Prima pagina arrow FEMINA CLUB 30 May 2017
Categorii
Prima pagina
SPECTACOLUL CUNOASTERII
ISTORII UITATE
PARANORMAL
FEMINA CLUB
STAREA DE VEGHE
TERRA X
MINUNI ALE LUMII
CONSULTATII FARA PLATA
TERAPII COMPLEMENTARE
BLITZ
HOROSCOP
ASTAZI IN ISTORIE
VERIFICATI-VA CUNOSTINTELE
FORUM
STIRI
BILETE DE AVION
PROGRAM TV
FELICITARI
VREMEA
PROGRAM CINEMA
MAGAZIN .RO
DESPRE NOI
CONTACT
User Menu
Avem 5 vizitatori online

FEMINA CLUB

Exercitii de intretinere, frumusete, cosmetice, gastronomie si mult mai multe in sectiunea Femina Club.



Salata de rosii cu branza

Imprimare E-mail
joi, 22 septembrie 2016

 500 g rosii, 3 ardei grasi, o ceapa, o legatura marar, 100 g telemea veche, 50 ml ulei, otet, sare, piper.

 Rosiile spalate si sterse se taie felii, ardeii se taie fideluta, ceapa solzisori. Se amesteca toate bine, adaugandu-se mararul tocat, sare, piper, otet si ulei. Deasupra se rade telemea si se serveste ca garnitura la fripturi.

Citeste mai departe...
 

Secretul tineretii fara batranete

Imprimare E-mail
joi, 15 septembrie 2016

 Daca te uiti la vedete si le admiri pielea tanara si dupa 40-50 de ani, sa stii ca nu toate merg la plastician, nici la spa-uri cu tratamente „revolutionare”... Unele chiar stiu ca secretul tineretii fara batranete sta in alegerile zilnice. Mai precis, stiu ca anumite alimente le protejeaza de aparitia ridurilor, pe cand altele pot „desena” pe fata o harta nedorita a anilor. Veti descoperi care sunt alimentele care, consumate zilnic, pot intarzia sensibil aparitia ridurilor.

Citeste mai departe...
 

Struguri murati

Imprimare E-mail
joi, 15 septembrie 2016

 650 g struguri albi, 650 g struguri negri, 1 morcov mic, 1 hrean, seminte mustar, coriandru, piper, ienibahar, 1 foaie de dafin, 2 linguri sare grunjoasa, 300 ml otet de vin, 3 linguri miere, 500 ml apa.

 Se spala si se aleg boabele de pe ciorchinii de strugure fara a le rupe coditele, apoi se asaza in borcane. Se pot pune separati sau combinati. Deasupra strugurilor se pun rondele de morcov si bucati de hrean. Apa, otetul, sarea, foaia de dafin si semintele se dau intr-un clocot, apoi se opreste focul. Cand zeama s-a racit putin, se adauga mierea, amestecand bine pentru a se topi. Zeama se toarna peste strugurii din borcane. Se sigileaza borcanele si se lasa sa se raceasca intr-o patura, pana a doua zi.

Citeste mai departe...
 

Respiratia corecta

Imprimare E-mail
miercuri, 14 septembrie 2016

 Statistici demne de luat in seama releva faptul ca, in tarile dezvoltate, 8 din 10 adulti nu respira corect. Desi respiratul reprezinta unul dintre reflexele noastre neconditionate, odata cu trecerea anilor uitam sa respiram corect. Daca copiii, atunci cand zburda, striga, plang sau rad isi „aerisesc” organismul, in schimb adultii stau incovoiati la birou, impiedicand patrunderea aerului in partea inferioara a plamanilor. Patrunzand doar in partea superioara a plamanilor, sangele si implicit organele esentiale ale trupului nu sunt oxigenate suficient.

Citeste mai departe...
 

Budinca de cartofi cu carne

Imprimare E-mail
miercuri, 14 septembrie 2016

 5-6 cartofi, 200 g carne tocata preparata ca pentru pateuri, 2 linguri unt, 2 oua, sare.

 Se spala si se fierb cartofii in coaja. Se curata de coaja cand sunt calzi, se dau prin masina de tocat. Se amesteca galbenusurile cu sare si se freaca bine cu unt. Se adauga cartofii, carnea tocata, albusurile spuma si se amesteca totul. Se unge o forma cu unt, se toarna compozitia si se da la cuptor.

Citeste mai departe...
 

Machiajul de seara

Imprimare E-mail
joi, 01 septembrie 2016

 Chiar daca, in general, pentru realizarea unui machiaj special, de seara, mizati pe accentuarea culorilor, noi va dezvaluim si alte secrete ce stau la baza obtinerii unui look stralucitor. Frumusetea unui machiaj de seara depinde, in primul rand, de aplicarea fondului de ten. Acesta va fi cu un ton mai deschis decat pigmentul natural al pielii.

Citeste mai departe...
 

Crap cu rosii la cuptor

Imprimare E-mail
joi, 01 septembrie 2016

 1 crap, 250 g rosii, 150 ml ulei, verdeata, sare.

 Pestele se curata, se spala si se asaza, impreuna cu rosiile taiate felii, uleiul si putina supa de legume, intr-un vas. Se introduce la cuptor. Cand este gata se adauga verdeata tocata marunt.

Citeste mai departe...
 

8 retete pentru frumusetea tenului

Imprimare E-mail
vineri, 26 august 2016

 De aceasta data va prezentam 8 elixire usor de realizat de orice femeie preocupata de aspectul ei: 1. 10 g miere + 4-5 picaturi zeama de lamaie se aplica sub forma de comprese sau tamponari energice, pentru tenul seboreic cu pori deschisi; 2. un cartof fiert frecat cu putin lapte + o lingurita de miere se aplica in strat subtire, pentru tenul predispus la uscaciune; 3. 1/2 mar fiert in putin lapte se freaca cu o lingurita de miere si se aplica pe tenul obosit;

Citeste mai departe...
 

Vinete orientale

Imprimare E-mail
vineri, 26 august 2016

 5 vinete mici, aluat pentru clatite, o legatura patrunjel, 100 g cascaval, ulei, sare, piper.

 Se fierb vinetele. Se strecoara, se trec sub jet de apa rece, se scurg bine, se taie in doua pe lungime si se scobesc de miez. Acesta se amesteca cu patrunjel tocat marunt si cascavalul ras, adaugandu-se putina sare si piper. Cu aceasta compozitie se umplu vinetele, dupa care se dau printr-un aluat de clatite consistent. Se prajesc in ulei bine incins. Se servesc calde.

Citeste mai departe...
 

Vara si revigorarea tenului

Imprimare E-mail
joi, 18 august 2016

 In zilele toride ale verii, fata transpirata si decolteul pot fi inviorate cu usurinta. Conditia este sa puneti la congelator, in recipiente pentru cuburi, un amestec format dintr-un litru de apa minerala si sucul a doua lamai. Apoi, la nevoie, luati din cuburile de gheata formate si „plimbati-le” usor pe fata si pe decolteu. Efectul va fi instantaneu. Va veti simti revigorata iar pielea va deveni proaspata, frumos colorata.

Citeste mai departe...
 

Pui in crusta de sare

Imprimare E-mail
joi, 18 august 2016

1 pui mare, 2 lamai, 2 oua, 1 pahar vin alb, 7 catei usturoi, ulei de masline, o lingurita piper negru boabe, cateva fire cimbru, 2 kg de sare mare.

 Intr-un castron mare se pune sarea si se amesteca bine cu ouale, un pahar cu vin alb, zeama de la o lamaie si piperul. Separat, se piseaza cateii de usturoi impreuna cu cimbrul, se adauga ulei de masline si se amesteca totul bine. Cu aceasta marinata se unge bine puiul pe exterior si in interior, unde se mai pune o lamaie intreaga taiata in doua. Se rup apoi 3-4 bucati de folie de aluminiu lungi de 120-140 cm. Se indoaie fiecare folie in doua, rezultand astfel 3-4 bucati de 60-70 de cm. Pe masa se asaza foliile una langa alta, astfel incat marginile foliilor invecinate sa se suprapuna pe o suprafata de 6-7 cm. Pe plansa rezultata, in mijloc, se pune sarea, in mijlocul careia se face o adancitura, in care se pune puiul. Se imbraca in sare in totalitate. Datorita ingredientelor puse in sare, aceasta se va lipi de pui. Dupa ce se termina de imbracat puiul, se strange bine folia in jurul lui, formand in partea de sus un tugui. Puiul astfel pregatit se pune intr-o tava si se da la cuptorul incins. Se lasa la cuptor 2 ore, apoi se scoate si se mai lasa nedesfacut 20 de minute. Dupa aceea, se desface folia de aluminiu si lovind usor cu o lingura sarea, se sparge si se indeparteaza de pe pui. Se scoate din pui lamaia, apoi se portioneaza si se serveste cald.

Citeste mai departe...
 

Obraz catifelat

Imprimare E-mail
luni, 15 august 2016

 Folosite frecvent in cosmetica, fructele isi arata rapid valentele. Iata si cateva exemple de fructe ce va pot catifela obrazul. – Boabele de struguri sunt un excelent tonic pentru ten. Zdrobiti cateva boabe de struguri, aplicati-le pe fata si dupa 20 de minute clatiti obrazul. – Sucul de pepene galben are efect hidratant si calmant, fiind recomandat pentru tonificarea si redarea elasticitatii pielii. Tenul ofilit sau iritat se maseaza usor cu suc proaspat de pepene sau se aplica pe fata felii subtiri de pepene, care se tin timp de 20 de minute.

Citeste mai departe...
 

Muschi de porc la cuptor in sos de vin

Imprimare E-mail
luni, 15 august 2016

 1 kg muschi porc, 1 litru vin alb sec, 2-3 linguri ulei, o capatana usturoi, 2-3 foi dafin, sare, piper. cimbru, rozmarin.

 Se taie muschiul de porc in felii de grosimea unui deget. Se freaca bine carnea cu amestecul de condimente si se da la frigider 1-2 ore ca sa se amestece aromele. Se unge fundul unei tavi cu ulei apoi se asaza bucatile de muschi si se pun deasupra foile de dafin. Se adauga vinul si se da la cuptor, la foc mic, circa o ora. Cand scade vinul capatand consistenta unui sos, friptura este suficient de bine facuta si se scoate din cuptor.

Citeste mai departe...
 

Mici secrete ale tenului

Imprimare E-mail
luni, 15 august 2016

 Dincolo de produsele cosmetice recomandate pentru intretinerea unui ten sanatos, fara riduri, specialistii in cosmetica ne dezvaluie si unele mici secrete usor de folosit. Astfel, daca vreti sa aveti un ten curat, proaspat, luminos, mâncati castraveti. Iar daca va doriti o culoare frumoasa a tenului „delectati-va” cu ceapa fiarta in lapte.

Citeste mai departe...
 

Sufleu de rosii

Imprimare E-mail
miercuri, 10 august 2016

 600 g rosii, 100 g cascaval, 200 ml lapte, 6 oua, 125 g unt, 100 g faina, sare, piper, zahar.

 Se spala rosiile, se taie sferturi si se fierb cu putina apa cu sare. Se strecoara si se trec prin sita. Piureul rezultat se amesteca bine cu sos alb, sare, piper, zahar, galbenusurile si la sfârsit se pun albusurile batute spuma. Se toarna compozitia intr-o tava unsa cu unt si se pune la copt pe baie de apa, timp de 50 de minute.

Citeste mai departe...
 

Gene seducatoare

Imprimare E-mail
duminică, 31 iulie 2016

 Pentru a da stralucire si intensitate maxima privirii, genele trebuie sa aiba mai mult volum si o definire maxima. Iata câteva sfaturi: – Daca aveti ochi sensibili, folositi mascara fara substante conservante. – Pentru demachiere alegeti un demachiant special pentru ochi.

Citeste mai departe...
 

Salata cu ton si ou

Imprimare E-mail
duminică, 31 iulie 2016

 2 cepe, o salata verde mica, 1 castravete, 3 rosii, 2 oua, o conserva mare ton, patrunjel proaspat, 2 catei usturoi, 1/4 ceasca suc de lamâie, 1/4 ceasca ulei de masline, o lingurita sare, piper, câteva frunze menta.

 Intr-un vas mare, se amesteca salata taiata, ceapa, castravetele, rosiile si ouale taiate rondele, tonul scurs. Intr-un alt vas se amesteca patrunjelul si usturoiul tocat marunt, zeama de lamâie, uleiul de masline, sarea, piperul si menta. Se toarna sosul peste compozitia din primul vas si se amesteca.

Citeste mai departe...
 

Ten stralucitor

Imprimare E-mail
marţi, 26 iulie 2016

 Pentru a avea o piele tânara, stralucitoare, curatarea tenului este esentiala. Se curata in profunzime resturile machiajului, praful si impuritatile. Demachierea este obligatorie seara, inainte de culcare, dar si dimineata. Chiar daca nu va machiati, curatarea tenului face parte din ritualul zilnic de ingrijire. In privinta demachiantelor specialistii va sugereaza sa folositi si altele realizate cu usurinta, din ingrediente naturale.

Citeste mai departe...
 

Crochete de peste

Imprimare E-mail
marţi, 26 iulie 2016

 300 g peste, 30 g unt, 1 ou, 60 ml ulei, piper, 40 g pesmet, 50 g faina, 100 ml lapte, o ceapa, sare.

 Se curata pestele, se spala si se fierbe înabusit cu sare si ceapa tocata marunt. Se prepara un sos alb facut din unt, lapte si sare. Se dezoseaza pestele si se pune în sosul alb cu piper pisat si jumatate de ou, amestecând pâna se face o pasta, apoi se da forma de crochete. Se dau prin faina, ou, pesmet si se prajesc în ulei încins.

Citeste mai departe...
 

Machiaj delicat

Imprimare E-mail
luni, 18 iulie 2016

 Machiajul, cand este realizat cu iscusinta devine veritabila arta. In schimb, dozat prost, incarca tenul, adaugandu-i ani si facandu-l mai matur. Un machiaj delicat, fin, care sa scoata in evidenta trasaturile cele mai frumoase ale fetei este premisa unui look tineresc. Dibacia cu care ascundeti roseata, cearcanele pronuntate sau petele reprezinta cheia unui aspect frumos. Iata cateva secrete: nu folositi corectorul cu efect de iluminare pe toata fata, ci doar in anumite zone. Este vorba despre zona de sub ochi, coltul interior al ochiului, „aripioarele” nasului si adancitura de deasupra barbiei. Pentru a obtine o baza de machiaj perfecta folositi pudra pulbere si numai daca este absoluta nevoie, fond de ten.

Citeste mai departe...
 

Rulada cu sunca si parmezan

Imprimare E-mail
joi, 14 iulie 2016

 100 g unt, 80 g faina, 500 ml lapte, 5 oua, sunca, 2 linguri smantana, parmezan.

 Intr-o cratita, se pun la topit 50 g unt cu faina, amestecand sa nu se faca cocoloase. Se adauga laptele fierbinte si se face ca o mamaliga pripita, apoi se da la racit. Dupa ce s-a racit, se adauga pe rand galbenusurile, se bate bine compozitia, dupa care se adauga albusurile batute spuma si sare dupa gust. Se coace timp de 20 de minute, intr-o tava tapetata iar dupa ce este gata, se rastoarna pe un prosop ud. Se presara sunca tocata, smantana, parmezan ras si se stropeste cu unt fierbinte. Se ruleaza si se se da la cuptor, timp de 3 pana la 5 minute. Se inveleste in folie, apoi intr-un prosop si se lasa sa se patrunda. Se serveste calda sau se mai poate incalzi.

Citeste mai departe...
 
<< Start < Inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Inainte > Sfarsit >>

Rezultate 64 - 84 din 2959

Cauta in arhiva magazin.ro
ABONAMENTE LA REVISTA MAGAZIN

Cititorii fideli ai revistei noastre au la dispozitie articolele cele mai interesante direct online, in aceasta pagina de internet. Exista, insa, si o alta categorie de cititori fideli care prefera editiile tiparite, prin care noi incercam sa ajungem in toate colturile tarii. Pentru acestia exista optiunea abonamentului, una dintre cele mai sigure si mai facile metode de a intra, saptamanal, in posesia revistei MAGAZIN.

Nu ezitati sa va abonati!

Abonamentul se poate face fie direct la redactie (pentru aceasta trebuie sa completati mandatul postal pe care il obtineti de la orice Oficiu Postal dupa modelul reprodus mai jos, achitand pentru: 1 luna 6,00 lei; 2 luni 12,00 lei; 3 luni 18,00 lei; 4 luni 24,00 lei; 5 luni 30,00 lei; 6 luni 36,00 lei), fie prin Oficiile Postale (Revista Magazin figurand la pozitia 19355 din Catalogul Publicatiilor).

CONTACT

Telefon:
021. 317. 89. 65
021. 317. 89. 66

GSM
0722. 625. 622
 
Fax
021.317. 89.65
 
Email:

Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.

Incercam astfel sa nu ii dezamagim in nici un fel pe cititorii nostri, o preocupare de la care nu am abdicat niciodata, pe parcursul ultimelor decenii.

Aboneaza-te la newsletter
Email:

Subscribe Unsubscribe
Sondaj
Cele mai noi articole
» „Papusile conectate” pot deveni spioni?
» Criza Berlinului
» Intalniri cu „umanoizi”
» Masti de sezon
» Ghiveci cu carne de vita
» Traditii si „traditii”
» Sanctuarul Itsukushima
» Umbrele pesimismului
» Satul inghetat
» Infectii... de vreme buna
» Combaterea retentiei de apa
» Un mare poet, Georges Brassens
» Cinefili, vi se pregateste ceva!
» Horoscopul saptamanii: 29 mai – 4 iunie 2017
» 25 mai 1791 – S-a nascut imparatul vietnamez Minh Mang
» Tema: „APA”
» De la hidrogenul din Univers la apa de mare
» Revolutie-avertisment pentru tarul Rusiei
» Opiniile unui astronaut roman
» Starul sezonului
Cele mai populare articole...
» Adevarul despre pasiunile erotice ale Mariei-Tereza
» Calciul si magneziul - vitale pentru sanatate
» Tiroida, o glanda mica, probleme mari
» Sfaturile bioterapeutei Djuna
» Ce a ascuns Charles Darwin?
» Luna va disparea de pe bolta cereasca
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite (2)
» Bolile se vor auto-vindeca
» Hernia de disc, o boala la moda
» Pe Marte exista viata!
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite
» In Peru exista un loc miraculos, unic in lume: Lacul care aduce copii
» 3 pozitii de relaxare
» Viciul care duce la buna-dispozitie
» Iuda intr-un manuscris controversat
» Miracolul lumii invizibile: Lumea dupa Nilsson
» Psoriazisul, vindecat de pesti!
» O rapire OZN in Florida
» Corp ceresc condamnat la moarte
» "Teapa" gripei aviare


Arhiva: » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9