Prima pagina arrow FEMINA CLUB 25 May 2017
Categorii
Prima pagina
SPECTACOLUL CUNOASTERII
ISTORII UITATE
PARANORMAL
FEMINA CLUB
STAREA DE VEGHE
TERRA X
MINUNI ALE LUMII
CONSULTATII FARA PLATA
TERAPII COMPLEMENTARE
BLITZ
HOROSCOP
ASTAZI IN ISTORIE
VERIFICATI-VA CUNOSTINTELE
FORUM
STIRI
BILETE DE AVION
PROGRAM TV
FELICITARI
VREMEA
PROGRAM CINEMA
MAGAZIN .RO
DESPRE NOI
CONTACT
User Menu
Avem 9 vizitatori online

FEMINA CLUB

Exercitii de intretinere, frumusete, cosmetice, gastronomie si mult mai multe in sectiunea Femina Club.



Antidotul ridurilor

Imprimare E-mail
marţi, 10 noiembrie 2015

 Oare ce femeie nu se gandeste ingrijorata la momentul aparitiei primelor riduri mai serioase si la antidotul cel mai eficient? In primul rand, spun specialistii, tratamentele antirid nu au varsta. Aplicarea lor ar trebui sa inceapa devreme, pe la 25 de ani si sa continue tot restul vietii. Si tot specialistii spun ca armele cele mai sigure de lupta cu ridurile sunt hidratarea si fotoprotectia. Mai trebuie accentuat faptul ca echilibrul isi are importanta sa. Ingrijirea exagerata prin aplicarea produselor de gomaj si peeling duce la iritarea pielii, accentuandu-se gradul de deshidratare cu pierderea fermitatii si a elasticitatii pielii.

Citeste mai departe...
 

Orez cu fidea

Imprimare E-mail
vineri, 06 noiembrie 2015

 O cana fidea, 1/4 cana unt, 2 1/2 apa, o cana orez cu bobul lung, sare, piper, 1 cub de supa de gaina.

 Fideaua se rupe in bucati mici si se prajeste in putin ulei pana devine maronie, dupa care adaugam orezul si untul. Dupa 2 minute punem si restul ingredientelor. Intr-o oala se pun la fiert la foc potrivit timp de 14 minute, dupa care se ia de pe foc si se amesteca bine cu furculita. Se pune capacul si se mai lasa 5-10 minute. Se poate adauga si patrunjel tocat.

Citeste mai departe...
 

Orez cu fidea

Imprimare E-mail
vineri, 06 noiembrie 2015

 O cana fidea, 1/4 cana unt, 2 1/2 apa, o cana orez cu bobul lung, sare, piper, 1 cub de supa de gaina.

 Fideaua se rupe in bucati mici si se prajeste in putin ulei pana devine maronie, dupa care adaugam orezul si untul. Dupa 2 minute punem si restul ingredientelor. Intr-o oala se pun la fiert la foc potrivit timp de 14 minute, dupa care se ia de pe foc si se amesteca bine cu furculita. Se pune capacul si se mai lasa 5-10 minute. Se poate adauga si patrunjel tocat.

Citeste mai departe...
 

Lifting natural

Imprimare E-mail
joi, 29 octombrie 2015

 Daca doriti sa scapati sau sa ameliorati aspectul de piele lasata sau sa diminuati ridurile apelati la retetele naturii oferite cu generozitate. Masti naturale, masaj, exercitii faciale, toate va pot ajuta sa dobânditi o piele catifelata, intinsa si ferma, altfel spus, un lifting facial natural. Facute zilnic, exercitiile pe care vi le vom descrie nu vor intârzia sa isi arate efectele. Pielea va deveni mai elastica si circulatia sangvina mai buna. Prin gimnastica faciala se previn o parte din ridurile fine si se amâna aparitia celor adânci, premergatoare „pungilor” de pe fata si de sub maxilarul inferior.

Citeste mai departe...
 

Melci cu ton si legume

Imprimare E-mail
joi, 29 octombrie 2015

 Pentru aluat: 500 g faina, 200 ml lapte caldut, 25 g drojdie, busuioc, ulei, sare.

 Pentru umplutura: o conserva de ton, 2 ardei grasi, 2 ardei kapia, 2 rosii, 2 morcovi, o ceapa, o legatura patrunjel, 1 ou, o lingura gris, masline verzi, ulei de masline, sare, piper.

 Intr-un bol se pune faina, busuiocul, sarea si se amesteca. Drojdia se dizolva cu putin lapte caldut, apoi se adauga peste faina, se pune uleiul, restul de lapte caldut si se framânta pâna se obtine un aluat care nu se mai prinde de mâini. Se acopera vasul cu un servet de bucatarie si se tine la cald aproximativ 40 de minute. Legumele spalate si curatate se taie marunt si se calesc in putin ulei de masline. Tonul se scurge din uleiul propriu. Dupa ce s-au calit legumele se lasa la racit, apoi se adauga tonul, oul batut, o lingura cu gris si se amesteca bine compozitia. Se intinde o foaie de aluat, deasupra se pune un strat din aceasta compozitie si se ruleaza usor. Din ruloul obtinut se taie felii care se pun intr-o tava tapetata cu hârtie de copt. Se unge fiecare rulou cu galbenus de ou si se da la cuptor pentru aproximativ 35-40 minute.

Citeste mai departe...
 

Albastrele si ceai verde

Imprimare E-mail
joi, 22 octombrie 2015

 Plantele pot fi incluse fara rezerve in trusa de frumusete. Studii serioase au demonstrat ca acestea au reale beneficii pentru piele. Continutul mare de substante cu efect purificator, calmant sau tonic, precum si vitaminele rasfata tenul si ii redau echilibrul, ajutându-l sa-si pastreze supletea si catifelarea. Petalele de trandafir sunt un tonic minunat pentru piele. Infuzia preparata din doua linguri de petale uscate si 250 ml apa fiarta poate fi folosita ca apa pentru ten. Are calitati antiseptice, dar si antiinflamatoare, care o fac utila in cazul unui ten sensibil, iritat sau cu acnee. Acest tonic se foloseste dimineata si seara, dupa demachiere.

Citeste mai departe...
 

Sufleu de conopida

Imprimare E-mail
joi, 22 octombrie 2015

 O conopida de aproximativ 500 g, 3 oua, 400 ml lapte, 3 linguri faina, 60 g unt, 200 g cascaval, putin pesmet, sare.

 Se desface conopida in buchetele mici, care se fierb in apa cu sare. Se lasa sa se raceasca si se prepara sosul. Untul se incinge, se pune faina si se amesteca energic, sa nu formeze cocoloase. Se adauga putin câte putin laptele, amestecând mereu. Se potriveste de sare, se adauga nucsoara macinata si se lasa la foc mic sa fiarba. Se pune cascavalul ras si se amesteca. Se lasa sa se raceasca, apoi se adauga galbenusurile pe rând, amestecând bine dupa fiecare. La sfârsit se pun albusurile batute spuma tare si se amesteca usor. Se unge un vas cu unt, apoi se tapeteaza cu pesmet. Se adauga buchetelele de conopida, se toarna amestecul cu oua si deasupra se presara putin cascaval ras deasu-pra. Se da la cuptor, la foc mic, aproximativ 30 de minute.

Citeste mai departe...
 

O noua lectie de cosmetica

Imprimare E-mail
miercuri, 21 octombrie 2015

 De aceasta data vom starui asupra gesturilor zilnice vizand ingrijirea obrazului, care va pot asigura un ten cuceritor si proaspat. Astfel, dimineata se sterge fata cu un demachiant care, in cazul tenurilor grase, inlatura excesul de sebum secretat peste noapte. In cazul tenurilor uscate, are efect de emulsionare si hidratare.

Citeste mai departe...
 

Tocanita de ciuperci

Imprimare E-mail
luni, 19 octombrie 2015

 1 kg ciuperci, 2 cepe, 1 pahar suc rosii, o legatura patrunjel, 2 linguri faina, sare, piper, boia.

 Se curata ciupercile, se opresc doar palariile. Se lasa sa se scurga, apoi se calesc in ulei. Se scot din ulei si se pun deoparte. Se pot folosi si piciorusele, dar sunt mai aratoase asa. Se toaca marunt ceapa si se caleste in doua linguri ulei pana devine sticloasa. Se adauga sucul de rosii, sare, piper si se completeaza cu o cana de apa. Se lasa sa fiarba. Spre sfarsit se pun ciupercile si se lasa sa mai dea in cateva clocote. Se face un rantas din faina si apa rece care se toarna peste sos, amestecand continuu sa nu faca cocoloase. Se mai da intr-un clocot apoi se opreste focul si se presara patrunjel verde tocat marunt.

Citeste mai departe...
 

Sfaturi pentru ingrijirea parului

Imprimare E-mail
joi, 08 octombrie 2015

 Parul prea fragil, prea uscat sau prea gras are nevoie de veritabile cocktailuri de vitamine pentru revitalizare. Atunci când soarele nu este deloc prietenos se impun ingrijiri atente. Pe parul curat, fara spuma, fixativ sau alte produse cosmetice, aplicati câteva picaturi cu ulei de masline, de migdale sau de ricin, apoi masati scalpul. Urmeaza spalatul obisnuit al parului.

Citeste mai departe...
 

Muschiulet de miel in sos de mustar

Imprimare E-mail
joi, 08 octombrie 2015

 2-3 muschiuleti de miel.

 Pentru marinata: o lingurita boabe de mustar, 1/2 lingurita chimen, 1 catel usturoi, 1 fir rozmarin, o lingura mustar, 3 linguri ulei de masline, sare, piper.

 Pentru sos: o lingura ulei de masline, câteva frunze de salvie, 2 fire rozmarin, 3-4 catei usturoi, 100 ml vin, 1 cub de unt.

 Pentru marinata se pun boabele din chimen si de mustar la prajit intr-o tigaie. Când sunt gata, se piseaza alaturi de 1 catel de usturoi intr-un mojar. Se adauga rozmarin tocat, mustarul, uleiul de masline si se potriveste de sare si piper. Se amesteca bine si se pune marinata peste muschiuletii de miel, dupa ce i-am zvântat bine cu servete de hârtie. Se lasa carnea la marinat timp de 1 ora, in frigider. Dupa aceea se incinge gratarul foarte bine si se pun muschiuletii de miel sa se friga. Când sunt gata, se pregateste si sosul de ierburi si vin. Uleiul de masline  si untul se incing intr-o tigaie. Se adauga cateii de usturoi intregi, frunzele de salvie si cele de rozmarin si se lasa pe foc 10-15 minute, pâna se inmoaie. Se toarna vinul peste ierburi si, eventual, un strop de zeama de lamâie. Sosul rezultat se toarna peste muschiuletii de miel si se servesc imediat.

Citeste mai departe...
 

Lectie de cosmetica

Imprimare E-mail
joi, 01 octombrie 2015

 Orice femeie careia nu-i este indiferenta infatisarea sa acorda atentie frumusetii obrazului. Ar fi ideal sa se intample asa pentru ca o ingrijire necorespunzatoare sau neglijenta poate duce la o imbatranire prematura a pielii. Pentru un ten plin de stralucire si de vitalitate sunt suficiente ingrijiri simple dar aplicate corect si consecvent.

Citeste mai departe...
 

Vinete umplute cu crema de branza

Imprimare E-mail
joi, 01 octombrie 2015

 2 vinete mai mari, o cutie crema de branza, 200 g cascaval ras, 120 g unt, 2 oua, 2 linguri ulei masline, seminte de susan, sare, piper.

 Vinetele se spala si se taie in doua, longitudinal, avand grija sa le intepam coaja din loc in loc. Se ung cu ulei de masline si se dau la cuptor pentru 20-25 minute, iar cand sunt gata, cu ajutorul unei linguri le scoatem miezul, asa incat coaja sa nu se rupa. Intr-un bol se pun miezul de vinete, crema de branza si jumatate din cascavalul ras, ouale, sare si piper dupa gust si se amesteca bine toate ingredientele. Intr-o tava unsa cu unt se asaza coaja de vinete in care se toarna compozitia de crema de branza, apoi se presara cealalta jumatate din cantitatea de cascaval ramasa. Pe deasupra se presara seminte de susan. Se lasa tava la cuptor pentru 10-15 minute, pana se topeste cascavalul.

Citeste mai departe...
 

Machiaj delicat

Imprimare E-mail
joi, 24 septembrie 2015

 Machiajul iscusit, care sa nu incarce tenul, facându-l si mai matur reprezinta cea mai simpla solutie de reactivare a atuurilor tineretii. Dar, pentru a realiza un look proaspat, tineresc, machiajul va fi delicat, fin, pentru a scoate in evidenta trasaturile cele mai frumoase ale fetei.

Citeste mai departe...
 

Perisoare cu legume

Imprimare E-mail
joi, 24 septembrie 2015

 2 cepe, 3 catei usturoi, 2 ardei grasi, 3 linguri ulei, 200 g pulpa de rosii, 2 linguri pasta de rosii, pudra de chili, oregano, sare, piper.

 Pentru perisoare: 500 g carne tocata de porc, o ceapa, 2 catei usturoi, 3 oua,
2 linguri pesmet, patrunjel verde, sare, piper.

 Se amesteca bine carnea tocata cu ceapa taiata marunt, cateii de usturoi zdrobiti, ouale, pesmetul, patrunjelul verde, sare si piper dupa gust. Din compozitie se modeleaza perisoare. Intr-o oala se pune apa cu sare si când începe sa fiarba se adauga perisoarele. Când sunt gata, se scot, se pun deoparte si se acopera pâna se folosesc. Se toaca ceapa si se caleste in ulei încalzit, se adauga usturoiul zdrobit, ardeii taiati cuburi, pudra de chili dupa gust si se lasa putin sa se caleasca toate. Se adauga pulpa de rosii si pasta de rosii, se pun perisoarele in sos si se lasa sa fiarba aproximativ 10 minute împreuna. Se potriveste de oregano, sare si piper dupa gust. La final se poate adauga patrunjel verde tocat.

 

Citeste mai departe...
 

O dorinta ce poate fi implinita: modelarea corpului

Imprimare E-mail
vineri, 18 septembrie 2015

 Daca va preocupa felul cum arata pielea dumneavoastra sau va ingrijoreaza „colacelul” de grasime mai vizibil ca altadata, e bine sa stiti ca puteti folosi cateva trucuri care sa va ajute sa va modelati corpul si sa scapati de micile imperfectiuni. In cazul celulitei masajul da rezultate foarte bune. Celulita este generata de cumularea de tesut adipos la nivelul coapselor, soldurilor si feselor. Avand aspectul de „coaja de portocala”, celulita este inestetica si adesea da multa bataie de cap.

Citeste mai departe...
 

Ghebe in sos de vin

Imprimare E-mail
vineri, 18 septembrie 2015

 1 kg ghebe, 2 cepe, ulei, 6 catei usturoi, 2 linguri bulion, sare, 200 ml vin rosu, 1 1/2 cana apa.

 Se spala ghebele in cateva ape si se lasa sa se scurga. Se curata ceapa, se spala si se taie marunt, apoi intr-o tigaie se caleste cu ulei. Se adauga bulionul si se mai lasa un minut pe foc. Se pun ghebele in tigaie, iar deasupra se adauga apa si se lasa sa fiarba. Dupa ce scade apa se adauga usturoiul taiat marunt, vinul si se lasa sa fiarba la foc mic, amestecand din cand in cand. Dupa ce a scazut aproape tot vinul, se potriveste de sare si se serveste.

Citeste mai departe...
 

Fara riduri!

Imprimare E-mail
joi, 10 septembrie 2015

 O intrebare obsedanta se refera la secretele starurilor, care stiu sa-si pastreze o piele tanara, demna de admirat si dupa varsta de 40-50 de ani. De fapt, starurile cunosc faptul ca secretul tineretii fara batranete sta in meniurile zilnice. Mai exact, ele stiu ca anumite alimente le protejeaza de aparitia ridurilor, iar altele le pot desena pe fata o veritabila „harta a varstei”. Asadar, exista alimente care, consumate zilnic, pot intarzia considerabil aparitia ridurilor.

Citeste mai departe...
 

Galuste de curcan cu sos de smantana

Imprimare E-mail
joi, 10 septembrie 2015

 Pentru perisoare: 350 g piept de curcan tocat, 50 g orez, 1 morcov ras, 1 ou, 5 linguri pesmet, sare.

 Pentru sos: 1 morcov, 2 linguri smantana, o ceapa mica, 2 linguri ulei, o lingurita amidon de porumb.

 Se amesteca bine compozitia pentru perisoare, se modeleaza „bilutele”, care se fierb in apa cu sare. Se pregateste sosul astfel: se pune uleiul la incins, se calesc ceapa impreuna cu morcovul taiat mai maricel. Se adauga o cana cu supa in care au fiert perisoarele si se lasa pana se inmoaie morcovul. Se adauga smantana, se leaga cu amidon si se adauga perisoarele in sos. Se mai dau in 2-3 clocote. Se servesc cu patrunjel verde tocat.

Citeste mai departe...
 

Armonii cromatice

Imprimare E-mail
joi, 03 septembrie 2015

 Un lucru important pe care nu trebuie sa-l pierdeti din vedere atunci cand va machiati il reprezinta armonia cromatica dintre nuanta parului si nuantele fardurilor folosite. Astfel, daca aveti parul negru puteti alege machiajul in culori puternice sau metalice. Pentru conturul ochilor si definirea genelor puteti folosi negrul. Cele mai potrivite nuante de fard de pleoape sunt bronzul, cuprul si auriul, dar si nuantele de fumuriu, albastru si violet. Ca fard de obraz, nuantele de roz dau luminozitate si prospetime. Pentru buze puteti alege tot nuante de roz, dar la fel de bine puteti opta pentru culori indraznete: rosu sau visiniu.

Citeste mai departe...
 

Piept de pui cu smantana

Imprimare E-mail
joi, 03 septembrie 2015

 1 piept de pui, o paine, o cana cu lapte, 2-3 linguri de smantana, sare, piper, 1 castravete murat.

 Pieptul de pui se pune la fiert in putina apa cu sare. Dupa ce este gata, se scurge de apa si se toaca bine cu masina de tocat, impreuna cu cateva felii de paine inmuiate in putin lapte si stoarse apoi. Castravetele se toaca marunt. Intr-un bol se amesteca smantana cu carnea, castravetele, sare si piper. Se pastreaza la rece pana o servim.

Citeste mai departe...
 
<< Start < Inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Inainte > Sfarsit >>

Rezultate 148 - 168 din 2953

Cauta in arhiva magazin.ro
ABONAMENTE LA REVISTA MAGAZIN

Cititorii fideli ai revistei noastre au la dispozitie articolele cele mai interesante direct online, in aceasta pagina de internet. Exista, insa, si o alta categorie de cititori fideli care prefera editiile tiparite, prin care noi incercam sa ajungem in toate colturile tarii. Pentru acestia exista optiunea abonamentului, una dintre cele mai sigure si mai facile metode de a intra, saptamanal, in posesia revistei MAGAZIN.

Nu ezitati sa va abonati!

Abonamentul se poate face fie direct la redactie (pentru aceasta trebuie sa completati mandatul postal pe care il obtineti de la orice Oficiu Postal dupa modelul reprodus mai jos, achitand pentru: 1 luna 6,00 lei; 2 luni 12,00 lei; 3 luni 18,00 lei; 4 luni 24,00 lei; 5 luni 30,00 lei; 6 luni 36,00 lei), fie prin Oficiile Postale (Revista Magazin figurand la pozitia 19355 din Catalogul Publicatiilor).

CONTACT

Telefon:
021. 317. 89. 65
021. 317. 89. 66

GSM
0722. 625. 622
 
Fax
021.317. 89.65
 
Email:

Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.

Incercam astfel sa nu ii dezamagim in nici un fel pe cititorii nostri, o preocupare de la care nu am abdicat niciodata, pe parcursul ultimelor decenii.

Aboneaza-te la newsletter
Email:

Subscribe Unsubscribe
Sondaj
Cele mai noi articole
» Ce spune stiinta despre cele 10 urgii biblice
» Eroul subteranelor
» OZN-ul de la Aeroportul Mihail Kogalniceanu
» Solutii rapide
» Ficat pane
» „Profesorul” din Corleone
» Manastirea Rafaila
» „Un soare printre stele”
» Sub imperativul tabuurilor
» Romanii normoponderali – o „minoritate” dramatica
» Prietenii verzi ai ficatului
» Filme pe gustul pietei chineze
» Horoscopul saptamanii: 8-14 mai 2017
» 4 mai 1979 – Margaret Thatcher devine premier
» Tema: „CERBUL”
» De la Sherlock Holmes, la nano-detectivii de mâine
» Violenta si puterea absoluta
» Doru Davidovici si colegii sai
» Trei masti naturale
» Spaghete picante cu ton
Cele mai populare articole...
» Adevarul despre pasiunile erotice ale Mariei-Tereza
» Calciul si magneziul - vitale pentru sanatate
» Tiroida, o glanda mica, probleme mari
» Sfaturile bioterapeutei Djuna
» Ce a ascuns Charles Darwin?
» Luna va disparea de pe bolta cereasca
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite (2)
» Bolile se vor auto-vindeca
» Hernia de disc, o boala la moda
» Pe Marte exista viata!
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite
» In Peru exista un loc miraculos, unic in lume: Lacul care aduce copii
» 3 pozitii de relaxare
» Viciul care duce la buna-dispozitie
» Iuda intr-un manuscris controversat
» Miracolul lumii invizibile: Lumea dupa Nilsson
» Psoriazisul, vindecat de pesti!
» O rapire OZN in Florida
» Corp ceresc condamnat la moarte
» "Teapa" gripei aviare


Arhiva: » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9