Prima pagina arrow FEMINA CLUB 20 Jan 2018
Categorii
Prima pagina
SPECTACOLUL CUNOASTERII
ISTORII UITATE
PARANORMAL
FEMINA CLUB
STAREA DE VEGHE
TERRA X
MINUNI ALE LUMII
CONSULTATII FARA PLATA
TERAPII COMPLEMENTARE
BLITZ
HOROSCOP
ASTAZI IN ISTORIE
VERIFICATI-VA CUNOSTINTELE
FORUM
STIRI
BILETE DE AVION
PROGRAM TV
FELICITARI
VREMEA
PROGRAM CINEMA
MAGAZIN .RO
DESPRE NOI
CONTACT
User Menu
Avem 6 vizitatori online

FEMINA CLUB

Exercitii de intretinere, frumusete, cosmetice, gastronomie si mult mai multe in sectiunea Femina Club.



Obraz catifelat

Imprimare E-mail
joi, 14 aprilie 2016

 Se intampla uneori ca pe obrazul dumneavoastra sa se citeasca urme de oboseala sau, si mai rau, acesta sa para „ofilit”. Ce ar fi de facut? Cu deplin adevar se afirma ca obrazul poate exprima o suferinta a organismului. In aceasta situatie este vorba despre lipsa unor vitamine. Asadar, se impune sa beti zilnic un cocktail din 2-3 portocale si un grepfrut. Acelasi efect benefic il puteti obtine mancand o salata din frunze de patrunjel (cu lamaie) sau 2-3 fructe de kiwi pe zi. Toate alimentele mentionate au un continut ridicat de vitamina C, care ajuta la regenerarea tesuturilor si participa la sinteza fibrelor de colagen.

Citeste mai departe...
 

Salata ruseasca

Imprimare E-mail
joi, 14 aprilie 2016

 3 cartofi, 2 morcovi, o conserva mare de ton, 3 oua, o ceapa, maioneza, sare.

 Se pun la fiert, separat, cartofii in coaja, ouale si morcovii. Dupa ce sunt gata se lasa toate la racit. Conserva de ton se lasa la scurs. Cartofii se curata de coaja si se dau pe razatoare intr-un bol. Astfel se formeaza primul strat. Peste ei se presara sare. Dupa care se pune un strat subtire de maioneza. Se asaza tonul, pentru a forma alt strat. Urmatorul strat va fi cel de ceapa, rasa pe razatoare. Se presara iar sare. Urmeaza stratul de morcovi dati tot pe razatoarea mica. Iar maioneza in strat subtire. Apoi albusul dat pe razatoarea mica. Iar ultimul strat va fi cel de galbenus ras.

Citeste mai departe...
 

Ingrijiri speciale

Imprimare E-mail
marți, 12 aprilie 2016

 Sprancenele si genele au un rol esential in definirea frumusetii chipului dumneavoastra si a feminitatii. Aspectul de severitate sau, dimpotriva de candoare si feminitate este dat de acestea. Cu aceste motivatii este clar ca merita ingrijiri speciale. Demachierea acestei zone sensibile este foarte importanta. In special rimelul de pe gene poate duce la iritarea ochilor, la ruperea si caderea genelor. Pentru a preveni astfel de situatii neplacute folositi un demachiant special pentru zona ochilor.

Citeste mai departe...
 

Orez cu spanac

Imprimare E-mail
joi, 07 aprilie 2016

 2 cepe, ulei pentru prajit, o cana orez cu bobul lung, 3 cani supa de pui, 500 g spanac, sare, piper.

 Se prajeste in ulei ceapa taiata marunt, pana devine sticloasa. Spanacul se curata, se spala si se taie. Peste ceapa se adauga orezul si se caleste putin, amestecand mereu. Se adauga supa de pui, se amesteca si se pun spanacul taiat, sare si piper. Se fierbe la foc mic aproximativ 15-20 minute.

Citeste mai departe...
 

Ten perfect

Imprimare E-mail
joi, 31 martie 2016

 Un ten perfect, o piele catifelata si neteda, ca semn de tinerete presupune un program riguros de ingrijire. Daca il respectati veti observa textura, culoarea si tonusul tenului mult imbunatatite. Pentru demachiere, pe care o veti face atat seara, cat si dimineata, veti alege demachiantul cu formula cea mai potrivita pentru tipul dumneavoastra de ten. Cu demachiantul se maseaza pielea cateva minute, apoi se indeparteaza cu dischete cosmetice.

Citeste mai departe...
 

Macrou cu varza

Imprimare E-mail
joi, 31 martie 2016

 1 macrou, condimente pentru peste, 4-5 frunze de varza verde, 100 g cascaval, 2 oua, 100 ml smantana, o ceapa, 1 catel usturoi, sare, 130 ml ulei, 30 g unt.

 Se spala pestele, se condimenteaza si se prajeste in putin ulei. Frunzele de varza se oparesc si se scurg, se toaca si se caleste in putin ulei. Se adauga sare si piper dupa gust, iar la final, usturoiul tocat fin. Ceapa tocata marunt se caleste in putin unt amestecat cu o lingura de ulei. Se pune un pahar cu apa peste ceapa si se lasa sa fiarba pana scade si ceapa este foarte moale. Se pun smantana si ouale, se omogenizeaza sosul, se potriveste de sare si piper. Intr-un vas se asaza pestele, se toarna sosul deasupra, se presara cascavalul ras si se da la cuptor 20 minute. Se serveste alaturi de varza calita.

Citeste mai departe...
 

Secretele frantuzoaicelor

Imprimare E-mail
joi, 24 martie 2016

 In materie de machiaj si coafura, frantuzoaicele par a avea o aura speciala. Cum reusesc? Si, care sunt greselile pe care le evita? In primul rand isi aleg culorile potrivite. Paleta ideala? Pe de-o parte cocheteaza cu nuante intense pentru make-up si, pe de alta parte folosesc culori naturale pentru par.

Citeste mai departe...
 

Urzici cu orez

Imprimare E-mail
joi, 24 martie 2016

 1 kg urzici, 300 g orez, 2 cepe verzi, ulei, sare, piper, 4 catei usturoi.

 Se curata urzicile si se spala foarte bine. Intr-o oala se pune apa la fiert, iar cand incepe sa clocoteasca, se adauga urzicile si se lasa sa fiarba bine. Cand sunt gata se scurg de zeama si se lasa sa se raceasca. (Se opreste zeama separat.) Se paseaza bine urzicile cu blenderul, dupa care se calesc in putin ulei cu ceapa taiata. Intr-o cratita se pun 2 cani cu zeama in care au fiert urzicile, se adauga orezul spalat si scurs de apa, se lasa sa fiarba la foc mic. Cand a fiert orezul, se pun urzicile, usturoiul pisat si se potriveste de sare si piper.

Citeste mai departe...
 

Arta machiajului

Imprimare E-mail
joi, 17 martie 2016

 Un machiaj strident nu numai ca nu reuseste sa puna in valoare frumusetea chipului, dar chiar stirbeste farmecul personal. Când suntem cu paleta de culori in fata sa nu comitem eroarea sa credem ca machiajul inseamna doar aplicarea acestora pe chip. Regula esentiala de care trebuie sa tinem seama este armonizarea culorilor cu nuanta tenului. Exista si alte câteva secrete pe care vi le vom dezvalui si care va pot ajuta sa aveti un machiaj perfect cu un efort minim.

Citeste mai departe...
 

Tocanita de ciuperci

Imprimare E-mail
joi, 17 martie 2016

 1 kg ciuperci, 2 cepe, 1 pahar suc rosii, o legatura patrunjel, 2 linguri faina, sare, piper, boia.

 Se curata ciupercile, se spala bine, apoi se lasa sa se scurga si se calesc in ulei. Se scot din ulei si se pun deoparte. Se toaca marunt ceapa si se caleste in doua linguri de ulei, pâna devine sticloasa. Se adauga ciupercile, sucul de rosii, sare, piper si se completeaza cu o cana de apa. Se lasa sa fiarba bine. La urma se face un rântas din faina si apa rece pe care il punem peste sos, amestecând continuu sa nu se prinda. Se mai da intr-un clocot, apoi se opreste focul si se presara patrunjel verde tocat marunt.

Citeste mai departe...
 

4 solutii rapide

Imprimare E-mail
sâmbătă, 12 martie 2016

 Daca cumva in aceasta dimineata chipul dumneavoastra pare tern, tenul si-a pierdut stralucirea si cearcanele sunt mai adanci ca altadata avem solutii. Solutii rapide de improspatare si revitalizare care pot reda pielii un aspect sanatos, catifelat, tanar.

Citeste mai departe...
 

Friptura de porc cu alune

Imprimare E-mail
joi, 10 martie 2016

 550 g muschi file de porc, 200 g frunze proaspete de salvie, 100 g unt topit, o lingura ulei, 250 g alune neprajite, sare, piper.

 Carnea se curata de eventualele pielite si se taie pe trei sferturi, se umple cu 100 g frunze de salvie, se leaga cu ata de bucatarie. Restul frunzelor de salvie se toaca marunt si se amesteca usor cu alunele macinate mai mari, sare si piper. Se unge uniform carnea cu un strat de unt topit si se asaza deasupra amestecul de salvie si alune, astfel incat sa se formeze o crusta. Se pune carnea in tava de copt unsa cu ulei, se picura restul de unt topit si se lasa la cuptor 30 de minute. Se lasa sa se raceasca 10 minute dupa coacere, apoi se serveste.

Citeste mai departe...
 

Sfaturi utile

Imprimare E-mail
vineri, 04 martie 2016

 Exista unele zone cum sunt coatele, decolteul sau mainile care va tradeaza varsta. Este un motiv suficient pentru a dubla vigilenta privind aspectul si sanatatea acestora. In privinta mainilor, manechinul Anne-Lise Prat, din Franta, spune ca isi protejeaza si ingrijeste mainile la fel ca obrazul. Iata cateva sfaturi utile: 1. Spalati-va des mainile. Gestul banal este foarte important pentru ca mainile sunt expuse poluarii si unor particule fine. Preferati sapunurile neagresive si apa calduta. Cea fierbinte poate agrava deshidratarea.

Citeste mai departe...
 

Ceafa de porc in vin

Imprimare E-mail
joi, 03 martie 2016

 500 g ceafa de porc, o ceapa medie, 2 catei usturoi, o legatura patrunjel, putin rozmarin, 100 g legume congelate mix (porumb, morcov, mazare), 50 ml vin alb sec, 50 ml vin rosu, 2 linguri ulei, piper, sare, condimente, cimbru, dafin.

 Carnea de porc se condimenteaza cu cimbru, rozmarin, sare, condimente, piper si se pune intr-un bol cu vinul alb. Se lasa o zi la macerat. A doua zi se taie ceapa marunt, legumele congelate se scot din congelator, iar carnea se taie felii. Un vas termorezistent se unge cu ulei, se pun ceapa si legumele, iar deasupra carnea. Se toarna vinul rosu, se adauga si un pahar cu apa. Vasul se acopera cu o folie de aluminiu si se lasa la cuptor 30-40 minute pana este gata carnea.

Citeste mai departe...
 

Buze deosebite

Imprimare E-mail
joi, 25 februarie 2016

 Frumusetea buzelor trebuie intretinuta cu grija in orice anotimp. Gregoris Pyrpilis, cercetator la Bioderma, va ofera cateva sfaturi.

Citeste mai departe...
 

Praz gratinat

Imprimare E-mail
joi, 25 februarie 2016

 800 g praz, 2 catei usturoi, 3 linguri ulei de masline, 100 g cascaval, 200 g smantana grasa, 50 g mix seminte, cimbru, sare, piper.

 Se curata prazul, se spala sub jet de apa rece si se taie oblic in bucati de circa 2-3 cm. Se caleste bine in ulei incins impreuna cu usturoiul taiat felii subtiri, pana se inmoaie. Se ia vasul de pe foc, se adauga cimbrul, sare si piper, dupa gust, se pun jumatate din cascavalul ras si smantana. Se unge o forma termorezistenta cu unt, se asaza prazul, se presara deasupra cascavalul ras ramas si semintele, apoi se da forma la cuptorul incins pentru aproximativ 20 de minute.

Citeste mai departe...
 

Râsul, cel mai bun exercitiu de respiratie

Imprimare E-mail
luni, 22 februarie 2016

 Starea noastra de bine este mult influentata de modul in care respiram. Cu cât inspiram mai adânc cu atât patrunde in corp mai mult oxigen si diafragma maseaza mai bine organele interne. Efectul este unul pozitiv pentru ca ne ajuta sa fim echilibrati. Stresul cotidian ne lasa fara aer la propriu. Respiram slab, scurt si doar in partea superioara a toracelui.

Citeste mai departe...
 

Ciuperci umplute

Imprimare E-mail
luni, 22 februarie 2016

 15 ciuperci proaspete de marime medie, o legatura ceapa verde, 1 catel de usturoi, 2 lingurite supa de legume, 1 vârf lingurita de curry, 2 linguri ulei de masline, piper, sare.

 Ciupercile se curata, pastrându-se doar palaria. Se aleg 12 palarii si se pun deoparte. Cele 3 ramase se pun intr-un mixer impreuna cu coditele, ceapa verde si usturoiul. Pasta obtinuta se pune intr-un bol si se amesteca bine cu supa de legume, curry-ul, sare si piper. Cu aceasta compozitie se umplu palariile alese, care se aranjeaza in tava unsa cu ulei, iar peste ele se toarna putin ulei de masline. Se dau la cuptorul incalzit si se lasa aproximativ 20 de minute.

Citeste mai departe...
 

Masti de sezon

Imprimare E-mail
luni, 22 februarie 2016

 De multe ori iarna îsi pune amprenta în mod nefavorabil asupra tenului, care devine tern, ridat, uscat. O masca aplicata o data sau de doua ori pe saptamâna va reda tenului hidratarea, catifelarea si va estompa ridurile. Mastile emoliente sunt ideale pentru regenerarea tenului si prevenirea ridurilor. Galbenusul de ou este ingredientul de baza al acestor masti, alaturi de miere. Frecati un galbenus de ou cu o lingura cu miere si o lingurita cu ulei de migdale sau de masline si aplicati masca pe fata. Dupa 20 de minute clatiti obrazul cu o infuzie de musetel.

Citeste mai departe...
 

Sos picant

Imprimare E-mail
marți, 16 februarie 2016

 40 g unt, o ceapa, 100 g zarzavat, cimbru, sare, piper, 1/2 pahar vin, 250 ml supa, 2 linguri bulion, o lingura faina.

 Ceapa si zarzavatul se taie, se prajesc în unt, apoi se pun cu supa la fiert, se adauga bulionul, vinul, cimbrul si sare dupa gust. Dupa ce sosul a fiert 20 de minute se leaga cu o lingura cu faina, se strecoara si se mai fierbe cu piper macinat 3-4 minute.

Citeste mai departe...
 

Ghiveci de legume

Imprimare E-mail
joi, 04 februarie 2016

 2 vinete, 1 dovlecel, 2 ardei, 3 morcovi, 2 cartofi, 2 cepe mari, 3-4 rosii, o legatura patrunjel verde, sare, piper, boia.

 Se taie ceapa fideluta si se caleste in doua linguri cu ulei pâna devine sticloasa. Se taie cartofii cubulete si morcovii rondele si se adauga peste ceapa. Se completeaza cu apa si se da in 2-3 clocote. Se pun apoi dovleceii taiati cubulete, vinetele rondele si ardeii taiati fâsii. Când sunt aproape gata se pun rosiile taiate cubulete, se potriveste de sare, piper, boia si se mai lasa sa fiarba putin pâna când scade sosul. Se presara patrunjel verde tocat marunt si se serveste imediat.

Citeste mai departe...
 
<< Start < Inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Inainte > Sfarsit >>

Rezultate 169 - 189 din 3019

Cauta in arhiva magazin.ro
ABONAMENTE LA REVISTA MAGAZIN

Cititorii fideli ai revistei noastre au la dispozitie articolele cele mai interesante direct online, in aceasta pagina de internet. Exista, insa, si o alta categorie de cititori fideli care prefera editiile tiparite, prin care noi incercam sa ajungem in toate colturile tarii. Pentru acestia exista optiunea abonamentului, una dintre cele mai sigure si mai facile metode de a intra, saptamanal, in posesia revistei MAGAZIN.

Nu ezitati sa va abonati!

Abonamentul se poate face fie direct la redactie (pentru aceasta trebuie sa completati mandatul postal pe care il obtineti de la orice Oficiu Postal dupa modelul reprodus mai jos, achitand pentru: 1 luna 6,00 lei; 2 luni 12,00 lei; 3 luni 18,00 lei; 4 luni 24,00 lei; 5 luni 30,00 lei; 6 luni 36,00 lei), fie prin Oficiile Postale (Revista Magazin figurand la pozitia 19355 din Catalogul Publicatiilor).

CONTACT

Telefon:
021. 317. 89. 65
021. 317. 89. 66

GSM
0722. 625. 622
 
Fax
021.317. 89.65
 
Email:

Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.

Incercam astfel sa nu ii dezamagim in nici un fel pe cititorii nostri, o preocupare de la care nu am abdicat niciodata, pe parcursul ultimelor decenii.

Aboneaza-te la newsletter
Email:

Subscribe Unsubscribe
Sondaj
Cele mai noi articole
» Botii inteligenti si manipularea energetica
» Marea confruntare Kennedy-Hrusciov
» Fisiere OZN ale oficialitatilor din Noua Zeelanda
» Pastravi cu ghimbir la cuptor
» Sani mai fermi
» Supervulcanul care ne ameninta planeta
» Manastirea Moisei
» Nudul clasic si realist
» Primele tatuaje figurative ale omenirii
» Tusea este de mai multe feluri
» Leguma si leac pentru toata lumea
» Corespondenta unor amanti celebri
» Actori trisori la Hollywood
» Horoscopul saptamanii: 22-28 ianuarie 2018
» 18 ianuarie 1701 – Frederick I devine regele Prusiei
» Tema: „MUZE”
» Egiptenii au vazut o eclipsa de soare acum 3225 de ani
» Cetatea Caral si arhitectura moderna
» Italia, de la imperiu la republica
» Regulamente militare americane pentru OZN-uri
Cele mai populare articole...
» Adevarul despre pasiunile erotice ale Mariei-Tereza
» Calciul si magneziul - vitale pentru sanatate
» Tiroida, o glanda mica, probleme mari
» Sfaturile bioterapeutei Djuna
» Ce a ascuns Charles Darwin?
» Luna va disparea de pe bolta cereasca
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite (2)
» Bolile se vor auto-vindeca
» Hernia de disc, o boala la moda
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite
» Pe Marte exista viata!
» In Peru exista un loc miraculos, unic in lume: Lacul care aduce copii
» 3 pozitii de relaxare
» Viciul care duce la buna-dispozitie
» Iuda intr-un manuscris controversat
» Miracolul lumii invizibile: Lumea dupa Nilsson
» Psoriazisul, vindecat de pesti!
» Corp ceresc condamnat la moarte
» O rapire OZN in Florida
» "Teapa" gripei aviare


Arhiva: » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9