Prima pagina arrow FEMINA CLUB 29 Mar 2017
Categorii
Prima pagina
SPECTACOLUL CUNOASTERII
ISTORII UITATE
PARANORMAL
FEMINA CLUB
STAREA DE VEGHE
TERRA X
MINUNI ALE LUMII
CONSULTATII FARA PLATA
TERAPII COMPLEMENTARE
BLITZ
HOROSCOP
ASTAZI IN ISTORIE
VERIFICATI-VA CUNOSTINTELE
FORUM
STIRI
BILETE DE AVION
PROGRAM TV
FELICITARI
VREMEA
PROGRAM CINEMA
MAGAZIN .RO
DESPRE NOI
CONTACT
User Menu
Avem 6 vizitatori online

FEMINA CLUB

Exercitii de intretinere, frumusete, cosmetice, gastronomie si mult mai multe in sectiunea Femina Club.



Friptura exotica

Imprimare E-mail
joi, 14 mai 2015

 6 pulpe pui, 150 g alune neprajite, 4 linguri miere, o lingura ulei, 2 lamâi, o lingura patrunjel tocat.

 Carnea se spala si se curata, apoi se lasa in sucul celor doua lamâi pentru 10 minute. Alunele se zdrobesc mai mare si se amesteca cu mierea usor incalzita pe foc. Carnea se pune in tava cu tot cu sucul de lamâie in care a stat, apoi se toarna peste fiecare pulpa, cu o lingura de miere si cu alune. Se pune uleiul in tava si se da la cuptor pentru o ora. In sosul care se formeaza se poate pune patrunjel tocat.


Citeste mai departe...
 

Unghii delicate

Imprimare E-mail
joi, 07 mai 2015

 Pentru a ramane frumoase si a rezista diverselor canoane la care sunt supuse datorita modei, unghiile au nevoie de ingrijiri speciale, de bai, aplicatii nutritive si vitamine. Pentru a accelera cresterea unghiilor sanatoase se recomanda unele bai hranitoare. Una de acest fel consta in suc de lamaie. Unghiile se tin in sucul unei jumatati de lamaie timp de 10-15 minute, zilnic, timp de 10 zile. Dupa o pauza de o saptamana, se fac bai cu sare. O lingura de sare grunjoasa se dizolva intr-un pahar cu apa si se tin unghiile in aceasta solutie timp de 10 minute, zilnic, timp de 10 zile.

Citeste mai departe...
 

Ficat de vitel cu mere

Imprimare E-mail
joi, 07 mai 2015

 1 kg ficat de vitel, sare, piper, 2 cepe, 2 mere, 100 g unt, o lamaie, cimbru, 2 linguri zahar.

 Ficatul se spala, se curata de pielite si se taie felii care se scurg pe un prosop de bucatarie. Intr-o tigaie se topesc 50 g unt si se prajesc feliile pana se rumenesc putin. Merele se spala, se scoate cotorul si se taie felii care apoi se stropesc cu zeama de lamaie. Intr-o tigaie se adauga restul de unt si cand s-a topit se adauga ceapa tocata marunt, apoi se caleste putin si se adauga merele, zaharul, sare, piper si se lasa sa se caleasca putin impreuna. O tava termorezistenta se unge cu unt, se adauga compozitia de mere, ficatul deasupra si se da la cuptorul incalzit pentru aproximativ 10 minute.

Citeste mai departe...
 

Buze seducatoare

Imprimare E-mail
joi, 30 aprilie 2015

 In privinta buzelor, grosimea si densitatea dermei sunt responsabile de aspectul acestora. Pielea lor este de cinci ori mai fina decat cea a obrazului. Absenta glandelor sebacee si sudoripare, face ca buzele sa fie supraexpuse conditiilor de mediu, explicand si marea lor fragilitate. Superexpuse si fragile, buzele suporta agresiunile vietii cotidiene. Daca insa ne insusim cateva reflexe si gesturi corecte pare a fi usor sa le ingrijim si sa le pastram volumul convenabil.

Citeste mai departe...
 

Taietei de orez cu pui si legume

Imprimare E-mail
joi, 30 aprilie 2015

 150 g taietei de orez, 300 g piept de pui, 250 g ciuperci pleurotus, 2 morcovi, 2 ardei kapia, 1 fir praz, 2 linguri ghimbir ras, 50 ml sos de soia, ulei de masline, sare, piper.

 Pieptul de pui, se spala si se taie fasii, apoi se amesteca bine cu sosul de soia, ghimbir ras, putin ulei de masline, sare, piper si se lasa la rece aproximativ 50 de minute. Legumele curatate si spalate se taie rondele. Intr-o tigaie mare se incinge putin ulei de masline, in care se rumeneste pieptul de pui, se adauga legumele si se lasa sa se caleasca putin. Taieteii de orez se pun in apa fierbinte timp de 4-5 minute pana se inmoaie, apoi se scurg si se adauga in tigaie, peste legume si pui. Se mai pun 2 linguri cu sos de soia, se amesteca bine si se stinge focul. Se servesc imediat.

Citeste mai departe...
 

4 solutii rapide

Imprimare E-mail
sâmbătă, 25 aprilie 2015

 Daca intr-o dimineata, privindu-va in oglinda, vi se pare ca tenul si-a pierdut din stralucire, chipul a devenit tern si cearcanele s-au adancit, aveti la indemana cateva solutii rapide de improspatare si revitalizare a pielii.

Citeste mai departe...
 

Ceafa de porc in sos de smantana

Imprimare E-mail
vineri, 24 aprilie 2015

 6 bucati ceafa, sare, piper, o lingurita boia iute, 100 ml smantana, marar, patrunjel.

 Bucatile de ceafa se sareaza, se pipereaza si se dau la frigider pentru o ora. Dupa aceea se pun la prajit in putin ulei, lasand-o sa se caleasca pe ambele parti. Se scoate carnea, iar in uleiul incins se incorporeaza o lingurita de boia iute. Se pune din nou carnea si se adauga o cescuta cu apa. Se lasa sa fiarba aproximativ 15 minute. La sfarsit se incorporeaza si smantana in sos si se mai da in cateva clocote. Se presara marar si patrunjel tocat si se ia de pe foc. 

Citeste mai departe...
 

Ten catifelat

Imprimare E-mail
joi, 16 aprilie 2015

 Stresul, alimentatia neadecvata, fumatul si lipsa exercitiului fizic, a miscarii imbatranesc prematur pielea. Consumul a doi litri de apa pe zi, mesele cat mai echilibrate bazate pe multe legume, pe verdeturi si fructe protejeaza tesuturile si le fac mai elastice, datorita continutului bogat in antioxidanti. La fel de nociva este si neglijenta legata de demachiere. O piele imbacsita de farduri nu poate respira in voie peste noapte, conditie indispensabila pentru mentinerea vitalitatii, prospetimii si supletii tenului. Concluzia? Niciodata nu trebuie sa va culcati inainte de a va demachia atent.

Citeste mai departe...
 

Pizza cu mamaliga

Imprimare E-mail
joi, 16 aprilie 2015

 400 ml apa, 150 g malai, 250 g cascaval, 100 g telemea, 100 g salam, 50 g masline, oregano, sare.

 Se prepara o mamaliga moale din apa, malai, un praf de sare si se adauga 50 g cascaval ras. Se intinde mamaliga, ca un blat, intr-o tava rotunda unsa cu ulei. Se unge blatul cu sos de rosii amestecat cu oregano, se presara cascavalul ras, telemeau si se pune salamul si maslinele. Se da la cuptor pentru 20 minute.

Citeste mai departe...
 

Secretele tenului luminos

Imprimare E-mail
sâmbătă, 11 aprilie 2015

 Invariabil, orice femeie doreste sa atenueze amprenta trecerii anilor de pe chipul sau. Pielea, in mod natural, nu-si pastreaza aspectul de la 20 de ani, ci isi pierde atuurile, capata o culoare uniforma, disparând contrastele. Cea mai simpla solutie o reprezinta machiajul. Unul discret, care sa nu incarce tenul, accentuând maturitatea.

Citeste mai departe...
 

Miel cu masline si sos de ansoa

Imprimare E-mail
joi, 09 aprilie 2015

 500 g carne de miel, 100 g masline verzi, 2 linguri ansoa maruntit, ulei de masline, cimbru verde, rozmarin verde, usturoi pisat, o lingura unt, o ceasca vin, o ceasca supa de miel, sos de rosii, sare, piper.

 Carnea de miel se spala si se usuca pe prosoape absorbante. Se condimenteaza cu cimbru, rozmarin, ulei de masline, jumatate ceasca vin, ulei de masline si se lasa la marinat pentru câteva ore la frigider. Se prepara un sos prin sotarea usturoiului in unt pâna isi schimba culoarea. Se toarna vinul, supa de miel si pasta de tomate, se omogenizeaza, se incorporeaza ansoa, sare si piper dupa gust. Se scoate carnea de miel din marinata si se rumeneste intr-o tigaie incinsa cu ulei de masline. Se adauga restul de marinata, putina apa si se continua fierberea pâna se patrunde.

Citeste mai departe...
 

Machiaj special „dictat” de ochelari

Imprimare E-mail
joi, 02 aprilie 2015

 Cum ar trebui sa va machiati atunci cand purtati ochelari de vedere? Efectul de lupa al lentilelor va obliga la meticulozitate. Atenuati ridurile cu un contur de ochi, apoi estompati cearcanele cu un corector adaptat la carnatia voastra. Acesta trebuie sa fie putin mai luminos decat fondul de ten. (Nu uitati sa machiati si aripioarele nasului, pentru a crea o zona de lumina, pentru ca ochelarii creeaza o umbra.) Pensati cu grija sprancenele, respectand linia lor si nu ezitati sa „umpleti” eventualele goluri in creion special. Acestea dau o anumita structura fetei si incadreaza ochii si nu trebuie ascunse de ramele ochelarilor.

Citeste mai departe...
 

Miel in unt si vin alb

Imprimare E-mail
joi, 02 aprilie 2015

 1,2 kg pulpa de miel, 2 linguri unt, 2 linguri ulei de masline, sare, piper, 125 ml vin alb sec, zeama de la 2 lamai.

 Carnea de miel taiata bucati se rumeneste in unt si ulei de masline. Se potriveste de sare si piper, se amesteca bine, se toarna jumatate din cantitatea de vin si din zeama de lamaie. Se acopera vasul cu un capac si se tine la foc mic aproximativ o ora si jumatate. Cand sosul scade, se adauga treptat restul de vin si zeama de lamaie.

Citeste mai departe...
 

Natural si decent

Imprimare E-mail
joi, 26 martie 2015

 Vrem nu vrem trecerea anilor isi pune amprenta si pe expresia fetei, care devine mai aspra. Varsta se citeste si in ochii care isi pierd din stralucire sau in buzele mai putin apetisante si obrazul ceva mai ofilit. Ar fi o greseala sa credeti ca acum, la 40+ ani salvati situatia fardandu-va ca la 20 de ani. Trebuie sa spuneti adio fardurilor de ochi violente sau rujului strident. Este timpul sa deprindeti arta machiajului natural si decent si sa amplificati gesturile care fac bine tenului. Astfel, aplicarea cremei, premergatoare machiajului se poate face printr-un scurt masaj al obrazului ce va avea ca efect o mina mai buna.

Citeste mai departe...
 

Salata de ridiche neagra

Imprimare E-mail
joi, 26 martie 2015

 O ridiche neagra marisoara, 1 morcov mediu, maioneaza dintr-un ou, 2 linguri smantana, marar verde, sare, piper.

 Pregatim maioneza dintr-un galbenus de ou. Dam prin razatoarea cu ochiuri mici ridichea si morcovul, apoi le stoarcem bine de zeama. Tocam marunt mararul. Amestecam ridichea, morcovul, smantana, mararul cu maioneza. Se potriveste de sare si piper si se da salata la rece.

Citeste mai departe...
 

Fructele in ajutorul frumusetii

Imprimare E-mail
vineri, 20 martie 2015

 Fructele, fiind considerate aliati ai sanatatii, au si statutul incontestabil de aliat al frumusetii. Cele mai apreciate creme, lotiuni, uleiuri, sampoane sunt cele ce au ca ingrediente extracte de fructe. Produsele de frumusete respective relaxeaza, tonifica si parfumeaza placut corpul. Au efecte linistitoare si chiar antistres sau, din contra, tonice si dinamizante.

Citeste mai departe...
 

Stiuca in sos de smantana

Imprimare E-mail
joi, 19 martie 2015

 O stiuca de 600-800 g, o ceapa, 1 morcov, 100 g ciuperci, 50 g unt, 70 ml vin alb, sare, piper, o legatura patrunjel verde.

 Pentru sos: o lingurita faina, 2 galbenusuri, 3 linguri smantana, zeama de lamaie.

 Se curata stiuca si se pune intr-o cratita cu ceapa si morcovul taiate felii, sare, piper, ciupercile intregi, untul si vinul. Se fierbe 15 minute acoperit la foc potrivit. Se scoate pestele cu ciupercile, iar zeama se strecoara si se lasa sa mai scada. Preparam sosul de smantana, adaugand peste zeama oprita faina, galbenusurile, smantana si zeama de lamaie. Se bat bine pe foc apoi se trece sosul prin sita peste stiuca si ciuperci. La final se presara putin patrunjel verde.

Citeste mai departe...
 

Pentru un ten mai tânar

Imprimare E-mail
joi, 12 martie 2015

 Inainte de a va completa trusa cu produse cosmetice priviti-va cu atentie obrazul. Tenul dumneavoastra are nevoie de hidratare, este ridat, are nevoie de un plus de luminozitate si stralucire? În functie de aceste elemente veti sti ce fond de ten va va fi cel mai util.

Citeste mai departe...
 

Tarte cu peste

Imprimare E-mail
joi, 12 martie 2015

 Pentru aluat de tarta: 1 galbenus, 250 g faina, 125 g unt, 2-3 linguri apa, sare.

 Pentru umplutura: o conserva ton, o rosie, 100 g porumb din conserva, 2 linguri ulei de masline, zeama de lamâie, 3 fire ceapa verde, sare.

 Untul tinut la temperatura camerei se freaca bine cu galbenusul, un praf de sare, apoi se adauga, putin câte putin, faina si apa. Aluatul se framânta bine pâna când nu se mai lipeste de mâini. Se ung formele de tarta cu putin ulei. Se întinde aluatul, apoi se taie si se pune aluatul în forme, îmbracând si peretii. Pentru a se coace fara sa se umfle, aluatul se acopera cu folie de aluminiu. Se coace aproximativ 15-20 de minute, pâna se rumeneste. Se scot formele din cuptor si se lasa sa se raceasca.

 Pentru umplutura se amesteca bucatile de ton cu boabele de porumb, ceapa verde curatata si taiata rondele subtiri, rosiile curatate si taiate cubulete mici. Se pune uleiul de masline, zeama de lamâie si sare dupa gust. Se umplu tartele cu aceasta salata si se servesc.

Citeste mai departe...
 

Retinolul „sterge” ridurile

Imprimare E-mail
vineri, 06 martie 2015

 Pentru multe femei ridurile sunt o sursa sigura de anxietate. Aceasta pentru ca nu cunosc opinia specialistilor convinsi ca in fiecare zi ridurile se pot sterge. Iata cum. Cel mai important pas care ajuta tenul sa-si mentina supletea este demachierea. Daca porii sunt curati, tenul poate sa respire si sa se refaca peste noapte. La fel de importante, mai ales dupa 30 de ani, sunt cremele de zi si de noapte. Apoi este bine de stiut ca retinolul poate sterge unele riduri destul de adanci. Folosind creme cu retinol in cateva zile incep sa se estompeze pentru ca dupa doua-trei saptamani sa dispara.

Citeste mai departe...
 

Creveti la gratar cu sos de usturoi

Imprimare E-mail
vineri, 06 martie 2015

 15-16 creveti nedecorticati, 2-3 linguri ulei, 6 catei usturoi, 1-2 linguri zeama de lamaie, sare, piper, patrunjel verde.

 Se spala crevetii in apa rece si se lasa la scurs. Inainte de a pune crevetii pe gratarul incins se stropesc cu zeama de lamaie, ulei si se presara putina sare si piper. Se lasa crevetii pe gratar cate 2 minute pe fiecare parte. Usturoiul se piseaza bine si se face o pasta adaugand putin ulei si amestecand pana la incorporarea acestuia. Se condimenteaza cu sare si piper, se adauga si 2-3 picaturi zeama de lamaie si se pune patrunjelul verde tocat marunt. Crevetii se servesc calzi cu sos.

Citeste mai departe...
 
<< Start < Inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Inainte > Sfarsit >>

Rezultate 190 - 210 din 2943

Cauta in arhiva magazin.ro
ABONAMENTE LA REVISTA MAGAZIN

Cititorii fideli ai revistei noastre au la dispozitie articolele cele mai interesante direct online, in aceasta pagina de internet. Exista, insa, si o alta categorie de cititori fideli care prefera editiile tiparite, prin care noi incercam sa ajungem in toate colturile tarii. Pentru acestia exista optiunea abonamentului, una dintre cele mai sigure si mai facile metode de a intra, saptamanal, in posesia revistei MAGAZIN.

Nu ezitati sa va abonati!

Abonamentul se poate face fie direct la redactie (pentru aceasta trebuie sa completati mandatul postal pe care il obtineti de la orice Oficiu Postal dupa modelul reprodus mai jos, achitand pentru: 1 luna 6,00 lei; 2 luni 12,00 lei; 3 luni 18,00 lei; 4 luni 24,00 lei; 5 luni 30,00 lei; 6 luni 36,00 lei), fie prin Oficiile Postale (Revista Magazin figurand la pozitia 19355 din Catalogul Publicatiilor).

CONTACT

Telefon:
021. 317. 89. 65
021. 317. 89. 66

GSM
0722. 625. 622
 
Fax
021.317. 89.65
 
Email:

Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.

Incercam astfel sa nu ii dezamagim in nici un fel pe cititorii nostri, o preocupare de la care nu am abdicat niciodata, pe parcursul ultimelor decenii.

Aboneaza-te la newsletter
Email:

Subscribe Unsubscribe
Sondaj
Cele mai noi articole
» Atac cibernetic pe toate fronturile!
» Razboi în vazduh
» Caruselul luminos de la Nanesti
» 6 masti valoroase
» Vinete cu masline
» Bunele maniere din farfurie
» Cambridge, oras universitar
» Lumina si candoare
» Aborigenii si ciocnirea civilizatiilor
» Incoerenta anunta dementa
» Leacuri din... simbolurile primaverii
» Alejandro Jodorowsky, un „parinte” al filmului avangardist
» Recunostinta e floare rara... si când e vorba de Oscaruri!
» Horoscopul saptamanii: 27 martie – 2 aprilie 2017
» 23 martie 1801 – Tarul Pavel I este asasinat
» Tema: „INGERI”
» Sfidarea robotilor: oamenii sa devina cyborgi!
» Gloriosul William al Angliei
» Revista RUFOR (1994-1996)
» Lifting natural
Cele mai populare articole...
» Adevarul despre pasiunile erotice ale Mariei-Tereza
» Calciul si magneziul - vitale pentru sanatate
» Tiroida, o glanda mica, probleme mari
» Sfaturile bioterapeutei Djuna
» Ce a ascuns Charles Darwin?
» Luna va disparea de pe bolta cereasca
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite (2)
» Bolile se vor auto-vindeca
» Hernia de disc, o boala la moda
» Pe Marte exista viata!
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite
» In Peru exista un loc miraculos, unic in lume: Lacul care aduce copii
» 3 pozitii de relaxare
» Viciul care duce la buna-dispozitie
» Iuda intr-un manuscris controversat
» Miracolul lumii invizibile: Lumea dupa Nilsson
» Psoriazisul, vindecat de pesti!
» "Teapa" gripei aviare
» O rapire OZN in Florida
» Corp ceresc condamnat la moarte


Arhiva: » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9