Prima pagina arrow FEMINA CLUB 29 May 2017
Categorii
Prima pagina
SPECTACOLUL CUNOASTERII
ISTORII UITATE
PARANORMAL
FEMINA CLUB
STAREA DE VEGHE
TERRA X
MINUNI ALE LUMII
CONSULTATII FARA PLATA
TERAPII COMPLEMENTARE
BLITZ
HOROSCOP
ASTAZI IN ISTORIE
VERIFICATI-VA CUNOSTINTELE
FORUM
STIRI
BILETE DE AVION
PROGRAM TV
FELICITARI
VREMEA
PROGRAM CINEMA
MAGAZIN .RO
DESPRE NOI
CONTACT
User Menu
Avem 8 vizitatori online

FEMINA CLUB

Exercitii de intretinere, frumusete, cosmetice, gastronomie si mult mai multe in sectiunea Femina Club.



Praz umplut

Imprimare E-mail
marţi, 21 martie 2017

 10 fire praz gros, 4 linguri orez, 3 linguri ulei, 2 cepe, o lingura rasa faina, 1 pahar suc de rosii, o lingurita suc de lamaie.

 Se curata prazul, se opareste partea alba, se taie in bucati de 5-6 cm si apoi se scoate miezul. Intr-o cratita se pune ulei in care se caleste prazul tocat, ceapa tocata si orezul fiert. Se condimenteaza, se amesteca bine si se umplu tuburile de praz. Se asaza in cratita. Se prepara un sos astfel: se caleste o jumatate de ceapa tocata fin, se amesteca bine cu faina, suc de rosii, sucul de lamaie si se lasa sa fiarba pana se obtine un sos bine legat, care se toarna peste prazul umplut. Se lasa la cuptor pana scade.

Citeste mai departe...
 

Gura seducatoare

Imprimare E-mail
luni, 20 martie 2017

Gregoris Pyrpilis, cercetator in sfera frumusetii feminine sugereaza câteva sfaturi pentru o corecta ingrijire a buzelor in orice anotimp. In primul rând, pentru a avea buze frumoase se impune hidratarea lor de-a lungul zilei ori de câte ori este nevoie. Când aplicati crema hidratanta, masati gura pentru a activa microcirculatia si a intari colturile ce au tendinta de a se lasa.

Citeste mai departe...
 

Macaroane cu ficat

Imprimare E-mail
luni, 20 martie 2017

 500 g macaroane sau spaghete, 300 g ficat de pasare, o ceapa mica, cimbru, sare, 2 linguri sos de rosii, o lingurita zahar.

 Macaroanele se rup si se fierb in apa cu sare timp de 30 minute, se pun intr-o strecuratoare, se trec sub jet de apa rece, se lasa sa se scurga. Ceapa se caleste in ulei, apoi se stinge cu sosul de rosii diluat. Se adauga cimbru praf, zaharul, apa, sare si se lasa sa fiarba 15-20 minute, apoi se trece prin sita. Ficateii se calesc cu ceapa in ulei, se adauga la sos si se mai fierb 10 minute. Se servesc cu sos la fiecare portie de macaroane.

Citeste mai departe...
 

Acneea sub lupa

Imprimare E-mail
luni, 27 februarie 2017

Problema frecventa, suparatoare pentru adolescenti, dar nu numai, in cazul acneei trebuie evitate câteva greseli ce pot lasa urme, la propriu. Cele mai frecvente si majore greseli in cazul unei acnei sunt reprezentate de stoarcerea cosurilor, neglijarea demachierii zilnice, folosirea unui fond de ten cu putere mare de acoperire si, probabil, folosirea de pudra in exces pentru a masca acneea. Nici programarile frecvente la cosmeticiana pentru a curata fata prin stoarcere si aburi nu sunt recomandabile. Aceste manevre pot determina suprainfectia bacteriana, agravarea acneei, generarea de cicatrici inestetice, dificil de tratat. 

Citeste mai departe...
 

Escalop de mânzat

Imprimare E-mail
luni, 27 februarie 2017

 1 kg carne mânzat, 2 linguri unt sau ulei, sare, piper.

 Se taie bucati de muschi care se bat cu ciocanul de carne, se dau prin faina, se prajesc in unt la foc mic, acoperite. Când sunt aproape gata se presara cu sare si piper si se continua prajitul. Se servesc cu legume sote, sau amestec mexican, din comert, care dupa ce a fiert, se scurge de apa si se caleste in unt fierbinte. 

Citeste mai departe...
 

Cinci masti naturale

Imprimare E-mail
luni, 27 februarie 2017

Iarna, cu temperaturile scazute, cu viscolul care ne biciuie, agreseaza frumusetea obrazului, accentuând ridurile. Pentru a contracara agresiunile vremii, folositi câteva masti naturale extrem de eficiente si usor de realizat.

Citeste mai departe...
 

Carne de porc cu usturoi si rosii

Imprimare E-mail
luni, 27 februarie 2017

 1 kg carne macra porc, 2 linguri ulei, 5-6 catei usturoi, 4-5 rosii, sare, piper, cimbru, verdeata tocata.

 Carnea taiata in bucati potrivite se rumeneste in ulei incins. Se adauga apoi usturoiul pisat, sarea, piperul, cimbrul si rosiile taiate foarte marunt. Se fierbe la foc mic 25 de minute, se presara cu verdeata.

Citeste mai departe...
 

6 masti de sezon

Imprimare E-mail
joi, 02 februarie 2017

Cu cât este mai aspra, mai friguroasa, mai bântuita de viscole, cu atât iarna isi pune amprenta in mod nefavorabil asupra tenului. Acesta devine tern, ridat, uscat. O masca aplicata o data sau de doua ori pe saptamâna va reda tenului catifelarea, hidratarea, frumusetea si va estompa ridurile.

Citeste mai departe...
 

Bors moldovenesc de pui

Imprimare E-mail
joi, 02 februarie 2017

 1 pui, 2 litri apa, 500 ml bors, 1 morcov, 1 patrunjel, o ceapa, o legatura leustean, 1 ou, 2-3 linguri smântâna, sare, patrunjel verde.

 Se spala puiul, se taie bucati, fara piept. Se pune carnea la fiert cu apa rece, la foc mic. Se indeparteaza spuma si se pun legumele curatate, spalate si date pe razatoarea mica, sau taiate marunt. Se lasa sa fiarba la foc mic. Dupa ce a fiert carnea, se sareaza si se lasa sa mai dea un clocot. Se pune apoi borsul pe care l-am incalzit, patrunjel verde tocat marunt si leusteanul. Se lasa sa mai fiarba 5 minute. Apoi se drege borsul cu ou batut si amestecat cu 2-3 linguri cu smântâna. Se serveste fierbinte.

Citeste mai departe...
 

„Ritual” de iarna

Imprimare E-mail
joi, 02 februarie 2017

Temperaturile foarte scazute ale iernii, aerul uscat si umiditatea diminuata fac pielea mai iritata si mai uscata. Este motivul pentru care iarna ar trebui respectat un ritual de ingrijire special. In acest fel frumusetea obrazului poate fi salvata. Mâinile si fata sunt cele mai expuse frigului. Mâinile devin aspre, tegumentele sunt uscate si ingrosate, se inrosesc si pot crapa. Pot aparea mâncarimi, usturimi si senzatia de piele care strânge.

Citeste mai departe...
 

Mazare cu piept de vita

Imprimare E-mail
joi, 02 februarie 2017

 500 g carne, o ceapa, o cutiuta pasta de rosii, foaie de dafin, 2 lingurite faina.

 Carnea se taie felii, se sareaza si se prajeste in ulei. Se caleste ceapa tocata si se stinge cu pasta de rosii desfacuta cu supa sau apa, se fierbe 30 de minute. Mazarea din borcan se trece printr-un jet de apa. Se scurge de apa si se pune peste carnea din cratita, se gusta si se mai lasa sa fiarba 10 minute. Se pune si o foaie de dafin si patrunjel verde. Faina se dilueaza cu apa rece si se toarna in cratita.

Citeste mai departe...
 

Cum pot fi estompate cearcanele

Imprimare E-mail
joi, 26 ianuarie 2017

Uneori, frumusetea obrazului este umbrita de existenta cearcanelor. De aceea, ar fi util de stiut cum ar putea fi estompate. Mai intâi ar trebui stabilit de un medic daca acestea semnifica sau nu o suferinta medicala, eventual metabolica. In privinta remediilor strict cosmetice exista multe creme pentru zona ochilor.

Citeste mai departe...
 

Rasol de stiuca

Imprimare E-mail
joi, 26 ianuarie 2017

1,5 kg stiuca, zarzavat de supa, 3 foi de dafin, 50 ml ulei, o lamâie, o ceasca vin alb, patrunjel verde, sare, piper.

 Pestele se curata, se spala si se sareaza. Se pune la fiert zarzavatul cu 1 litru de apa si mirodeniile. Când este gata, se toarna vinul si uleiul, se pune pestele si se da din nou la fiert pentru 15-20 minute. Daca rasolul se serveste cald, se scoate imediat din zeama când este gata si se serveste pe un platou cu zarzavat presarat cu patrunjel verde si stropit cu zeama de lamâie. Daca rasolul se serveste rece, se adauga maioneza.

Citeste mai departe...
 

Ten fin

Imprimare E-mail
joi, 26 ianuarie 2017

Pentru a avea un ten fin, fara imperfectiuni, bine hidratat folositi cu regularitate mastile potrivite. Sebumul in exces, punctele negre, iritatiile si petele dispar cu ajutorul musetelului. Se face o infuzie de musetel cu care se sterge obrazul de 2-3 ori pe zi. Proprietatile antibacteriene si calmante il fac si un demachiant foarte eficient. Pentru o hidratare buna a tenului sunt recomandate cremele cu extract de musetel. E bine de stiut ca infuzia de papadie atenueaza pistruii. Se aplica de 3-4 ori pe saptamâna.

Citeste mai departe...
 

Curcan umplut

Imprimare E-mail
joi, 26 ianuarie 2017

 1 curcan, 40 ml ulei, sare, piper, patrunjel.

 Se curata curcanul, se spala si se sterge cu un prosop curat. Se intorc aripile pe spate, iar picioarele se introduc in scobitura de unde s-au scos intestinele. Se da un praf de sare si piper pe interior unde se pune si patrunjelul verde tocat. Se unge curcanul pe deasupra cu ulei, se pune in tava si se coace timp de aproximativ 3 ore, având grija sa se unga din când in când cu untura de pasare si sa fie stropit cu coniac. Cu o jumatate de ora inainte de a se scoate din cuptor, se da focul iute si se unge pentru a face o crusta crocanta. Sosul din tava se pune in sosiera alaturi de friptura.

Citeste mai departe...
 

Mereu în top

Imprimare E-mail
marţi, 24 ianuarie 2017

Sunt celebre, frumoase, bogate, cu cariere stralucite. Angelina Jolie, Julia Roberts si Monica Bellucci sunt trei dintre cele mai puternice femei din lume. Li se alatura in top, Beyoncé, una dintre cele mai faimoase cântarete americane. Actrita, laureata a premiului Oscar, dar si regizoare, la cei 41 de ani ai sai, Angelina Jolie este probabil cea mai cunoscuta femeie din lume. A fost apreciata de-a lungul anilor drept „cea mai frumoasa femeie din lume” sau „cea mai sexy femeie”. Numele sau este asociat cu rolul de succes din filmul „Hackers”, din 1995. A câstigat celebritatea odata cu rolul eroinei din filmul „Lara Croft: Tomb Raider”. In 2006 a anuntat oficial relatia sa cu Brad Pitt, in momentul in care a ramas insarcinata cu primul lor copil. Din pacate anul acesta s-a produs ruptura cuplului. Cei sase copii ai sai (Shiloh, Vivienne, Knox, Maddox, Pax si Zahara) sunt alaturi de ea.

Citeste mai departe...
 

Maratonul Sarbatorilor

Imprimare E-mail
marţi, 27 decembrie 2016

 Sarbatorile de Iarna reprezinta cea mai frumoasa perioada din an in care emotiile si trairile noastre ajung la cote maxime. Si totul se intâmpla datorita magiei de neegalat a clipelor petrecute alaturi de cei dragi, de familie. In mod repetat insa, perioada magica este urmata de una mai mult sau mai putin stresanta, cea a inceputului de an, când fiecare constata ca a mai acumulat câteva kilograme. Este momentul când ne amintim de câte ori ne-am propus mai multa cumpatare, dar tentatiile culinare ne-au invins. Chiar si cercetatorii confirma: „suntem predispusi sa ne ingrasam cu 3-8 kilograme daca mâncam si bem fara restrictii in aceasta perioada!”

Citeste mai departe...
 

Marinata de stavrid

Imprimare E-mail
luni, 19 decembrie 2016

 2 kg stavrid, 150 ml ulei, 150 g morcov, 100 g telina, otet, foi de dafin, piper macinat, sare, patrunjel verde.

 Pestele se curata, se spala si se lasa la scurs. Se curata legumele si se taie felii. Se sareaza pestele, se pipereaza, se pune intr-o cratita cu ulei si apa la cuptor, circa 15 minute. Morcovii, ceapa si telina se inabusa separat, se adauga faina dizolvata in apa, bulion, otet, sare, foi de dafin si se fierb 20 minute. Se paseaza legumele, se scot foile de dafin iar sosul obtinut se toarna peste peste, impreuna cu vinul si jumatate din cantitatea de patrunjel verde. Se da totul la cuptor pentru inca 10 minute. Se serveste cu felii de lamâie si patrunjel verde.

Citeste mai departe...
 

Tenul si frigul iernii

Imprimare E-mail
luni, 19 decembrie 2016

 In prag de iarna pielea are nevoie de ingrijiri speciale. Trebuie sa stiti ca pielea se ingroasa in mod natural iarna, pentru a se proteja de frig. Din acest motiv se exfoliaza mai greu, dar exfolierea trebuie sa fie blânda, cu un scrub cu particule delicate. Ideal ar fi sa faceti exfolierea in timpul dusului, pentru ca, datorita apei lotiunea este mai blânda pentru piele.

Citeste mai departe...
 

Secrete devoalate

Imprimare E-mail
duminică, 11 decembrie 2016

 Va readuc in memorie doua adevaruri ce nu mai trebuie demonstrate. Primul: cine se ingrijeste sa aiba un ten luminos, pare mai tânara, iar ridurile sale sunt mult mai discrete. Al doilea adevar: in cazul tenului tern, pielea capata un aspect imbatrânit, care atenueaza farmecul personal. Se stie, pielea obosita sau afectata de poluare devine terna. Cum poate fi contracarat acest aspect neplacut? In primul rând odihna suficienta isi pune amprenta benefic pe obrazul dumneavoastra, pentru ca in timpul somnului pielea se reface mult mai usor. Apoi, din multitudinea de produse naturale folositi-le pe cele care inlatura delicat celulele moarte, conferind tenului un plus de luminozitate.

Citeste mai departe...
 

Supa de spanac

Imprimare E-mail
duminică, 11 decembrie 2016

 1 kg piept de vaca, o ceapa, 500 g spanac, o lingurita faina, ulei, smântâna, o lingura unt, 2 oua, usturoi, sare, 5 felii pâine.

 Pieptul se pune la fiert in apa cu sare. Se spumeaza des si se fierb bine. Spre sfârsit se adauga ceapa taiata marunt si se mai fierbe pâna ce carnea de pe oase este moale. Spanacul se caleste in ulei sau unt, se adauga faina si usturoiul zdrobit, se subtiaza cu câteva linguri cu supa. Se toarna peste spanac supa strecurata. Se curata oasele de carnea care se taie cubulete si se adauga in supa. Galbenusurile se amesteca bine cu smântâna, se subtiaza cu supa si se lasa sa mai dea un clocot. Feliile de pâine se taie in cubulete, se stropesc cu unt topit si se rumenesc in cuptor. Se servesc la fiecare portie de supa.

Citeste mai departe...
 
<< Start < Inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Inainte > Sfarsit >>

Rezultate 22 - 42 din 2959

Cauta in arhiva magazin.ro
ABONAMENTE LA REVISTA MAGAZIN

Cititorii fideli ai revistei noastre au la dispozitie articolele cele mai interesante direct online, in aceasta pagina de internet. Exista, insa, si o alta categorie de cititori fideli care prefera editiile tiparite, prin care noi incercam sa ajungem in toate colturile tarii. Pentru acestia exista optiunea abonamentului, una dintre cele mai sigure si mai facile metode de a intra, saptamanal, in posesia revistei MAGAZIN.

Nu ezitati sa va abonati!

Abonamentul se poate face fie direct la redactie (pentru aceasta trebuie sa completati mandatul postal pe care il obtineti de la orice Oficiu Postal dupa modelul reprodus mai jos, achitand pentru: 1 luna 6,00 lei; 2 luni 12,00 lei; 3 luni 18,00 lei; 4 luni 24,00 lei; 5 luni 30,00 lei; 6 luni 36,00 lei), fie prin Oficiile Postale (Revista Magazin figurand la pozitia 19355 din Catalogul Publicatiilor).

CONTACT

Telefon:
021. 317. 89. 65
021. 317. 89. 66

GSM
0722. 625. 622
 
Fax
021.317. 89.65
 
Email:

Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.

Incercam astfel sa nu ii dezamagim in nici un fel pe cititorii nostri, o preocupare de la care nu am abdicat niciodata, pe parcursul ultimelor decenii.

Aboneaza-te la newsletter
Email:

Subscribe Unsubscribe
Sondaj
Cele mai noi articole
» „Papusile conectate” pot deveni spioni?
» Criza Berlinului
» Intalniri cu „umanoizi”
» Masti de sezon
» Ghiveci cu carne de vita
» Traditii si „traditii”
» Sanctuarul Itsukushima
» Umbrele pesimismului
» Satul inghetat
» Infectii... de vreme buna
» Combaterea retentiei de apa
» Un mare poet, Georges Brassens
» Cinefili, vi se pregateste ceva!
» Horoscopul saptamanii: 29 mai – 4 iunie 2017
» 25 mai 1791 – S-a nascut imparatul vietnamez Minh Mang
» Tema: „APA”
» De la hidrogenul din Univers la apa de mare
» Revolutie-avertisment pentru tarul Rusiei
» Opiniile unui astronaut roman
» Starul sezonului
Cele mai populare articole...
» Adevarul despre pasiunile erotice ale Mariei-Tereza
» Calciul si magneziul - vitale pentru sanatate
» Tiroida, o glanda mica, probleme mari
» Sfaturile bioterapeutei Djuna
» Ce a ascuns Charles Darwin?
» Luna va disparea de pe bolta cereasca
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite (2)
» Bolile se vor auto-vindeca
» Hernia de disc, o boala la moda
» Pe Marte exista viata!
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite
» In Peru exista un loc miraculos, unic in lume: Lacul care aduce copii
» 3 pozitii de relaxare
» Viciul care duce la buna-dispozitie
» Iuda intr-un manuscris controversat
» Miracolul lumii invizibile: Lumea dupa Nilsson
» Psoriazisul, vindecat de pesti!
» O rapire OZN in Florida
» Corp ceresc condamnat la moarte
» "Teapa" gripei aviare


Arhiva: » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9