Prima pagina arrow FEMINA CLUB 25 Jul 2017
Categorii
Prima pagina
SPECTACOLUL CUNOASTERII
ISTORII UITATE
PARANORMAL
FEMINA CLUB
STAREA DE VEGHE
TERRA X
MINUNI ALE LUMII
CONSULTATII FARA PLATA
TERAPII COMPLEMENTARE
BLITZ
HOROSCOP
ASTAZI IN ISTORIE
VERIFICATI-VA CUNOSTINTELE
FORUM
STIRI
BILETE DE AVION
PROGRAM TV
FELICITARI
VREMEA
PROGRAM CINEMA
MAGAZIN .RO
DESPRE NOI
CONTACT
User Menu
Avem 11 vizitatori online

FEMINA CLUB

Exercitii de intretinere, frumusete, cosmetice, gastronomie si mult mai multe in sectiunea Femina Club.



Salata de fasole pastai

Imprimare E-mail
duminică, 17 octombrie 1999

Fasolea proaspata si tânara se curata de capete si de ate, se spala si se lasa sa se zvânte. Într-un vas cu apa sarata (un gram sare la un litru apa) se opareste fasolea 10-15 minute, dupa care se scoate si se pune într-o strecuratoare, sa se scurga. Între timp se prepara otetul adaugând la 1 litru otet de 9s, 1 ½ litru apa si câte 30 g sare pentru fiecare litru de lichid. Când fasolea s-a racit, se asaza în borcane, presarând între rânduri si usturoi tocat marunt. Deasupra se toarna otetul clocotit. Se leaga borcanele cu hârtie pergament, sau cu doua rânduri de celofan si se asaza la pastrat.

 

Supa poloneza de rosii

Imprimare E-mail
duminică, 17 octombrie 1999

1 kg rosii, 2 cepe, 1 telina, 1-2 linguri ulei, 1 lingura faina, 1 lingurita zahar, 3-4 oase, sare, patrunjel verde. Se spala oasele, se pun cu apa si cu o ceapa la fiert. Dupa 2 - 2 ½ ore se strecoara. Se asaza din nou supa pe foc si se adauga rosiile spalate si taiate în patru. Se toaca o ceapa marunt si se caleste în grasime, se adauga faina, se stinge totul cu zeama de la fiertul rosiilor si se toarna în oala unde se mai lasa sa fiarba 15-20 minute. Se strecoara supa, se pune din nou la fiert si se adauga taitei. Se serveste cu verdeata tocata pe deasupra.

 

Supa-crema de ciuperci cu carne de pasare

Imprimare E-mail
duminică, 17 octombrie 1999

1,5 l apa, 1 pui mic, 250 g ciuperci, 1 telina, 1 patrunjel, 1 ceapa, 1 lingurita de faina, 50 g smântâna, 1 galbenus, ulei la apreciere sau unt, sare. Puiul curatat si spalat se pune la fiert întreg în apa rece cu putina sare. Când este gata se scoate, se detaseaza carnea de pe oase si se taie betisoare sau cubulete nu prea mari. Zarzavaturile si o jumatate din cantitatea de ciuperci se curata, se spala, se taie marunt si se calesc în ulei sau unt, dupa care se pun în supa si se fierb. Dupa ce s-au înmuiat se strecoara si se paseaza. Pireul obtinut se pune în supa si se da in câteva clocote. Galbenusul, amestecat cu faina si cu smântâna, se toarna peste supa, se potriveste de sare si se mai fierbe circa 20 minute. Ciupercile ramase se fierb taiate feliute. Când crema este gata se serveste cu carnea de pasare si ciupercile fierte.

 

O agenda incarcata

Imprimare E-mail
luni, 11 octombrie 1999

          Johnny Hallyday, rockerul incendiar, a fost nevoit si în aceasta vara sasuplimenteze numarul concertelor sustinute în Monaco. Si aceasta, la insistentele fanilor sai. Mai mult chiar, pentru numerosii sai admiratori care, desi platisera cei 1600 F, pretul biletelor într-o seara, nu au fost lasati în sala de spectacol pentru ca, veniti de departe, nu purtau smoking si papion, Johnny a sustinut a doua zi un alt spectacol. Megaconcertele sale, în care a cântat si alaturi de vulcanica Larusso, au avut si de aceasta data mare succes. Motiv pentru care, la 56 de ani, rockerul francez nu intentioneaza sa se retraga. Mai mult chiar, agenda sa se pare a fi mai încarcata decât a unui ministru. Astfel, în urma cu câteva zile a scos un nou album. În mai, anul viitor, va scoate un CD compus în întregime pentru fiul sau, David. În decembrie va fi din nou pe marele ecran, apoi îsi va rezerva timp pentru a-si pregati concertele pe care le va sustine în iunie-iulie 2000 la Olympia.    

 

 

Tinerii români au devenit mai responsabili în materie de sex

Imprimare E-mail
luni, 04 octombrie 1999

    Un nou studiu a evidentiat faptul ca, în ceea ce priveste sexul, tinerii români de astazi sunt mai responsabili decât generatiile anterioare.

Citeste mai departe...
 

Salata cu costita afumata

Imprimare E-mail
duminică, 03 octombrie 1999

              500 g cartofi fierti, 1 salata verde, 3-4 fire ceapa verde, 150 g costita afumata, 2 linguri otet. Cartofii fierti în coaja se curata si se taie felii, se amesteca cu salata verde si se asaza într-o salatiera. Costita taiata în feliute mici se prajeste, se stinge cu otet si se toarna peste salata. Deasupra se presara ceapa verde taiata marunt. Se serveste imediat.

 

Tort surpriza

Imprimare E-mail
duminică, 03 octombrie 1999

             Un blat cu cacao procurat din comert sau preparat în casa, înghetata de alune preparata în casa sau procurata din comert, lichior de cacao sau vanilie, 100 g alune, 100 g ciocolata de menaj sau amaruie. Se taie blatul în doua parti egale, pe orizontala si se însiropeaza cu sirop sau cu lichior, dupa dorinta. Se asaza primul blat pe platoul de servit. Deasupra se pun alune usor prajite, taiate marunt cu un cutit sau zdrobite putin, precum si bucatele de ciocolata date pe razatoarea cu ochiuri mari. Se asaza apoi un strat de înghetata care se acopera cu celalalt blat. Peste acesta se pun alune si bucatele de ciocolata. Se serveste imediat.

 

Limbajul celor mici

Imprimare E-mail
luni, 27 septembrie 1999

     Studii laborioase au demonstrat ca înca din stadiul dezvoltarii intrauterine la baieti emisfera cerebrala stânga, cea care contine si centrii vorbirii, se dezvolta mai lent decât la fetite.

Citeste mai departe...
 

Budinca cu fructe

Imprimare E-mail
duminică, 26 septembrie 1999

        Dintr-o ceasca cu faina, 5 linguri ulei, 3 linguri lapte, sare, zahar vanilat se framânta un aluat, care se împarte în 2 parti inegale. Bucata mai mare se întinde. Intre timp tapetam o tava, inclusiv marginile. Din ½ kg piersici sau pere moi se face un compot gros, cu 1 pahar de zahar si foarte putina apa. Deasupra turnam "lapte de pasare" nefiert, pregatit din 2 galbenusuri. Deasupra întindem bucata mai mica de aluat. Se coace si apoi se pudreaza cu zahar vanilat. Se taie patrate.

 

Prajitura cu stafide

Imprimare E-mail
duminică, 26 septembrie 1999

           Stropiti cu lapte clocotit si parfumat cu vanilie 4 felii frumoase de franzela curatata de coaja. Dupa ce absoarbe bine laptele, zdrobiti cu o furculita pâna ce obtineti o pasta densa. Adaugati 100 g. zahar, un praf de sare, 4 galbenusuri, 100 g stafide macerate înainte în 3 linguri de rom. Încorporati si romul în care au fost tinute stafidele. Bateti albusurile spuma tare. Amestecati usor si turnati compozitia într-o forma unsa cu unt sau margarina si presarata cu faina. Dati la cuptor 40 de minute.

 

Placintele cu varza

Imprimare E-mail
duminică, 26 septembrie 1999

         Folosim 1 ceasca de ulei, 2 cesti cu apa si faina cât cuprinde ca sa obtinem un aluat potrivit de moale. Varza se caleste cu putina ceapa. Din aluat se întinde o foaie care se taie în patrate. Pe fiecare patrat de aluat se pune câte o lingura de umplutura, se împaturesc si se coc în tava unsa, la foc iute. Se servesc calde.

 

Polenta

Imprimare E-mail
duminică, 26 septembrie 1999

           Pentru fiecare suta de grame de smântâna, câte o lingura cu vârf de faina si un ou, putina sare. Se amesteca faina cu smântâna fara sa faca cocoloase, se adauga sarea, galbenusul de ou, apoi albusul batut bine spuma. Se amesteca apoi foarte încet albusul cu compozitia. Se tapeteaza cu grasime, faina sau cu pesmet, se pune compozitia în forma respectiva dar numai pe trei sferturi. Apoi se fierbe la Bain-Marie circa 45 minute la foc mic. Când este gata se rastoarna pe un platou (se lasa câteva clipe sa se raceasca), se taie felii si se serveste cu un sos facut din o lingura smântâna si 50 g unt topit. Sosul trebuie sa fie fierbinte. Se adauga putina boia de ardei dulce, iar pe deasupra se presara putin cascaval ras.

 

Gogosari umpluti cu vinete

Imprimare E-mail
duminică, 26 septembrie 1999

             Se iau 10 gogosari, se spala, se curata de cotor si se pun la scurs cu gura în jos. Separat se cojesc 4 vinete frumoase si se taie in felii de 2 cm grosime. Se sareaza si se lasa ½ de ora. Se storc de zeama si se prajesc pe ambele parti în ulei. Se pun la scurs apoi se împaneaza cu bucatele mici de usturoi. Se umplu gogosarii cu feliile de vinete si se pun la fiert la foc mic cu apa într-o cratita mare. Când au fiert se pun 3 linguri de pasta de rosii, 2 linguri miere sau zahar, cimbru, foi de dafin, piper, sare si se mai fierb 10-15 minute împreuna pe plita sau la cuptor. Se serveste rece.

 

Leacuri naturiste

Imprimare E-mail
luni, 20 septembrie 1999

    Orice femeie acorda o atentie aparte parului. Culoarea, lungimea, linia tunsorii si a coafurii sunt elemente care încadreaza chipul, subliniind trasaturile frumoase. Pornind de la aceste premise este firesc sa ne îngrijoreze un fenomen extrem de frecvent, cum este caderea parului.

 

Citeste mai departe...
 

Salata de oua cu masline

Imprimare E-mail
duminică, 19 septembrie 1999

             6 oua, 10-15 masline, 1 ceapa mica, 6-7 linguri sos de sardele. Ouale fierte se taie felii, ceapa se toaca marunt, maslinele curatate de sâmburi se taie în patru, se amesteca usor si se asaza într-o salatiera. Deasupra se toarna sosul de sardele preparat astfel. Se taie sardelele marunt, se freaca cu 2 lingurite de zeama de lamâie, 2 linguri de ulei si piper dupa gust. Sardelele se pot înlocui cu 2 linguri pasta de sardele, care se gaseste gata preparata în comert. Înainte de a servi, salata se tine 30 minute la rece.

 

Salata ruseasca cu jambon

Imprimare E-mail
duminică, 19 septembrie 1999

               2 morcovi, 1 patrunjel, 1 telina, 4-5 cartofi, 4-5 linguri de mazare boabe, 2 castraveciori murati, 3 oua, 200 ml ulei, zeama de la o lamâie mare, 10-15 masline fara sâmburi, câteva frunze de salata verde, 300 g jambon sau sunca, mustar, sare, piper. Toate zarzavaturile se fierb în apa cu sare, se lasa sa se racoreasca si se taie în cubulete. Castraveciorii se taie tot în cuburi, la fel 7-8 masline si albusul fiert. Se prepara o maioneza din 2 galbenusuri crude si unul fiert, uleiul si zeama de lamâie. Se amesteca totul cu jumatate de maioneza, se asaza pe o salatiera tapisata cu frunze de salata verde, se da forma dorita, se îmbraca cu maioneza, ramasa si se garniseste cu jambonul taiat feliute, cu masline, rondele de morcov, boabe de mazare, felii de cartofi si patrunjel verde tocat.

 

Salata de orez cu legume

Imprimare E-mail
duminică, 19 septembrie 1999

              1 ceasca de orez fiert în apa, 8-10 ciuperci, 6 rosii, 1 ceasca mazare fiarta, 2 ardei grasi, 100 g unt, 2 linguri zeama de lamâie, sare, piper, verdeata. Ardeii se curata de seminte si cotoare, se spala si se taie fideluta, ciupercile spalate se taie lamele, rosiile spalate si taiate în cubulete (curatate de coaja). Într-o cratita se încinge untul si se pun legumele sa se înmoaie usor 10-15 minute. Se lasa sa se racoreasca si se amesteca cu orezul si mazarea. Se sareaza, se pipereaza, si se dau la rece 30-40 minute. Înainte de a servi salata se stropeste cu zeama de lamâie si se presara cu verdeata tocata.

 

Salata de fructe

Imprimare E-mail
duminică, 19 septembrie 1999

             4 felii de pepene galben, 4 felii de pepene verde, 2 pahare boabe de struguri (de preferinta tamâios), 8 prune foarte coapte, 1 pahar zahar pudra, ½ kg frisca, 3-4 linguri rom sau coniac, coaja de lamâie, putina scortisoara pisata. Atât pepenele galben cât si cel verde se curata de coaja, si se taie cuburi, care se pun în salatiera. Boabele de struguri se spala bine, se pun la scurs într-o strecuratoare si apoi se adauga peste cuburile de pepene. Prunele se spala cu apa rece, se pun într-un tifon se introduc pentru câteva clipe într-un vas cu apa clocotita, apoi într-unul cu apa rece. Prin alternarea apei reci cu apa fierbinte, coaja prunelor crapa si se curata usor. Se curata prunele de coaja, se taie în doua se scot sâmburii, se taie în sferturi, se pun laolalta cu celelalte fructe, se stropesc cu rom sau coniac si totul se amesteca bine, dar cu grija ca sa nu se sfarâme fructele. Se amesteca într-un castron frisca, zaharul, scortisoara pisata si coaja rasa de lamâie, dupa care aceasta compozitie se pune peste amestecul de fructe. Salata se tine putin la rece înainte de a servi.

 

Salata moldoveneasca de rosii

Imprimare E-mail
duminică, 19 septembrie 1999

         500 g rosii, 1 ceapa, 2 ardei grasi, 2 linguri marar tocat, 2 linguri ulei, 1 lingura otet diluat, sare. Rosiile, ardeii si ceapa se spala bine, se scurg de apa si se taie în felii subtiri. Se asaza într-o salatiera în straturi, se presara cu sare, se adauga uleiul, iar deasupra mararul tocat.

 

Salata de carne de pasare

Imprimare E-mail
duminică, 19 septembrie 1999

             Un piept si un picior de pasare, 500 g cartofi, 1 telina mare, 2 mere, 2 oua, 250 ml ulei, sare, piper, zeama de la o lamâie, frunze de salata verde. Carnea de pasare fiarta se taie felii subtiri (lasând câteva bucatele pentru garnisit). Cartofii fierti în coaja se curata si se taie rondele. Telina se taie în felioare subtiri, se presara cu sare si se lasa sa stea 20 minute, dupa care se freaca între mâini ca sa se înmoaie. Merele curatate de coaja se taie tot în felii subtiri. Din galbenusuri, ulei, sare si zeama de lamâie se prepara maioneza. Se amesteca totul cu o parte din maioneza si se asaza pe o salatiera. Cu restul de maioneza se îmbraca salata si se garniseste cu felii de piept de pasare si frunze de salata verde.

 

Daca vreti sa stiti adevarul...

Imprimare E-mail
luni, 13 septembrie 1999

... priviti cu atentie interlocutorul. Pentru ca, daca va obisnuiti sa descifrati limbajul gesturilor veti reusi sa aflati cu certitudine daca vi se spun adevaruri sau... minciuni. Asadar, psihologii ne sugereaza sa devenim banuitoare atunci când cineva încearca sa-si sustina afirmatiile cu prea multe argumente, sau dimpotriva, cu explicatii prea vagi. Atunci când cineva minte, buzele au o linie usor descendenta, ca atunci când este prost dispus. De asemenea, "mincinosul" îsi atinge frecvent buzele cu degetul, sau îsi plimba limba peste dinti... de la stânga la dreapta.

Citeste mai departe...
 
<< Start < Inapoi 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 Inainte > Sfarsit >>

Rezultate 2920 - 2940 din 2971

Cauta in arhiva magazin.ro
ABONAMENTE LA REVISTA MAGAZIN

Cititorii fideli ai revistei noastre au la dispozitie articolele cele mai interesante direct online, in aceasta pagina de internet. Exista, insa, si o alta categorie de cititori fideli care prefera editiile tiparite, prin care noi incercam sa ajungem in toate colturile tarii. Pentru acestia exista optiunea abonamentului, una dintre cele mai sigure si mai facile metode de a intra, saptamanal, in posesia revistei MAGAZIN.

Nu ezitati sa va abonati!

Abonamentul se poate face fie direct la redactie (pentru aceasta trebuie sa completati mandatul postal pe care il obtineti de la orice Oficiu Postal dupa modelul reprodus mai jos, achitand pentru: 1 luna 6,00 lei; 2 luni 12,00 lei; 3 luni 18,00 lei; 4 luni 24,00 lei; 5 luni 30,00 lei; 6 luni 36,00 lei), fie prin Oficiile Postale (Revista Magazin figurand la pozitia 19355 din Catalogul Publicatiilor).

CONTACT

Telefon:
021. 317. 89. 65
021. 317. 89. 66

GSM
0722. 625. 622
 
Fax
021.317. 89.65
 
Email:

Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.

Incercam astfel sa nu ii dezamagim in nici un fel pe cititorii nostri, o preocupare de la care nu am abdicat niciodata, pe parcursul ultimelor decenii.

Aboneaza-te la newsletter
Email:

Subscribe Unsubscribe
Sondaj
Cele mai noi articole
» Calatorie in creierul unei mumii egiptene
» Razboi pentru insorita Californie
» Acei vizitatori inalti
» Valentele mentei
» Ficatei de pui cu vin
» Pitagora si flexitarismul
» Manastirea Golia
» Mesterul si „sfantul Nicu”
» Catedrala de Cristal
» Infarctul miocardic acut si primele reactii
» Visinele previn bolile cardiovasculare
» V, de la Vanessa si Virginia
» Harrison Ford – eternul aventurier
» Horoscopul saptamanii: 17-23 iulie 2017
» 13 iulie 100 i.Ch. – S-a nascut Gaius Iulius Caesar
» Tema: „SURORI”
» Leaganul omenirii s-a mutat in Europa
» Independenta cantoanelor din Alpi
» Urmarind si mama, si fiica
» Cum va recapatati aspectul seducator?
Cele mai populare articole...
» Adevarul despre pasiunile erotice ale Mariei-Tereza
» Calciul si magneziul - vitale pentru sanatate
» Tiroida, o glanda mica, probleme mari
» Sfaturile bioterapeutei Djuna
» Ce a ascuns Charles Darwin?
» Luna va disparea de pe bolta cereasca
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite (2)
» Bolile se vor auto-vindeca
» Hernia de disc, o boala la moda
» Pe Marte exista viata!
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite
» In Peru exista un loc miraculos, unic in lume: Lacul care aduce copii
» 3 pozitii de relaxare
» Viciul care duce la buna-dispozitie
» Iuda intr-un manuscris controversat
» Miracolul lumii invizibile: Lumea dupa Nilsson
» Psoriazisul, vindecat de pesti!
» O rapire OZN in Florida
» Corp ceresc condamnat la moarte
» "Teapa" gripei aviare


Arhiva: » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9