Prima pagina arrow FEMINA CLUB 25 Jun 2017
Categorii
Prima pagina
SPECTACOLUL CUNOASTERII
ISTORII UITATE
PARANORMAL
FEMINA CLUB
STAREA DE VEGHE
TERRA X
MINUNI ALE LUMII
CONSULTATII FARA PLATA
TERAPII COMPLEMENTARE
BLITZ
HOROSCOP
ASTAZI IN ISTORIE
VERIFICATI-VA CUNOSTINTELE
FORUM
STIRI
BILETE DE AVION
PROGRAM TV
FELICITARI
VREMEA
PROGRAM CINEMA
MAGAZIN .RO
DESPRE NOI
CONTACT
User Menu
Avem 6 vizitatori online

FEMINA CLUB

Exercitii de intretinere, frumusete, cosmetice, gastronomie si mult mai multe in sectiunea Femina Club.



Pastrav umplut

Imprimare E-mail
joi, 30 iulie 2015

 4 pastravi, 2 felii muschiulet afumat, 250 g ciuperci, 1 patrunjel, o ceapa de apa, 2 legaturi ceapa verde, vin alb, sare, piper.

 Se taie marunt muschiuletul, ciupercile, patrunjelul, ceapa de apa, ceapa verde si se amesteca totul, adaugând sare si piper dupa gust. Se caleste totul in putin unt, având grija sa nu se arda. Cu acest amestec se umplu pastravii, se cos si apoi se frig bine pe gratar.

Citeste mai departe...
 

Ingrijiri necesare

Imprimare E-mail
joi, 23 iulie 2015

 Oricând, dar mai ales acum, in sezonul sandalelor cu degetele la vedere si al slapilor comozi, pielea intarita de pe calcâie si bataturile dureroase si inestetice sunt urgente ce trebuie rezolvate rapid. Ingrosarea pielii de pe talpa este o problema ce poate fi diminuata cu o ingrijire atenta si perseverenta. Câteva gesturi simple de protectie va pot ajuta sa traversati sezonul canicular cu pasi zvelti si picioare bine ingrijite.

Citeste mai departe...
 

Salata cu oua de prepelita

Imprimare E-mail
joi, 23 iulie 2015

 7 oua de prepelita, 2 rosii, 2 morcovi, 2 ardei kapia, o legatura spanac, o salata verde, o ridiche neagra, 1 castravete, masline verzi si negre,  mozzarella, boabe de porumb fiert, ulei de masline, otet balsamic, sare.

 Se fierb ouale de prepelita, se lasa sa se raceasca, apoi se curata de coaja. Legumele se curata, se spala si se taie felii. Intr-un bol mai mare se pun salata si spanacul rupte bucati, apoi se adauga celelalte legume. Se adauga mozzarella taiata bucati mici, maslinele, ouale de prepelita taiate in doua, se stropeste cu putin ulei de masline, o lingurita cu otet balsamic, sare si se amesteca usor.

Citeste mai departe...
 

Gesturi cu efect garantat

Imprimare E-mail
vineri, 17 iulie 2015

 Alaturi de „ritualurile” de curatare, hidratare si hranire, esentiale pentru frumusetea pielii, sunt si multe alte gesturi legate de stilul de viata. – Obisnuiti-va sa folositi o lotiune de corp înainte de a constata cât de uscata va este pielea. Pentru a preveni aceasta senzatie, aplicati crema dupa ce iesiti de sub dus. În acest fel se blocheaza în straturile dermei umiditatea absorbita la dus. – Pentru a avea o piele catifelata, bazati-va pe efectul garantat al mastilor cu miere.

Citeste mai departe...
 

Pui în sos de mustar

Imprimare E-mail
vineri, 17 iulie 2015

  8 pulpe de pui inferioare, 2 linguri ulei, o ceapa alba, 100 ml vin alb sec, sare.

 Sos de mustar: 2 linguri otet din vin alb, 2 linguri apa, 1/2 lingurita piper alb macinat, 2 galbenusuri, 100 g unt, o lingura zeama de lamâie, o lingura mustar iute, sare, piper.

 Se spala pulpele, se da sare, se asaza într-o forma termorezistenta, se stropesc cu ulei si se adauga în vas 100 ml apa si 100 ml vin alb. Ceapa taiata rondele se adauga în vas, peste carne, apoi se da vasul la cuptor pentru aproximativ 30 de minute; dupa 15 minute se întorc bucatile de carne si se lasa sa se rumeneasca. Separat, se prepara sosul amestecând otetul, apa, untul, piperul si se fierb la foc mic, un minut. Se strecoara lichidul, se lasa sa se raceasca, apoi se adauga galbenusurile si se amesteca bine. Se fierbe sosul pe aburi si se amesteca permanent pâna se îngroasa, devine cremos si omogen. Se potriveste de gust cu sare de lamâie, sare si piper. La sfârsit, se adauga o lingurita de mustar iute, se amesteca bine, apoi se toarna sosul peste pulpele de pui, dupa ce le-am asezat pe un platou cald.

Citeste mai departe...
 

Aliati perfecti

Imprimare E-mail
joi, 09 iulie 2015

 Prin substantele pe care le contin, multe plante s-au dovedit a fi aliati perfecti ai tenului frumos. De mare ajutor oricând, dar mai ales acum, vara, menta isi arata valentele pozitive. Astfel, aceasta impiedica aparitia cosurilor sau grabeste uscarea lor, inchide porii, stimuleaza circulatia sangvina si tonifica obrazul. Pentru a beneficia de aceste avantaje se foloseste o infuzie de menta foarte concentrata in care se adauga câteva felii de portocala. Se aplica pe fata comprese imbibate bine cu infuzia respectiva, rece, se mentin timp de 20 de minute, apoi se spala fata cu apa calduta.

Citeste mai departe...
 

Musaca de spaghete

Imprimare E-mail
joi, 09 iulie 2015

 1 kg carne tocata vita, o punga spaghete, o ceapa, 3-4 linguri sos de rosii, 2 oua, o legatura marar.

 Se fierbe apa cu sare si putin ulei, apoi se pun spaghetele si se lasa sa fiarba atât cât este indicat pe pachet. Când sunt gata se scurg si se lasa deoparte. Intr-o cratita se caleste ceapa tocata marunt pâna devine aurie apoi se adauga carnea tocata si se lasa pe foc 15 minute amestecând continuu. Se adauga sucul de rosii, sare, piper, mararul tocat marunt si ouale, se amesteca bine si se mai da intr-un clocot. Se tapeteaza o tava cu hârtie de copt si se intinde pe fundul tavii jumatate din cantitatea de spaghete, deasupra se asaza uniform amestecul de carne si se acopera cu restul de spaghete, apoi se pune sosul de rosii si se da la cuptor, la foc mic, aproximativ 1 ora. Nu se taie calda!

Citeste mai departe...
 

4 sfaturi utile

Imprimare E-mail
joi, 02 iulie 2015

 Sub influenta factorilor oxidativi pielea imbatrâneste, prematur. Pentru a o repara, daca nu ati fost prevazatoare si efectele nedorite au aparut sau daca inca mai puteti preveni aparitia ridurilor, punctelor negre sau acneei, mizati pe puterea antioxidantilor din fructe si legume. Consumati zilnic fructe de padure, rodii, prune, kiwi, dar si usturoi, varza, spanac, broccoli, sfecla, ardei gras.

Citeste mai departe...
 

Spaghete cu ansoa si broccoli

Imprimare E-mail
joi, 02 iulie 2015

 150 g spaghete, 50 g file de ansoa (de preferat in ulei), o capatâna broccoli, 5 catei usturoi, 1 ardei iute rosu, 6 masline, parmezan.

 Se toaca usturoiul, tulpina de broccoli, ardeiul iute, maslinele si fileurile de ansoa. Intr-o tigaie se incinge uleiul din conserva de ansoa, se adauga ingredientele tocate si se lasa la foc mic aproximativ 10 minute. Intre timp, se fierb spaghetele conform instructiunilor de pe pachet, iar cu 4 minute inainte de a fi gata se adauga si buchetelele de broccoli. Se scurge apa si se mai pastreaza putin din ea. Spaghetele cu broccoli si apa pastrata se pun in tigaie, peste amestecul calit. Se mai lasa 2-3 minute pe foc.

Citeste mai departe...
 

Vara si ingrijirile cosmetice

Imprimare E-mail
joi, 25 iunie 2015

 Procesul natural, ireversibil de îmbatrânire cutanata, vizibil dupa 30 de ani, poate fi accelerat de expunerile necontrolate la soare, la aparatele de bronzare cu ultraviolete sau de viciul fumatului. Semnele debutului îmbatrânirii cutanate sunt ridurile fine, petele pigmentare brune ce apar pe zonele expuse mai des la soare (fata, decolteul, umerii), pierderea elasticitatii si luminozitatii pielii. De asemenea, pielea este deshidratata si porii sunt dilatati.

Citeste mai departe...
 

Rulada de pui cu ficatei

Imprimare E-mail
joi, 25 iunie 2015

  1 piept pui, 300 g ficatei de pui, o ceapa, 3 catei usturoi, o cana suc de rosii, sare, piper, cimbru, patrunjel verde.

 Ceapa si usturoiul se toaca marunt si se calesc în putin ulei, dupa care se adauga sucul de rosii si, când începe sa fiarba, se pun ficateii curatati si taiati bucati mici. Se amesteca, se potriveste de sare si piper dupa gust, apoi se lasa sa fiarba la foc mic pâna scade toata zeama. Se ia de pe foc, se adauga patrunjelul tocat si se lasa sa se raceasca. Pieptul de pui se taie în doua, apoi fiecare bucata se despica, se acopera cu folie si se bate cu ciocanul de snitele. Se condimenteaza cu sare si piper, apoi pe fiecare bucata de carne se pun ficateii si se ruleaza cât mai strâns. Se pun rulourile în tava, se stropesc cu putin ulei, se presara cimbru, o jumatate de pahar cu apa. Se dau la cuptor pâna se rumenesc.
 

 

Citeste mai departe...
 

Dusmanii tenului catifelat

Imprimare E-mail
joi, 18 iunie 2015

 Cercetatorii spun fara ezitare ca elastina si colagenul (care nu este altceva decât o proteina) formeaza o structura de rezistenta care asigura tonicitatea pielii. Cu trecerea anilor insa productia naturala de colagen scade si se impun diverse stimulari ale acesteia. Degradarea colagenului natural duce la subtierea pielii, la formarea unor linii fine si a ridurilor. Procesul de pierdere a elasticitatii si a fermitatii pielii incepe in jurul vârstei de 30 de ani. Este motivul pentru care lupta antiimbatrânire trebuie programata din tinerete.

Citeste mai departe...
 

Cannelloni cu carne de vita

Imprimare E-mail
joi, 18 iunie 2015

 500 g carne tocata de vita, o ceapa mica, 1 morcov, 5 catei usturoi, 5 frunze busuioc, sare, piper, oregano, ardei iute pisat, ulei de masline, o conserva rosii in bulion, o cutie cannelloni, 300 g mozzarella, unt pentru uns vasul.

 Se toaca marunt ceapa, morcovul si se calesc in putin ulei de masline. Se adauga carnea tocata, amestecând din când in când pâna ce carnea isi schimba culoarea. Se pun rosiile tocate, iar când incep sa clocoteasca se adauga usturoiul taiat pe din doua, sare, piper, frunzele de busuioc si ardeiul iute pisat, dupa gust. Se lasa sa fiarba aproximativ o ora. Când sosul este gata, se lasa putin sa se raceasca, apoi se umplu cu acest amestec rulourile de cannelloni, ajutându-ne de o lingurita. Intr-un vas de Jena uns cu unt se pun rulourile umplute, deasupra se presara mozzarella rasa si se da vasul la cuptor pentru 30 de minute.

Citeste mai departe...
 

Look tineresc

Imprimare E-mail
sâmbătă, 13 iunie 2015

 In functie de forma sa, bretonul ales in cadrul unei tunsori poate da un aspect tineresc figurii, spune Oliver Lebrun, un specialist francez in domeniu (cercetator la Garnier). Puteti adopta breton daca aveti parul drept. Pe o baza ondulata e mai putin dragut. Bretonul poate camufla o mina proasta sau ridurile de pe frunte. De asemenea, poate  „taia” o frunte prea lata. Evitati bretonul daca aveti parul foarte fin, pentru ca exista riscul de a se separa in mese mici.

Citeste mai departe...
 

Rulouri din piept de pui la cuptor

Imprimare E-mail
vineri, 12 iunie 2015

 1 piept de pui dezosat, coaja de la o lamâie, zeama de la 1/2 lamâie, sare, piper, ulei de masline, 1 fir de praz sau 1-2 legaturi ceapa verde, 1 pahar vin alb, 30 g unt taiat cubulete, o legatura cimbrisor, 200 g piept de porc sau bacon.

 Intr-un castron se face o marinata din zeama de lamâie, coaja de lamâie, prazul taiat rondele sau ceapa taiata bucati, sare, piper, 3-4 linguri cu ulei de masline, 1 pahar cu vin alb, untul taiat cubulete, cimbrisorul tocat, din care se mai opresc 2-3 fire. In aceasta marinata se pune pieptul de pui taiat fâsii, se amesteca si se lasa 30 de minute. Se aranjeaza 3 felii de bacon, având grija ca marginea lor sa se suprapuna. Pe feliile de bacon astfel pregatite se pun 3-4 fâsii de piept de pui si câte putin din amestecul de ingrediente din marinata in care au stat, apoi se infasoara baconul in jurul carnii, formând un rulou. Rulourile astfel facute se pun intr-o tava mica unsa cu unt. La final, in tava se pune tot ce a mai ramas din marinata, se asaza cele 2-3 crengute de cimbrisor si se da la cuptorul incins. Se lasa 20-25 de minute, pâna ce carnea de pui s-a patruns si baconul s-a rumenit. 

Citeste mai departe...
 

Secretul tenului perfect

Imprimare E-mail
joi, 04 iunie 2015

 Stresul, alimentatia neadecvata, fumatul si lipsa de miscare imbatrânesc prematur pielea. Consumul a doi litri de apa pe zi, mesele cât mai echilibrate bazate pe multe legume, pe verdeturi si fructe protejeaza tesuturile si le fac mai elastice, datorita continutului bogat in antioxidanti. La fel de nociva este si neglijenta legata de demachiere. O piele imbâcsita de farduri nu poate respira in voie peste noapte, conditie esentiala pentru mentinerea vitalitatii, prospetimii si supletii tenului. Asadar, nu va culcati niciodata inainte de a va demachia atent.

Citeste mai departe...
 

Cartofi si dovlecei cu iaurt

Imprimare E-mail
joi, 04 iunie 2015

 2 iaurturi, 400 g dovlecei, 7 cartofi, 3 cepe albe, o legatura cimbru, ulei de masline, sare, piper.

 Se fierb cartofii curatati si se taie rondele mai groase. Dovleceii se taie rondele, iar cepele in patru. Intr-o tigaie se incing 4 linguri de ulei si se caleste ceapa, apoi se adauga cartofii si dovleceii. Se bate iaurtul cu telul, se condimenteaza cu sare si piper, apoi se pune si cimbrul tocat marunt. Legumele calite se tin aproximativ 30 de minute in sosul de iaurt astfel preparat, ca sa se patrunda.

Citeste mai departe...
 

Pulpa de curcan umpluta cu mere si morcovi

Imprimare E-mail
vineri, 29 mai 2015

 O pulpa superioara de curcan (600 g), o legatura rozmarin, 150 g morcovi, 1 mar, o ceapa, 2 linguri unt, sare, piper, 3 linguri mustar, 2 linguri suc de mere.

 Se curata de coaja morcovii, marul si se dau pe razatoarea mica. Se curata ceapa, se taie cubulete si se caleste in unt fierbinte. Se adauga morcovii, marul si se inabusa impreuna 5 minute. Se condimenteaza, se adauga mustarul si putin rozmarin. Se desface carnea de pe os, se unge cu suc de mere, se presara cu sare, piper si frunze de rozmarin tocate. Se intinde umplutura peste carne, se ruleaza, se fixeaza cu scobitori, se inveleste in folie de aluminiu si se da la cuptor cam o ora. Se scoate apoi rulada din folie si se frige pe gratar 30 de minute, intorcând-o pe toate partile.

Citeste mai departe...
 

Masti cu fructe

Imprimare E-mail
vineri, 29 mai 2015

 Tenul dumneavoastra isi poate recapata rapid stralucirea cu ajutorul unor masti naturale cu fructe. Persoanelor cu ten gras li se recomanda masti cu capsuni. Având efect exfoliant, capsunile curata tenul, il revitalizeaza si dau prospetime obrazului. Acidul salicilic din compozitie ajuta la indepartarea celulelor moarte si la recapatarea stralucirii. Antioxidantii regenereaza epiderma si amplifica lupta impotriva ridurilor. Masca se realizeaza din 5-6 capsuni amestecate cu o lingura de iaurt si doua lingurite de miere. Se aplica masca pe fata. Se lasa sa actioneze 15 minute apoi se clateste fata cu apa calduta. Daca folositi aceasta masca o data pe saptamâna, tenul va capata un aspect catifelat, stralucitor.

Citeste mai departe...
 

Ochi cuceritori

Imprimare E-mail
joi, 21 mai 2015

 Va priviti in oglinda si sunteti nemultumita pentru ca tenul si-a pierdut parca atuurile tineretii, are o culoare uniforma, au disparut contrastele. Nu fiti trista, cu un machiaj iscusit, discret, puteti sterge toate aceste semne ale trecerii timpului, ale vârstei. Machiajul va fi delicat, fin, care sa scoata in evidenta trasaturile cele mai frumoase ale fetei. Dibacia cu care ascundeti roseata, cercanele pronuntate sau petele reprezinta cheia unui aspect frumos. Nu folositi corectorul cu efect de iluminare pe toata fata, ci doar in anumite zone: zona de sub ochi, coltul interior al ochiului, aripile nasului si adâncitura de deasupra barbiei. Pentru a obtine o baza de machiaj perfecta folositi pudra pulbere si daca este absolut necesar, fond de ten.

Citeste mai departe...
 

Muschi de vitel umplut cu orez

Imprimare E-mail
joi, 21 mai 2015

 1 kg muschi de vitel, 30 g orez, 2 oua fierte tari, sare, piper, ulei, 1 pahar vin.

 Se taie muschiul felii, se bat feliile putin si se dau deoparte. Se spala orezul si se amesteca bine cu ouale fierte si taiate cubulete mici, cu sare si piper. Din aceasta compozitie se pune peste cotlete, câte un strat de orez amestecat cu ou fiert. Se ruleaza, se leaga cu ata, se aranjeaza intr-o cratita cu ulei incins in prealabil si se rumenesc putin. Se adauga apoi putina apa si se lasa sa fiarba in continuare. Se servesc cu sosul in care au fiert.

Citeste mai departe...
 
<< Start < Inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Inainte > Sfarsit >>

Rezultate 190 - 210 din 2965

Cauta in arhiva magazin.ro
ABONAMENTE LA REVISTA MAGAZIN

Cititorii fideli ai revistei noastre au la dispozitie articolele cele mai interesante direct online, in aceasta pagina de internet. Exista, insa, si o alta categorie de cititori fideli care prefera editiile tiparite, prin care noi incercam sa ajungem in toate colturile tarii. Pentru acestia exista optiunea abonamentului, una dintre cele mai sigure si mai facile metode de a intra, saptamanal, in posesia revistei MAGAZIN.

Nu ezitati sa va abonati!

Abonamentul se poate face fie direct la redactie (pentru aceasta trebuie sa completati mandatul postal pe care il obtineti de la orice Oficiu Postal dupa modelul reprodus mai jos, achitand pentru: 1 luna 6,00 lei; 2 luni 12,00 lei; 3 luni 18,00 lei; 4 luni 24,00 lei; 5 luni 30,00 lei; 6 luni 36,00 lei), fie prin Oficiile Postale (Revista Magazin figurand la pozitia 19355 din Catalogul Publicatiilor).

CONTACT

Telefon:
021. 317. 89. 65
021. 317. 89. 66

GSM
0722. 625. 622
 
Fax
021.317. 89.65
 
Email:

Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.

Incercam astfel sa nu ii dezamagim in nici un fel pe cititorii nostri, o preocupare de la care nu am abdicat niciodata, pe parcursul ultimelor decenii.

Aboneaza-te la newsletter
Email:

Subscribe Unsubscribe
Sondaj
Cele mai noi articole
» Primul robot umanoid printat 3d
» Batalia pentru Dardanelle
» Cazul Certesti – 1996
» Tratamente cosmetice de succes
» Friptura marinata din carne de porc
» Ziua in care masinile scriu poezii
» Manastirea Dervent
» Umor suprarealist
» Eniovden – o sarbatoare a Soarelui si a focului
» Exista un virus al nebuniei?
» Iedera, nu doar o planta decorativa
» Mishima, onoare si dezamagire
» Twin Peaks 2017 – mai straniu, mai socant, mai incitant
» Horoscopul saptamanii: 19-25 iunie 2017
» 15 iunie 1330 – S-a nascut Edward, „Printul negru”
» Tema: „INFERNUL”
» Pitagora, matematician si guru
» Cum se primesc invadatorii
» Intâlniri la Bâlea Lac si in Muntii Ciucas
» 4 masti eficiente
Cele mai populare articole...
» Adevarul despre pasiunile erotice ale Mariei-Tereza
» Calciul si magneziul - vitale pentru sanatate
» Tiroida, o glanda mica, probleme mari
» Sfaturile bioterapeutei Djuna
» Ce a ascuns Charles Darwin?
» Luna va disparea de pe bolta cereasca
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite (2)
» Bolile se vor auto-vindeca
» Hernia de disc, o boala la moda
» Pe Marte exista viata!
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite
» In Peru exista un loc miraculos, unic in lume: Lacul care aduce copii
» 3 pozitii de relaxare
» Viciul care duce la buna-dispozitie
» Iuda intr-un manuscris controversat
» Miracolul lumii invizibile: Lumea dupa Nilsson
» Psoriazisul, vindecat de pesti!
» O rapire OZN in Florida
» Corp ceresc condamnat la moarte
» "Teapa" gripei aviare


Arhiva: » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9