Prima pagina arrow FEMINA CLUB 24 Apr 2017
Categorii
Prima pagina
SPECTACOLUL CUNOASTERII
ISTORII UITATE
PARANORMAL
FEMINA CLUB
STAREA DE VEGHE
TERRA X
MINUNI ALE LUMII
CONSULTATII FARA PLATA
TERAPII COMPLEMENTARE
BLITZ
HOROSCOP
ASTAZI IN ISTORIE
VERIFICATI-VA CUNOSTINTELE
FORUM
STIRI
BILETE DE AVION
PROGRAM TV
FELICITARI
VREMEA
PROGRAM CINEMA
MAGAZIN .RO
DESPRE NOI
CONTACT
User Menu
Avem 9 vizitatori online

FEMINA CLUB

Exercitii de intretinere, frumusete, cosmetice, gastronomie si mult mai multe in sectiunea Femina Club.



Urzici cu orez

Imprimare E-mail
joi, 24 martie 2016

 1 kg urzici, 300 g orez, 2 cepe verzi, ulei, sare, piper, 4 catei usturoi.

 Se curata urzicile si se spala foarte bine. Intr-o oala se pune apa la fiert, iar cand incepe sa clocoteasca, se adauga urzicile si se lasa sa fiarba bine. Cand sunt gata se scurg de zeama si se lasa sa se raceasca. (Se opreste zeama separat.) Se paseaza bine urzicile cu blenderul, dupa care se calesc in putin ulei cu ceapa taiata. Intr-o cratita se pun 2 cani cu zeama in care au fiert urzicile, se adauga orezul spalat si scurs de apa, se lasa sa fiarba la foc mic. Cand a fiert orezul, se pun urzicile, usturoiul pisat si se potriveste de sare si piper.

Citeste mai departe...
 

Arta machiajului

Imprimare E-mail
joi, 17 martie 2016

 Un machiaj strident nu numai ca nu reuseste sa puna in valoare frumusetea chipului, dar chiar stirbeste farmecul personal. Când suntem cu paleta de culori in fata sa nu comitem eroarea sa credem ca machiajul inseamna doar aplicarea acestora pe chip. Regula esentiala de care trebuie sa tinem seama este armonizarea culorilor cu nuanta tenului. Exista si alte câteva secrete pe care vi le vom dezvalui si care va pot ajuta sa aveti un machiaj perfect cu un efort minim.

Citeste mai departe...
 

Tocanita de ciuperci

Imprimare E-mail
joi, 17 martie 2016

 1 kg ciuperci, 2 cepe, 1 pahar suc rosii, o legatura patrunjel, 2 linguri faina, sare, piper, boia.

 Se curata ciupercile, se spala bine, apoi se lasa sa se scurga si se calesc in ulei. Se scot din ulei si se pun deoparte. Se toaca marunt ceapa si se caleste in doua linguri de ulei, pâna devine sticloasa. Se adauga ciupercile, sucul de rosii, sare, piper si se completeaza cu o cana de apa. Se lasa sa fiarba bine. La urma se face un rântas din faina si apa rece pe care il punem peste sos, amestecând continuu sa nu se prinda. Se mai da intr-un clocot, apoi se opreste focul si se presara patrunjel verde tocat marunt.

Citeste mai departe...
 

4 solutii rapide

Imprimare E-mail
sâmbătă, 12 martie 2016

 Daca cumva in aceasta dimineata chipul dumneavoastra pare tern, tenul si-a pierdut stralucirea si cearcanele sunt mai adanci ca altadata avem solutii. Solutii rapide de improspatare si revitalizare care pot reda pielii un aspect sanatos, catifelat, tanar.

Citeste mai departe...
 

Friptura de porc cu alune

Imprimare E-mail
joi, 10 martie 2016

 550 g muschi file de porc, 200 g frunze proaspete de salvie, 100 g unt topit, o lingura ulei, 250 g alune neprajite, sare, piper.

 Carnea se curata de eventualele pielite si se taie pe trei sferturi, se umple cu 100 g frunze de salvie, se leaga cu ata de bucatarie. Restul frunzelor de salvie se toaca marunt si se amesteca usor cu alunele macinate mai mari, sare si piper. Se unge uniform carnea cu un strat de unt topit si se asaza deasupra amestecul de salvie si alune, astfel incat sa se formeze o crusta. Se pune carnea in tava de copt unsa cu ulei, se picura restul de unt topit si se lasa la cuptor 30 de minute. Se lasa sa se raceasca 10 minute dupa coacere, apoi se serveste.

Citeste mai departe...
 

Sfaturi utile

Imprimare E-mail
vineri, 04 martie 2016

 Exista unele zone cum sunt coatele, decolteul sau mainile care va tradeaza varsta. Este un motiv suficient pentru a dubla vigilenta privind aspectul si sanatatea acestora. In privinta mainilor, manechinul Anne-Lise Prat, din Franta, spune ca isi protejeaza si ingrijeste mainile la fel ca obrazul. Iata cateva sfaturi utile: 1. Spalati-va des mainile. Gestul banal este foarte important pentru ca mainile sunt expuse poluarii si unor particule fine. Preferati sapunurile neagresive si apa calduta. Cea fierbinte poate agrava deshidratarea.

Citeste mai departe...
 

Ceafa de porc in vin

Imprimare E-mail
joi, 03 martie 2016

 500 g ceafa de porc, o ceapa medie, 2 catei usturoi, o legatura patrunjel, putin rozmarin, 100 g legume congelate mix (porumb, morcov, mazare), 50 ml vin alb sec, 50 ml vin rosu, 2 linguri ulei, piper, sare, condimente, cimbru, dafin.

 Carnea de porc se condimenteaza cu cimbru, rozmarin, sare, condimente, piper si se pune intr-un bol cu vinul alb. Se lasa o zi la macerat. A doua zi se taie ceapa marunt, legumele congelate se scot din congelator, iar carnea se taie felii. Un vas termorezistent se unge cu ulei, se pun ceapa si legumele, iar deasupra carnea. Se toarna vinul rosu, se adauga si un pahar cu apa. Vasul se acopera cu o folie de aluminiu si se lasa la cuptor 30-40 minute pana este gata carnea.

Citeste mai departe...
 

Buze deosebite

Imprimare E-mail
joi, 25 februarie 2016

 Frumusetea buzelor trebuie intretinuta cu grija in orice anotimp. Gregoris Pyrpilis, cercetator la Bioderma, va ofera cateva sfaturi.

Citeste mai departe...
 

Praz gratinat

Imprimare E-mail
joi, 25 februarie 2016

 800 g praz, 2 catei usturoi, 3 linguri ulei de masline, 100 g cascaval, 200 g smantana grasa, 50 g mix seminte, cimbru, sare, piper.

 Se curata prazul, se spala sub jet de apa rece si se taie oblic in bucati de circa 2-3 cm. Se caleste bine in ulei incins impreuna cu usturoiul taiat felii subtiri, pana se inmoaie. Se ia vasul de pe foc, se adauga cimbrul, sare si piper, dupa gust, se pun jumatate din cascavalul ras si smantana. Se unge o forma termorezistenta cu unt, se asaza prazul, se presara deasupra cascavalul ras ramas si semintele, apoi se da forma la cuptorul incins pentru aproximativ 20 de minute.

Citeste mai departe...
 

Râsul, cel mai bun exercitiu de respiratie

Imprimare E-mail
luni, 22 februarie 2016

 Starea noastra de bine este mult influentata de modul in care respiram. Cu cât inspiram mai adânc cu atât patrunde in corp mai mult oxigen si diafragma maseaza mai bine organele interne. Efectul este unul pozitiv pentru ca ne ajuta sa fim echilibrati. Stresul cotidian ne lasa fara aer la propriu. Respiram slab, scurt si doar in partea superioara a toracelui.

Citeste mai departe...
 

Ciuperci umplute

Imprimare E-mail
luni, 22 februarie 2016

 15 ciuperci proaspete de marime medie, o legatura ceapa verde, 1 catel de usturoi, 2 lingurite supa de legume, 1 vârf lingurita de curry, 2 linguri ulei de masline, piper, sare.

 Ciupercile se curata, pastrându-se doar palaria. Se aleg 12 palarii si se pun deoparte. Cele 3 ramase se pun intr-un mixer impreuna cu coditele, ceapa verde si usturoiul. Pasta obtinuta se pune intr-un bol si se amesteca bine cu supa de legume, curry-ul, sare si piper. Cu aceasta compozitie se umplu palariile alese, care se aranjeaza in tava unsa cu ulei, iar peste ele se toarna putin ulei de masline. Se dau la cuptorul incalzit si se lasa aproximativ 20 de minute.

Citeste mai departe...
 

Masti de sezon

Imprimare E-mail
luni, 22 februarie 2016

 De multe ori iarna îsi pune amprenta în mod nefavorabil asupra tenului, care devine tern, ridat, uscat. O masca aplicata o data sau de doua ori pe saptamâna va reda tenului hidratarea, catifelarea si va estompa ridurile. Mastile emoliente sunt ideale pentru regenerarea tenului si prevenirea ridurilor. Galbenusul de ou este ingredientul de baza al acestor masti, alaturi de miere. Frecati un galbenus de ou cu o lingura cu miere si o lingurita cu ulei de migdale sau de masline si aplicati masca pe fata. Dupa 20 de minute clatiti obrazul cu o infuzie de musetel.

Citeste mai departe...
 

Sos picant

Imprimare E-mail
marți, 16 februarie 2016

 40 g unt, o ceapa, 100 g zarzavat, cimbru, sare, piper, 1/2 pahar vin, 250 ml supa, 2 linguri bulion, o lingura faina.

 Ceapa si zarzavatul se taie, se prajesc în unt, apoi se pun cu supa la fiert, se adauga bulionul, vinul, cimbrul si sare dupa gust. Dupa ce sosul a fiert 20 de minute se leaga cu o lingura cu faina, se strecoara si se mai fierbe cu piper macinat 3-4 minute.

Citeste mai departe...
 

Ghiveci de legume

Imprimare E-mail
joi, 04 februarie 2016

 2 vinete, 1 dovlecel, 2 ardei, 3 morcovi, 2 cartofi, 2 cepe mari, 3-4 rosii, o legatura patrunjel verde, sare, piper, boia.

 Se taie ceapa fideluta si se caleste in doua linguri cu ulei pâna devine sticloasa. Se taie cartofii cubulete si morcovii rondele si se adauga peste ceapa. Se completeaza cu apa si se da in 2-3 clocote. Se pun apoi dovleceii taiati cubulete, vinetele rondele si ardeii taiati fâsii. Când sunt aproape gata se pun rosiile taiate cubulete, se potriveste de sare, piper, boia si se mai lasa sa fiarba putin pâna când scade sosul. Se presara patrunjel verde tocat marunt si se serveste imediat.

Citeste mai departe...
 

Machiajul adolescentelor

Imprimare E-mail
joi, 04 februarie 2016

 Din dorinta de a parea mai mature sau de a ascunde unele imperfectiuni ale pielii, de cele mai multe ori un ten acneic, multe dintre adolescente exagereaza cu machiajul. Nu le vom trage de urechi pe frumoasele adolescente ci le vom sugera ca machiajul sa scoata in evidenta elementul cel mai frumos al chipului lor. Vârsta trebuie sa se vada prin machiaj, acesta sa arate prospetimea fetei, motiv pentru care nu este recomandabil sa folositi prea multe produse de machiaj.

Citeste mai departe...
 

Remedii miraculoase

Imprimare E-mail
sâmbătă, 30 ianuarie 2016

 Multe dintre cititoarele noastre se plâng de existenta cearcanelor si ne cer câteva sfaturi pentru a le estompa. Primul pas în rezolvarea acestei probleme ar trebui facut spre medic. Pentru a stabili daca acestea semnifica sau nu o suferinta metabolica, de exemplu. Daca ne referim strict la remedii cosmetice, exista multe creme pentru zona ochilor, dar si uleiul de migdale actioneaza în mod spectaculos. Seara, înainte de culcare, masati zona cearcanelor cu o picatura de ulei de migdale. Repetati tratamentul seara de seara timp de doua saptamâni. Daca efectul este cel scontat, faceti o pauza de o saptamâna, apoi reluati tratamentul.

Citeste mai departe...
 

Ficat de vitel cu sos de ceapa

Imprimare E-mail
sâmbătă, 30 ianuarie 2016

 600 g ficat de vitel, 60 g unt, sare, 2 linguri smântâna, 1-2 linguri zeama de lamâie, o lingura faina, 2 mere acrisoare, 2 cepe, o lingura coniac, piper macinat, 100 ml apa sau supa.

 Se taie ficatul în bucati potrivite si se îndeparteaza pielitele. Se scoate cotorul de la mere si se taie fructele în felii de aproximativ 1 cm care se stropesc cu zeama de lamâie. Ceapa se taie jumatati, apoi felii nu foarte subtiri. Se da ficatul prin faina si se pune la prajit într-o tigaie, în jumatate din cantitatea de unt, câte 2 minute pe fiecare parte. Se scoate din tigaie, se pune într-o tava termorezistenta si se da la cuptorul preîncalzit, 10-15 minute. Separat, se prajesc merele în unt câteva minute, apoi se scot. Se prajesc si rondelele de ceapa. Se asaza bucatile de ficat pe un platou, iar deasupra se pun felii de mere si jumatate din cantitatea de ceapa. Cealalta jumatate se lasa sa se rumeneasca bine si se stinge cu coniac si supa. Se lasa sa fiarba 10 minute, se mixeaza, se potriveste de sare, piper si smântâna. Se toarna peste ficat si se serveste imediat.

Citeste mai departe...
 

Ten luminos

Imprimare E-mail
sâmbătă, 23 ianuarie 2016

 Posesoarea unui ten luminos pare mai tanara, ridurile sunt mult mai discrete. In schimb, in cazul tenului tern, pielea capata un aspect imbatranit, „furand” din farmecul personal. Pielea obosita sau afectata de poluare devine terna. Cum poate fi contracarat acest aspect neplacut? In primul rand odihna suficienta isi pune amprenta benefic pe obrazul dumneavoastra, pentru ca in timpul somnului pielea se reface mult mai usor. Apoi, din multitudinea de produse naturale folositi-le pe cele care inlatura delicat celulele moarte, conferind tenului un plus de luminozitate.

Citeste mai departe...
 

Ficat de porc in sos

Imprimare E-mail
joi, 21 ianuarie 2016

 500 g ficat porc, 3 cepe mari, 3 catei usturoi, 300 g rosii in suc, o lingura pasta de rosii, sare, piper, busuioc, ulei.

 Ficatul se pune in apa rece si se lasa 10 minute dupa care se spala pana nu mai iese sange si se pune la scurs. Intr-o cratita se pune apa si cand s-a incalzit se adauga  bucatile de ficat si se lasa sa fiarba cateva clocote. Separat, intr-o tigaie se pune uleiul si cand s-a incalzit se adauga ceapa tocata si se lasa sa se caleasca putin dupa care se mai toarna un pic de apa, pasta de rosii si se lasa sa fiarba. Se adauga rosiile tocate si sucul de rosii, ficatul, sare, piper si busuioc dupa gust. Se lasa sa fiarba la foc mic pana se formeaza un sos, iar la final se adauga usturoiul pisat. Se mai da in cateva clocote.

Citeste mai departe...
 

Frigul si ritualul de ingrijire a pielii

Imprimare E-mail
marți, 19 ianuarie 2016

 Daca punem pret pe frumusetea obrazului, si cine oare nu pune, iarna ar trebui respectat un ritual de ingrijire a pielii special. Din cauza temperaturilor foarte scazute, a aerului uscat si a umiditatii diminuate, pielea devine mai uscata si mai iritata. Cel mai mult sunt expuse frigului mâinile si fata. Mâinile devin aspre, tegumentele sunt uscate si ingrosate, se inrosesc si pot crapa. Pot aparea mâncarimi, usturimi si senzatia de piele care strânge. Suferinta tenului duce la accentuarea ridurilor si la o stare de disconfort. Ce se recomanda?

Citeste mai departe...
 

Friptura de porc cu ghimbir

Imprimare E-mail
marți, 19 ianuarie 2016

 350 g carne porc macra, 3 linguri sos de soia, 2 linguri sake sau vin alb sec, 2 lingurite ghimbir dat pe razatoare, 2 linguri ulei.

 Se taie carnea in bucatele subtiri. Se pun bucatile de porc intr-un bol. Se rade ghimbirul si de adauga la carne, cu sosul de soia si sake (sau vin alb). Se lasa 10 minute, dar nu mai mult ca sa nu se intareasca feliile de porc. Se adauga uleiul in tigaie si când s-a infierbântat se adauga bucatile de carne având grija sa nu se suprapuna. Se adauga restul de sos din bol si se mai prajeste 1-2 minute.

Citeste mai departe...
 
<< Start < Inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Inainte > Sfarsit >>

Rezultate 106 - 126 din 2949

Cauta in arhiva magazin.ro
ABONAMENTE LA REVISTA MAGAZIN

Cititorii fideli ai revistei noastre au la dispozitie articolele cele mai interesante direct online, in aceasta pagina de internet. Exista, insa, si o alta categorie de cititori fideli care prefera editiile tiparite, prin care noi incercam sa ajungem in toate colturile tarii. Pentru acestia exista optiunea abonamentului, una dintre cele mai sigure si mai facile metode de a intra, saptamanal, in posesia revistei MAGAZIN.

Nu ezitati sa va abonati!

Abonamentul se poate face fie direct la redactie (pentru aceasta trebuie sa completati mandatul postal pe care il obtineti de la orice Oficiu Postal dupa modelul reprodus mai jos, achitand pentru: 1 luna 6,00 lei; 2 luni 12,00 lei; 3 luni 18,00 lei; 4 luni 24,00 lei; 5 luni 30,00 lei; 6 luni 36,00 lei), fie prin Oficiile Postale (Revista Magazin figurand la pozitia 19355 din Catalogul Publicatiilor).

CONTACT

Telefon:
021. 317. 89. 65
021. 317. 89. 66

GSM
0722. 625. 622
 
Fax
021.317. 89.65
 
Email:

Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.

Incercam astfel sa nu ii dezamagim in nici un fel pe cititorii nostri, o preocupare de la care nu am abdicat niciodata, pe parcursul ultimelor decenii.

Aboneaza-te la newsletter
Email:

Subscribe Unsubscribe
Sondaj
Cele mai noi articole
» Cum putem deveni „atleti ai memoriei”?
» Hitler suparat pe Vatican
» Patru intâlniri OZN ale unui pilot militar
» Spirit tribal
» Spaghete cu carne
» Filiera columbiana
» Manastirea Parincea
» Urias talent venetian
» Platoul Bolurilor, un misterios sit arheologic
» Poveste adevarata despre zaharul „ascuns”
» „Usturoiul salbatic” – un tezaur de sanatate
» Duel intre sculpturi
» Filme celebre, dar... niciodata facute
» Horoscopul saptamanii: 24-30 aprilie 2017
» 20 aprilie 1808 – S-a nascut Napoleon al III-lea
» Tema: „COCOSUL”
» Supercomputerele ne pot prelungi viata
» Tronul si puterea
» OZN-urile interesate de instalatiile militare
» Secrete ale machiajului
Cele mai populare articole...
» Adevarul despre pasiunile erotice ale Mariei-Tereza
» Calciul si magneziul - vitale pentru sanatate
» Tiroida, o glanda mica, probleme mari
» Sfaturile bioterapeutei Djuna
» Ce a ascuns Charles Darwin?
» Luna va disparea de pe bolta cereasca
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite (2)
» Bolile se vor auto-vindeca
» Hernia de disc, o boala la moda
» Pe Marte exista viata!
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite
» In Peru exista un loc miraculos, unic in lume: Lacul care aduce copii
» 3 pozitii de relaxare
» Viciul care duce la buna-dispozitie
» Iuda intr-un manuscris controversat
» Miracolul lumii invizibile: Lumea dupa Nilsson
» Psoriazisul, vindecat de pesti!
» "Teapa" gripei aviare
» O rapire OZN in Florida
» Corp ceresc condamnat la moarte


Arhiva: » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9