Prima pagina arrow FEMINA CLUB 24 Apr 2017
Categorii
Prima pagina
SPECTACOLUL CUNOASTERII
ISTORII UITATE
PARANORMAL
FEMINA CLUB
STAREA DE VEGHE
TERRA X
MINUNI ALE LUMII
CONSULTATII FARA PLATA
TERAPII COMPLEMENTARE
BLITZ
HOROSCOP
ASTAZI IN ISTORIE
VERIFICATI-VA CUNOSTINTELE
FORUM
STIRI
BILETE DE AVION
PROGRAM TV
FELICITARI
VREMEA
PROGRAM CINEMA
MAGAZIN .RO
DESPRE NOI
CONTACT
User Menu
Avem 9 vizitatori online

FEMINA CLUB

Exercitii de intretinere, frumusete, cosmetice, gastronomie si mult mai multe in sectiunea Femina Club.



Program de hidratare

Imprimare E-mail
duminică, 10 ianuarie 2016

 Stresul, alimentatie neadecvata, fumatul si lipsa de miscare imbatrânesc prematur pielea. Consumul a doi litri de apa pe zi, mesele cât mai echilibrate bazate pe multe legume, verdeturi si fructe protejeaza tesuturile si le fac mai elastice si datorita continutului bogat in antioxidanti. La fel de nociva este si neglijenta legata de demachiere. O piele imbâcsita de farduri nu poate respira in voie peste noapte, conditie indispensabila pentru mentinerea vitalitatii, prospetimii si supletii tenului. Asadar, nu va culcati niciodata inainte de a va demachia atent.

Citeste mai departe...
 

Carne de vita la cuptor cu legume

Imprimare E-mail
duminică, 10 ianuarie 2016

 400 g carne vita, 1 cartof, 1 morcov, 1 pastrârnac, o ceapa, 1/2 telina, 400 g ciuperci, 3 catei usturoi, busuioc, cimbru, piper alb, oregano, ulei masline, suc de rosii, 100 ml vin alb, 100 ml apa.

 Carnea se taie felii si se condimenteaza cu busuioc, cimbru, oregano si piper alb. Se lasa la frigider 2 ore. Legumele se curata si se taie in bucati potrivite. Intr-un vas de Jena se pune putin ulei, se pune carnea, ceapa taiata rondele si usturoiul taiat felii. Se adauga cartoful, morcovul, pastârnacul si telina. Deasupra se pun ciupercile taiate jumatati, peste care se toarna suc de rosii, vinul, apa si se dau la cuptor. Se lasa pâna carnea devine frageda.

Citeste mai departe...
 

„Toate femeile sunt printese”

Imprimare E-mail
marţi, 29 decembrie 2015

 Unul dintre cei mai apreciati creatori de moda, Elie Saab, a fost surprins de gazetari intr-o zi speciala din viata sa. Atunci când, alaturi de Claude, sotia sa sarbatoreau 25 de ani de casatorie. „In ciuda renumelui dobândit, Elie este mereu barbatul pe care l-am cunoscut intâia oara, la 17 ani, in atelierul sau. El era gentil, galant si mai ales sarmant”... marturiseste sotia sa. La rândul sau Elie Saab se destainuie: „nu sunt barbatul care sa priveasca tot timpul inapoi. Dar, pentru mine sotia si copiii mei sunt repere absolute in viata mea”.

Citeste mai departe...
 

Imprimare E-mail
duminică, 27 decembrie 2015

 Sa ne mentinem in aceeasi zona, a grijii fata de aspectul dumneavoastra. Daca va irita faptul ca silueta s-a rotunjit cu câteva kilograme si dieta tinuta nu a fost eficienta (evident, nu ne referim la crononutritie), puteti asocia unei diete usoare mersul pe jos zilnic si câteva tipuri de masaj. Inainte de dus, masati-va puternic cu o manusa din lufa. Incepeti masajul de la glezne si masati circular, in sus, in directia coapselor. Masati si bratele, umerii, abdomenul, pieptul, spatele. Efectul reconfortant il veti simti imediat. Repetati masajul, zilnic.

Citeste mai departe...
 

Muschi de porc invelit in bacon

Imprimare E-mail
duminică, 27 decembrie 2015

 1 muschi de porc, 2 felii de bacon, coasta de porc proaspata, câteva crengute de cimbrisor proaspat, ulei de masline, sare, 2 pahare vin alb sec, piper, unt, usturoi, cimbru uscat.

 Se fac câteva „buzunare” in muschi cu un cutit ascutit si in ele se pun câtiva catei de usturoi si bucatele de unt. Se sareaza si se pipereaza. Pe muschi se pun câteva crengute de cimbru proaspat, apoi se infasoara cu feliile de bacon, se leaga bine cu ata alimentara.

 Se pune intr-o tava mai inalta ulei de masline si apoi muschiul impreuna cu coastele (sarate si piperate). Se presara deasupra cimbru uscat si, din loc in loc, se pun bucatele mici de unt si câtiva catei de usturoi. Daca nu aveti tava cu capac, puteti acoperi cu folie de aluminiu. Se baga tava in cuptorul incins in prealabil si se lasa la foc potrivit, o ora. 

 Dupa aceea se adauga 2 pahare cu vin alb, se acopera la loc si se mai lasa la cuptor inca o ora, pâna când muschiul devine fraged si rumen.

 

Remediu valoros

Imprimare E-mail
joi, 17 decembrie 2015

 Calitatile sale speciale recomanda uleiul de masline sa fie folosit fara rezerve in ritualul de ingrijire corporala si de infrumusetare. Uleiul de masline intra in firul de par, il hraneste intens si il repara. Dupa tratament parul ramane matasos si stralucitor. Aplicati pe par, masand usor scalpul, o cescuta de ulei de masline usor incalzit. Acoperiti cu o casca de dus si un prosop. Dupa 30 de minute spalati parul, ca de obicei cu sampon. Repetati odata pe saptamana.

Citeste mai departe...
 

Ghiveci frantuzesc

Imprimare E-mail
joi, 17 decembrie 2015

 2 vinete, 4 dovlecei, 5-6 rosii, 2 cepe, 1 ardei gras rosu, 1 morcov, 2 catei de usturoi, 2 linguri ulei, sare, piper.

 Vinetele se taie cuburi, se presara sare si se lasa asa 10 minute. Ceapa se taie marunt, iar celelalte legume se taie cuburi. Se pun toate intr-un vas la cuptor, se adauga usturoiul si vinetele, se presara cu sare si piper. Se toarna uleiul si se lasa amestecul la cuptor pentru 40 minute.

Citeste mai departe...
 

Masti cu „lut magic”

Imprimare E-mail
joi, 10 decembrie 2015

 Dupa ce v-am prezentat proprietatile incontestabile ale „lutului magic” si paleta diversa de culori ale argilei, asa cum v-am promis, de aceasta data vom insista pe câteva retete capabile sa netezeasca imperfectiunile pielii. Mai intâi câteva sfaturi generale: masca cu argila trebuie intinsa in strat subtire si uniform pe fata, evitând conturul ochilor. Masca se lasa sa actioneze zece minute apoi se clateste obrazul cu multa apa. Daca apar zone inrosite, se micsoreaza timpul de aplicare a mastii.

Citeste mai departe...
 

Varza de Bruxelles cu crenvursti

Imprimare E-mail
joi, 10 decembrie 2015

 450 g varza de Bruxelles, o ceapa, 3 morcovi, o cutie rosii in bulion, 5 crenvursti de pui, maghiran, tarhon, oregano.

 Ceapa si morcovul, curatate si spalate, se taie marunt si se pun la calit cu un pic de ulei. Se adauga apoi o cescuta cu apa si se lasa sa fiarba. Când legumele sunt fierte se adauga varza de Bruxelles si se lasa la fiert. Se pun si rosiile, maghiranul, tarhonul si oregano. La sfârsit se adauga crenvurstii taiati bucatele si se mai lasa câteva minute, apoi se serveste.

Citeste mai departe...
 

Din petale de trandafiri

Imprimare E-mail
vineri, 04 decembrie 2015

 Folosite din cele mai vechi timpuri in tratamentele cosmetice, plantele medicinale isi demonstreaza si astazi eficienta. Studii recente au aratat ca acestea au efecte rapide in remedierea unor probleme ale tenului. Continutul mare de substante cu efect purificator, calmant sau tonic, precum si vitaminele continute rasfata tenul si ii redau echilibrul, supletea si catifelarea. Fara conservanti sau substante iritante, tratamentele pe baza de plante se prepara acasa, rapid si au efecte imediate. Iata cateva tratamente ce pot fi pregatite rapid, la nevoie.

Citeste mai departe...
 

Piure de dovleac cu carne de curcan

Imprimare E-mail
vineri, 04 decembrie 2015

 1 dovleac potrivit, 200 g ciuperci, 2 cepe, 300 g carne de curcan tocata, o lingura faina, 50 ml vin rosu, coaja rasa de la o portocala, 1/2 legatura rozmarin, 1/2 legatura maghiran, 1/2 legatura coriandru, sare, piper, 50 g unt.

 Dovleacul se fierbe la aburi aproximativ 40 de minute. Intre timp se taie ciupercile si ceapa fideluta, se amesteca bine cu ierburile tocate marunt si se pun la calit in unt. Se adauga carnea de curcan tocata si faina dizolvata in vin. Dovleacul se paseaza bine, se adauga coaja rasa de la o portocala si se amesteca in compozitia de ciuperci. Se toarna intr-o tava unsa cu unt si presarata cu pesmet si se da la cuptor, la foc potrivit, pentru 45 minute.

Citeste mai departe...
 

Argila – naturala si eficienta

Imprimare E-mail
joi, 26 noiembrie 2015

 Punctele negre, acneea, pielea uscata, toate reprezinta mici neplaceri cosmetice care pot fi rezolvate cu ajutorul argilei, acest lut magic, inzestrat de natura cu virtuti de exceptie. Naturala, eficienta si de o puritate si o finete inegalabile, argila este recunoscuta de mii de ani drept un pretios aliat al frumusetii. Continand un complex de minerale si oligoelemente (magneziu, calciu, fier, zinc, seleniu, fosfor) argila este o materie vie care actioneaza exact acolo unde este nevoie. Astfel, daca e necesar, absoarbe toxinele si impuritatile epidermei.

Citeste mai departe...
 

Rulada din carne de porc

Imprimare E-mail
joi, 26 noiembrie 2015

 500 g carne tocata de porc, 3 oua, 2 felii paine, patrunjel verde, sare, piper, 100 g fistic prajit.

 Painea se inmoaie in lapte si se da prin masina de tocat. Patrunjelul se taie foarte marunt. Toate ingredientele se pun intr-un castron si se bat cu o lingura de lemn. Compozitia obtinuta se pune pe o folie de aluminiu unsa cu putin ulei, apoi se adauga fisticul prajit din loc in loc si se ruleaza. Rulada se pune astfel la cuptor la foc potrivit aproximativ 15 minute. 

Citeste mai departe...
 

Pentru tenul sensibil

Imprimare E-mail
duminică, 22 noiembrie 2015

 In special iarna, daca aveti un ten sensibil puteti aprecia puternicul efect calmant al teiului. Pentru a reda senzatia de confort tenului iritat folositi comprese cu ceai de tei (o lingura de planta la 200 ml de apa clocotita, care se lasa la fiert 3 minute). In privinta „stergerii” ridurilor florile de galbenele fac adevarate minuni. Preparati un ceai concentrat din galbenele (trei lingurite de planta la o ceasca de apa), care se fierbe pana scade la jumatate. Se lasa la racit, apoi se imbiba un tifon in ceai si se aplica pe fata pentru 15 minute. Pentru ca eficienta sa fie maxima se recomanda sa faceti acest tratament seara.

Citeste mai departe...
 

File de pangasius in sos de portocale

Imprimare E-mail
joi, 19 noiembrie 2015

 1 kg file pangasius, 2 portocale, o lamaie, 100 g unt, condimente pentru peste.

 Se curata fileul de peste de grasime si se taie in bucati mai mici portocalele, iar lamaia se curata de coaja cu ajutorul unui cutit, incercand pe cat posibil sa se elimine toata partea alba. Se taie apoi felii. Se asaza pe o folie de aluminiu o bucata de peste, apoi doua felii de portocala si una de lamaie, se adauga un cubulet de unt, se condimenteaza si se impacheteaza in folie. Se pun pachetelele cu pestele in tava cu partea cu untul in sus, se adauga o cana cu apa si se dau la cuptor, la foc potrivit aproximativ 40 minute, timp in care se intorc si pe partea cealalta. Cand sunt gata, se scoate pestele din folie si se toarna deasupra sosul care s-a format.

Citeste mai departe...
 

Agresorii tenului

Imprimare E-mail
duminică, 15 noiembrie 2015

 Timpul friguros, vântul agreseaza mai mult ca altadata tenul. Praful, poluarea, diferentele de temperatura usuca tenul si astupa porii. In aceste conditii pielea are nevoie de o detoxifiere extrema. Astfel, zilnic se impune sa folositi un gel de curatare care elimina excesul de sebum si impuritatile de pe obraz, lasându-l curat si lumonos. O crema hidratanta folosita in mod regulat va reda elasticitatea pielii si o va face mai rezistenta in fata factorilor externi. De trei ori pe saptamâna se recomanda bai de aburi cu infuzie de ceai de nalba.

Citeste mai departe...
 

Crap cu legume la cuptor

Imprimare E-mail
duminică, 15 noiembrie 2015

 1 kg crap, 250 g rosii cherry, 150 ml vin alb, 4 morcovi, 3 ardei galbeni, 3 ardei kapia, o ceapa rosie, o lamâie, o legatura patrunjel, condimente pentru peste, usturoi, piper, rozmarin, sare.

 Crapul se curata, se taie in doua pe lungime si apoi in felii mai mari. Pestele astfel pregatit se condimenteaza, apoi se freaca fiecare felie de peste cu amestecul de usturoi, rozmarin, piper si se asaza intr-un vas. Se lasa pestele in acest amestec 30 de minute. Legumele se curata, se spala si se taie rondele. Se ia câte o felie de peste si se pune peste ea câte o rosie cherry si o jumatate de felie de lamâie, care se prind cu scobitori. Intr-un vas termorezistent stropit cu ulei de masline se pune un strat de legume, apoi se adauga rulourile de crap, vinul si câteva frunze de patrunjel. Se acopera vasul, dupa care se da la cuptor pentru 20 de minute. In final, se mai lasa vasul inca 20 de minute, fara capac.

Citeste mai departe...
 

Antidotul ridurilor

Imprimare E-mail
marţi, 10 noiembrie 2015

 Oare ce femeie nu se gandeste ingrijorata la momentul aparitiei primelor riduri mai serioase si la antidotul cel mai eficient? In primul rand, spun specialistii, tratamentele antirid nu au varsta. Aplicarea lor ar trebui sa inceapa devreme, pe la 25 de ani si sa continue tot restul vietii. Si tot specialistii spun ca armele cele mai sigure de lupta cu ridurile sunt hidratarea si fotoprotectia. Mai trebuie accentuat faptul ca echilibrul isi are importanta sa. Ingrijirea exagerata prin aplicarea produselor de gomaj si peeling duce la iritarea pielii, accentuandu-se gradul de deshidratare cu pierderea fermitatii si a elasticitatii pielii.

Citeste mai departe...
 

Orez cu fidea

Imprimare E-mail
vineri, 06 noiembrie 2015

 O cana fidea, 1/4 cana unt, 2 1/2 apa, o cana orez cu bobul lung, sare, piper, 1 cub de supa de gaina.

 Fideaua se rupe in bucati mici si se prajeste in putin ulei pana devine maronie, dupa care adaugam orezul si untul. Dupa 2 minute punem si restul ingredientelor. Intr-o oala se pun la fiert la foc potrivit timp de 14 minute, dupa care se ia de pe foc si se amesteca bine cu furculita. Se pune capacul si se mai lasa 5-10 minute. Se poate adauga si patrunjel tocat.

Citeste mai departe...
 

Orez cu fidea

Imprimare E-mail
vineri, 06 noiembrie 2015

 O cana fidea, 1/4 cana unt, 2 1/2 apa, o cana orez cu bobul lung, sare, piper, 1 cub de supa de gaina.

 Fideaua se rupe in bucati mici si se prajeste in putin ulei pana devine maronie, dupa care adaugam orezul si untul. Dupa 2 minute punem si restul ingredientelor. Intr-o oala se pun la fiert la foc potrivit timp de 14 minute, dupa care se ia de pe foc si se amesteca bine cu furculita. Se pune capacul si se mai lasa 5-10 minute. Se poate adauga si patrunjel tocat.

Citeste mai departe...
 

Lifting natural

Imprimare E-mail
joi, 29 octombrie 2015

 Daca doriti sa scapati sau sa ameliorati aspectul de piele lasata sau sa diminuati ridurile apelati la retetele naturii oferite cu generozitate. Masti naturale, masaj, exercitii faciale, toate va pot ajuta sa dobânditi o piele catifelata, intinsa si ferma, altfel spus, un lifting facial natural. Facute zilnic, exercitiile pe care vi le vom descrie nu vor intârzia sa isi arate efectele. Pielea va deveni mai elastica si circulatia sangvina mai buna. Prin gimnastica faciala se previn o parte din ridurile fine si se amâna aparitia celor adânci, premergatoare „pungilor” de pe fata si de sub maxilarul inferior.

Citeste mai departe...
 
<< Start < Inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Inainte > Sfarsit >>

Rezultate 127 - 147 din 2949

Cauta in arhiva magazin.ro
ABONAMENTE LA REVISTA MAGAZIN

Cititorii fideli ai revistei noastre au la dispozitie articolele cele mai interesante direct online, in aceasta pagina de internet. Exista, insa, si o alta categorie de cititori fideli care prefera editiile tiparite, prin care noi incercam sa ajungem in toate colturile tarii. Pentru acestia exista optiunea abonamentului, una dintre cele mai sigure si mai facile metode de a intra, saptamanal, in posesia revistei MAGAZIN.

Nu ezitati sa va abonati!

Abonamentul se poate face fie direct la redactie (pentru aceasta trebuie sa completati mandatul postal pe care il obtineti de la orice Oficiu Postal dupa modelul reprodus mai jos, achitand pentru: 1 luna 6,00 lei; 2 luni 12,00 lei; 3 luni 18,00 lei; 4 luni 24,00 lei; 5 luni 30,00 lei; 6 luni 36,00 lei), fie prin Oficiile Postale (Revista Magazin figurand la pozitia 19355 din Catalogul Publicatiilor).

CONTACT

Telefon:
021. 317. 89. 65
021. 317. 89. 66

GSM
0722. 625. 622
 
Fax
021.317. 89.65
 
Email:

Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.

Incercam astfel sa nu ii dezamagim in nici un fel pe cititorii nostri, o preocupare de la care nu am abdicat niciodata, pe parcursul ultimelor decenii.

Aboneaza-te la newsletter
Email:

Subscribe Unsubscribe
Sondaj
Cele mai noi articole
» Cum putem deveni „atleti ai memoriei”?
» Hitler suparat pe Vatican
» Patru intâlniri OZN ale unui pilot militar
» Spirit tribal
» Spaghete cu carne
» Filiera columbiana
» Manastirea Parincea
» Urias talent venetian
» Platoul Bolurilor, un misterios sit arheologic
» Poveste adevarata despre zaharul „ascuns”
» „Usturoiul salbatic” – un tezaur de sanatate
» Duel intre sculpturi
» Filme celebre, dar... niciodata facute
» Horoscopul saptamanii: 24-30 aprilie 2017
» 20 aprilie 1808 – S-a nascut Napoleon al III-lea
» Tema: „COCOSUL”
» Supercomputerele ne pot prelungi viata
» Tronul si puterea
» OZN-urile interesate de instalatiile militare
» Secrete ale machiajului
Cele mai populare articole...
» Adevarul despre pasiunile erotice ale Mariei-Tereza
» Calciul si magneziul - vitale pentru sanatate
» Tiroida, o glanda mica, probleme mari
» Sfaturile bioterapeutei Djuna
» Ce a ascuns Charles Darwin?
» Luna va disparea de pe bolta cereasca
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite (2)
» Bolile se vor auto-vindeca
» Hernia de disc, o boala la moda
» Pe Marte exista viata!
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite
» In Peru exista un loc miraculos, unic in lume: Lacul care aduce copii
» 3 pozitii de relaxare
» Viciul care duce la buna-dispozitie
» Iuda intr-un manuscris controversat
» Miracolul lumii invizibile: Lumea dupa Nilsson
» Psoriazisul, vindecat de pesti!
» "Teapa" gripei aviare
» O rapire OZN in Florida
» Corp ceresc condamnat la moarte


Arhiva: » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9