Prima pagina arrow FEMINA CLUB 30 Mar 2017
Categorii
Prima pagina
SPECTACOLUL CUNOASTERII
ISTORII UITATE
PARANORMAL
FEMINA CLUB
STAREA DE VEGHE
TERRA X
MINUNI ALE LUMII
CONSULTATII FARA PLATA
TERAPII COMPLEMENTARE
BLITZ
HOROSCOP
ASTAZI IN ISTORIE
VERIFICATI-VA CUNOSTINTELE
FORUM
STIRI
BILETE DE AVION
PROGRAM TV
FELICITARI
VREMEA
PROGRAM CINEMA
MAGAZIN .RO
DESPRE NOI
CONTACT
User Menu
Avem 6 vizitatori online

FEMINA CLUB

Exercitii de intretinere, frumusete, cosmetice, gastronomie si mult mai multe in sectiunea Femina Club.



Maratonul Sarbatorilor

Imprimare E-mail
marţi, 27 decembrie 2016

 Sarbatorile de Iarna reprezinta cea mai frumoasa perioada din an in care emotiile si trairile noastre ajung la cote maxime. Si totul se intâmpla datorita magiei de neegalat a clipelor petrecute alaturi de cei dragi, de familie. In mod repetat insa, perioada magica este urmata de una mai mult sau mai putin stresanta, cea a inceputului de an, când fiecare constata ca a mai acumulat câteva kilograme. Este momentul când ne amintim de câte ori ne-am propus mai multa cumpatare, dar tentatiile culinare ne-au invins. Chiar si cercetatorii confirma: „suntem predispusi sa ne ingrasam cu 3-8 kilograme daca mâncam si bem fara restrictii in aceasta perioada!”

Citeste mai departe...
 

Marinata de stavrid

Imprimare E-mail
luni, 19 decembrie 2016

 2 kg stavrid, 150 ml ulei, 150 g morcov, 100 g telina, otet, foi de dafin, piper macinat, sare, patrunjel verde.

 Pestele se curata, se spala si se lasa la scurs. Se curata legumele si se taie felii. Se sareaza pestele, se pipereaza, se pune intr-o cratita cu ulei si apa la cuptor, circa 15 minute. Morcovii, ceapa si telina se inabusa separat, se adauga faina dizolvata in apa, bulion, otet, sare, foi de dafin si se fierb 20 minute. Se paseaza legumele, se scot foile de dafin iar sosul obtinut se toarna peste peste, impreuna cu vinul si jumatate din cantitatea de patrunjel verde. Se da totul la cuptor pentru inca 10 minute. Se serveste cu felii de lamâie si patrunjel verde.

Citeste mai departe...
 

Tenul si frigul iernii

Imprimare E-mail
luni, 19 decembrie 2016

 In prag de iarna pielea are nevoie de ingrijiri speciale. Trebuie sa stiti ca pielea se ingroasa in mod natural iarna, pentru a se proteja de frig. Din acest motiv se exfoliaza mai greu, dar exfolierea trebuie sa fie blânda, cu un scrub cu particule delicate. Ideal ar fi sa faceti exfolierea in timpul dusului, pentru ca, datorita apei lotiunea este mai blânda pentru piele.

Citeste mai departe...
 

Secrete devoalate

Imprimare E-mail
duminică, 11 decembrie 2016

 Va readuc in memorie doua adevaruri ce nu mai trebuie demonstrate. Primul: cine se ingrijeste sa aiba un ten luminos, pare mai tânara, iar ridurile sale sunt mult mai discrete. Al doilea adevar: in cazul tenului tern, pielea capata un aspect imbatrânit, care atenueaza farmecul personal. Se stie, pielea obosita sau afectata de poluare devine terna. Cum poate fi contracarat acest aspect neplacut? In primul rând odihna suficienta isi pune amprenta benefic pe obrazul dumneavoastra, pentru ca in timpul somnului pielea se reface mult mai usor. Apoi, din multitudinea de produse naturale folositi-le pe cele care inlatura delicat celulele moarte, conferind tenului un plus de luminozitate.

Citeste mai departe...
 

Supa de spanac

Imprimare E-mail
duminică, 11 decembrie 2016

 1 kg piept de vaca, o ceapa, 500 g spanac, o lingurita faina, ulei, smântâna, o lingura unt, 2 oua, usturoi, sare, 5 felii pâine.

 Pieptul se pune la fiert in apa cu sare. Se spumeaza des si se fierb bine. Spre sfârsit se adauga ceapa taiata marunt si se mai fierbe pâna ce carnea de pe oase este moale. Spanacul se caleste in ulei sau unt, se adauga faina si usturoiul zdrobit, se subtiaza cu câteva linguri cu supa. Se toarna peste spanac supa strecurata. Se curata oasele de carnea care se taie cubulete si se adauga in supa. Galbenusurile se amesteca bine cu smântâna, se subtiaza cu supa si se lasa sa mai dea un clocot. Feliile de pâine se taie in cubulete, se stropesc cu unt topit si se rumenesc in cuptor. Se servesc la fiecare portie de supa.

Citeste mai departe...
 

Estomparea cearcanelor

Imprimare E-mail
miercuri, 30 noiembrie 2016

 De multe ori cearcanele umbresc frumusetea ochilor, asa ca sfaturile privind estomparea lor sunt binevenite. Primul pas in rezolvarea acestei probleme ar trebui facut pentru a afla de la medic daca cearcanele dumneavoastra semnifica sau nu o suferinta metabolica, de exemplu. In privinta remediilor cosmetice, paleta acestora este extrem de diversa. Este vorba despre multe creme speciale pentru zona sensibila a ochilor, dar si despre uleiul de migdale care actioneaza in mod spectaculos.

Citeste mai departe...
 

Mazare cu piept de vita

Imprimare E-mail
miercuri, 30 noiembrie 2016

 500 g piept de vita, o cutie mazare, o ceapa mare, 100 g pasta de rosii, 2 foi de dafin, o legatura patrunjel verde.

 Carnea se taie felii si se sareaza, se prajeste in ulei. Se caleste ceapa tocata si se stinge cu pasta de rosii desfacuta cu supa sau apa, se pune peste carne si se fierbe 30 de minute. Mazarea se trece printr-un jet de apa. Se scurge de apa si se pune peste carnea din cratita, se potriveste de sare si se mai lasa sa fiarba 10 minute. Se pune si o foaie de dafin si, la urma, patrunjelul verde tocat.

Citeste mai departe...
 

Ingrijiri speciale

Imprimare E-mail
miercuri, 30 noiembrie 2016

 Considerate simbol al senzualitatii si feminitatii buzele necesita ingrijiri speciale pentru a capata o imagine apetisanta. O data pe saptamâna se recomanda exfolierea celulelor moarte. Exfolierea mai are avantajul ca stimuleaza circulatia sangvina, buzele parând mai pline.

Citeste mai departe...
 

Praz la cuptor

Imprimare E-mail
miercuri, 23 noiembrie 2016

 1 kg praz, 100 ml lapte, 50 g unt, 3 linguri faina, 50 g brânza, o lingura pesmet.

 Prazul se curata si se pune la fiert partea alba, taiata de un cm grosime. Separat se face un sos alb, din unt si faina, stins cu lapte. Dupa ce a fiert prazul se scurge si se lasa sa fiarba in sosul pregatit, la foc mic. Compozitia se asaza intr-o forma unsa si presarata cu pesmet, care se da la cuptor. De asemenea se pun bucatele de unt si se presara pesmet si brânza rasa.

Citeste mai departe...
 

Gesturi mici, efecte mari

Imprimare E-mail
duminică, 20 noiembrie 2016

 Puteti transforma dusul intr-un adevarat program de revenire in forma, dar si de subtiere a siluetei. Inainte de a intra sub dus, stimulati pielea piscând-o rapid la nivelul abdomenului, pulpelor si feselor. In felul acesta se accelereaza circulatia sangvina si productia de colagen. Epiderma devine mai elastica si mai receptiva la produsele cosmetice care vor fi aplicate in continuare.

Citeste mai departe...
 

Vinete cu masline

Imprimare E-mail
joi, 17 noiembrie 2016

 2 vinete, 15 masline, 1 pahar ulei, 2-3 cepe mari, 2 rosii sau pasta de rosii, o legatura patrunjel si marar verde, o lingura rasa faina, suc de rosii.

 Vinetele spalate, curatate de coaja, se taie felii si se prajesc in ulei fierbinte. Maslinele se spala si se dau in clocot. Intr-o cratita se pun un rând de vinete, un rând de rosii taiate felii sau pasta de rosii, se adauga maslinele fara sâmburi sau cu sâmburi, faina dizolvata in putina apa rece, verdeata tocata marunt. Se repeta rândurile, pâna se termina vinetele. Peste ele se toarna suc de rosii. Se da cratita la cuptor.

Citeste mai departe...
 

Masti cu fructe

Imprimare E-mail
duminică, 13 noiembrie 2016

 Fructele, bogate in apa, saruri minerale (potasiu, calciu, fier, iod, fosfor) sau vitamine (A, C, E, complexul B) sunt un remediu excelent si in cosmetica. Revigoreaza tenul „ofilit”, il catifeleaza, atenueaza ridurile. Mai mult, cercetatorii au descoperit ca resveratrolul, element prezent in struguri si in alte fructe de culoare inchisa (afine, prune, mure etc.), este unul dintre cei mai puternici antioxidanti cunoscuti. Este 5 ori mai puternic decât betacarotenul, de 50 de ori mai eficient decât vitamina E si de 20 de ori mai bogat in vitamina C. Sunt argumente suficiente pentru a va sugera sa nu ocoliti mastile cosmetice cu fructe.

Citeste mai departe...
 

Budinca de peste

Imprimare E-mail
duminică, 13 noiembrie 2016

 1 kg crap, o felie de pâine alba inmuiata in lapte, sare, piper, 100 g unt, 3 oua.

 Carnea de crap dezosat se trece prin masina de tocat, se amesteca bine cu felia de franzela, se sareaza, se pipereaza. Untul se freaca spuma, se adauga cele trei galbenusuri si albusurile batute spuma. Se amesteca bine cu pestele. Se umezeste un servet de bucatarie, se toarna compozitia si se modeleaza sub forma de salam apoi se introduce in apa clocotita in care am adaugat zarzavaturi. Se scoate servetul, se asaza budinca pe un platou si se taie felii. Deasupra se pun felii de lamâie.

Citeste mai departe...
 

Sfaturi utile pentru un ten catifelat

Imprimare E-mail
duminică, 13 noiembrie 2016

 Va întrebati care sunt factorii care îmbatrânesc prematur pielea? Cercetatorii spun ca sunt implicate elemente legate de stres, o alimentatie neadecvata, fumat sau lipsa de miscare. Consumul a 2 litri de apa pe zi, mesele cât mai echilibrate, bazate pe multe legume, pe verdeturi si fructe protejeaza în schimb tesuturile si le fac mai elastice, datorita continutului bogat în antioxidanti.

Citeste mai departe...
 

Ton cu orez

Imprimare E-mail
joi, 03 noiembrie 2016

 1 cutie mica de ton, 200 g orez, 50 ml ulei, 2 lingurite otet, 2 rosii mici, 1 gogosar, 1/2 ceapa, sare, piper.

 Orezul se fierbe si se scurge, se amesteca cu pestele. Se adauga ceapa tocata marunt, ulei si otet. Rosiile taiate felii si gogosarii se întrebuinteaza ca ornament.

Citeste mai departe...
 

Câte ceva despre silueta perfecta

Imprimare E-mail
luni, 31 octombrie 2016

 O silueta armonioasa presupune respectarea câtorva reguli: includerea sportului in programul obisnuit, consumul de alimente care permit o drenare buna a apei si a toxinelor, practicarea regulata a masajului sau automasajul zilnic al picioarelor. Ar mai fi vorba despre o hidratare corespunzatoare. Nutritionistii acorda o atentie speciala gestionarii apei din organism. Trebuie mentinut un echilibru intre apa care intra si cea care se elimina din organism.

Citeste mai departe...
 

Crap cu garnitura de legume

Imprimare E-mail
joi, 27 octombrie 2016

 1 crap mediu, sare, ulei.

 Pentru garnitura: ardei rosu, morcov, fasole pastai, brocolli, boabe de porumb dulce, seminte de susan, 2 catei de usturoi, sare, piper.

 Pestele se curata, se spala bine, se sareaza dupa care se prajeste in ulei incins, pe ambele parti pâna se rumeneste frumos. Legumele se curata, se spala, se taie marunt si se calesc in tigaie, in putin ulei. Când sunt aproape gata se amesteca bine cu o lingura de seminte de susan si se zdrobeste usturoiul peste ele.

Citeste mai departe...
 

Nuante de toamna

Imprimare E-mail
luni, 24 octombrie 2016

 Machiajul toamnei va pune in valoare naturaletea si luminozitatea tenului. Fondul de ten cu textura fina va da tenului o alura cât mai naturala. Fardurile iluminatoare vor da frumusete obrazului, cu mentiunea ca cele de obraz vor fi cât mai discrete. Nuantele tomnatice le regasim si in paleta fardurilor de ochi. Surprizele acestui sezon sunt ruginiul sau nuanta cuprului. Culorile pamântii, nuantele fumurii, verdele sau galbenul se inscriu si ele in noile tendinte.

Citeste mai departe...
 

Supa de usturoi

Imprimare E-mail
luni, 24 octombrie 2016

 1 litru apa, 250 g rosii (sau pasta de rosii), 2 capatâni usturoi, 2 cepe, o lingurita margarina sau ulei, o lingurita faina, piper dupa gust.

 Se fierb rosiile taiate si curatate de pielita, usturoiul, ceapa, patrunjelul cu margarina si putina apa. Se paseaza, se completeaza cu apa calda si se mai da un clocot. Se serveste cu crutoane.

Citeste mai departe...
 

Coafura tinereasca

Imprimare E-mail
duminică, 16 octombrie 2016

 Dincolo de capacitatea generata a drojdiei de bere de revigorare a organismului, despre care s-au reamintit saptamana trecuta amanunte interesante, iata ca acest supliment alimentar poate fi folosit si in masti valoroase, pentru hidratarea tenului sau pentru infrumusetarea parului. Drojdia de bere este un remediu atat pentru tenul acneic, cat si pentru cel uscat sau patat. Se prepara o masca din 10 g de drojdie, doua linguri de ulei de masline si o lingura de zeama de lamaie. Se aplica pe ten, se lasa 20 de minute, apoi masca se spala cu apa calduta. Pentru ca hraneste si catifeleaza tenul, o astfel de masca ar trebui folosita saptamanal, sau chiar de doua ori pe saptamana.

Citeste mai departe...
 

Pui picant

Imprimare E-mail
joi, 13 octombrie 2016

 Pulpe de pui (in functie de cate persoane sunt la masa), sare, piper, boia de ardei iute, 125 ml suc dulce de ardei iute, 5 linguri ulei susan, o lamaie.

 Se spala pulpele de pui, se sterg, apoi se freaca bine cu sare, piper, boia de ardei. Se pun intr-un vas si se ung cu sos de ardei. Se acopera cu folie de aluminiu si se lasa o ora. Se incalzeste uleiul de susan, se prajesc pulpele 15-20 de minute, apoi se scot si se asaza pe un platou. Se orneaza cu felii de lamaie si ardei iuti.

Citeste mai departe...
 
<< Start < Inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Inainte > Sfarsit >>

Rezultate 22 - 42 din 2943

Cauta in arhiva magazin.ro
ABONAMENTE LA REVISTA MAGAZIN

Cititorii fideli ai revistei noastre au la dispozitie articolele cele mai interesante direct online, in aceasta pagina de internet. Exista, insa, si o alta categorie de cititori fideli care prefera editiile tiparite, prin care noi incercam sa ajungem in toate colturile tarii. Pentru acestia exista optiunea abonamentului, una dintre cele mai sigure si mai facile metode de a intra, saptamanal, in posesia revistei MAGAZIN.

Nu ezitati sa va abonati!

Abonamentul se poate face fie direct la redactie (pentru aceasta trebuie sa completati mandatul postal pe care il obtineti de la orice Oficiu Postal dupa modelul reprodus mai jos, achitand pentru: 1 luna 6,00 lei; 2 luni 12,00 lei; 3 luni 18,00 lei; 4 luni 24,00 lei; 5 luni 30,00 lei; 6 luni 36,00 lei), fie prin Oficiile Postale (Revista Magazin figurand la pozitia 19355 din Catalogul Publicatiilor).

CONTACT

Telefon:
021. 317. 89. 65
021. 317. 89. 66

GSM
0722. 625. 622
 
Fax
021.317. 89.65
 
Email:

Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.

Incercam astfel sa nu ii dezamagim in nici un fel pe cititorii nostri, o preocupare de la care nu am abdicat niciodata, pe parcursul ultimelor decenii.

Aboneaza-te la newsletter
Email:

Subscribe Unsubscribe
Sondaj
Cele mai noi articole
» Atac cibernetic pe toate fronturile!
» Razboi în vazduh
» Caruselul luminos de la Nanesti
» 6 masti valoroase
» Vinete cu masline
» Bunele maniere din farfurie
» Cambridge, oras universitar
» Lumina si candoare
» Aborigenii si ciocnirea civilizatiilor
» Incoerenta anunta dementa
» Leacuri din... simbolurile primaverii
» Alejandro Jodorowsky, un „parinte” al filmului avangardist
» Recunostinta e floare rara... si când e vorba de Oscaruri!
» Horoscopul saptamanii: 27 martie – 2 aprilie 2017
» 23 martie 1801 – Tarul Pavel I este asasinat
» Tema: „INGERI”
» Sfidarea robotilor: oamenii sa devina cyborgi!
» Gloriosul William al Angliei
» Revista RUFOR (1994-1996)
» Lifting natural
Cele mai populare articole...
» Adevarul despre pasiunile erotice ale Mariei-Tereza
» Calciul si magneziul - vitale pentru sanatate
» Tiroida, o glanda mica, probleme mari
» Sfaturile bioterapeutei Djuna
» Ce a ascuns Charles Darwin?
» Luna va disparea de pe bolta cereasca
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite (2)
» Bolile se vor auto-vindeca
» Hernia de disc, o boala la moda
» Pe Marte exista viata!
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite
» In Peru exista un loc miraculos, unic in lume: Lacul care aduce copii
» 3 pozitii de relaxare
» Viciul care duce la buna-dispozitie
» Iuda intr-un manuscris controversat
» Miracolul lumii invizibile: Lumea dupa Nilsson
» Psoriazisul, vindecat de pesti!
» "Teapa" gripei aviare
» O rapire OZN in Florida
» Corp ceresc condamnat la moarte


Arhiva: » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9