Prima pagina arrow FEMINA CLUB 25 May 2017
Categorii
Prima pagina
SPECTACOLUL CUNOASTERII
ISTORII UITATE
PARANORMAL
FEMINA CLUB
STAREA DE VEGHE
TERRA X
MINUNI ALE LUMII
CONSULTATII FARA PLATA
TERAPII COMPLEMENTARE
BLITZ
HOROSCOP
ASTAZI IN ISTORIE
VERIFICATI-VA CUNOSTINTELE
FORUM
STIRI
BILETE DE AVION
PROGRAM TV
FELICITARI
VREMEA
PROGRAM CINEMA
MAGAZIN .RO
DESPRE NOI
CONTACT
User Menu
Avem 9 vizitatori online

FEMINA CLUB

Exercitii de intretinere, frumusete, cosmetice, gastronomie si mult mai multe in sectiunea Femina Club.



Cannelloni cu carne de vita

Imprimare E-mail
joi, 18 iunie 2015

 500 g carne tocata de vita, o ceapa mica, 1 morcov, 5 catei usturoi, 5 frunze busuioc, sare, piper, oregano, ardei iute pisat, ulei de masline, o conserva rosii in bulion, o cutie cannelloni, 300 g mozzarella, unt pentru uns vasul.

 Se toaca marunt ceapa, morcovul si se calesc in putin ulei de masline. Se adauga carnea tocata, amestecând din când in când pâna ce carnea isi schimba culoarea. Se pun rosiile tocate, iar când incep sa clocoteasca se adauga usturoiul taiat pe din doua, sare, piper, frunzele de busuioc si ardeiul iute pisat, dupa gust. Se lasa sa fiarba aproximativ o ora. Când sosul este gata, se lasa putin sa se raceasca, apoi se umplu cu acest amestec rulourile de cannelloni, ajutându-ne de o lingurita. Intr-un vas de Jena uns cu unt se pun rulourile umplute, deasupra se presara mozzarella rasa si se da vasul la cuptor pentru 30 de minute.

Citeste mai departe...
 

Look tineresc

Imprimare E-mail
sâmbătă, 13 iunie 2015

 In functie de forma sa, bretonul ales in cadrul unei tunsori poate da un aspect tineresc figurii, spune Oliver Lebrun, un specialist francez in domeniu (cercetator la Garnier). Puteti adopta breton daca aveti parul drept. Pe o baza ondulata e mai putin dragut. Bretonul poate camufla o mina proasta sau ridurile de pe frunte. De asemenea, poate  „taia” o frunte prea lata. Evitati bretonul daca aveti parul foarte fin, pentru ca exista riscul de a se separa in mese mici.

Citeste mai departe...
 

Rulouri din piept de pui la cuptor

Imprimare E-mail
vineri, 12 iunie 2015

 1 piept de pui dezosat, coaja de la o lamâie, zeama de la 1/2 lamâie, sare, piper, ulei de masline, 1 fir de praz sau 1-2 legaturi ceapa verde, 1 pahar vin alb, 30 g unt taiat cubulete, o legatura cimbrisor, 200 g piept de porc sau bacon.

 Intr-un castron se face o marinata din zeama de lamâie, coaja de lamâie, prazul taiat rondele sau ceapa taiata bucati, sare, piper, 3-4 linguri cu ulei de masline, 1 pahar cu vin alb, untul taiat cubulete, cimbrisorul tocat, din care se mai opresc 2-3 fire. In aceasta marinata se pune pieptul de pui taiat fâsii, se amesteca si se lasa 30 de minute. Se aranjeaza 3 felii de bacon, având grija ca marginea lor sa se suprapuna. Pe feliile de bacon astfel pregatite se pun 3-4 fâsii de piept de pui si câte putin din amestecul de ingrediente din marinata in care au stat, apoi se infasoara baconul in jurul carnii, formând un rulou. Rulourile astfel facute se pun intr-o tava mica unsa cu unt. La final, in tava se pune tot ce a mai ramas din marinata, se asaza cele 2-3 crengute de cimbrisor si se da la cuptorul incins. Se lasa 20-25 de minute, pâna ce carnea de pui s-a patruns si baconul s-a rumenit. 

Citeste mai departe...
 

Secretul tenului perfect

Imprimare E-mail
joi, 04 iunie 2015

 Stresul, alimentatia neadecvata, fumatul si lipsa de miscare imbatrânesc prematur pielea. Consumul a doi litri de apa pe zi, mesele cât mai echilibrate bazate pe multe legume, pe verdeturi si fructe protejeaza tesuturile si le fac mai elastice, datorita continutului bogat in antioxidanti. La fel de nociva este si neglijenta legata de demachiere. O piele imbâcsita de farduri nu poate respira in voie peste noapte, conditie esentiala pentru mentinerea vitalitatii, prospetimii si supletii tenului. Asadar, nu va culcati niciodata inainte de a va demachia atent.

Citeste mai departe...
 

Cartofi si dovlecei cu iaurt

Imprimare E-mail
joi, 04 iunie 2015

 2 iaurturi, 400 g dovlecei, 7 cartofi, 3 cepe albe, o legatura cimbru, ulei de masline, sare, piper.

 Se fierb cartofii curatati si se taie rondele mai groase. Dovleceii se taie rondele, iar cepele in patru. Intr-o tigaie se incing 4 linguri de ulei si se caleste ceapa, apoi se adauga cartofii si dovleceii. Se bate iaurtul cu telul, se condimenteaza cu sare si piper, apoi se pune si cimbrul tocat marunt. Legumele calite se tin aproximativ 30 de minute in sosul de iaurt astfel preparat, ca sa se patrunda.

Citeste mai departe...
 

Pulpa de curcan umpluta cu mere si morcovi

Imprimare E-mail
vineri, 29 mai 2015

 O pulpa superioara de curcan (600 g), o legatura rozmarin, 150 g morcovi, 1 mar, o ceapa, 2 linguri unt, sare, piper, 3 linguri mustar, 2 linguri suc de mere.

 Se curata de coaja morcovii, marul si se dau pe razatoarea mica. Se curata ceapa, se taie cubulete si se caleste in unt fierbinte. Se adauga morcovii, marul si se inabusa impreuna 5 minute. Se condimenteaza, se adauga mustarul si putin rozmarin. Se desface carnea de pe os, se unge cu suc de mere, se presara cu sare, piper si frunze de rozmarin tocate. Se intinde umplutura peste carne, se ruleaza, se fixeaza cu scobitori, se inveleste in folie de aluminiu si se da la cuptor cam o ora. Se scoate apoi rulada din folie si se frige pe gratar 30 de minute, intorcând-o pe toate partile.

Citeste mai departe...
 

Masti cu fructe

Imprimare E-mail
vineri, 29 mai 2015

 Tenul dumneavoastra isi poate recapata rapid stralucirea cu ajutorul unor masti naturale cu fructe. Persoanelor cu ten gras li se recomanda masti cu capsuni. Având efect exfoliant, capsunile curata tenul, il revitalizeaza si dau prospetime obrazului. Acidul salicilic din compozitie ajuta la indepartarea celulelor moarte si la recapatarea stralucirii. Antioxidantii regenereaza epiderma si amplifica lupta impotriva ridurilor. Masca se realizeaza din 5-6 capsuni amestecate cu o lingura de iaurt si doua lingurite de miere. Se aplica masca pe fata. Se lasa sa actioneze 15 minute apoi se clateste fata cu apa calduta. Daca folositi aceasta masca o data pe saptamâna, tenul va capata un aspect catifelat, stralucitor.

Citeste mai departe...
 

Ochi cuceritori

Imprimare E-mail
joi, 21 mai 2015

 Va priviti in oglinda si sunteti nemultumita pentru ca tenul si-a pierdut parca atuurile tineretii, are o culoare uniforma, au disparut contrastele. Nu fiti trista, cu un machiaj iscusit, discret, puteti sterge toate aceste semne ale trecerii timpului, ale vârstei. Machiajul va fi delicat, fin, care sa scoata in evidenta trasaturile cele mai frumoase ale fetei. Dibacia cu care ascundeti roseata, cercanele pronuntate sau petele reprezinta cheia unui aspect frumos. Nu folositi corectorul cu efect de iluminare pe toata fata, ci doar in anumite zone: zona de sub ochi, coltul interior al ochiului, aripile nasului si adâncitura de deasupra barbiei. Pentru a obtine o baza de machiaj perfecta folositi pudra pulbere si daca este absolut necesar, fond de ten.

Citeste mai departe...
 

Muschi de vitel umplut cu orez

Imprimare E-mail
joi, 21 mai 2015

 1 kg muschi de vitel, 30 g orez, 2 oua fierte tari, sare, piper, ulei, 1 pahar vin.

 Se taie muschiul felii, se bat feliile putin si se dau deoparte. Se spala orezul si se amesteca bine cu ouale fierte si taiate cubulete mici, cu sare si piper. Din aceasta compozitie se pune peste cotlete, câte un strat de orez amestecat cu ou fiert. Se ruleaza, se leaga cu ata, se aranjeaza intr-o cratita cu ulei incins in prealabil si se rumenesc putin. Se adauga apoi putina apa si se lasa sa fiarba in continuare. Se servesc cu sosul in care au fiert.

Citeste mai departe...
 

Ingrijirea tenului gras

Imprimare E-mail
joi, 14 mai 2015

 Despre tenul gras se spune ca se rideaza mai greu, dar in acelasi timp poate prezenta mai des acnee. Un alt aspect deloc agreabil: din cauza sebumului secretat in exces, fata este stralucitoare. Elementul pozitiv este acela ca grasimea ajuta pielea sa-si mentina sanatatea si hidratarea. In opinia dermatologilor, daca este curatat cu grija dimineata si seara, tenul gras nu ridica probleme.

Citeste mai departe...
 

Friptura exotica

Imprimare E-mail
joi, 14 mai 2015

 6 pulpe pui, 150 g alune neprajite, 4 linguri miere, o lingura ulei, 2 lamâi, o lingura patrunjel tocat.

 Carnea se spala si se curata, apoi se lasa in sucul celor doua lamâi pentru 10 minute. Alunele se zdrobesc mai mare si se amesteca cu mierea usor incalzita pe foc. Carnea se pune in tava cu tot cu sucul de lamâie in care a stat, apoi se toarna peste fiecare pulpa, cu o lingura de miere si cu alune. Se pune uleiul in tava si se da la cuptor pentru o ora. In sosul care se formeaza se poate pune patrunjel tocat.


Citeste mai departe...
 

Unghii delicate

Imprimare E-mail
joi, 07 mai 2015

 Pentru a ramane frumoase si a rezista diverselor canoane la care sunt supuse datorita modei, unghiile au nevoie de ingrijiri speciale, de bai, aplicatii nutritive si vitamine. Pentru a accelera cresterea unghiilor sanatoase se recomanda unele bai hranitoare. Una de acest fel consta in suc de lamaie. Unghiile se tin in sucul unei jumatati de lamaie timp de 10-15 minute, zilnic, timp de 10 zile. Dupa o pauza de o saptamana, se fac bai cu sare. O lingura de sare grunjoasa se dizolva intr-un pahar cu apa si se tin unghiile in aceasta solutie timp de 10 minute, zilnic, timp de 10 zile.

Citeste mai departe...
 

Ficat de vitel cu mere

Imprimare E-mail
joi, 07 mai 2015

 1 kg ficat de vitel, sare, piper, 2 cepe, 2 mere, 100 g unt, o lamaie, cimbru, 2 linguri zahar.

 Ficatul se spala, se curata de pielite si se taie felii care se scurg pe un prosop de bucatarie. Intr-o tigaie se topesc 50 g unt si se prajesc feliile pana se rumenesc putin. Merele se spala, se scoate cotorul si se taie felii care apoi se stropesc cu zeama de lamaie. Intr-o tigaie se adauga restul de unt si cand s-a topit se adauga ceapa tocata marunt, apoi se caleste putin si se adauga merele, zaharul, sare, piper si se lasa sa se caleasca putin impreuna. O tava termorezistenta se unge cu unt, se adauga compozitia de mere, ficatul deasupra si se da la cuptorul incalzit pentru aproximativ 10 minute.

Citeste mai departe...
 

Buze seducatoare

Imprimare E-mail
joi, 30 aprilie 2015

 In privinta buzelor, grosimea si densitatea dermei sunt responsabile de aspectul acestora. Pielea lor este de cinci ori mai fina decat cea a obrazului. Absenta glandelor sebacee si sudoripare, face ca buzele sa fie supraexpuse conditiilor de mediu, explicand si marea lor fragilitate. Superexpuse si fragile, buzele suporta agresiunile vietii cotidiene. Daca insa ne insusim cateva reflexe si gesturi corecte pare a fi usor sa le ingrijim si sa le pastram volumul convenabil.

Citeste mai departe...
 

Taietei de orez cu pui si legume

Imprimare E-mail
joi, 30 aprilie 2015

 150 g taietei de orez, 300 g piept de pui, 250 g ciuperci pleurotus, 2 morcovi, 2 ardei kapia, 1 fir praz, 2 linguri ghimbir ras, 50 ml sos de soia, ulei de masline, sare, piper.

 Pieptul de pui, se spala si se taie fasii, apoi se amesteca bine cu sosul de soia, ghimbir ras, putin ulei de masline, sare, piper si se lasa la rece aproximativ 50 de minute. Legumele curatate si spalate se taie rondele. Intr-o tigaie mare se incinge putin ulei de masline, in care se rumeneste pieptul de pui, se adauga legumele si se lasa sa se caleasca putin. Taieteii de orez se pun in apa fierbinte timp de 4-5 minute pana se inmoaie, apoi se scurg si se adauga in tigaie, peste legume si pui. Se mai pun 2 linguri cu sos de soia, se amesteca bine si se stinge focul. Se servesc imediat.

Citeste mai departe...
 

4 solutii rapide

Imprimare E-mail
sâmbătă, 25 aprilie 2015

 Daca intr-o dimineata, privindu-va in oglinda, vi se pare ca tenul si-a pierdut din stralucire, chipul a devenit tern si cearcanele s-au adancit, aveti la indemana cateva solutii rapide de improspatare si revitalizare a pielii.

Citeste mai departe...
 

Ceafa de porc in sos de smantana

Imprimare E-mail
vineri, 24 aprilie 2015

 6 bucati ceafa, sare, piper, o lingurita boia iute, 100 ml smantana, marar, patrunjel.

 Bucatile de ceafa se sareaza, se pipereaza si se dau la frigider pentru o ora. Dupa aceea se pun la prajit in putin ulei, lasand-o sa se caleasca pe ambele parti. Se scoate carnea, iar in uleiul incins se incorporeaza o lingurita de boia iute. Se pune din nou carnea si se adauga o cescuta cu apa. Se lasa sa fiarba aproximativ 15 minute. La sfarsit se incorporeaza si smantana in sos si se mai da in cateva clocote. Se presara marar si patrunjel tocat si se ia de pe foc. 

Citeste mai departe...
 

Ten catifelat

Imprimare E-mail
joi, 16 aprilie 2015

 Stresul, alimentatia neadecvata, fumatul si lipsa exercitiului fizic, a miscarii imbatranesc prematur pielea. Consumul a doi litri de apa pe zi, mesele cat mai echilibrate bazate pe multe legume, pe verdeturi si fructe protejeaza tesuturile si le fac mai elastice, datorita continutului bogat in antioxidanti. La fel de nociva este si neglijenta legata de demachiere. O piele imbacsita de farduri nu poate respira in voie peste noapte, conditie indispensabila pentru mentinerea vitalitatii, prospetimii si supletii tenului. Concluzia? Niciodata nu trebuie sa va culcati inainte de a va demachia atent.

Citeste mai departe...
 

Pizza cu mamaliga

Imprimare E-mail
joi, 16 aprilie 2015

 400 ml apa, 150 g malai, 250 g cascaval, 100 g telemea, 100 g salam, 50 g masline, oregano, sare.

 Se prepara o mamaliga moale din apa, malai, un praf de sare si se adauga 50 g cascaval ras. Se intinde mamaliga, ca un blat, intr-o tava rotunda unsa cu ulei. Se unge blatul cu sos de rosii amestecat cu oregano, se presara cascavalul ras, telemeau si se pune salamul si maslinele. Se da la cuptor pentru 20 minute.

Citeste mai departe...
 

Secretele tenului luminos

Imprimare E-mail
sâmbătă, 11 aprilie 2015

 Invariabil, orice femeie doreste sa atenueze amprenta trecerii anilor de pe chipul sau. Pielea, in mod natural, nu-si pastreaza aspectul de la 20 de ani, ci isi pierde atuurile, capata o culoare uniforma, disparând contrastele. Cea mai simpla solutie o reprezinta machiajul. Unul discret, care sa nu incarce tenul, accentuând maturitatea.

Citeste mai departe...
 

Miel cu masline si sos de ansoa

Imprimare E-mail
joi, 09 aprilie 2015

 500 g carne de miel, 100 g masline verzi, 2 linguri ansoa maruntit, ulei de masline, cimbru verde, rozmarin verde, usturoi pisat, o lingura unt, o ceasca vin, o ceasca supa de miel, sos de rosii, sare, piper.

 Carnea de miel se spala si se usuca pe prosoape absorbante. Se condimenteaza cu cimbru, rozmarin, ulei de masline, jumatate ceasca vin, ulei de masline si se lasa la marinat pentru câteva ore la frigider. Se prepara un sos prin sotarea usturoiului in unt pâna isi schimba culoarea. Se toarna vinul, supa de miel si pasta de tomate, se omogenizeaza, se incorporeaza ansoa, sare si piper dupa gust. Se scoate carnea de miel din marinata si se rumeneste intr-o tigaie incinsa cu ulei de masline. Se adauga restul de marinata, putina apa si se continua fierberea pâna se patrunde.

Citeste mai departe...
 
<< Start < Inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Inainte > Sfarsit >>

Rezultate 190 - 210 din 2953

Cauta in arhiva magazin.ro
ABONAMENTE LA REVISTA MAGAZIN

Cititorii fideli ai revistei noastre au la dispozitie articolele cele mai interesante direct online, in aceasta pagina de internet. Exista, insa, si o alta categorie de cititori fideli care prefera editiile tiparite, prin care noi incercam sa ajungem in toate colturile tarii. Pentru acestia exista optiunea abonamentului, una dintre cele mai sigure si mai facile metode de a intra, saptamanal, in posesia revistei MAGAZIN.

Nu ezitati sa va abonati!

Abonamentul se poate face fie direct la redactie (pentru aceasta trebuie sa completati mandatul postal pe care il obtineti de la orice Oficiu Postal dupa modelul reprodus mai jos, achitand pentru: 1 luna 6,00 lei; 2 luni 12,00 lei; 3 luni 18,00 lei; 4 luni 24,00 lei; 5 luni 30,00 lei; 6 luni 36,00 lei), fie prin Oficiile Postale (Revista Magazin figurand la pozitia 19355 din Catalogul Publicatiilor).

CONTACT

Telefon:
021. 317. 89. 65
021. 317. 89. 66

GSM
0722. 625. 622
 
Fax
021.317. 89.65
 
Email:

Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.

Incercam astfel sa nu ii dezamagim in nici un fel pe cititorii nostri, o preocupare de la care nu am abdicat niciodata, pe parcursul ultimelor decenii.

Aboneaza-te la newsletter
Email:

Subscribe Unsubscribe
Sondaj
Cele mai noi articole
» Ce spune stiinta despre cele 10 urgii biblice
» Eroul subteranelor
» OZN-ul de la Aeroportul Mihail Kogalniceanu
» Solutii rapide
» Ficat pane
» „Profesorul” din Corleone
» Manastirea Rafaila
» „Un soare printre stele”
» Sub imperativul tabuurilor
» Romanii normoponderali – o „minoritate” dramatica
» Prietenii verzi ai ficatului
» Filme pe gustul pietei chineze
» Horoscopul saptamanii: 8-14 mai 2017
» 4 mai 1979 – Margaret Thatcher devine premier
» Tema: „CERBUL”
» De la Sherlock Holmes, la nano-detectivii de mâine
» Violenta si puterea absoluta
» Doru Davidovici si colegii sai
» Trei masti naturale
» Spaghete picante cu ton
Cele mai populare articole...
» Adevarul despre pasiunile erotice ale Mariei-Tereza
» Calciul si magneziul - vitale pentru sanatate
» Tiroida, o glanda mica, probleme mari
» Sfaturile bioterapeutei Djuna
» Ce a ascuns Charles Darwin?
» Luna va disparea de pe bolta cereasca
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite (2)
» Bolile se vor auto-vindeca
» Hernia de disc, o boala la moda
» Pe Marte exista viata!
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite
» In Peru exista un loc miraculos, unic in lume: Lacul care aduce copii
» 3 pozitii de relaxare
» Viciul care duce la buna-dispozitie
» Iuda intr-un manuscris controversat
» Miracolul lumii invizibile: Lumea dupa Nilsson
» Psoriazisul, vindecat de pesti!
» O rapire OZN in Florida
» Corp ceresc condamnat la moarte
» "Teapa" gripei aviare


Arhiva: » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9