Prima pagina arrow FEMINA CLUB
Categorii
Prima pagina
SPECTACOLUL CUNOASTERII
ISTORII UITATE
PARANORMAL
FEMINA CLUB
STAREA DE VEGHE
TERRA X
MINUNI ALE LUMII
CONSULTATII FARA PLATA
TERAPII COMPLEMENTARE
BLITZ
HOROSCOP
ASTAZI IN ISTORIE
VERIFICATI-VA CUNOSTINTELE
MAGAZIN .RO
User Menu
Avem 5 vizitatori online

FEMINA CLUB

Exercitii de intretinere, frumusete, cosmetice, gastronomie si mult mai multe in sectiunea Femina Club.



Salata de carne de pasare

Imprimare E-mail
duminică, 19 septembrie 1999

             Un piept si un picior de pasare, 500 g cartofi, 1 telina mare, 2 mere, 2 oua, 250 ml ulei, sare, piper, zeama de la o lamâie, frunze de salata verde. Carnea de pasare fiarta se taie felii subtiri (lasând câteva bucatele pentru garnisit). Cartofii fierti în coaja se curata si se taie rondele. Telina se taie în felioare subtiri, se presara cu sare si se lasa sa stea 20 minute, dupa care se freaca între mâini ca sa se înmoaie. Merele curatate de coaja se taie tot în felii subtiri. Din galbenusuri, ulei, sare si zeama de lamâie se prepara maioneza. Se amesteca totul cu o parte din maioneza si se asaza pe o salatiera. Cu restul de maioneza se îmbraca salata si se garniseste cu felii de piept de pasare si frunze de salata verde.

 

Daca vreti sa stiti adevarul...

Imprimare E-mail
luni, 13 septembrie 1999

... priviti cu atentie interlocutorul. Pentru ca, daca va obisnuiti sa descifrati limbajul gesturilor veti reusi sa aflati cu certitudine daca vi se spun adevaruri sau... minciuni. Asadar, psihologii ne sugereaza sa devenim banuitoare atunci când cineva încearca sa-si sustina afirmatiile cu prea multe argumente, sau dimpotriva, cu explicatii prea vagi. Atunci când cineva minte, buzele au o linie usor descendenta, ca atunci când este prost dispus. De asemenea, "mincinosul" îsi atinge frecvent buzele cu degetul, sau îsi plimba limba peste dinti... de la stânga la dreapta.

Citeste mai departe...
 

Un aliat pretios

Imprimare E-mail
luni, 06 septembrie 1999

            Pierduta în negura timpului, originea credintei în obiecte purtatoare de noroc pare sa coincida cu aparitia primelor civilizatii. Si chiar daca, aparent, femeile ar fi mai tentate a face corelatii între ceea ce li se întâmpla si cutare obiect ce le apartine, psihologii se grabesc sa ne comunice ca si barbatii cred în sansa adusa de "porte-bonheur"-ul lor.

Citeste mai departe...
 

Talismanul si zodiile

Imprimare E-mail
luni, 26 iulie 1999
ACVAMARINUL. Influenteaza în cel mai înalt grad persoanele nascute în zodia Pestilor.
Citeste mai departe...
 

Talismanul si zodiile

Imprimare E-mail
marți, 20 iulie 1999

  
     Vracii din vechime sfatuiau oamenii sa tina o piatra pretioasa în mâna, iar daca aceasta era montata pe un inel, acesta sa fie pus pe deget, sa se concentreze, s-o priveasca cu atentie si sa încerce sa patrunda cu forta imaginatiei în aura ei. Închipuiti-va cum aceasta se prelinge pe tot corpul dumneavoastra si simtiti o senzatie de caldura, de placere.

Citeste mai departe...
 

Simboluri nebanuite (7)

Imprimare E-mail
marți, 13 iulie 1999

  Initiala numelui vostru este "U"? Sunteti un fericit. Anturajul va apreciaza pentru curajul cu care va apropiati de problemele cele mai spinoase.

Citeste mai departe...
 

Câte ceva despre farmacodependenta

Imprimare E-mail
marți, 22 iunie 1999

    Dr. MARIA BARI,  Medic primar Spitalul Clinic Filantropia
     
        Definirea farmacodependentei presupune mai multe notiuni:
      - dependenta psihica: nevoia de a lua un medicament periodic sau continuu pentru a simti efectele psihotrope.

Citeste mai departe...
 

Sandvis - Tort

Imprimare E-mail
luni, 21 iunie 1999

Se ia o pâine alba care se curata de coaja. Se taie apoi în trei felii ca foile de tort care se prajesc putin în unt. Prima foaie se aranjeaza într-o forma rotunda de Jena cu marginile joase în care se si serveste, apoi se unge cu o pasta de brânza presarata cu galbenus fiert, tocat marunt. Se acopera foaia a doua care se unge cu pasta de peste si se presara cu un ou fiert, tocat, si cu frunze de patrunjel verde tocat marunt. Se suprapune foaia a treia de pâine; se unge deasupra si de jur împrejur cu unt. Peste toata suprafata se presara cascaval ras sau taiat în felioare subtiri. Se introduce forma din sticla de Jena în cuptor si se lasa pâna ce brânza de la suprafata se rumeneste. Se serveste cald.

 

Pasta de sunca

Imprimare E-mail
luni, 21 iunie 1999

100 g sunca, 70-80 g unt, 1 galbenus, sare, piper. Sunca tocata se amesteca cu untul frecat spuma si cu galbenusul fiert si dat prin sita. Se adauga sare si piper dupa gust.

 

Pasta de masline

Imprimare E-mail
luni, 21 iunie 1999

100 g masline, ceapa, 100 g unt, zeama de lamâie.  Maslinele se curata de sâmburi si se trec prin masina de tocat împreuna cu putina ceapa cruda. Se freaca untul spuma, apoi se adauga pasta de masline si zeama de lamâie.

 

Vârsta dicteaza nevoia de vitamine

Imprimare E-mail
marți, 15 iunie 1999

  Indiferent de vârsta, femeile au nevoie de vitamine, esentiale pentru echilibrul psihic, dar si pentru pastrarea frumusetii. Uneori, în unele perioade, dictate fie de vârsta, fie de succesiunea anotimpurilor aportul de vitamine trebuie crescut.

Citeste mai departe...
 

Reflectii psihologice. Simboluri nebanuite

Imprimare E-mail
marți, 01 iunie 1999

Fiecare litera a numelui dumneavoastra ascunde (sau dezvaluie) ceva din adevarata personalitate. Nu ne propunem sa demonstram, daca este adevarata sau falsa aceasta idee, dar, cel putin pentru amuzament transcriem semnificatiile date literelor.

Citeste mai departe...
 

Codurile... plânsului

Imprimare E-mail
luni, 24 mai 1999

Micutul dv. plânge continuu, dar pentru ca nu stie înca sa vorbeasca nu va poate explica ce îl supara, ce îl doare? Nu va ramâne decât sa recunoasteti notele specifice fiecarei suferinte si sa actionati în consecinta, spune dr.

Citeste mai departe...
 

Intre metabolizarea medicamentelor si virsta exista surprinzatoare corelatii

Imprimare E-mail
luni, 03 mai 1999

  
     Printre factorii capabili sa modifice metabolizarea medicamentelor, si în consecinta efectele lor, vârsta este unul determinant. Datele existente indica faptul ca metabolizarea medicamentelor poate fi foarte diferita daca se administreaza la nou-nascut (prematur, nou nascut la termen sau copil mic) sau adult.

Citeste mai departe...
 

Copiii au nevoie de timp pentru a întelege

Imprimare E-mail
sâmbătă, 30 ianuarie 1999

   Baietelul dv. refuza sa împrumute prietenilor de joaca jucaria sa? Fratele si sora se cearta pe jucarii? E firesc sau nu? Iata, pe scurt, opinia psihologilor.

Citeste mai departe...
 

Dosarele frumusetii: Reguli de aur

Imprimare E-mail
sâmbătă, 23 ianuarie 1999

  Vara machiajul are reguli a caror respectare nu face decât sa va amplifice farmecul si puterea de seductie. E soare torid si sunt peste 35s C.

Citeste mai departe...
 

Simboluri nebanuite (5)

Imprimare E-mail
luni, 18 ianuarie 1999

  
     Initiala prenumelui dumneavoastra este "N"? Dispuneti de o inteligenta ascutita si de usurinta în adaptare. Întotdeauna cercetati atent schimbarile si avantajele acestora.

Citeste mai departe...
 

O întrebare din nou actuala: Creierul are un sex? (2)

Imprimare E-mail
duminică, 17 ianuarie 1999

Sa ne continuam promisa calatorie pe "traseele neuronale". Sunt multi ani de când se afirma ca barbatii sunt mai dotati pentru abstractizari matematice si au o mai buna orientare în spatiu decât femeile.

Citeste mai departe...
 

Sufleu de conopida

Imprimare E-mail
duminică, 17 ianuarie 1999

1 conopida mare, 1 ceapa, 100 g unt, 3 oua, 3 linguri brânza rasa, 1 ceasca lapte, 1 lingurita faina. Se tine conopida aproximativ 30 minute în apa cu sare apoi se fierbe, se scurge si se face pireu.

Citeste mai departe...
 

Mousse cu capsuni

Imprimare E-mail
duminică, 17 ianuarie 1999

4 pahare capsuni, 1 pahar zahar, 1 albus, ½ pahar zeama de lamâie, 1 pahar frisca nebatuta sau 2 pahare frisca batuta. Se bat cu telul capsunile împreuna cu zaharul, albusul si zeama de lamâie timp de 5 minute, sau pâna când compozitia se îngroasa putin. Aceasta se încorporeaza usor în frisca batuta si se toarna apoi într-un vas incasabil dupa care se pune la înghetat. Dupa ce desertul se întareste, se orneaza cu frisca si cu fructe, apoi se serveste la masa în acelasi vas.

 

Sufleu de cirese

Imprimare E-mail
duminică, 17 ianuarie 1999


     500 g cirese, 200 g zahar, 150 g unt, 1 pahar de vin cu pesmet, 150 ml vin negru, 3 oua întregi, 3 albusuri, 1 pachetel vanilie, 1 lingura rom. Ciresele se spala, se curata de sâmburi si se pun sa stea o ora în vinul îndulcit cu 50 g zahar, dupa care se scot si se scurg pe o sita.

Citeste mai departe...
 
<< Start < Inapoi 141 142 143 144 145 146 147 Inainte > Sfarsit >>

Rezultate 3046 - 3066 din 3078

Cauta in arhiva magazin.ro
ABONAMENTE LA REVISTA MAGAZIN

Cititorii fideli ai revistei noastre au la dispozitie articolele cele mai interesante direct online, in aceasta pagina de internet. Exista, insa, si o alta categorie de cititori fideli care prefera editiile tiparite, prin care noi incercam sa ajungem in toate colturile tarii. Pentru acestia exista optiunea abonamentului, una dintre cele mai sigure si mai facile metode de a intra, saptamanal, in posesia revistei MAGAZIN.

Nu ezitati sa va abonati!


Abonamentul se poate face direct la redactie prin:
- expedierea unui mandat postal la orice Oficiu Postal, dupa modelul reprodus mai jos;
- plata in urmatoarele conturi bancare pentru client Casa Editoriala "Magazin" S.R.L. (CUI: RO1571838):
1) RO74BACX0000003000160000 Unicredit Tiriac
2) RO24RNCB0072049689850001 B.C.R.
- la orice Oficiu Postal din tara (Revista Magazin figurand la pozitia 19355 din Catalogul Publicatiilor).

PRETURILE ABONAMENTELOR sunt urmatoarele:
- 1 luna: 6,00 lei
- 2 luni: 12,00 lei
- 3 luni: 18,00 lei
- 4 luni: 24,00 lei
- 5 luni: 30,00 lei
- 6 luni: 36,00 lei

Cititorii din strainatate pot contracta abonamente, achitand contravaloarea abonamentului dorit (50 euro sau 70 $, un abonament pe sase luni; 25 euro sau 35 $, un abonament pe trei luni) in conturile societatii, enumerate mai sus.

CONTACT
Telefon:
0722. 625. 622
021. 317. 89. 65
Email:
Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.
Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.

Incercam astfel sa nu ii dezamagim in nici un fel pe cititorii nostri, o preocupare de la care nu am abdicat niciodata, pe parcursul ultimelor decenii.

Aboneaza-te la newsletter
Email:

Subscribe Unsubscribe
Sondaj
Cele mai noi articole
» Un vis zadarnic: Tinerete fara batranete
» Regele muta, regina cade
» Un studiu secret britanic privind OZN-urile
» Fara arsuri solare
» Sparanghel la cuptor
» Furtuna de foc
» Manastirea Ieronimilor
» Desprafuind o inscriptie
» Misterul castii grecesti din Haifa
» Consumul excesiv de sare dauneaza grav?...
» Machiavelli, pe urmele familiei Borgia
» Cele mai „primejdioase” filme din lume
» Horoscopul saptamanii: 13-19 august 2018
» 9 august 1942 – Mahatma Gandhi este arestat
» Tema: „SOMNUL”
» Deseuri spatiale culese cu navodul
» Un glont cĂąt un razboi mondial
» Cine crede in OZN-uri?
» Mici secrete
» Sufleu cu cĂąrnaciori afumati
Cele mai populare articole...
» Adevarul despre pasiunile erotice ale Mariei-Tereza
» Calciul si magneziul - vitale pentru sanatate
» Tiroida, o glanda mica, probleme mari
» Sfaturile bioterapeutei Djuna
» Ce a ascuns Charles Darwin?
» Luna va disparea de pe bolta cereasca
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite (2)
» Bolile se vor auto-vindeca
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite
» Pe Marte exista viata!
» Hernia de disc, o boala la moda
» In Peru exista un loc miraculos, unic in lume: Lacul care aduce copii
» 3 pozitii de relaxare
» Viciul care duce la buna-dispozitie
» Iuda intr-un manuscris controversat
» Miracolul lumii invizibile: Lumea dupa Nilsson
» Psoriazisul, vindecat de pesti!
» Corp ceresc condamnat la moarte
» O rapire OZN in Florida
» "Teapa" gripei aviare


Arhiva: » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9