Prima pagina arrow FEMINA CLUB 16 Dec 2017
Categorii
Prima pagina
SPECTACOLUL CUNOASTERII
ISTORII UITATE
PARANORMAL
FEMINA CLUB
STAREA DE VEGHE
TERRA X
MINUNI ALE LUMII
CONSULTATII FARA PLATA
TERAPII COMPLEMENTARE
BLITZ
HOROSCOP
ASTAZI IN ISTORIE
VERIFICATI-VA CUNOSTINTELE
FORUM
STIRI
BILETE DE AVION
PROGRAM TV
FELICITARI
VREMEA
PROGRAM CINEMA
MAGAZIN .RO
DESPRE NOI
CONTACT
User Menu
Avem 4 vizitatori online

FEMINA CLUB

Exercitii de intretinere, frumusete, cosmetice, gastronomie si mult mai multe in sectiunea Femina Club.



Pastrama de vitel in sos

Imprimare E-mail
joi, 09 iunie 2016

 1 kg pastrama de vitel, 200 ml suc de rosii, 150 ml pasta de ardei, 2 capatâni mici de usturoi, ulei.

 Carnea de vita se taie bucati potrivite si se lasa aproximativ 30 de minute in apa ca sa mai iasa sarea si gustul de afumat. Intr-o tigaie groasa se pune putin ulei la incins, apoi se adauga bucatile de carne. Se pune si o cana cu apa si se lasa sa fiarba acoperit, aproximativ o ora, la foc mic. Intre timp se mai completeaza cu apa, ori de câte ori este nevoie. Se adauga sucul de rosii, pasta de ardei, cateii de usturoi taiati feliute si se mai lasa sa fiarba aproximativ o jumatate de ora, completând cu apa doar daca este nevoie. 

Citeste mai departe...
 

Despre cearcane

Imprimare E-mail
luni, 06 iunie 2016

 Vrem nu vrem, trebuie sa admitem faptul ca daca in tinerete cearcanele si pungile de sub ochi sunt datorate somnului insuficient, ulterior acestea sunt semne firesti ale inaintarii in vârsta. La fel, o alergie, o afectiune renala sau hepatica pot determina aparitia cearcanelor. Pungile pot anunta ca organismul retine apa si ca circulatia limfatica este deficitara. Din acest motiv se impune sa consultam medicul pentru a preciza cauzele si tratamentul.

Citeste mai departe...
 

Pizza cu brânza si marar

Imprimare E-mail
luni, 06 iunie 2016

 O pâine feliata, 200 ml lapte, salam, brânza telemea de vaca, marar, boabe de porumb, 3 oua, bulion.

 Intr-o tava tapetata cu hârtie de copt se asaza feliile de pâine, se completeaza in spatiile libere cu bucati de pâine taiata. Se inmoaie pâinea cu laptele si se lasa deoparte. Pâinea se unge cu putin bulion. Se asaza apoi salamul pe margine, iar in mijloc se pune brânza telemea rasa si amestecata cu mararul. Deasupra se pun boabe de porumb. La sfârsit se pun ouale batute. Se da la cuptor aproximativ 20 minute.

Citeste mai departe...
 

Ridurile, rezolvare nutritionala sau chirurgicala?

Imprimare E-mail
luni, 06 iunie 2016

 Auzim atat de des sintagma „frumusetea vine din interior” incat pierdem din vedere faptul ca in spatele afirmatiei respective stau rezultate stiintifice. Exista interventii nutritionale noninvazive despre care s-a dovedit stiintific ca pot preveni chiar ridurile nedorite din jurul ochilor. Ce spune stiinta? Toti nutritionistii din lume (la fel si dr. Cristian Panaite) isi bat la cap pacientii cum ca toate studiile stiintifice demonstreaza clar ca legumele si fructele previn cancerul si bolile de inima. Mai mult, s-a demonstrat deja ca o dieta sanatoasa inseamna piele mai sanatoasa.

Citeste mai departe...
 

Cotlet de porc in sos picant

Imprimare E-mail
miercuri, 25 mai 2016

 1 kg cotlet porc cu os, 200 ml sos soia, 200 ml sos picant, ghimbir, menta, busuioc, piper sichuan.

 Se feliaza si se condimenteaza cotletele de porc cu busuioc, menta, piper sichuan si ghimbir macinat. Se pun intr-un vas si se toarna peste ele sosul de soia. Se lasa 3-4 ore la frigider. Se pun apoi cotletele intr-o tava si se toarna peste ele sosul, in care au stat la marinat. Se da la cuptor, la foc iute, pana ce s-a caramelizat sosul iar cotletele s-au rumenit usor. Se lasa inca 15-20 minute pana scade sosul. 

Citeste mai departe...
 

Tenul si carenta de vitamine

Imprimare E-mail
sâmbătă, 21 mai 2016

 Din cand in cand e bine sa ne reamintim cate ceva despre rolul vitaminelor in functionarea organismului. De aceasta data ne vom referi la vitaminele esentiale pentru frumusete. Este stiut ca o carenta de vitamina A se manifesta prin piele uscata, lipsita de elasticitate, uneori acneica. Efectul benefic presupune estomparea ridurilor si a petelor, dar si catifelarea si intinerirea pielii. Retinolul, forma activa a vitaminei A, stimuleaza productia de elastina si ajuta la innoirea celulelor. O masca usor de realizat acasa se compune din: un galbenus de ou, 3-4 picaturi de vitamina A, o lingurita de iaurt si una de miere. Se omogenizeaza, se lasa 15 minute pe fata, apoi se indeparteaza cu apa calduta.

Citeste mai departe...
 

Spaghete cu salam si sos rosu

Imprimare E-mail
sâmbătă, 21 mai 2016

 100 g spaghete, 200 g salam cu usturoi, 2 catei usturoi, 1 ardei gras, 1 ardei iute murat, o cana bulion, pasta de rosii, busuioc frunze, sare, piper.

 Se fierb spaghetele conform indicatiilor de pe ambalaj. Cat timp fierb pastele, se prepara sosul: se prajeste salamul taiat dupa preferinta, apoi se adauga ardeiul gras taiat bucati, ardeiul iute feliat subtire si continuam sa calim. Se adauga usturoiul si se mai caleste cateva secunde, sa nu devina amar. Se pun bulionul si pasta de rosii si se fierb putin, pana mai scade sosul. Se scurg spaghetele de apa si se pun imediat peste sos. Se amesteca bine si se servesc cu busuioc verde presarat deasupra.

Citeste mai departe...
 

Ten neted si luminos

Imprimare E-mail
sâmbătă, 14 mai 2016

 Deosebit de eficiente, substantele active din unele plante ajuta la imbunatatirea texturii pielii, aducandu-va stralucire. Acestea contribuie la ingrijirea tenului in mod placut, rapid si sanatos. Iata cateva dintre plantele care pot intretine frumusetea obrazului.

Citeste mai departe...
 

Salata cu macrou afumat

Imprimare E-mail
sâmbătă, 14 mai 2016

 100 g salata verde, 50 g minispanac, o ceapa rosie, 1 avocado, 3-4 rosii cherry, 1 macrou afumat nu prea mare, ulei de masline, coriandru, lamaie sau otet balsamic.

 Se spala foarte bine minispanacul si salata verde. Salata verde se taie si se amesteca bine cu minispanacul. Se adauga ceapa rosie taiata solzisori, avocado taiat cubulete, rosiile cherry taiate pe jumatate, macroul afumat si se amesteca bine. Se adauga uleiul de masline, otetul balsamic sau lamaia si se condimenteaza dupa gust cu sare, piper, coriandru.

Citeste mai departe...
 

Ten stralucitor, care emana tinerete

Imprimare E-mail
joi, 05 mai 2016

 Stresul, alimentatia neadecvata, fumatul si lipsa de miscare imbatranesc prematur pielea. Consumul a doi litri de apa pe zi, mesele cat mai echilibrate bazate pe multe legume, pe verdeturi si fructe protejeaza tesuturile si le fac mai elastice, datorita continutului bogat in antioxidanti. La fel de nociva este si neglijenta legata de demachiere. Pentru ca o piele imbacsita de farduri nu poate respira in voie peste noapte, conditie esentiala pentru mentinerea vitalitatii, prospetimii si supletii tenului. In consecinta, nu va culcati niciodata inainte de a va demachia atent.

Citeste mai departe...
 

Musaca de cartofi cu soia

Imprimare E-mail
joi, 05 mai 2016

 200 g soia granule, 2 cepe, 100 g orez, 3 linguri ulei, 4 cartofi, sare, piper.

 Granulele de soia se pun la fiert in apa si se lasa 30 de minute. Apoi se scurg bine. In alt vas se pun cartofii la fiert pentru 15 minute. Ceapa tocata si soia se pun la calit in 2 linguri de ulei incins. Se potriveste gustul de sare si piper si se adauga orezul. Se toarna 100 ml apa si se lasa la fiert, pana scade apa. Intr-un vas se pune o lingura cu ulei si se asaza un strat de cartofi si amestecul de orez, ceapa si soia. Se da tava la cuptor pentru 15 minute.

Citeste mai departe...
 

Obrazul si „depozitele de vitamine”

Imprimare E-mail
luni, 02 mai 2016

 Considerate aliati ai sanatatii, fructele au si statutul incontestabil de aliat al frumusetii, motiv pentru care sunt folosite in industria cosmeticelor. Cele mai apreciate creme, lotiuni, uleiuri, sampoane sunt cele ce au ca ingrediente extracte de fructe. Produsele de frumusete respective relaxeaza, tonifica si parfumeaza placut corpul. Au efecte linistitoare sau, din contra, tonice si dinamizante.

Citeste mai departe...
 

Pulpa de miel cu sos de miere

Imprimare E-mail
joi, 28 aprilie 2016

 2 kg pulpa de miel, 4 linguri miere, 2 linguri mustar Dijon, 2 linguri rozmarin proaspat, o lingurita piper, o lingurita coaja de lamâie, 3 catei usturoi, o lingurita sare grunjoasa.

 Carnea de miel se spala bine in apa cu otet, de mai multe ori, pentru a nu avea miros. Se rade coaja de lamâie, dupa care se lasa deoparte. Se decojeste usturoiul si se toaca marunt. Intr-un castron mic, se amesteca bine mierea, mustarul, rozmarinul taiat fin, piper, coaja de lamâie rasa si usturoiul. Se toarna acest sos peste carnea de miel si se lasa la marinat, in frigider, peste noapte. Se incalzeste cuptorul foarte bine, se pune carnea de miel intr-o tigaie si se potriveste de sare dupa gust. Se coace timp de 20 minute, apoi se reduce temperatura si se mai tine in cuptor inca o ora. Se lasa carnea in sos pentru a se fragezi, timp de 15 minute inainte de taiere. Carnea de miel marinata se serveste taiata in felii groase, cu putin sos alaturi.

Citeste mai departe...
 

Menta, revigorant puternic

Imprimare E-mail
joi, 21 aprilie 2016

 Cu un miros inconfundabil si o savoare revigoranta, menta este benefica si pentru piele. In aromaterapie si in cosmetica menta, fie ca vorbim despre speciile spontane, fie despre cele de cultura, este utilizata foarte mult, fiind planta cu cea mai mare concentratie in mentol.

Citeste mai departe...
 

Carne de vitel cu legume

Imprimare E-mail
joi, 21 aprilie 2016

 500 g carne de vitel, 2 cepe, 2-3 morcovi, 1 dovlecel, 100 g ciuperci, 4 linguri ulei, 150 ml supa, sare, piper, patrunjel verde.

 Se spala legumele si se curata. Se taie ceapa fin, apoi dovleceii si ciupercile in felii subtiri, iar morcovii, fasii. Se spala carnea, se taie bucatele, apoi se prajeste si se lasa deoparte. Se caleste ceapa in ulei, apoi se pun morcovii, ciupercile si dovleceii. Se adauga supa si se lasa sa fiarba acoperit. Cand legumele sunt fierte se adauga carnea si se mai lasa 2-3 minute, amestecand bine. La sfarsit se pun condimente si patrunjelul tocat marunt.

Citeste mai departe...
 

Obraz catifelat

Imprimare E-mail
joi, 14 aprilie 2016

 Se intampla uneori ca pe obrazul dumneavoastra sa se citeasca urme de oboseala sau, si mai rau, acesta sa para „ofilit”. Ce ar fi de facut? Cu deplin adevar se afirma ca obrazul poate exprima o suferinta a organismului. In aceasta situatie este vorba despre lipsa unor vitamine. Asadar, se impune sa beti zilnic un cocktail din 2-3 portocale si un grepfrut. Acelasi efect benefic il puteti obtine mancand o salata din frunze de patrunjel (cu lamaie) sau 2-3 fructe de kiwi pe zi. Toate alimentele mentionate au un continut ridicat de vitamina C, care ajuta la regenerarea tesuturilor si participa la sinteza fibrelor de colagen.

Citeste mai departe...
 

Salata ruseasca

Imprimare E-mail
joi, 14 aprilie 2016

 3 cartofi, 2 morcovi, o conserva mare de ton, 3 oua, o ceapa, maioneza, sare.

 Se pun la fiert, separat, cartofii in coaja, ouale si morcovii. Dupa ce sunt gata se lasa toate la racit. Conserva de ton se lasa la scurs. Cartofii se curata de coaja si se dau pe razatoare intr-un bol. Astfel se formeaza primul strat. Peste ei se presara sare. Dupa care se pune un strat subtire de maioneza. Se asaza tonul, pentru a forma alt strat. Urmatorul strat va fi cel de ceapa, rasa pe razatoare. Se presara iar sare. Urmeaza stratul de morcovi dati tot pe razatoarea mica. Iar maioneza in strat subtire. Apoi albusul dat pe razatoarea mica. Iar ultimul strat va fi cel de galbenus ras.

Citeste mai departe...
 

Ingrijiri speciale

Imprimare E-mail
marţi, 12 aprilie 2016

 Sprancenele si genele au un rol esential in definirea frumusetii chipului dumneavoastra si a feminitatii. Aspectul de severitate sau, dimpotriva de candoare si feminitate este dat de acestea. Cu aceste motivatii este clar ca merita ingrijiri speciale. Demachierea acestei zone sensibile este foarte importanta. In special rimelul de pe gene poate duce la iritarea ochilor, la ruperea si caderea genelor. Pentru a preveni astfel de situatii neplacute folositi un demachiant special pentru zona ochilor.

Citeste mai departe...
 

Orez cu spanac

Imprimare E-mail
joi, 07 aprilie 2016

 2 cepe, ulei pentru prajit, o cana orez cu bobul lung, 3 cani supa de pui, 500 g spanac, sare, piper.

 Se prajeste in ulei ceapa taiata marunt, pana devine sticloasa. Spanacul se curata, se spala si se taie. Peste ceapa se adauga orezul si se caleste putin, amestecand mereu. Se adauga supa de pui, se amesteca si se pun spanacul taiat, sare si piper. Se fierbe la foc mic aproximativ 15-20 minute.

Citeste mai departe...
 

Ten perfect

Imprimare E-mail
joi, 31 martie 2016

 Un ten perfect, o piele catifelata si neteda, ca semn de tinerete presupune un program riguros de ingrijire. Daca il respectati veti observa textura, culoarea si tonusul tenului mult imbunatatite. Pentru demachiere, pe care o veti face atat seara, cat si dimineata, veti alege demachiantul cu formula cea mai potrivita pentru tipul dumneavoastra de ten. Cu demachiantul se maseaza pielea cateva minute, apoi se indeparteaza cu dischete cosmetice.

Citeste mai departe...
 

Macrou cu varza

Imprimare E-mail
joi, 31 martie 2016

 1 macrou, condimente pentru peste, 4-5 frunze de varza verde, 100 g cascaval, 2 oua, 100 ml smantana, o ceapa, 1 catel usturoi, sare, 130 ml ulei, 30 g unt.

 Se spala pestele, se condimenteaza si se prajeste in putin ulei. Frunzele de varza se oparesc si se scurg, se toaca si se caleste in putin ulei. Se adauga sare si piper dupa gust, iar la final, usturoiul tocat fin. Ceapa tocata marunt se caleste in putin unt amestecat cu o lingura de ulei. Se pune un pahar cu apa peste ceapa si se lasa sa fiarba pana scade si ceapa este foarte moale. Se pun smantana si ouale, se omogenizeaza sosul, se potriveste de sare si piper. Intr-un vas se asaza pestele, se toarna sosul deasupra, se presara cascavalul ras si se da la cuptor 20 minute. Se serveste alaturi de varza calita.

Citeste mai departe...
 
<< Start < Inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Inainte > Sfarsit >>

Rezultate 148 - 168 din 3013

Cauta in arhiva magazin.ro
ABONAMENTE LA REVISTA MAGAZIN

Cititorii fideli ai revistei noastre au la dispozitie articolele cele mai interesante direct online, in aceasta pagina de internet. Exista, insa, si o alta categorie de cititori fideli care prefera editiile tiparite, prin care noi incercam sa ajungem in toate colturile tarii. Pentru acestia exista optiunea abonamentului, una dintre cele mai sigure si mai facile metode de a intra, saptamanal, in posesia revistei MAGAZIN.

Nu ezitati sa va abonati!

Abonamentul se poate face fie direct la redactie (pentru aceasta trebuie sa completati mandatul postal pe care il obtineti de la orice Oficiu Postal dupa modelul reprodus mai jos, achitand pentru: 1 luna 6,00 lei; 2 luni 12,00 lei; 3 luni 18,00 lei; 4 luni 24,00 lei; 5 luni 30,00 lei; 6 luni 36,00 lei), fie prin Oficiile Postale (Revista Magazin figurand la pozitia 19355 din Catalogul Publicatiilor).

CONTACT

Telefon:
021. 317. 89. 65
021. 317. 89. 66

GSM
0722. 625. 622
 
Fax
021.317. 89.65
 
Email:

Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.

Incercam astfel sa nu ii dezamagim in nici un fel pe cititorii nostri, o preocupare de la care nu am abdicat niciodata, pe parcursul ultimelor decenii.

Aboneaza-te la newsletter
Email:

Subscribe Unsubscribe
Sondaj
Cele mai noi articole
» De la imprimanta 3D la nemurire
» Sabotaj de elita contra lui Hitler
» Va fi ridicat oare valul?
» Creveti in sos iute
» Masti pentru tenul gras
» Pregatiti-va sa nu mai muriti!
» Grotele Longmen
» Dictatura zeitelor
» Biserica de oase
» Cand sistemul imunitar pune la colt cancerul
» „Vitamina marinarilor” nimiceste raceala
» Femei albe pentru linistea planetei
» Metamorfoze socante, de dragul artei
» Horoscopul saptamanii: 18-24 decembrie 2017
» 14 decembrie 1542 – Mary Stuart devine regina Scotiei
» Tema: „EVANTAIUL”
» Despre secretarele digitale, cu dragoste
» Stalin si apetitul pentru arta
» O „Academie” pentru OZN-uri
» Plachie de macrou
Cele mai populare articole...
» Adevarul despre pasiunile erotice ale Mariei-Tereza
» Calciul si magneziul - vitale pentru sanatate
» Tiroida, o glanda mica, probleme mari
» Sfaturile bioterapeutei Djuna
» Ce a ascuns Charles Darwin?
» Luna va disparea de pe bolta cereasca
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite (2)
» Bolile se vor auto-vindeca
» Hernia de disc, o boala la moda
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite
» Pe Marte exista viata!
» In Peru exista un loc miraculos, unic in lume: Lacul care aduce copii
» 3 pozitii de relaxare
» Viciul care duce la buna-dispozitie
» Iuda intr-un manuscris controversat
» Miracolul lumii invizibile: Lumea dupa Nilsson
» Psoriazisul, vindecat de pesti!
» Corp ceresc condamnat la moarte
» O rapire OZN in Florida
» "Teapa" gripei aviare


Arhiva: » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9