Prima pagina arrow FEMINA CLUB 27 Mar 2017
Categorii
Prima pagina
SPECTACOLUL CUNOASTERII
ISTORII UITATE
PARANORMAL
FEMINA CLUB
STAREA DE VEGHE
TERRA X
MINUNI ALE LUMII
CONSULTATII FARA PLATA
TERAPII COMPLEMENTARE
BLITZ
HOROSCOP
ASTAZI IN ISTORIE
VERIFICATI-VA CUNOSTINTELE
FORUM
STIRI
BILETE DE AVION
PROGRAM TV
FELICITARI
VREMEA
PROGRAM CINEMA
MAGAZIN .RO
DESPRE NOI
CONTACT
User Menu
Avem 12 vizitatori online

FEMINA CLUB

Exercitii de intretinere, frumusete, cosmetice, gastronomie si mult mai multe in sectiunea Femina Club.



Varza de Bruxelles cu crenvursti

Imprimare E-mail
joi, 10 decembrie 2015

 450 g varza de Bruxelles, o ceapa, 3 morcovi, o cutie rosii in bulion, 5 crenvursti de pui, maghiran, tarhon, oregano.

 Ceapa si morcovul, curatate si spalate, se taie marunt si se pun la calit cu un pic de ulei. Se adauga apoi o cescuta cu apa si se lasa sa fiarba. Când legumele sunt fierte se adauga varza de Bruxelles si se lasa la fiert. Se pun si rosiile, maghiranul, tarhonul si oregano. La sfârsit se adauga crenvurstii taiati bucatele si se mai lasa câteva minute, apoi se serveste.

Citeste mai departe...
 

Din petale de trandafiri

Imprimare E-mail
vineri, 04 decembrie 2015

 Folosite din cele mai vechi timpuri in tratamentele cosmetice, plantele medicinale isi demonstreaza si astazi eficienta. Studii recente au aratat ca acestea au efecte rapide in remedierea unor probleme ale tenului. Continutul mare de substante cu efect purificator, calmant sau tonic, precum si vitaminele continute rasfata tenul si ii redau echilibrul, supletea si catifelarea. Fara conservanti sau substante iritante, tratamentele pe baza de plante se prepara acasa, rapid si au efecte imediate. Iata cateva tratamente ce pot fi pregatite rapid, la nevoie.

Citeste mai departe...
 

Piure de dovleac cu carne de curcan

Imprimare E-mail
vineri, 04 decembrie 2015

 1 dovleac potrivit, 200 g ciuperci, 2 cepe, 300 g carne de curcan tocata, o lingura faina, 50 ml vin rosu, coaja rasa de la o portocala, 1/2 legatura rozmarin, 1/2 legatura maghiran, 1/2 legatura coriandru, sare, piper, 50 g unt.

 Dovleacul se fierbe la aburi aproximativ 40 de minute. Intre timp se taie ciupercile si ceapa fideluta, se amesteca bine cu ierburile tocate marunt si se pun la calit in unt. Se adauga carnea de curcan tocata si faina dizolvata in vin. Dovleacul se paseaza bine, se adauga coaja rasa de la o portocala si se amesteca in compozitia de ciuperci. Se toarna intr-o tava unsa cu unt si presarata cu pesmet si se da la cuptor, la foc potrivit, pentru 45 minute.

Citeste mai departe...
 

Argila – naturala si eficienta

Imprimare E-mail
joi, 26 noiembrie 2015

 Punctele negre, acneea, pielea uscata, toate reprezinta mici neplaceri cosmetice care pot fi rezolvate cu ajutorul argilei, acest lut magic, inzestrat de natura cu virtuti de exceptie. Naturala, eficienta si de o puritate si o finete inegalabile, argila este recunoscuta de mii de ani drept un pretios aliat al frumusetii. Continand un complex de minerale si oligoelemente (magneziu, calciu, fier, zinc, seleniu, fosfor) argila este o materie vie care actioneaza exact acolo unde este nevoie. Astfel, daca e necesar, absoarbe toxinele si impuritatile epidermei.

Citeste mai departe...
 

Rulada din carne de porc

Imprimare E-mail
joi, 26 noiembrie 2015

 500 g carne tocata de porc, 3 oua, 2 felii paine, patrunjel verde, sare, piper, 100 g fistic prajit.

 Painea se inmoaie in lapte si se da prin masina de tocat. Patrunjelul se taie foarte marunt. Toate ingredientele se pun intr-un castron si se bat cu o lingura de lemn. Compozitia obtinuta se pune pe o folie de aluminiu unsa cu putin ulei, apoi se adauga fisticul prajit din loc in loc si se ruleaza. Rulada se pune astfel la cuptor la foc potrivit aproximativ 15 minute. 

Citeste mai departe...
 

Pentru tenul sensibil

Imprimare E-mail
duminică, 22 noiembrie 2015

 In special iarna, daca aveti un ten sensibil puteti aprecia puternicul efect calmant al teiului. Pentru a reda senzatia de confort tenului iritat folositi comprese cu ceai de tei (o lingura de planta la 200 ml de apa clocotita, care se lasa la fiert 3 minute). In privinta „stergerii” ridurilor florile de galbenele fac adevarate minuni. Preparati un ceai concentrat din galbenele (trei lingurite de planta la o ceasca de apa), care se fierbe pana scade la jumatate. Se lasa la racit, apoi se imbiba un tifon in ceai si se aplica pe fata pentru 15 minute. Pentru ca eficienta sa fie maxima se recomanda sa faceti acest tratament seara.

Citeste mai departe...
 

File de pangasius in sos de portocale

Imprimare E-mail
joi, 19 noiembrie 2015

 1 kg file pangasius, 2 portocale, o lamaie, 100 g unt, condimente pentru peste.

 Se curata fileul de peste de grasime si se taie in bucati mai mici portocalele, iar lamaia se curata de coaja cu ajutorul unui cutit, incercand pe cat posibil sa se elimine toata partea alba. Se taie apoi felii. Se asaza pe o folie de aluminiu o bucata de peste, apoi doua felii de portocala si una de lamaie, se adauga un cubulet de unt, se condimenteaza si se impacheteaza in folie. Se pun pachetelele cu pestele in tava cu partea cu untul in sus, se adauga o cana cu apa si se dau la cuptor, la foc potrivit aproximativ 40 minute, timp in care se intorc si pe partea cealalta. Cand sunt gata, se scoate pestele din folie si se toarna deasupra sosul care s-a format.

Citeste mai departe...
 

Agresorii tenului

Imprimare E-mail
duminică, 15 noiembrie 2015

 Timpul friguros, vântul agreseaza mai mult ca altadata tenul. Praful, poluarea, diferentele de temperatura usuca tenul si astupa porii. In aceste conditii pielea are nevoie de o detoxifiere extrema. Astfel, zilnic se impune sa folositi un gel de curatare care elimina excesul de sebum si impuritatile de pe obraz, lasându-l curat si lumonos. O crema hidratanta folosita in mod regulat va reda elasticitatea pielii si o va face mai rezistenta in fata factorilor externi. De trei ori pe saptamâna se recomanda bai de aburi cu infuzie de ceai de nalba.

Citeste mai departe...
 

Crap cu legume la cuptor

Imprimare E-mail
duminică, 15 noiembrie 2015

 1 kg crap, 250 g rosii cherry, 150 ml vin alb, 4 morcovi, 3 ardei galbeni, 3 ardei kapia, o ceapa rosie, o lamâie, o legatura patrunjel, condimente pentru peste, usturoi, piper, rozmarin, sare.

 Crapul se curata, se taie in doua pe lungime si apoi in felii mai mari. Pestele astfel pregatit se condimenteaza, apoi se freaca fiecare felie de peste cu amestecul de usturoi, rozmarin, piper si se asaza intr-un vas. Se lasa pestele in acest amestec 30 de minute. Legumele se curata, se spala si se taie rondele. Se ia câte o felie de peste si se pune peste ea câte o rosie cherry si o jumatate de felie de lamâie, care se prind cu scobitori. Intr-un vas termorezistent stropit cu ulei de masline se pune un strat de legume, apoi se adauga rulourile de crap, vinul si câteva frunze de patrunjel. Se acopera vasul, dupa care se da la cuptor pentru 20 de minute. In final, se mai lasa vasul inca 20 de minute, fara capac.

Citeste mai departe...
 

Antidotul ridurilor

Imprimare E-mail
marţi, 10 noiembrie 2015

 Oare ce femeie nu se gandeste ingrijorata la momentul aparitiei primelor riduri mai serioase si la antidotul cel mai eficient? In primul rand, spun specialistii, tratamentele antirid nu au varsta. Aplicarea lor ar trebui sa inceapa devreme, pe la 25 de ani si sa continue tot restul vietii. Si tot specialistii spun ca armele cele mai sigure de lupta cu ridurile sunt hidratarea si fotoprotectia. Mai trebuie accentuat faptul ca echilibrul isi are importanta sa. Ingrijirea exagerata prin aplicarea produselor de gomaj si peeling duce la iritarea pielii, accentuandu-se gradul de deshidratare cu pierderea fermitatii si a elasticitatii pielii.

Citeste mai departe...
 

Orez cu fidea

Imprimare E-mail
vineri, 06 noiembrie 2015

 O cana fidea, 1/4 cana unt, 2 1/2 apa, o cana orez cu bobul lung, sare, piper, 1 cub de supa de gaina.

 Fideaua se rupe in bucati mici si se prajeste in putin ulei pana devine maronie, dupa care adaugam orezul si untul. Dupa 2 minute punem si restul ingredientelor. Intr-o oala se pun la fiert la foc potrivit timp de 14 minute, dupa care se ia de pe foc si se amesteca bine cu furculita. Se pune capacul si se mai lasa 5-10 minute. Se poate adauga si patrunjel tocat.

Citeste mai departe...
 

Orez cu fidea

Imprimare E-mail
vineri, 06 noiembrie 2015

 O cana fidea, 1/4 cana unt, 2 1/2 apa, o cana orez cu bobul lung, sare, piper, 1 cub de supa de gaina.

 Fideaua se rupe in bucati mici si se prajeste in putin ulei pana devine maronie, dupa care adaugam orezul si untul. Dupa 2 minute punem si restul ingredientelor. Intr-o oala se pun la fiert la foc potrivit timp de 14 minute, dupa care se ia de pe foc si se amesteca bine cu furculita. Se pune capacul si se mai lasa 5-10 minute. Se poate adauga si patrunjel tocat.

Citeste mai departe...
 

Lifting natural

Imprimare E-mail
joi, 29 octombrie 2015

 Daca doriti sa scapati sau sa ameliorati aspectul de piele lasata sau sa diminuati ridurile apelati la retetele naturii oferite cu generozitate. Masti naturale, masaj, exercitii faciale, toate va pot ajuta sa dobânditi o piele catifelata, intinsa si ferma, altfel spus, un lifting facial natural. Facute zilnic, exercitiile pe care vi le vom descrie nu vor intârzia sa isi arate efectele. Pielea va deveni mai elastica si circulatia sangvina mai buna. Prin gimnastica faciala se previn o parte din ridurile fine si se amâna aparitia celor adânci, premergatoare „pungilor” de pe fata si de sub maxilarul inferior.

Citeste mai departe...
 

Melci cu ton si legume

Imprimare E-mail
joi, 29 octombrie 2015

 Pentru aluat: 500 g faina, 200 ml lapte caldut, 25 g drojdie, busuioc, ulei, sare.

 Pentru umplutura: o conserva de ton, 2 ardei grasi, 2 ardei kapia, 2 rosii, 2 morcovi, o ceapa, o legatura patrunjel, 1 ou, o lingura gris, masline verzi, ulei de masline, sare, piper.

 Intr-un bol se pune faina, busuiocul, sarea si se amesteca. Drojdia se dizolva cu putin lapte caldut, apoi se adauga peste faina, se pune uleiul, restul de lapte caldut si se framânta pâna se obtine un aluat care nu se mai prinde de mâini. Se acopera vasul cu un servet de bucatarie si se tine la cald aproximativ 40 de minute. Legumele spalate si curatate se taie marunt si se calesc in putin ulei de masline. Tonul se scurge din uleiul propriu. Dupa ce s-au calit legumele se lasa la racit, apoi se adauga tonul, oul batut, o lingura cu gris si se amesteca bine compozitia. Se intinde o foaie de aluat, deasupra se pune un strat din aceasta compozitie si se ruleaza usor. Din ruloul obtinut se taie felii care se pun intr-o tava tapetata cu hârtie de copt. Se unge fiecare rulou cu galbenus de ou si se da la cuptor pentru aproximativ 35-40 minute.

Citeste mai departe...
 

Albastrele si ceai verde

Imprimare E-mail
joi, 22 octombrie 2015

 Plantele pot fi incluse fara rezerve in trusa de frumusete. Studii serioase au demonstrat ca acestea au reale beneficii pentru piele. Continutul mare de substante cu efect purificator, calmant sau tonic, precum si vitaminele rasfata tenul si ii redau echilibrul, ajutându-l sa-si pastreze supletea si catifelarea. Petalele de trandafir sunt un tonic minunat pentru piele. Infuzia preparata din doua linguri de petale uscate si 250 ml apa fiarta poate fi folosita ca apa pentru ten. Are calitati antiseptice, dar si antiinflamatoare, care o fac utila in cazul unui ten sensibil, iritat sau cu acnee. Acest tonic se foloseste dimineata si seara, dupa demachiere.

Citeste mai departe...
 

Sufleu de conopida

Imprimare E-mail
joi, 22 octombrie 2015

 O conopida de aproximativ 500 g, 3 oua, 400 ml lapte, 3 linguri faina, 60 g unt, 200 g cascaval, putin pesmet, sare.

 Se desface conopida in buchetele mici, care se fierb in apa cu sare. Se lasa sa se raceasca si se prepara sosul. Untul se incinge, se pune faina si se amesteca energic, sa nu formeze cocoloase. Se adauga putin câte putin laptele, amestecând mereu. Se potriveste de sare, se adauga nucsoara macinata si se lasa la foc mic sa fiarba. Se pune cascavalul ras si se amesteca. Se lasa sa se raceasca, apoi se adauga galbenusurile pe rând, amestecând bine dupa fiecare. La sfârsit se pun albusurile batute spuma tare si se amesteca usor. Se unge un vas cu unt, apoi se tapeteaza cu pesmet. Se adauga buchetelele de conopida, se toarna amestecul cu oua si deasupra se presara putin cascaval ras deasu-pra. Se da la cuptor, la foc mic, aproximativ 30 de minute.

Citeste mai departe...
 

O noua lectie de cosmetica

Imprimare E-mail
miercuri, 21 octombrie 2015

 De aceasta data vom starui asupra gesturilor zilnice vizand ingrijirea obrazului, care va pot asigura un ten cuceritor si proaspat. Astfel, dimineata se sterge fata cu un demachiant care, in cazul tenurilor grase, inlatura excesul de sebum secretat peste noapte. In cazul tenurilor uscate, are efect de emulsionare si hidratare.

Citeste mai departe...
 

Tocanita de ciuperci

Imprimare E-mail
luni, 19 octombrie 2015

 1 kg ciuperci, 2 cepe, 1 pahar suc rosii, o legatura patrunjel, 2 linguri faina, sare, piper, boia.

 Se curata ciupercile, se opresc doar palariile. Se lasa sa se scurga, apoi se calesc in ulei. Se scot din ulei si se pun deoparte. Se pot folosi si piciorusele, dar sunt mai aratoase asa. Se toaca marunt ceapa si se caleste in doua linguri ulei pana devine sticloasa. Se adauga sucul de rosii, sare, piper si se completeaza cu o cana de apa. Se lasa sa fiarba. Spre sfarsit se pun ciupercile si se lasa sa mai dea in cateva clocote. Se face un rantas din faina si apa rece care se toarna peste sos, amestecand continuu sa nu faca cocoloase. Se mai da intr-un clocot apoi se opreste focul si se presara patrunjel verde tocat marunt.

Citeste mai departe...
 

Sfaturi pentru ingrijirea parului

Imprimare E-mail
joi, 08 octombrie 2015

 Parul prea fragil, prea uscat sau prea gras are nevoie de veritabile cocktailuri de vitamine pentru revitalizare. Atunci când soarele nu este deloc prietenos se impun ingrijiri atente. Pe parul curat, fara spuma, fixativ sau alte produse cosmetice, aplicati câteva picaturi cu ulei de masline, de migdale sau de ricin, apoi masati scalpul. Urmeaza spalatul obisnuit al parului.

Citeste mai departe...
 

Muschiulet de miel in sos de mustar

Imprimare E-mail
joi, 08 octombrie 2015

 2-3 muschiuleti de miel.

 Pentru marinata: o lingurita boabe de mustar, 1/2 lingurita chimen, 1 catel usturoi, 1 fir rozmarin, o lingura mustar, 3 linguri ulei de masline, sare, piper.

 Pentru sos: o lingura ulei de masline, câteva frunze de salvie, 2 fire rozmarin, 3-4 catei usturoi, 100 ml vin, 1 cub de unt.

 Pentru marinata se pun boabele din chimen si de mustar la prajit intr-o tigaie. Când sunt gata, se piseaza alaturi de 1 catel de usturoi intr-un mojar. Se adauga rozmarin tocat, mustarul, uleiul de masline si se potriveste de sare si piper. Se amesteca bine si se pune marinata peste muschiuletii de miel, dupa ce i-am zvântat bine cu servete de hârtie. Se lasa carnea la marinat timp de 1 ora, in frigider. Dupa aceea se incinge gratarul foarte bine si se pun muschiuletii de miel sa se friga. Când sunt gata, se pregateste si sosul de ierburi si vin. Uleiul de masline  si untul se incing intr-o tigaie. Se adauga cateii de usturoi intregi, frunzele de salvie si cele de rozmarin si se lasa pe foc 10-15 minute, pâna se inmoaie. Se toarna vinul peste ierburi si, eventual, un strop de zeama de lamâie. Sosul rezultat se toarna peste muschiuletii de miel si se servesc imediat.

Citeste mai departe...
 

Lectie de cosmetica

Imprimare E-mail
joi, 01 octombrie 2015

 Orice femeie careia nu-i este indiferenta infatisarea sa acorda atentie frumusetii obrazului. Ar fi ideal sa se intample asa pentru ca o ingrijire necorespunzatoare sau neglijenta poate duce la o imbatranire prematura a pielii. Pentru un ten plin de stralucire si de vitalitate sunt suficiente ingrijiri simple dar aplicate corect si consecvent.

Citeste mai departe...
 
<< Start < Inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Inainte > Sfarsit >>

Rezultate 127 - 147 din 2941

Cauta in arhiva magazin.ro
ABONAMENTE LA REVISTA MAGAZIN

Cititorii fideli ai revistei noastre au la dispozitie articolele cele mai interesante direct online, in aceasta pagina de internet. Exista, insa, si o alta categorie de cititori fideli care prefera editiile tiparite, prin care noi incercam sa ajungem in toate colturile tarii. Pentru acestia exista optiunea abonamentului, una dintre cele mai sigure si mai facile metode de a intra, saptamanal, in posesia revistei MAGAZIN.

Nu ezitati sa va abonati!

Abonamentul se poate face fie direct la redactie (pentru aceasta trebuie sa completati mandatul postal pe care il obtineti de la orice Oficiu Postal dupa modelul reprodus mai jos, achitand pentru: 1 luna 6,00 lei; 2 luni 12,00 lei; 3 luni 18,00 lei; 4 luni 24,00 lei; 5 luni 30,00 lei; 6 luni 36,00 lei), fie prin Oficiile Postale (Revista Magazin figurand la pozitia 19355 din Catalogul Publicatiilor).

CONTACT

Telefon:
021. 317. 89. 65
021. 317. 89. 66

GSM
0722. 625. 622
 
Fax
021.317. 89.65
 
Email:

Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.

Incercam astfel sa nu ii dezamagim in nici un fel pe cititorii nostri, o preocupare de la care nu am abdicat niciodata, pe parcursul ultimelor decenii.

Aboneaza-te la newsletter
Email:

Subscribe Unsubscribe
Sondaj
Cele mai noi articole
» Sfidarea robotilor: oamenii sa devina cyborgi!
» Gloriosul William al Angliei
» Revista RUFOR (1994-1996)
» Lifting natural
» Supa de spanac
» Mafioti fara frontiere
» Schitul Pietreni
» Nudul ca vocatie
» Paradisul cormoranilor pescari
» Prematurii si riscul pentru sanatatea lor viitoare
» Spuneti adio oboselii!
» Eseuri despre „facerea” literaturii
» Kurt Russell – triumful modestiei
» Horoscopul saptamanii: 20-26 martie 2017
» 16 martie 1815 – Printul Willem devine rege al olandezilor
» Tema: „PRINTI SI PRINTESE”
» Ce s-ar intampla daca am ramane 24 de ore fara Internet?
» Terorism „rosu” japonez
» Exista o baza secreta OZN in Lacul Vidraru?
» Ten de star
Cele mai populare articole...
» Adevarul despre pasiunile erotice ale Mariei-Tereza
» Calciul si magneziul - vitale pentru sanatate
» Tiroida, o glanda mica, probleme mari
» Sfaturile bioterapeutei Djuna
» Ce a ascuns Charles Darwin?
» Luna va disparea de pe bolta cereasca
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite (2)
» Bolile se vor auto-vindeca
» Hernia de disc, o boala la moda
» Pe Marte exista viata!
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite
» In Peru exista un loc miraculos, unic in lume: Lacul care aduce copii
» 3 pozitii de relaxare
» Viciul care duce la buna-dispozitie
» Iuda intr-un manuscris controversat
» Miracolul lumii invizibile: Lumea dupa Nilsson
» Psoriazisul, vindecat de pesti!
» O rapire OZN in Florida
» "Teapa" gripei aviare
» Corp ceresc condamnat la moarte


Arhiva: » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9