Prima pagina arrow FEMINA CLUB 25 Sep 2017
Categorii
Prima pagina
SPECTACOLUL CUNOASTERII
ISTORII UITATE
PARANORMAL
FEMINA CLUB
STAREA DE VEGHE
TERRA X
MINUNI ALE LUMII
CONSULTATII FARA PLATA
TERAPII COMPLEMENTARE
BLITZ
HOROSCOP
ASTAZI IN ISTORIE
VERIFICATI-VA CUNOSTINTELE
FORUM
STIRI
BILETE DE AVION
PROGRAM TV
FELICITARI
VREMEA
PROGRAM CINEMA
MAGAZIN .RO
DESPRE NOI
CONTACT
User Menu
Avem 4 vizitatori online

FEMINA CLUB

Exercitii de intretinere, frumusete, cosmetice, gastronomie si mult mai multe in sectiunea Femina Club.



Sufleu de rosii

Imprimare E-mail
miercuri, 10 august 2016

 600 g rosii, 100 g cascaval, 200 ml lapte, 6 oua, 125 g unt, 100 g faina, sare, piper, zahar.

 Se spala rosiile, se taie sferturi si se fierb cu putina apa cu sare. Se strecoara si se trec prin sita. Piureul rezultat se amesteca bine cu sos alb, sare, piper, zahar, galbenusurile si la sfârsit se pun albusurile batute spuma. Se toarna compozitia intr-o tava unsa cu unt si se pune la copt pe baie de apa, timp de 50 de minute.

Citeste mai departe...
 

Gene seducatoare

Imprimare E-mail
duminică, 31 iulie 2016

 Pentru a da stralucire si intensitate maxima privirii, genele trebuie sa aiba mai mult volum si o definire maxima. Iata câteva sfaturi: – Daca aveti ochi sensibili, folositi mascara fara substante conservante. – Pentru demachiere alegeti un demachiant special pentru ochi.

Citeste mai departe...
 

Salata cu ton si ou

Imprimare E-mail
duminică, 31 iulie 2016

 2 cepe, o salata verde mica, 1 castravete, 3 rosii, 2 oua, o conserva mare ton, patrunjel proaspat, 2 catei usturoi, 1/4 ceasca suc de lamâie, 1/4 ceasca ulei de masline, o lingurita sare, piper, câteva frunze menta.

 Intr-un vas mare, se amesteca salata taiata, ceapa, castravetele, rosiile si ouale taiate rondele, tonul scurs. Intr-un alt vas se amesteca patrunjelul si usturoiul tocat marunt, zeama de lamâie, uleiul de masline, sarea, piperul si menta. Se toarna sosul peste compozitia din primul vas si se amesteca.

Citeste mai departe...
 

Ten stralucitor

Imprimare E-mail
marți, 26 iulie 2016

 Pentru a avea o piele tânara, stralucitoare, curatarea tenului este esentiala. Se curata in profunzime resturile machiajului, praful si impuritatile. Demachierea este obligatorie seara, inainte de culcare, dar si dimineata. Chiar daca nu va machiati, curatarea tenului face parte din ritualul zilnic de ingrijire. In privinta demachiantelor specialistii va sugereaza sa folositi si altele realizate cu usurinta, din ingrediente naturale.

Citeste mai departe...
 

Crochete de peste

Imprimare E-mail
marți, 26 iulie 2016

 300 g peste, 30 g unt, 1 ou, 60 ml ulei, piper, 40 g pesmet, 50 g faina, 100 ml lapte, o ceapa, sare.

 Se curata pestele, se spala si se fierbe înabusit cu sare si ceapa tocata marunt. Se prepara un sos alb facut din unt, lapte si sare. Se dezoseaza pestele si se pune în sosul alb cu piper pisat si jumatate de ou, amestecând pâna se face o pasta, apoi se da forma de crochete. Se dau prin faina, ou, pesmet si se prajesc în ulei încins.

Citeste mai departe...
 

Machiaj delicat

Imprimare E-mail
luni, 18 iulie 2016

 Machiajul, cand este realizat cu iscusinta devine veritabila arta. In schimb, dozat prost, incarca tenul, adaugandu-i ani si facandu-l mai matur. Un machiaj delicat, fin, care sa scoata in evidenta trasaturile cele mai frumoase ale fetei este premisa unui look tineresc. Dibacia cu care ascundeti roseata, cearcanele pronuntate sau petele reprezinta cheia unui aspect frumos. Iata cateva secrete: nu folositi corectorul cu efect de iluminare pe toata fata, ci doar in anumite zone. Este vorba despre zona de sub ochi, coltul interior al ochiului, „aripioarele” nasului si adancitura de deasupra barbiei. Pentru a obtine o baza de machiaj perfecta folositi pudra pulbere si numai daca este absoluta nevoie, fond de ten.

Citeste mai departe...
 

Rulada cu sunca si parmezan

Imprimare E-mail
joi, 14 iulie 2016

 100 g unt, 80 g faina, 500 ml lapte, 5 oua, sunca, 2 linguri smantana, parmezan.

 Intr-o cratita, se pun la topit 50 g unt cu faina, amestecand sa nu se faca cocoloase. Se adauga laptele fierbinte si se face ca o mamaliga pripita, apoi se da la racit. Dupa ce s-a racit, se adauga pe rand galbenusurile, se bate bine compozitia, dupa care se adauga albusurile batute spuma si sare dupa gust. Se coace timp de 20 de minute, intr-o tava tapetata iar dupa ce este gata, se rastoarna pe un prosop ud. Se presara sunca tocata, smantana, parmezan ras si se stropeste cu unt fierbinte. Se ruleaza si se se da la cuptor, timp de 3 pana la 5 minute. Se inveleste in folie, apoi intr-un prosop si se lasa sa se patrunda. Se serveste calda sau se mai poate incalzi.

Citeste mai departe...
 

Parul, cu aspect senzual

Imprimare E-mail
marți, 12 iulie 2016

 Tunsoarea pe fir drept continua sa fie adoptata de multe femei. Nu foarte sofisticata, tunsoarea aceasta presupune lungimea parului la nivelul barbiei. Daca va avantajeaza, puteti opta si pentru un breton lung. „Plin de maturitate, proaspat, aparent necoafat, parul capata un aspect senzual” spune Delphine Courteille, hair-stilist.

Citeste mai departe...
 

Placinta cu carne si sos de mustar

Imprimare E-mail
marți, 12 iulie 2016

 O foaie de placinta, 2 cepe, 200 g carne de vita, 200 g carne de porc, sare, piper, 2 oua, 3 cartofi, 150 ml lapte dulce, 3 catei de usturoi.

 Sos: 2 linguri de mustar, 2 linguri de miere de albine, o lingura de ulei de masline, o lingura de verdeata tocata si 100 ml de vin alb.

 Foaia de placinta se asaza intr-o tava tapetata cu unt si faina, peste care se pune compozitia facuta din ceapa tocata fin, pusa la calit în putin ulei, apoi se adauga carnea de vita, carnea de porc, sare, piper, ouale si piureul de cartofi. Piureul se face din cartofii fierti, care se paseaza bine si se amesteca bine cu sare, laptele dulce si cateii de usturoi tocati fin. Compozitia se inveleste bine cu aluat si se da tava la cuptor timp de 40-45 minute. Dupa ce s-a copt, se serveste cu sos de mustar. Sosul se prepara din mustar, miere de albine, ulei de masline, verdeata tocata si vinul alb amestecate bine.

Citeste mai departe...
 

10 erori ce trebuie evitate

Imprimare E-mail
duminică, 03 iulie 2016

 Mai ales dupa 40 de ani, cand tenul capata un oarecare aspect de maturitate este bine sa evitati unele erori care accentueaza ridurile si imbatranesc obrazul.

Citeste mai departe...
 

Pui cu sos de soia

Imprimare E-mail
joi, 30 iunie 2016

 2 bucati piept de pui dezosat, sos de soia, 2 linguri faina, ulei pentru prajit.

 Carnea de pui se taie fasii sau cubulete si se acopera cu sos de soia. Se lasa peste noapte in frigider la marinat. Dupa ce s-a marinat, se pun peste carne si sos cele doua linguri cu faina si se amesteca bine. Se prajeste amestecul in ulei incins. Se serveste imediat.

Citeste mai departe...
 

Masti miraculoase

Imprimare E-mail
joi, 23 iunie 2016

 Un adevar pe care ar trebui sa-l stie frumoasele planetei si sa tina cont de el este acela ca un obraz fara riduri se intretine cu somn suficient si hidratare corecta! Ideal ar fi sa adormiti inainte de ora 23, pentru ca timp de patru ore, intre 23 si 3 dimineata organismul asigura celulele necesare sanatatii organelor si pastrarii tineretii. In acelasi timp, fructele, „depozite” de vitamine, pot fi baza unor masti naturale, miraculoase, capabile sa mentina tineretea si frumusetea tenului. Astazi ne vom opri doar la cateva dintre acestea.

Citeste mai departe...
 

Crap cu vin negru

Imprimare E-mail
joi, 23 iunie 2016

 1 crap, 75 ml ulei, o lingurita sare, 200 ml vin negru, piper, 200 ml suc de rosii, 200 g arpagic inabusit sau 200 g ciuperci umplute cu rosii.

 Se curata crapul, se spala si se taie bucati. Se sareaza si se asaza intr-o tava cu ulei, se ung cu ulei si bucatile de peste, apoi se dau la cuptor. Cand pestele s-a rumenit, se adauga vinul negru, piperul, sucul de rosii. Se lasa sa dea bine in fiert, apoi se scoate din cuptor. Se lasa la racit, dupa care se aranjeaza pe un platou garnisit cu arpagic inabusit sau cu ciuperci la cuptor umplute cu rosii.

Citeste mai departe...
 

Sfaturi utile

Imprimare E-mail
duminică, 19 iunie 2016

 Zilele calduroase accentueaza disconfortul asa-numitelor picioare grele. Durerea si greutatea resimtite in picioare pot fi simptomele unei circulatii periferice deficitare. Mai pot fi enumerate si alte cauze posibile: lipsa de miscare, retentia apei in corp, luarea in greutate. Câteva sfaturi ale specialistilor ar putea fi utile. De exemplu, evitarea statului in picioare sau pe scaun ore in sir, ca si pozitia picior peste picior. De asemenea, se recomanda o dieta mai putin sarata, fara prea multe grasimi, cafea sau bauturi energizante, care deshidrateaza determinând organismul sa retina multa apa.

Citeste mai departe...
 

Cartofi cu piept de pui si cascaval

Imprimare E-mail
joi, 16 iunie 2016

 1 kg cartofi, o ceapa mare, 400 g piept de pui, 200 g cascaval, 3 linguri ulei, maioneza, sare, piper negru.

 Se feliaza pieptul de pui si se bate ca pentru snitele, apoi se asezoneaza cu piper negru macinat. Se unge fiecare bucata de pui cu maioneza, pe ambele parti. Se taie ceapa julien. Cartofii se curata si se taie rondele nu prea groase. Se unge o forma de copt cu ulei, se aranjeaza jumatate din cantitatea de cartofi si se presara sare, apoi se pun si restul cartofilor si se presara din nou cu sare. Peste cartofi se aranjeaza feliile de piept de pui, astfel încât sa acopere toata forma. Se acopera stratul de carne cu ceapa. Cascavalul se rade prin razatoarea marunta si se pune in strat generos peste carne. Peste cascaval se mai intinde un strat subtire de maioneza. Se coace la foc potrivit, aproximativ o ora, pâna formeaza o crusta maronie.

Citeste mai departe...
 

Cum scapati de punctele negre

Imprimare E-mail
joi, 09 iunie 2016

 Punctele negre, inestetice mai ales in cazul tenului deschis, nu pot fi ascunse cu fond de ten sau corector. Apar in special pe frunte, nas si barbie, nefiind altceva decât pori dilatati plini cu sebum. Pentru a le preveni, faceti o baie cu aburi, o data la doua saptamâni, iar o data pe saptamâna exfoliati delicat fata.

Citeste mai departe...
 

Pastrama de vitel in sos

Imprimare E-mail
joi, 09 iunie 2016

 1 kg pastrama de vitel, 200 ml suc de rosii, 150 ml pasta de ardei, 2 capatâni mici de usturoi, ulei.

 Carnea de vita se taie bucati potrivite si se lasa aproximativ 30 de minute in apa ca sa mai iasa sarea si gustul de afumat. Intr-o tigaie groasa se pune putin ulei la incins, apoi se adauga bucatile de carne. Se pune si o cana cu apa si se lasa sa fiarba acoperit, aproximativ o ora, la foc mic. Intre timp se mai completeaza cu apa, ori de câte ori este nevoie. Se adauga sucul de rosii, pasta de ardei, cateii de usturoi taiati feliute si se mai lasa sa fiarba aproximativ o jumatate de ora, completând cu apa doar daca este nevoie. 

Citeste mai departe...
 

Despre cearcane

Imprimare E-mail
luni, 06 iunie 2016

 Vrem nu vrem, trebuie sa admitem faptul ca daca in tinerete cearcanele si pungile de sub ochi sunt datorate somnului insuficient, ulterior acestea sunt semne firesti ale inaintarii in vârsta. La fel, o alergie, o afectiune renala sau hepatica pot determina aparitia cearcanelor. Pungile pot anunta ca organismul retine apa si ca circulatia limfatica este deficitara. Din acest motiv se impune sa consultam medicul pentru a preciza cauzele si tratamentul.

Citeste mai departe...
 

Pizza cu brânza si marar

Imprimare E-mail
luni, 06 iunie 2016

 O pâine feliata, 200 ml lapte, salam, brânza telemea de vaca, marar, boabe de porumb, 3 oua, bulion.

 Intr-o tava tapetata cu hârtie de copt se asaza feliile de pâine, se completeaza in spatiile libere cu bucati de pâine taiata. Se inmoaie pâinea cu laptele si se lasa deoparte. Pâinea se unge cu putin bulion. Se asaza apoi salamul pe margine, iar in mijloc se pune brânza telemea rasa si amestecata cu mararul. Deasupra se pun boabe de porumb. La sfârsit se pun ouale batute. Se da la cuptor aproximativ 20 minute.

Citeste mai departe...
 

Ridurile, rezolvare nutritionala sau chirurgicala?

Imprimare E-mail
luni, 06 iunie 2016

 Auzim atat de des sintagma „frumusetea vine din interior” incat pierdem din vedere faptul ca in spatele afirmatiei respective stau rezultate stiintifice. Exista interventii nutritionale noninvazive despre care s-a dovedit stiintific ca pot preveni chiar ridurile nedorite din jurul ochilor. Ce spune stiinta? Toti nutritionistii din lume (la fel si dr. Cristian Panaite) isi bat la cap pacientii cum ca toate studiile stiintifice demonstreaza clar ca legumele si fructele previn cancerul si bolile de inima. Mai mult, s-a demonstrat deja ca o dieta sanatoasa inseamna piele mai sanatoasa.

Citeste mai departe...
 

Cotlet de porc in sos picant

Imprimare E-mail
miercuri, 25 mai 2016

 1 kg cotlet porc cu os, 200 ml sos soia, 200 ml sos picant, ghimbir, menta, busuioc, piper sichuan.

 Se feliaza si se condimenteaza cotletele de porc cu busuioc, menta, piper sichuan si ghimbir macinat. Se pun intr-un vas si se toarna peste ele sosul de soia. Se lasa 3-4 ore la frigider. Se pun apoi cotletele intr-o tava si se toarna peste ele sosul, in care au stat la marinat. Se da la cuptor, la foc iute, pana ce s-a caramelizat sosul iar cotletele s-au rumenit usor. Se lasa inca 15-20 minute pana scade sosul. 

Citeste mai departe...
 
<< Start < Inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Inainte > Sfarsit >>

Rezultate 106 - 126 din 2987

Cauta in arhiva magazin.ro
ABONAMENTE LA REVISTA MAGAZIN

Cititorii fideli ai revistei noastre au la dispozitie articolele cele mai interesante direct online, in aceasta pagina de internet. Exista, insa, si o alta categorie de cititori fideli care prefera editiile tiparite, prin care noi incercam sa ajungem in toate colturile tarii. Pentru acestia exista optiunea abonamentului, una dintre cele mai sigure si mai facile metode de a intra, saptamanal, in posesia revistei MAGAZIN.

Nu ezitati sa va abonati!

Abonamentul se poate face fie direct la redactie (pentru aceasta trebuie sa completati mandatul postal pe care il obtineti de la orice Oficiu Postal dupa modelul reprodus mai jos, achitand pentru: 1 luna 6,00 lei; 2 luni 12,00 lei; 3 luni 18,00 lei; 4 luni 24,00 lei; 5 luni 30,00 lei; 6 luni 36,00 lei), fie prin Oficiile Postale (Revista Magazin figurand la pozitia 19355 din Catalogul Publicatiilor).

CONTACT

Telefon:
021. 317. 89. 65
021. 317. 89. 66

GSM
0722. 625. 622
 
Fax
021.317. 89.65
 
Email:

Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.

Incercam astfel sa nu ii dezamagim in nici un fel pe cititorii nostri, o preocupare de la care nu am abdicat niciodata, pe parcursul ultimelor decenii.

Aboneaza-te la newsletter
Email:

Subscribe Unsubscribe
Sondaj
Cele mai noi articole
» Spre o generatie a copiilor modificati genetic?
» De la diversiune la dictatura
» Reincarnari?
» Farmec delicat
» Perisoare de curcan cu sos de smantana
» Vitrina cu jucarii horror
» Arcul de Triumf din Paris
» Lumea sub lupa
» Celebra, dar... necunoscuta
» Tigareta electronica, pericol public
» Laptisorul de matca, elixirul vietii
» Un subtil exercitiu de admiratie
» Cand starurile debuteaza cu stangul
» Horoscopul saptamanii: 11-17 septembrie 2017
» 7 septembrie 1533 – S-a nascut Elizabeth I a Angliei
» Tema: „MUNICIPIUL CRAIOVA”
» Sperante pentru o viata mai lunga?
» O tragedie regala unica
» Cazul M.G.
» Ritualuri stravechi, cat se poate de actuale
Cele mai populare articole...
» Adevarul despre pasiunile erotice ale Mariei-Tereza
» Calciul si magneziul - vitale pentru sanatate
» Tiroida, o glanda mica, probleme mari
» Sfaturile bioterapeutei Djuna
» Ce a ascuns Charles Darwin?
» Luna va disparea de pe bolta cereasca
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite (2)
» Bolile se vor auto-vindeca
» Hernia de disc, o boala la moda
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite
» Pe Marte exista viata!
» In Peru exista un loc miraculos, unic in lume: Lacul care aduce copii
» 3 pozitii de relaxare
» Viciul care duce la buna-dispozitie
» Iuda intr-un manuscris controversat
» Miracolul lumii invizibile: Lumea dupa Nilsson
» Psoriazisul, vindecat de pesti!
» O rapire OZN in Florida
» Corp ceresc condamnat la moarte
» "Teapa" gripei aviare


Arhiva: » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9