Prima pagina arrow FEMINA CLUB 29 Mar 2017
Categorii
Prima pagina
SPECTACOLUL CUNOASTERII
ISTORII UITATE
PARANORMAL
FEMINA CLUB
STAREA DE VEGHE
TERRA X
MINUNI ALE LUMII
CONSULTATII FARA PLATA
TERAPII COMPLEMENTARE
BLITZ
HOROSCOP
ASTAZI IN ISTORIE
VERIFICATI-VA CUNOSTINTELE
FORUM
STIRI
BILETE DE AVION
PROGRAM TV
FELICITARI
VREMEA
PROGRAM CINEMA
MAGAZIN .RO
DESPRE NOI
CONTACT
User Menu
Avem 5 vizitatori online

FEMINA CLUB

Exercitii de intretinere, frumusete, cosmetice, gastronomie si mult mai multe in sectiunea Femina Club.



Muschiulet de miel in sos de mustar

Imprimare E-mail
joi, 08 octombrie 2015

 2-3 muschiuleti de miel.

 Pentru marinata: o lingurita boabe de mustar, 1/2 lingurita chimen, 1 catel usturoi, 1 fir rozmarin, o lingura mustar, 3 linguri ulei de masline, sare, piper.

 Pentru sos: o lingura ulei de masline, câteva frunze de salvie, 2 fire rozmarin, 3-4 catei usturoi, 100 ml vin, 1 cub de unt.

 Pentru marinata se pun boabele din chimen si de mustar la prajit intr-o tigaie. Când sunt gata, se piseaza alaturi de 1 catel de usturoi intr-un mojar. Se adauga rozmarin tocat, mustarul, uleiul de masline si se potriveste de sare si piper. Se amesteca bine si se pune marinata peste muschiuletii de miel, dupa ce i-am zvântat bine cu servete de hârtie. Se lasa carnea la marinat timp de 1 ora, in frigider. Dupa aceea se incinge gratarul foarte bine si se pun muschiuletii de miel sa se friga. Când sunt gata, se pregateste si sosul de ierburi si vin. Uleiul de masline  si untul se incing intr-o tigaie. Se adauga cateii de usturoi intregi, frunzele de salvie si cele de rozmarin si se lasa pe foc 10-15 minute, pâna se inmoaie. Se toarna vinul peste ierburi si, eventual, un strop de zeama de lamâie. Sosul rezultat se toarna peste muschiuletii de miel si se servesc imediat.

Citeste mai departe...
 

Lectie de cosmetica

Imprimare E-mail
joi, 01 octombrie 2015

 Orice femeie careia nu-i este indiferenta infatisarea sa acorda atentie frumusetii obrazului. Ar fi ideal sa se intample asa pentru ca o ingrijire necorespunzatoare sau neglijenta poate duce la o imbatranire prematura a pielii. Pentru un ten plin de stralucire si de vitalitate sunt suficiente ingrijiri simple dar aplicate corect si consecvent.

Citeste mai departe...
 

Vinete umplute cu crema de branza

Imprimare E-mail
joi, 01 octombrie 2015

 2 vinete mai mari, o cutie crema de branza, 200 g cascaval ras, 120 g unt, 2 oua, 2 linguri ulei masline, seminte de susan, sare, piper.

 Vinetele se spala si se taie in doua, longitudinal, avand grija sa le intepam coaja din loc in loc. Se ung cu ulei de masline si se dau la cuptor pentru 20-25 minute, iar cand sunt gata, cu ajutorul unei linguri le scoatem miezul, asa incat coaja sa nu se rupa. Intr-un bol se pun miezul de vinete, crema de branza si jumatate din cascavalul ras, ouale, sare si piper dupa gust si se amesteca bine toate ingredientele. Intr-o tava unsa cu unt se asaza coaja de vinete in care se toarna compozitia de crema de branza, apoi se presara cealalta jumatate din cantitatea de cascaval ramasa. Pe deasupra se presara seminte de susan. Se lasa tava la cuptor pentru 10-15 minute, pana se topeste cascavalul.

Citeste mai departe...
 

Machiaj delicat

Imprimare E-mail
joi, 24 septembrie 2015

 Machiajul iscusit, care sa nu incarce tenul, facându-l si mai matur reprezinta cea mai simpla solutie de reactivare a atuurilor tineretii. Dar, pentru a realiza un look proaspat, tineresc, machiajul va fi delicat, fin, pentru a scoate in evidenta trasaturile cele mai frumoase ale fetei.

Citeste mai departe...
 

Perisoare cu legume

Imprimare E-mail
joi, 24 septembrie 2015

 2 cepe, 3 catei usturoi, 2 ardei grasi, 3 linguri ulei, 200 g pulpa de rosii, 2 linguri pasta de rosii, pudra de chili, oregano, sare, piper.

 Pentru perisoare: 500 g carne tocata de porc, o ceapa, 2 catei usturoi, 3 oua,
2 linguri pesmet, patrunjel verde, sare, piper.

 Se amesteca bine carnea tocata cu ceapa taiata marunt, cateii de usturoi zdrobiti, ouale, pesmetul, patrunjelul verde, sare si piper dupa gust. Din compozitie se modeleaza perisoare. Intr-o oala se pune apa cu sare si când începe sa fiarba se adauga perisoarele. Când sunt gata, se scot, se pun deoparte si se acopera pâna se folosesc. Se toaca ceapa si se caleste in ulei încalzit, se adauga usturoiul zdrobit, ardeii taiati cuburi, pudra de chili dupa gust si se lasa putin sa se caleasca toate. Se adauga pulpa de rosii si pasta de rosii, se pun perisoarele in sos si se lasa sa fiarba aproximativ 10 minute împreuna. Se potriveste de oregano, sare si piper dupa gust. La final se poate adauga patrunjel verde tocat.

 

Citeste mai departe...
 

O dorinta ce poate fi implinita: modelarea corpului

Imprimare E-mail
vineri, 18 septembrie 2015

 Daca va preocupa felul cum arata pielea dumneavoastra sau va ingrijoreaza „colacelul” de grasime mai vizibil ca altadata, e bine sa stiti ca puteti folosi cateva trucuri care sa va ajute sa va modelati corpul si sa scapati de micile imperfectiuni. In cazul celulitei masajul da rezultate foarte bune. Celulita este generata de cumularea de tesut adipos la nivelul coapselor, soldurilor si feselor. Avand aspectul de „coaja de portocala”, celulita este inestetica si adesea da multa bataie de cap.

Citeste mai departe...
 

Ghebe in sos de vin

Imprimare E-mail
vineri, 18 septembrie 2015

 1 kg ghebe, 2 cepe, ulei, 6 catei usturoi, 2 linguri bulion, sare, 200 ml vin rosu, 1 1/2 cana apa.

 Se spala ghebele in cateva ape si se lasa sa se scurga. Se curata ceapa, se spala si se taie marunt, apoi intr-o tigaie se caleste cu ulei. Se adauga bulionul si se mai lasa un minut pe foc. Se pun ghebele in tigaie, iar deasupra se adauga apa si se lasa sa fiarba. Dupa ce scade apa se adauga usturoiul taiat marunt, vinul si se lasa sa fiarba la foc mic, amestecand din cand in cand. Dupa ce a scazut aproape tot vinul, se potriveste de sare si se serveste.

Citeste mai departe...
 

Fara riduri!

Imprimare E-mail
joi, 10 septembrie 2015

 O intrebare obsedanta se refera la secretele starurilor, care stiu sa-si pastreze o piele tanara, demna de admirat si dupa varsta de 40-50 de ani. De fapt, starurile cunosc faptul ca secretul tineretii fara batranete sta in meniurile zilnice. Mai exact, ele stiu ca anumite alimente le protejeaza de aparitia ridurilor, iar altele le pot desena pe fata o veritabila „harta a varstei”. Asadar, exista alimente care, consumate zilnic, pot intarzia considerabil aparitia ridurilor.

Citeste mai departe...
 

Galuste de curcan cu sos de smantana

Imprimare E-mail
joi, 10 septembrie 2015

 Pentru perisoare: 350 g piept de curcan tocat, 50 g orez, 1 morcov ras, 1 ou, 5 linguri pesmet, sare.

 Pentru sos: 1 morcov, 2 linguri smantana, o ceapa mica, 2 linguri ulei, o lingurita amidon de porumb.

 Se amesteca bine compozitia pentru perisoare, se modeleaza „bilutele”, care se fierb in apa cu sare. Se pregateste sosul astfel: se pune uleiul la incins, se calesc ceapa impreuna cu morcovul taiat mai maricel. Se adauga o cana cu supa in care au fiert perisoarele si se lasa pana se inmoaie morcovul. Se adauga smantana, se leaga cu amidon si se adauga perisoarele in sos. Se mai dau in 2-3 clocote. Se servesc cu patrunjel verde tocat.

Citeste mai departe...
 

Armonii cromatice

Imprimare E-mail
joi, 03 septembrie 2015

 Un lucru important pe care nu trebuie sa-l pierdeti din vedere atunci cand va machiati il reprezinta armonia cromatica dintre nuanta parului si nuantele fardurilor folosite. Astfel, daca aveti parul negru puteti alege machiajul in culori puternice sau metalice. Pentru conturul ochilor si definirea genelor puteti folosi negrul. Cele mai potrivite nuante de fard de pleoape sunt bronzul, cuprul si auriul, dar si nuantele de fumuriu, albastru si violet. Ca fard de obraz, nuantele de roz dau luminozitate si prospetime. Pentru buze puteti alege tot nuante de roz, dar la fel de bine puteti opta pentru culori indraznete: rosu sau visiniu.

Citeste mai departe...
 

Piept de pui cu smantana

Imprimare E-mail
joi, 03 septembrie 2015

 1 piept de pui, o paine, o cana cu lapte, 2-3 linguri de smantana, sare, piper, 1 castravete murat.

 Pieptul de pui se pune la fiert in putina apa cu sare. Dupa ce este gata, se scurge de apa si se toaca bine cu masina de tocat, impreuna cu cateva felii de paine inmuiate in putin lapte si stoarse apoi. Castravetele se toaca marunt. Intr-un bol se amesteca smantana cu carnea, castravetele, sare si piper. Se pastreaza la rece pana o servim.

Citeste mai departe...
 

Culori perfecte pentru vara

Imprimare E-mail
joi, 27 august 2015

 Chiar daca rosul ramane pentru buze culoarea mereu moderna, iata ca si rozul se impune pe podiumuri, fara timiditate. Roz-bombon, fucsia, satinat, sidefiu sau mat, poate fi vazut peste tot, fiind considerat o culoare perfecta pentru vara. Apropiata de culoarea naturala a buzelor, aceasta nuanta se potriveste tuturor femeilor.

Citeste mai departe...
 

Ardei copti cu smantana

Imprimare E-mail
joi, 27 august 2015

 8 ardei kapia, 3 oua, 200 g smantana, 4 catei usturoi, 4 linguri faina, 100 ml ulei pentru prajit, sare.

 Ardeii se coc, se presara cu sare si se lasa acoperiti 30 de minute, dupa care se curata si se dau prin faina amestecata cu 2 oua. Se prajesc ardeii in uleiul incins in asa fel incat coditele sa ramana afara. Se pregateste un sos cu smantana, usturoiul taiat feliute fine, 1 ou si sare dupa gust. Ardeii se asaza intr-un vas in asa fel incat cozile sa ramana afara, apoi se toarna sosul si se da la cuptor pentru 20 de minute.

Citeste mai departe...
 

Machiaj delicat

Imprimare E-mail
vineri, 21 august 2015

 Surse de inspiratie pentru artistii make-up, spectacolele de moda anunta in fiecare sezon culoarea dominanta si tendintele machiajului pe mapamond, de la Milano la New York. In fiecare an, in zilele frumoase, albastrul revine poate pentru a reaminti culoarea marii si a aduce putin exotism in machiaj. Or, chiar daca albastrul este foarte frumos, nu-i usor de purtat. Trebuie sa fie prelucrat, sofisticat, dar niciodata prea incarcat. La mare, este frumos spre sfarsitul zilei, dupa plaja.

Citeste mai departe...
 

Piept de curcan cu pere si migdale

Imprimare E-mail
vineri, 21 august 2015

 4 fasii piept de curcan, o para, 80 g fulgi migdale, 80 g zahar, 2 felii paine, condimente, legume: broccoli, conopida, morcov, pastarnac, mazare, boabe porumb.

 Pieptul de curcan se bate bine, se condimenteaza si se frige pe gratar. Cele doua felii de paine si para, care se taie feliute, se pun pe gratar si se rumenesc. Legumele se inabusa bine. Se ia cate o fasie de piept de curcan, se asaza pe ea o felie de para si se ruleaza. Pe un platou se asaza feliile de paine, pe ele rulourile, de jur imprejur se pun legumele. Intr-o tigaie se pun zaharul si migdalele, se lasa sa se topeasca un pic zaharul, se adauga esenta de rom, un pic de zahar brun si se amesteca pana se obtine un sos mai gros. Sosul astfel obtinut se toarna peste pieptul de curcan si legume. Se decoreaza cu fulgi de migdale.

Citeste mai departe...
 

Tratamente... dulci

Imprimare E-mail
joi, 13 august 2015

 In plin sezon al fructelor, amintiti-va de continutul lor bogat in elemente nutritive pentru piele. Pregatite cu usurinta, mastile din fructe, bogate in vitamine, dar si in antioxidanti protejeaza pielea de soare si de poluanti, dar ii si reda luminozitatea, tonusul si finetea.

Citeste mai departe...
 

Ardei umpluti cu carne si ciuperci

Imprimare E-mail
joi, 13 august 2015

 1 kg carne tocata, 200 g ciuperci, 2 kg ardei gras, 1 pahar orez, 3 cepe mari, 3-4 linguri bulion, o legatura marar, 500 g rosii, 2 linguri faina, sare, piper.

 Se toaca ceapa marunt si se caleste in putin ulei. Se adauga ciupercile tocate si se mai calesc si ele. Se adauga carnea si se amesteca pana se omogenizeaza compozitia. Se pun orezul, bulionul si mararul tocat marunt. Se asezoneaza cu sare si piper, se amesteca bine si se da la rece. Se spala ardeii, se taie cate un capacel si se scot cotoarele. Ardeii se umplu cu compozitia de carne. Se taie cate un capacel din rosii si se asaza deasupra fiecarui ardei. Se pun ardeii intr-un vas, in asa fel incat sa nu ramana prea mult spatiu intre ei, ca sa nu se rastoarne la fiert. Se adauga 1-2 linguri bulion si se completeaza cu apa. Se asaza deasupra o farfurie sau un capac mai mic, ca sa nu se ridice in timpul fiertului. Se fierb la foc mic aproximativ o ora. Dupa ce s-au fiert ardeii se prepara sosul astfel: intr-o craticioara se scoate zeama in care au fiert ardeii si se da in clocot. Se leaga doua linguri de faina cu apa rece, se adauga peste zeama si se amesteca continuu, ca sa nu faca cocoloase. Dupa ce s-a ingrosat sosul, se da deoparte.

Citeste mai departe...
 

Atentie la agresivitatea soarelui

Imprimare E-mail
luni, 10 august 2015

 Vara, mai ales acum când soarele devine din ce in ce mai agresiv, tenul are nevoie de o hidratare mult mai intensa. Pentru tenul lucios, cu pori deschisi si cosuri se impune o curatare blânda, care sa nu provoace iritatii, dar care sa indeparteze celulele moarte si particulele de poluanti. Pentru redarea aspectului sanatos si luminos al pielii se vor folosi exfoliante usoare.

Citeste mai departe...
 

Fundite cu ciuperci si usturoi

Imprimare E-mail
luni, 10 august 2015

 800 g ciuperci pleurotus proaspete, 400 g paste fundite, 300 ml smântâna grasa, o lingurita piper colorat, verdeturi italiene, 2 linguri ulei, o lingurita sare, o lingurita piper, 6 catei usturoi.

 Se fierb funditele dupa instructiuni. Se caleste putin usturoiul taiat in felii subtiri si se adauga peste ciupercile curatate si taiate bucati mai mari. Amestecul se condimenteaza si se caleste 5 minute, atât cât ciupercile sa se patrunda. Se adauga apoi smântâna si se lasa compozitia pe foc mic doar câteva minute, pâna când sosul se ingroasa. Pastele se scurg si se adauga peste compozitia cu ciuperci. Se amesteca pâna la omogenizare si se serveste cu piper colorat si cu verdeturi italiene, ambele proaspat macinate.

Citeste mai departe...
 

Mediul ambiental si pietrele pretioase

Imprimare E-mail
joi, 30 iulie 2015

 Feng Shui-ul, arta de a trai in perfect echilibru cu mediul inconjurator ofera o paleta impresionanta de solutii pentru amenajarea locuintei in asa fel incât sa va sporiti sansele de reusita in diverse aspecte ale vietii. O puteti face si cu ajutorul unor pietre semipretioase.

Citeste mai departe...
 

Pastrav umplut

Imprimare E-mail
joi, 30 iulie 2015

 4 pastravi, 2 felii muschiulet afumat, 250 g ciuperci, 1 patrunjel, o ceapa de apa, 2 legaturi ceapa verde, vin alb, sare, piper.

 Se taie marunt muschiuletul, ciupercile, patrunjelul, ceapa de apa, ceapa verde si se amesteca totul, adaugând sare si piper dupa gust. Se caleste totul in putin unt, având grija sa nu se arda. Cu acest amestec se umplu pastravii, se cos si apoi se frig bine pe gratar.

Citeste mai departe...
 
<< Start < Inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Inainte > Sfarsit >>

Rezultate 148 - 168 din 2943

Cauta in arhiva magazin.ro
ABONAMENTE LA REVISTA MAGAZIN

Cititorii fideli ai revistei noastre au la dispozitie articolele cele mai interesante direct online, in aceasta pagina de internet. Exista, insa, si o alta categorie de cititori fideli care prefera editiile tiparite, prin care noi incercam sa ajungem in toate colturile tarii. Pentru acestia exista optiunea abonamentului, una dintre cele mai sigure si mai facile metode de a intra, saptamanal, in posesia revistei MAGAZIN.

Nu ezitati sa va abonati!

Abonamentul se poate face fie direct la redactie (pentru aceasta trebuie sa completati mandatul postal pe care il obtineti de la orice Oficiu Postal dupa modelul reprodus mai jos, achitand pentru: 1 luna 6,00 lei; 2 luni 12,00 lei; 3 luni 18,00 lei; 4 luni 24,00 lei; 5 luni 30,00 lei; 6 luni 36,00 lei), fie prin Oficiile Postale (Revista Magazin figurand la pozitia 19355 din Catalogul Publicatiilor).

CONTACT

Telefon:
021. 317. 89. 65
021. 317. 89. 66

GSM
0722. 625. 622
 
Fax
021.317. 89.65
 
Email:

Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.

Incercam astfel sa nu ii dezamagim in nici un fel pe cititorii nostri, o preocupare de la care nu am abdicat niciodata, pe parcursul ultimelor decenii.

Aboneaza-te la newsletter
Email:

Subscribe Unsubscribe
Sondaj
Cele mai noi articole
» Atac cibernetic pe toate fronturile!
» Razboi în vazduh
» Caruselul luminos de la Nanesti
» 6 masti valoroase
» Vinete cu masline
» Bunele maniere din farfurie
» Cambridge, oras universitar
» Lumina si candoare
» Aborigenii si ciocnirea civilizatiilor
» Incoerenta anunta dementa
» Leacuri din... simbolurile primaverii
» Alejandro Jodorowsky, un „parinte” al filmului avangardist
» Recunostinta e floare rara... si când e vorba de Oscaruri!
» Horoscopul saptamanii: 27 martie – 2 aprilie 2017
» 23 martie 1801 – Tarul Pavel I este asasinat
» Tema: „INGERI”
» Sfidarea robotilor: oamenii sa devina cyborgi!
» Gloriosul William al Angliei
» Revista RUFOR (1994-1996)
» Lifting natural
Cele mai populare articole...
» Adevarul despre pasiunile erotice ale Mariei-Tereza
» Calciul si magneziul - vitale pentru sanatate
» Tiroida, o glanda mica, probleme mari
» Sfaturile bioterapeutei Djuna
» Ce a ascuns Charles Darwin?
» Luna va disparea de pe bolta cereasca
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite (2)
» Bolile se vor auto-vindeca
» Hernia de disc, o boala la moda
» Pe Marte exista viata!
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite
» In Peru exista un loc miraculos, unic in lume: Lacul care aduce copii
» 3 pozitii de relaxare
» Viciul care duce la buna-dispozitie
» Iuda intr-un manuscris controversat
» Miracolul lumii invizibile: Lumea dupa Nilsson
» Psoriazisul, vindecat de pesti!
» "Teapa" gripei aviare
» O rapire OZN in Florida
» Corp ceresc condamnat la moarte


Arhiva: » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9