TERAPII COMPLEMENTARE
BLITZ
HOROSCOP
ASTAZI IN ISTORIE
VERIFICATI-VA CUNOSTINTELE
FORUM
STIRI
BILETE DE AVION
PROGRAM TV
FELICITARI
VREMEA
PROGRAM CINEMA
MAGAZIN .RO
DESPRE NOI
CONTACT
User Menu
Avem 12 vizitatori online

FEMINA CLUB

Exercitii de intretinere, frumusete, cosmetice, gastronomie si mult mai multe in sectiunea Femina Club.



Ten stralucitor, care emana tinerete

Imprimare E-mail
joi, 05 mai 2016

 Stresul, alimentatia neadecvata, fumatul si lipsa de miscare imbatranesc prematur pielea. Consumul a doi litri de apa pe zi, mesele cat mai echilibrate bazate pe multe legume, pe verdeturi si fructe protejeaza tesuturile si le fac mai elastice, datorita continutului bogat in antioxidanti. La fel de nociva este si neglijenta legata de demachiere. Pentru ca o piele imbacsita de farduri nu poate respira in voie peste noapte, conditie esentiala pentru mentinerea vitalitatii, prospetimii si supletii tenului. In consecinta, nu va culcati niciodata inainte de a va demachia atent.

Citeste mai departe...
 

Musaca de cartofi cu soia

Imprimare E-mail
joi, 05 mai 2016

 200 g soia granule, 2 cepe, 100 g orez, 3 linguri ulei, 4 cartofi, sare, piper.

 Granulele de soia se pun la fiert in apa si se lasa 30 de minute. Apoi se scurg bine. In alt vas se pun cartofii la fiert pentru 15 minute. Ceapa tocata si soia se pun la calit in 2 linguri de ulei incins. Se potriveste gustul de sare si piper si se adauga orezul. Se toarna 100 ml apa si se lasa la fiert, pana scade apa. Intr-un vas se pune o lingura cu ulei si se asaza un strat de cartofi si amestecul de orez, ceapa si soia. Se da tava la cuptor pentru 15 minute.

Citeste mai departe...
 

Obrazul si „depozitele de vitamine”

Imprimare E-mail
luni, 02 mai 2016

 Considerate aliati ai sanatatii, fructele au si statutul incontestabil de aliat al frumusetii, motiv pentru care sunt folosite in industria cosmeticelor. Cele mai apreciate creme, lotiuni, uleiuri, sampoane sunt cele ce au ca ingrediente extracte de fructe. Produsele de frumusete respective relaxeaza, tonifica si parfumeaza placut corpul. Au efecte linistitoare sau, din contra, tonice si dinamizante.

Citeste mai departe...
 

Pulpa de miel cu sos de miere

Imprimare E-mail
joi, 28 aprilie 2016

 2 kg pulpa de miel, 4 linguri miere, 2 linguri mustar Dijon, 2 linguri rozmarin proaspat, o lingurita piper, o lingurita coaja de lamâie, 3 catei usturoi, o lingurita sare grunjoasa.

 Carnea de miel se spala bine in apa cu otet, de mai multe ori, pentru a nu avea miros. Se rade coaja de lamâie, dupa care se lasa deoparte. Se decojeste usturoiul si se toaca marunt. Intr-un castron mic, se amesteca bine mierea, mustarul, rozmarinul taiat fin, piper, coaja de lamâie rasa si usturoiul. Se toarna acest sos peste carnea de miel si se lasa la marinat, in frigider, peste noapte. Se incalzeste cuptorul foarte bine, se pune carnea de miel intr-o tigaie si se potriveste de sare dupa gust. Se coace timp de 20 minute, apoi se reduce temperatura si se mai tine in cuptor inca o ora. Se lasa carnea in sos pentru a se fragezi, timp de 15 minute inainte de taiere. Carnea de miel marinata se serveste taiata in felii groase, cu putin sos alaturi.

Citeste mai departe...
 

Menta, revigorant puternic

Imprimare E-mail
joi, 21 aprilie 2016

 Cu un miros inconfundabil si o savoare revigoranta, menta este benefica si pentru piele. In aromaterapie si in cosmetica menta, fie ca vorbim despre speciile spontane, fie despre cele de cultura, este utilizata foarte mult, fiind planta cu cea mai mare concentratie in mentol.

Citeste mai departe...
 

Carne de vitel cu legume

Imprimare E-mail
joi, 21 aprilie 2016

 500 g carne de vitel, 2 cepe, 2-3 morcovi, 1 dovlecel, 100 g ciuperci, 4 linguri ulei, 150 ml supa, sare, piper, patrunjel verde.

 Se spala legumele si se curata. Se taie ceapa fin, apoi dovleceii si ciupercile in felii subtiri, iar morcovii, fasii. Se spala carnea, se taie bucatele, apoi se prajeste si se lasa deoparte. Se caleste ceapa in ulei, apoi se pun morcovii, ciupercile si dovleceii. Se adauga supa si se lasa sa fiarba acoperit. Cand legumele sunt fierte se adauga carnea si se mai lasa 2-3 minute, amestecand bine. La sfarsit se pun condimente si patrunjelul tocat marunt.

Citeste mai departe...
 

Obraz catifelat

Imprimare E-mail
joi, 14 aprilie 2016

 Se intampla uneori ca pe obrazul dumneavoastra sa se citeasca urme de oboseala sau, si mai rau, acesta sa para „ofilit”. Ce ar fi de facut? Cu deplin adevar se afirma ca obrazul poate exprima o suferinta a organismului. In aceasta situatie este vorba despre lipsa unor vitamine. Asadar, se impune sa beti zilnic un cocktail din 2-3 portocale si un grepfrut. Acelasi efect benefic il puteti obtine mancand o salata din frunze de patrunjel (cu lamaie) sau 2-3 fructe de kiwi pe zi. Toate alimentele mentionate au un continut ridicat de vitamina C, care ajuta la regenerarea tesuturilor si participa la sinteza fibrelor de colagen.

Citeste mai departe...
 

Salata ruseasca

Imprimare E-mail
joi, 14 aprilie 2016

 3 cartofi, 2 morcovi, o conserva mare de ton, 3 oua, o ceapa, maioneza, sare.

 Se pun la fiert, separat, cartofii in coaja, ouale si morcovii. Dupa ce sunt gata se lasa toate la racit. Conserva de ton se lasa la scurs. Cartofii se curata de coaja si se dau pe razatoare intr-un bol. Astfel se formeaza primul strat. Peste ei se presara sare. Dupa care se pune un strat subtire de maioneza. Se asaza tonul, pentru a forma alt strat. Urmatorul strat va fi cel de ceapa, rasa pe razatoare. Se presara iar sare. Urmeaza stratul de morcovi dati tot pe razatoarea mica. Iar maioneza in strat subtire. Apoi albusul dat pe razatoarea mica. Iar ultimul strat va fi cel de galbenus ras.

Citeste mai departe...
 

Ingrijiri speciale

Imprimare E-mail
marţi, 12 aprilie 2016

 Sprancenele si genele au un rol esential in definirea frumusetii chipului dumneavoastra si a feminitatii. Aspectul de severitate sau, dimpotriva de candoare si feminitate este dat de acestea. Cu aceste motivatii este clar ca merita ingrijiri speciale. Demachierea acestei zone sensibile este foarte importanta. In special rimelul de pe gene poate duce la iritarea ochilor, la ruperea si caderea genelor. Pentru a preveni astfel de situatii neplacute folositi un demachiant special pentru zona ochilor.

Citeste mai departe...
 

Orez cu spanac

Imprimare E-mail
joi, 07 aprilie 2016

 2 cepe, ulei pentru prajit, o cana orez cu bobul lung, 3 cani supa de pui, 500 g spanac, sare, piper.

 Se prajeste in ulei ceapa taiata marunt, pana devine sticloasa. Spanacul se curata, se spala si se taie. Peste ceapa se adauga orezul si se caleste putin, amestecand mereu. Se adauga supa de pui, se amesteca si se pun spanacul taiat, sare si piper. Se fierbe la foc mic aproximativ 15-20 minute.

Citeste mai departe...
 

Ten perfect

Imprimare E-mail
joi, 31 martie 2016

 Un ten perfect, o piele catifelata si neteda, ca semn de tinerete presupune un program riguros de ingrijire. Daca il respectati veti observa textura, culoarea si tonusul tenului mult imbunatatite. Pentru demachiere, pe care o veti face atat seara, cat si dimineata, veti alege demachiantul cu formula cea mai potrivita pentru tipul dumneavoastra de ten. Cu demachiantul se maseaza pielea cateva minute, apoi se indeparteaza cu dischete cosmetice.

Citeste mai departe...
 

Macrou cu varza

Imprimare E-mail
joi, 31 martie 2016

 1 macrou, condimente pentru peste, 4-5 frunze de varza verde, 100 g cascaval, 2 oua, 100 ml smantana, o ceapa, 1 catel usturoi, sare, 130 ml ulei, 30 g unt.

 Se spala pestele, se condimenteaza si se prajeste in putin ulei. Frunzele de varza se oparesc si se scurg, se toaca si se caleste in putin ulei. Se adauga sare si piper dupa gust, iar la final, usturoiul tocat fin. Ceapa tocata marunt se caleste in putin unt amestecat cu o lingura de ulei. Se pune un pahar cu apa peste ceapa si se lasa sa fiarba pana scade si ceapa este foarte moale. Se pun smantana si ouale, se omogenizeaza sosul, se potriveste de sare si piper. Intr-un vas se asaza pestele, se toarna sosul deasupra, se presara cascavalul ras si se da la cuptor 20 minute. Se serveste alaturi de varza calita.

Citeste mai departe...
 

Secretele frantuzoaicelor

Imprimare E-mail
joi, 24 martie 2016

 In materie de machiaj si coafura, frantuzoaicele par a avea o aura speciala. Cum reusesc? Si, care sunt greselile pe care le evita? In primul rand isi aleg culorile potrivite. Paleta ideala? Pe de-o parte cocheteaza cu nuante intense pentru make-up si, pe de alta parte folosesc culori naturale pentru par.

Citeste mai departe...
 

Urzici cu orez

Imprimare E-mail
joi, 24 martie 2016

 1 kg urzici, 300 g orez, 2 cepe verzi, ulei, sare, piper, 4 catei usturoi.

 Se curata urzicile si se spala foarte bine. Intr-o oala se pune apa la fiert, iar cand incepe sa clocoteasca, se adauga urzicile si se lasa sa fiarba bine. Cand sunt gata se scurg de zeama si se lasa sa se raceasca. (Se opreste zeama separat.) Se paseaza bine urzicile cu blenderul, dupa care se calesc in putin ulei cu ceapa taiata. Intr-o cratita se pun 2 cani cu zeama in care au fiert urzicile, se adauga orezul spalat si scurs de apa, se lasa sa fiarba la foc mic. Cand a fiert orezul, se pun urzicile, usturoiul pisat si se potriveste de sare si piper.

Citeste mai departe...
 

Arta machiajului

Imprimare E-mail
joi, 17 martie 2016

 Un machiaj strident nu numai ca nu reuseste sa puna in valoare frumusetea chipului, dar chiar stirbeste farmecul personal. Când suntem cu paleta de culori in fata sa nu comitem eroarea sa credem ca machiajul inseamna doar aplicarea acestora pe chip. Regula esentiala de care trebuie sa tinem seama este armonizarea culorilor cu nuanta tenului. Exista si alte câteva secrete pe care vi le vom dezvalui si care va pot ajuta sa aveti un machiaj perfect cu un efort minim.

Citeste mai departe...
 

Tocanita de ciuperci

Imprimare E-mail
joi, 17 martie 2016

 1 kg ciuperci, 2 cepe, 1 pahar suc rosii, o legatura patrunjel, 2 linguri faina, sare, piper, boia.

 Se curata ciupercile, se spala bine, apoi se lasa sa se scurga si se calesc in ulei. Se scot din ulei si se pun deoparte. Se toaca marunt ceapa si se caleste in doua linguri de ulei, pâna devine sticloasa. Se adauga ciupercile, sucul de rosii, sare, piper si se completeaza cu o cana de apa. Se lasa sa fiarba bine. La urma se face un rântas din faina si apa rece pe care il punem peste sos, amestecând continuu sa nu se prinda. Se mai da intr-un clocot, apoi se opreste focul si se presara patrunjel verde tocat marunt.

Citeste mai departe...
 

4 solutii rapide

Imprimare E-mail
sâmbătă, 12 martie 2016

 Daca cumva in aceasta dimineata chipul dumneavoastra pare tern, tenul si-a pierdut stralucirea si cearcanele sunt mai adanci ca altadata avem solutii. Solutii rapide de improspatare si revitalizare care pot reda pielii un aspect sanatos, catifelat, tanar.

Citeste mai departe...
 

Friptura de porc cu alune

Imprimare E-mail
joi, 10 martie 2016

 550 g muschi file de porc, 200 g frunze proaspete de salvie, 100 g unt topit, o lingura ulei, 250 g alune neprajite, sare, piper.

 Carnea se curata de eventualele pielite si se taie pe trei sferturi, se umple cu 100 g frunze de salvie, se leaga cu ata de bucatarie. Restul frunzelor de salvie se toaca marunt si se amesteca usor cu alunele macinate mai mari, sare si piper. Se unge uniform carnea cu un strat de unt topit si se asaza deasupra amestecul de salvie si alune, astfel incat sa se formeze o crusta. Se pune carnea in tava de copt unsa cu ulei, se picura restul de unt topit si se lasa la cuptor 30 de minute. Se lasa sa se raceasca 10 minute dupa coacere, apoi se serveste.

Citeste mai departe...
 

Sfaturi utile

Imprimare E-mail
vineri, 04 martie 2016

 Exista unele zone cum sunt coatele, decolteul sau mainile care va tradeaza varsta. Este un motiv suficient pentru a dubla vigilenta privind aspectul si sanatatea acestora. In privinta mainilor, manechinul Anne-Lise Prat, din Franta, spune ca isi protejeaza si ingrijeste mainile la fel ca obrazul. Iata cateva sfaturi utile: 1. Spalati-va des mainile. Gestul banal este foarte important pentru ca mainile sunt expuse poluarii si unor particule fine. Preferati sapunurile neagresive si apa calduta. Cea fierbinte poate agrava deshidratarea.

Citeste mai departe...
 

Ceafa de porc in vin

Imprimare E-mail
joi, 03 martie 2016

 500 g ceafa de porc, o ceapa medie, 2 catei usturoi, o legatura patrunjel, putin rozmarin, 100 g legume congelate mix (porumb, morcov, mazare), 50 ml vin alb sec, 50 ml vin rosu, 2 linguri ulei, piper, sare, condimente, cimbru, dafin.

 Carnea de porc se condimenteaza cu cimbru, rozmarin, sare, condimente, piper si se pune intr-un bol cu vinul alb. Se lasa o zi la macerat. A doua zi se taie ceapa marunt, legumele congelate se scot din congelator, iar carnea se taie felii. Un vas termorezistent se unge cu ulei, se pun ceapa si legumele, iar deasupra carnea. Se toarna vinul rosu, se adauga si un pahar cu apa. Vasul se acopera cu o folie de aluminiu si se lasa la cuptor 30-40 minute pana este gata carnea.

Citeste mai departe...
 

Buze deosebite

Imprimare E-mail
joi, 25 februarie 2016

 Frumusetea buzelor trebuie intretinuta cu grija in orice anotimp. Gregoris Pyrpilis, cercetator la Bioderma, va ofera cateva sfaturi.

Citeste mai departe...
 
<< Start < Inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Inainte > Sfarsit >>

Rezultate 85 - 105 din 2941

Cauta in arhiva magazin.ro
ABONAMENTE LA REVISTA MAGAZIN

Cititorii fideli ai revistei noastre au la dispozitie articolele cele mai interesante direct online, in aceasta pagina de internet. Exista, insa, si o alta categorie de cititori fideli care prefera editiile tiparite, prin care noi incercam sa ajungem in toate colturile tarii. Pentru acestia exista optiunea abonamentului, una dintre cele mai sigure si mai facile metode de a intra, saptamanal, in posesia revistei MAGAZIN.

Nu ezitati sa va abonati!

Abonamentul se poate face fie direct la redactie (pentru aceasta trebuie sa completati mandatul postal pe care il obtineti de la orice Oficiu Postal dupa modelul reprodus mai jos, achitand pentru: 1 luna 6,00 lei; 2 luni 12,00 lei; 3 luni 18,00 lei; 4 luni 24,00 lei; 5 luni 30,00 lei; 6 luni 36,00 lei), fie prin Oficiile Postale (Revista Magazin figurand la pozitia 19355 din Catalogul Publicatiilor).

CONTACT

Telefon:
021. 317. 89. 65
021. 317. 89. 66

GSM
0722. 625. 622
 
Fax
021.317. 89.65
 
Email:

Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.

Incercam astfel sa nu ii dezamagim in nici un fel pe cititorii nostri, o preocupare de la care nu am abdicat niciodata, pe parcursul ultimelor decenii.

Aboneaza-te la newsletter
Email:

Subscribe Unsubscribe
Sondaj
Cele mai noi articole
» Sfidarea robotilor: oamenii sa devina cyborgi!
» Gloriosul William al Angliei
» Revista RUFOR (1994-1996)
» Lifting natural
» Supa de spanac
» Mafioti fara frontiere
» Schitul Pietreni
» Nudul ca vocatie
» Paradisul cormoranilor pescari
» Prematurii si riscul pentru sanatatea lor viitoare
» Spuneti adio oboselii!
» Eseuri despre „facerea” literaturii
» Kurt Russell – triumful modestiei
» Horoscopul saptamanii: 20-26 martie 2017
» 16 martie 1815 – Printul Willem devine rege al olandezilor
» Tema: „PRINTI SI PRINTESE”
» Ce s-ar intampla daca am ramane 24 de ore fara Internet?
» Terorism „rosu” japonez
» Exista o baza secreta OZN in Lacul Vidraru?
» Ten de star
Cele mai populare articole...
» Adevarul despre pasiunile erotice ale Mariei-Tereza
» Calciul si magneziul - vitale pentru sanatate
» Tiroida, o glanda mica, probleme mari
» Sfaturile bioterapeutei Djuna
» Ce a ascuns Charles Darwin?
» Luna va disparea de pe bolta cereasca
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite (2)
» Bolile se vor auto-vindeca
» Hernia de disc, o boala la moda
» Pe Marte exista viata!
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite
» In Peru exista un loc miraculos, unic in lume: Lacul care aduce copii
» 3 pozitii de relaxare
» Viciul care duce la buna-dispozitie
» Iuda intr-un manuscris controversat
» Miracolul lumii invizibile: Lumea dupa Nilsson
» Psoriazisul, vindecat de pesti!
» O rapire OZN in Florida
» "Teapa" gripei aviare
» Corp ceresc condamnat la moarte


Arhiva: » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9