Prima pagina arrow FEMINA CLUB 20 Aug 2017
Categorii
Prima pagina
SPECTACOLUL CUNOASTERII
ISTORII UITATE
PARANORMAL
FEMINA CLUB
STAREA DE VEGHE
TERRA X
MINUNI ALE LUMII
CONSULTATII FARA PLATA
TERAPII COMPLEMENTARE
BLITZ
HOROSCOP
ASTAZI IN ISTORIE
VERIFICATI-VA CUNOSTINTELE
FORUM
STIRI
BILETE DE AVION
PROGRAM TV
FELICITARI
VREMEA
PROGRAM CINEMA
MAGAZIN .RO
DESPRE NOI
CONTACT
User Menu
Avem 3 vizitatori online

FEMINA CLUB

Exercitii de intretinere, frumusete, cosmetice, gastronomie si mult mai multe in sectiunea Femina Club.



Ghebe in sos de vin

Imprimare E-mail
vineri, 18 septembrie 2015

 1 kg ghebe, 2 cepe, ulei, 6 catei usturoi, 2 linguri bulion, sare, 200 ml vin rosu, 1 1/2 cana apa.

 Se spala ghebele in cateva ape si se lasa sa se scurga. Se curata ceapa, se spala si se taie marunt, apoi intr-o tigaie se caleste cu ulei. Se adauga bulionul si se mai lasa un minut pe foc. Se pun ghebele in tigaie, iar deasupra se adauga apa si se lasa sa fiarba. Dupa ce scade apa se adauga usturoiul taiat marunt, vinul si se lasa sa fiarba la foc mic, amestecand din cand in cand. Dupa ce a scazut aproape tot vinul, se potriveste de sare si se serveste.

Citeste mai departe...
 

Fara riduri!

Imprimare E-mail
joi, 10 septembrie 2015

 O intrebare obsedanta se refera la secretele starurilor, care stiu sa-si pastreze o piele tanara, demna de admirat si dupa varsta de 40-50 de ani. De fapt, starurile cunosc faptul ca secretul tineretii fara batranete sta in meniurile zilnice. Mai exact, ele stiu ca anumite alimente le protejeaza de aparitia ridurilor, iar altele le pot desena pe fata o veritabila „harta a varstei”. Asadar, exista alimente care, consumate zilnic, pot intarzia considerabil aparitia ridurilor.

Citeste mai departe...
 

Galuste de curcan cu sos de smantana

Imprimare E-mail
joi, 10 septembrie 2015

 Pentru perisoare: 350 g piept de curcan tocat, 50 g orez, 1 morcov ras, 1 ou, 5 linguri pesmet, sare.

 Pentru sos: 1 morcov, 2 linguri smantana, o ceapa mica, 2 linguri ulei, o lingurita amidon de porumb.

 Se amesteca bine compozitia pentru perisoare, se modeleaza „bilutele”, care se fierb in apa cu sare. Se pregateste sosul astfel: se pune uleiul la incins, se calesc ceapa impreuna cu morcovul taiat mai maricel. Se adauga o cana cu supa in care au fiert perisoarele si se lasa pana se inmoaie morcovul. Se adauga smantana, se leaga cu amidon si se adauga perisoarele in sos. Se mai dau in 2-3 clocote. Se servesc cu patrunjel verde tocat.

Citeste mai departe...
 

Armonii cromatice

Imprimare E-mail
joi, 03 septembrie 2015

 Un lucru important pe care nu trebuie sa-l pierdeti din vedere atunci cand va machiati il reprezinta armonia cromatica dintre nuanta parului si nuantele fardurilor folosite. Astfel, daca aveti parul negru puteti alege machiajul in culori puternice sau metalice. Pentru conturul ochilor si definirea genelor puteti folosi negrul. Cele mai potrivite nuante de fard de pleoape sunt bronzul, cuprul si auriul, dar si nuantele de fumuriu, albastru si violet. Ca fard de obraz, nuantele de roz dau luminozitate si prospetime. Pentru buze puteti alege tot nuante de roz, dar la fel de bine puteti opta pentru culori indraznete: rosu sau visiniu.

Citeste mai departe...
 

Piept de pui cu smantana

Imprimare E-mail
joi, 03 septembrie 2015

 1 piept de pui, o paine, o cana cu lapte, 2-3 linguri de smantana, sare, piper, 1 castravete murat.

 Pieptul de pui se pune la fiert in putina apa cu sare. Dupa ce este gata, se scurge de apa si se toaca bine cu masina de tocat, impreuna cu cateva felii de paine inmuiate in putin lapte si stoarse apoi. Castravetele se toaca marunt. Intr-un bol se amesteca smantana cu carnea, castravetele, sare si piper. Se pastreaza la rece pana o servim.

Citeste mai departe...
 

Culori perfecte pentru vara

Imprimare E-mail
joi, 27 august 2015

 Chiar daca rosul ramane pentru buze culoarea mereu moderna, iata ca si rozul se impune pe podiumuri, fara timiditate. Roz-bombon, fucsia, satinat, sidefiu sau mat, poate fi vazut peste tot, fiind considerat o culoare perfecta pentru vara. Apropiata de culoarea naturala a buzelor, aceasta nuanta se potriveste tuturor femeilor.

Citeste mai departe...
 

Ardei copti cu smantana

Imprimare E-mail
joi, 27 august 2015

 8 ardei kapia, 3 oua, 200 g smantana, 4 catei usturoi, 4 linguri faina, 100 ml ulei pentru prajit, sare.

 Ardeii se coc, se presara cu sare si se lasa acoperiti 30 de minute, dupa care se curata si se dau prin faina amestecata cu 2 oua. Se prajesc ardeii in uleiul incins in asa fel incat coditele sa ramana afara. Se pregateste un sos cu smantana, usturoiul taiat feliute fine, 1 ou si sare dupa gust. Ardeii se asaza intr-un vas in asa fel incat cozile sa ramana afara, apoi se toarna sosul si se da la cuptor pentru 20 de minute.

Citeste mai departe...
 

Machiaj delicat

Imprimare E-mail
vineri, 21 august 2015

 Surse de inspiratie pentru artistii make-up, spectacolele de moda anunta in fiecare sezon culoarea dominanta si tendintele machiajului pe mapamond, de la Milano la New York. In fiecare an, in zilele frumoase, albastrul revine poate pentru a reaminti culoarea marii si a aduce putin exotism in machiaj. Or, chiar daca albastrul este foarte frumos, nu-i usor de purtat. Trebuie sa fie prelucrat, sofisticat, dar niciodata prea incarcat. La mare, este frumos spre sfarsitul zilei, dupa plaja.

Citeste mai departe...
 

Piept de curcan cu pere si migdale

Imprimare E-mail
vineri, 21 august 2015

 4 fasii piept de curcan, o para, 80 g fulgi migdale, 80 g zahar, 2 felii paine, condimente, legume: broccoli, conopida, morcov, pastarnac, mazare, boabe porumb.

 Pieptul de curcan se bate bine, se condimenteaza si se frige pe gratar. Cele doua felii de paine si para, care se taie feliute, se pun pe gratar si se rumenesc. Legumele se inabusa bine. Se ia cate o fasie de piept de curcan, se asaza pe ea o felie de para si se ruleaza. Pe un platou se asaza feliile de paine, pe ele rulourile, de jur imprejur se pun legumele. Intr-o tigaie se pun zaharul si migdalele, se lasa sa se topeasca un pic zaharul, se adauga esenta de rom, un pic de zahar brun si se amesteca pana se obtine un sos mai gros. Sosul astfel obtinut se toarna peste pieptul de curcan si legume. Se decoreaza cu fulgi de migdale.

Citeste mai departe...
 

Tratamente... dulci

Imprimare E-mail
joi, 13 august 2015

 In plin sezon al fructelor, amintiti-va de continutul lor bogat in elemente nutritive pentru piele. Pregatite cu usurinta, mastile din fructe, bogate in vitamine, dar si in antioxidanti protejeaza pielea de soare si de poluanti, dar ii si reda luminozitatea, tonusul si finetea.

Citeste mai departe...
 

Ardei umpluti cu carne si ciuperci

Imprimare E-mail
joi, 13 august 2015

 1 kg carne tocata, 200 g ciuperci, 2 kg ardei gras, 1 pahar orez, 3 cepe mari, 3-4 linguri bulion, o legatura marar, 500 g rosii, 2 linguri faina, sare, piper.

 Se toaca ceapa marunt si se caleste in putin ulei. Se adauga ciupercile tocate si se mai calesc si ele. Se adauga carnea si se amesteca pana se omogenizeaza compozitia. Se pun orezul, bulionul si mararul tocat marunt. Se asezoneaza cu sare si piper, se amesteca bine si se da la rece. Se spala ardeii, se taie cate un capacel si se scot cotoarele. Ardeii se umplu cu compozitia de carne. Se taie cate un capacel din rosii si se asaza deasupra fiecarui ardei. Se pun ardeii intr-un vas, in asa fel incat sa nu ramana prea mult spatiu intre ei, ca sa nu se rastoarne la fiert. Se adauga 1-2 linguri bulion si se completeaza cu apa. Se asaza deasupra o farfurie sau un capac mai mic, ca sa nu se ridice in timpul fiertului. Se fierb la foc mic aproximativ o ora. Dupa ce s-au fiert ardeii se prepara sosul astfel: intr-o craticioara se scoate zeama in care au fiert ardeii si se da in clocot. Se leaga doua linguri de faina cu apa rece, se adauga peste zeama si se amesteca continuu, ca sa nu faca cocoloase. Dupa ce s-a ingrosat sosul, se da deoparte.

Citeste mai departe...
 

Atentie la agresivitatea soarelui

Imprimare E-mail
luni, 10 august 2015

 Vara, mai ales acum când soarele devine din ce in ce mai agresiv, tenul are nevoie de o hidratare mult mai intensa. Pentru tenul lucios, cu pori deschisi si cosuri se impune o curatare blânda, care sa nu provoace iritatii, dar care sa indeparteze celulele moarte si particulele de poluanti. Pentru redarea aspectului sanatos si luminos al pielii se vor folosi exfoliante usoare.

Citeste mai departe...
 

Fundite cu ciuperci si usturoi

Imprimare E-mail
luni, 10 august 2015

 800 g ciuperci pleurotus proaspete, 400 g paste fundite, 300 ml smântâna grasa, o lingurita piper colorat, verdeturi italiene, 2 linguri ulei, o lingurita sare, o lingurita piper, 6 catei usturoi.

 Se fierb funditele dupa instructiuni. Se caleste putin usturoiul taiat in felii subtiri si se adauga peste ciupercile curatate si taiate bucati mai mari. Amestecul se condimenteaza si se caleste 5 minute, atât cât ciupercile sa se patrunda. Se adauga apoi smântâna si se lasa compozitia pe foc mic doar câteva minute, pâna când sosul se ingroasa. Pastele se scurg si se adauga peste compozitia cu ciuperci. Se amesteca pâna la omogenizare si se serveste cu piper colorat si cu verdeturi italiene, ambele proaspat macinate.

Citeste mai departe...
 

Mediul ambiental si pietrele pretioase

Imprimare E-mail
joi, 30 iulie 2015

 Feng Shui-ul, arta de a trai in perfect echilibru cu mediul inconjurator ofera o paleta impresionanta de solutii pentru amenajarea locuintei in asa fel incât sa va sporiti sansele de reusita in diverse aspecte ale vietii. O puteti face si cu ajutorul unor pietre semipretioase.

Citeste mai departe...
 

Pastrav umplut

Imprimare E-mail
joi, 30 iulie 2015

 4 pastravi, 2 felii muschiulet afumat, 250 g ciuperci, 1 patrunjel, o ceapa de apa, 2 legaturi ceapa verde, vin alb, sare, piper.

 Se taie marunt muschiuletul, ciupercile, patrunjelul, ceapa de apa, ceapa verde si se amesteca totul, adaugând sare si piper dupa gust. Se caleste totul in putin unt, având grija sa nu se arda. Cu acest amestec se umplu pastravii, se cos si apoi se frig bine pe gratar.

Citeste mai departe...
 

Ingrijiri necesare

Imprimare E-mail
joi, 23 iulie 2015

 Oricând, dar mai ales acum, in sezonul sandalelor cu degetele la vedere si al slapilor comozi, pielea intarita de pe calcâie si bataturile dureroase si inestetice sunt urgente ce trebuie rezolvate rapid. Ingrosarea pielii de pe talpa este o problema ce poate fi diminuata cu o ingrijire atenta si perseverenta. Câteva gesturi simple de protectie va pot ajuta sa traversati sezonul canicular cu pasi zvelti si picioare bine ingrijite.

Citeste mai departe...
 

Salata cu oua de prepelita

Imprimare E-mail
joi, 23 iulie 2015

 7 oua de prepelita, 2 rosii, 2 morcovi, 2 ardei kapia, o legatura spanac, o salata verde, o ridiche neagra, 1 castravete, masline verzi si negre,  mozzarella, boabe de porumb fiert, ulei de masline, otet balsamic, sare.

 Se fierb ouale de prepelita, se lasa sa se raceasca, apoi se curata de coaja. Legumele se curata, se spala si se taie felii. Intr-un bol mai mare se pun salata si spanacul rupte bucati, apoi se adauga celelalte legume. Se adauga mozzarella taiata bucati mici, maslinele, ouale de prepelita taiate in doua, se stropeste cu putin ulei de masline, o lingurita cu otet balsamic, sare si se amesteca usor.

Citeste mai departe...
 

Gesturi cu efect garantat

Imprimare E-mail
vineri, 17 iulie 2015

 Alaturi de „ritualurile” de curatare, hidratare si hranire, esentiale pentru frumusetea pielii, sunt si multe alte gesturi legate de stilul de viata. – Obisnuiti-va sa folositi o lotiune de corp înainte de a constata cât de uscata va este pielea. Pentru a preveni aceasta senzatie, aplicati crema dupa ce iesiti de sub dus. În acest fel se blocheaza în straturile dermei umiditatea absorbita la dus. – Pentru a avea o piele catifelata, bazati-va pe efectul garantat al mastilor cu miere.

Citeste mai departe...
 

Pui în sos de mustar

Imprimare E-mail
vineri, 17 iulie 2015

  8 pulpe de pui inferioare, 2 linguri ulei, o ceapa alba, 100 ml vin alb sec, sare.

 Sos de mustar: 2 linguri otet din vin alb, 2 linguri apa, 1/2 lingurita piper alb macinat, 2 galbenusuri, 100 g unt, o lingura zeama de lamâie, o lingura mustar iute, sare, piper.

 Se spala pulpele, se da sare, se asaza într-o forma termorezistenta, se stropesc cu ulei si se adauga în vas 100 ml apa si 100 ml vin alb. Ceapa taiata rondele se adauga în vas, peste carne, apoi se da vasul la cuptor pentru aproximativ 30 de minute; dupa 15 minute se întorc bucatile de carne si se lasa sa se rumeneasca. Separat, se prepara sosul amestecând otetul, apa, untul, piperul si se fierb la foc mic, un minut. Se strecoara lichidul, se lasa sa se raceasca, apoi se adauga galbenusurile si se amesteca bine. Se fierbe sosul pe aburi si se amesteca permanent pâna se îngroasa, devine cremos si omogen. Se potriveste de gust cu sare de lamâie, sare si piper. La sfârsit, se adauga o lingurita de mustar iute, se amesteca bine, apoi se toarna sosul peste pulpele de pui, dupa ce le-am asezat pe un platou cald.

Citeste mai departe...
 

Aliati perfecti

Imprimare E-mail
joi, 09 iulie 2015

 Prin substantele pe care le contin, multe plante s-au dovedit a fi aliati perfecti ai tenului frumos. De mare ajutor oricând, dar mai ales acum, vara, menta isi arata valentele pozitive. Astfel, aceasta impiedica aparitia cosurilor sau grabeste uscarea lor, inchide porii, stimuleaza circulatia sangvina si tonifica obrazul. Pentru a beneficia de aceste avantaje se foloseste o infuzie de menta foarte concentrata in care se adauga câteva felii de portocala. Se aplica pe fata comprese imbibate bine cu infuzia respectiva, rece, se mentin timp de 20 de minute, apoi se spala fata cu apa calduta.

Citeste mai departe...
 

Musaca de spaghete

Imprimare E-mail
joi, 09 iulie 2015

 1 kg carne tocata vita, o punga spaghete, o ceapa, 3-4 linguri sos de rosii, 2 oua, o legatura marar.

 Se fierbe apa cu sare si putin ulei, apoi se pun spaghetele si se lasa sa fiarba atât cât este indicat pe pachet. Când sunt gata se scurg si se lasa deoparte. Intr-o cratita se caleste ceapa tocata marunt pâna devine aurie apoi se adauga carnea tocata si se lasa pe foc 15 minute amestecând continuu. Se adauga sucul de rosii, sare, piper, mararul tocat marunt si ouale, se amesteca bine si se mai da intr-un clocot. Se tapeteaza o tava cu hârtie de copt si se intinde pe fundul tavii jumatate din cantitatea de spaghete, deasupra se asaza uniform amestecul de carne si se acopera cu restul de spaghete, apoi se pune sosul de rosii si se da la cuptor, la foc mic, aproximativ 1 ora. Nu se taie calda!

Citeste mai departe...
 
<< Start < Inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Inainte > Sfarsit >>

Rezultate 190 - 210 din 2979

Cauta in arhiva magazin.ro
ABONAMENTE LA REVISTA MAGAZIN

Cititorii fideli ai revistei noastre au la dispozitie articolele cele mai interesante direct online, in aceasta pagina de internet. Exista, insa, si o alta categorie de cititori fideli care prefera editiile tiparite, prin care noi incercam sa ajungem in toate colturile tarii. Pentru acestia exista optiunea abonamentului, una dintre cele mai sigure si mai facile metode de a intra, saptamanal, in posesia revistei MAGAZIN.

Nu ezitati sa va abonati!

Abonamentul se poate face fie direct la redactie (pentru aceasta trebuie sa completati mandatul postal pe care il obtineti de la orice Oficiu Postal dupa modelul reprodus mai jos, achitand pentru: 1 luna 6,00 lei; 2 luni 12,00 lei; 3 luni 18,00 lei; 4 luni 24,00 lei; 5 luni 30,00 lei; 6 luni 36,00 lei), fie prin Oficiile Postale (Revista Magazin figurand la pozitia 19355 din Catalogul Publicatiilor).

CONTACT

Telefon:
021. 317. 89. 65
021. 317. 89. 66

GSM
0722. 625. 622
 
Fax
021.317. 89.65
 
Email:

Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.

Incercam astfel sa nu ii dezamagim in nici un fel pe cititorii nostri, o preocupare de la care nu am abdicat niciodata, pe parcursul ultimelor decenii.

Aboneaza-te la newsletter
Email:

Subscribe Unsubscribe
Sondaj
Cele mai noi articole
» Comorile ascunse din „gunoiul ADN”
» O mare victorie în Pacific
» Cazul Vasile Rudan
» Bronz uniform, de lunga durata
» Cartofi cu smântâna la cuptor
» Misterele unui miracol viu
» Biserica Precista Mare din Roman
» Apa si melancolia
» El Pital de Veracruz, imensa cetate a populatiei Nahu
» Autorepararea infarctului
» Caldura mare? Beti ceaiuri!
» Un roman al supravietuirii
» Banderas, eternul amant latin
» Horoscopul saptamanii: 14-20 august 2017
» 10 august 1397 – S-a nascut Albert al II-lea al Germaniei
» Tema: „MUNCA SI MESTESUGURI”
» Feliile Timpului si Universul cu patru dimensiuni
» Primul razboi al secolului XX
» „Fata padurii” si fenomenul OZN
» Tineretea tenului
Cele mai populare articole...
» Adevarul despre pasiunile erotice ale Mariei-Tereza
» Calciul si magneziul - vitale pentru sanatate
» Tiroida, o glanda mica, probleme mari
» Sfaturile bioterapeutei Djuna
» Ce a ascuns Charles Darwin?
» Luna va disparea de pe bolta cereasca
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite (2)
» Bolile se vor auto-vindeca
» Hernia de disc, o boala la moda
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite
» Pe Marte exista viata!
» In Peru exista un loc miraculos, unic in lume: Lacul care aduce copii
» 3 pozitii de relaxare
» Viciul care duce la buna-dispozitie
» Iuda intr-un manuscris controversat
» Miracolul lumii invizibile: Lumea dupa Nilsson
» Psoriazisul, vindecat de pesti!
» O rapire OZN in Florida
» Corp ceresc condamnat la moarte
» "Teapa" gripei aviare


Arhiva: » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9