Prima pagina arrow FEMINA CLUB 20 Jan 2018
Categorii
Prima pagina
SPECTACOLUL CUNOASTERII
ISTORII UITATE
PARANORMAL
FEMINA CLUB
STAREA DE VEGHE
TERRA X
MINUNI ALE LUMII
CONSULTATII FARA PLATA
TERAPII COMPLEMENTARE
BLITZ
HOROSCOP
ASTAZI IN ISTORIE
VERIFICATI-VA CUNOSTINTELE
FORUM
STIRI
BILETE DE AVION
PROGRAM TV
FELICITARI
VREMEA
PROGRAM CINEMA
MAGAZIN .RO
DESPRE NOI
CONTACT
User Menu
Avem 6 vizitatori online

FEMINA CLUB

Exercitii de intretinere, frumusete, cosmetice, gastronomie si mult mai multe in sectiunea Femina Club.



Praz la cuptor

Imprimare E-mail
miercuri, 23 noiembrie 2016

 1 kg praz, 100 ml lapte, 50 g unt, 3 linguri faina, 50 g brânza, o lingura pesmet.

 Prazul se curata si se pune la fiert partea alba, taiata de un cm grosime. Separat se face un sos alb, din unt si faina, stins cu lapte. Dupa ce a fiert prazul se scurge si se lasa sa fiarba in sosul pregatit, la foc mic. Compozitia se asaza intr-o forma unsa si presarata cu pesmet, care se da la cuptor. De asemenea se pun bucatele de unt si se presara pesmet si brânza rasa.

Citeste mai departe...
 

Gesturi mici, efecte mari

Imprimare E-mail
duminică, 20 noiembrie 2016

 Puteti transforma dusul intr-un adevarat program de revenire in forma, dar si de subtiere a siluetei. Inainte de a intra sub dus, stimulati pielea piscând-o rapid la nivelul abdomenului, pulpelor si feselor. In felul acesta se accelereaza circulatia sangvina si productia de colagen. Epiderma devine mai elastica si mai receptiva la produsele cosmetice care vor fi aplicate in continuare.

Citeste mai departe...
 

Vinete cu masline

Imprimare E-mail
joi, 17 noiembrie 2016

 2 vinete, 15 masline, 1 pahar ulei, 2-3 cepe mari, 2 rosii sau pasta de rosii, o legatura patrunjel si marar verde, o lingura rasa faina, suc de rosii.

 Vinetele spalate, curatate de coaja, se taie felii si se prajesc in ulei fierbinte. Maslinele se spala si se dau in clocot. Intr-o cratita se pun un rând de vinete, un rând de rosii taiate felii sau pasta de rosii, se adauga maslinele fara sâmburi sau cu sâmburi, faina dizolvata in putina apa rece, verdeata tocata marunt. Se repeta rândurile, pâna se termina vinetele. Peste ele se toarna suc de rosii. Se da cratita la cuptor.

Citeste mai departe...
 

Masti cu fructe

Imprimare E-mail
duminică, 13 noiembrie 2016

 Fructele, bogate in apa, saruri minerale (potasiu, calciu, fier, iod, fosfor) sau vitamine (A, C, E, complexul B) sunt un remediu excelent si in cosmetica. Revigoreaza tenul „ofilit”, il catifeleaza, atenueaza ridurile. Mai mult, cercetatorii au descoperit ca resveratrolul, element prezent in struguri si in alte fructe de culoare inchisa (afine, prune, mure etc.), este unul dintre cei mai puternici antioxidanti cunoscuti. Este 5 ori mai puternic decât betacarotenul, de 50 de ori mai eficient decât vitamina E si de 20 de ori mai bogat in vitamina C. Sunt argumente suficiente pentru a va sugera sa nu ocoliti mastile cosmetice cu fructe.

Citeste mai departe...
 

Budinca de peste

Imprimare E-mail
duminică, 13 noiembrie 2016

 1 kg crap, o felie de pâine alba inmuiata in lapte, sare, piper, 100 g unt, 3 oua.

 Carnea de crap dezosat se trece prin masina de tocat, se amesteca bine cu felia de franzela, se sareaza, se pipereaza. Untul se freaca spuma, se adauga cele trei galbenusuri si albusurile batute spuma. Se amesteca bine cu pestele. Se umezeste un servet de bucatarie, se toarna compozitia si se modeleaza sub forma de salam apoi se introduce in apa clocotita in care am adaugat zarzavaturi. Se scoate servetul, se asaza budinca pe un platou si se taie felii. Deasupra se pun felii de lamâie.

Citeste mai departe...
 

Sfaturi utile pentru un ten catifelat

Imprimare E-mail
duminică, 13 noiembrie 2016

 Va întrebati care sunt factorii care îmbatrânesc prematur pielea? Cercetatorii spun ca sunt implicate elemente legate de stres, o alimentatie neadecvata, fumat sau lipsa de miscare. Consumul a 2 litri de apa pe zi, mesele cât mai echilibrate, bazate pe multe legume, pe verdeturi si fructe protejeaza în schimb tesuturile si le fac mai elastice, datorita continutului bogat în antioxidanti.

Citeste mai departe...
 

Ton cu orez

Imprimare E-mail
joi, 03 noiembrie 2016

 1 cutie mica de ton, 200 g orez, 50 ml ulei, 2 lingurite otet, 2 rosii mici, 1 gogosar, 1/2 ceapa, sare, piper.

 Orezul se fierbe si se scurge, se amesteca cu pestele. Se adauga ceapa tocata marunt, ulei si otet. Rosiile taiate felii si gogosarii se întrebuinteaza ca ornament.

Citeste mai departe...
 

Câte ceva despre silueta perfecta

Imprimare E-mail
luni, 31 octombrie 2016

 O silueta armonioasa presupune respectarea câtorva reguli: includerea sportului in programul obisnuit, consumul de alimente care permit o drenare buna a apei si a toxinelor, practicarea regulata a masajului sau automasajul zilnic al picioarelor. Ar mai fi vorba despre o hidratare corespunzatoare. Nutritionistii acorda o atentie speciala gestionarii apei din organism. Trebuie mentinut un echilibru intre apa care intra si cea care se elimina din organism.

Citeste mai departe...
 

Crap cu garnitura de legume

Imprimare E-mail
joi, 27 octombrie 2016

 1 crap mediu, sare, ulei.

 Pentru garnitura: ardei rosu, morcov, fasole pastai, brocolli, boabe de porumb dulce, seminte de susan, 2 catei de usturoi, sare, piper.

 Pestele se curata, se spala bine, se sareaza dupa care se prajeste in ulei incins, pe ambele parti pâna se rumeneste frumos. Legumele se curata, se spala, se taie marunt si se calesc in tigaie, in putin ulei. Când sunt aproape gata se amesteca bine cu o lingura de seminte de susan si se zdrobeste usturoiul peste ele.

Citeste mai departe...
 

Nuante de toamna

Imprimare E-mail
luni, 24 octombrie 2016

 Machiajul toamnei va pune in valoare naturaletea si luminozitatea tenului. Fondul de ten cu textura fina va da tenului o alura cât mai naturala. Fardurile iluminatoare vor da frumusete obrazului, cu mentiunea ca cele de obraz vor fi cât mai discrete. Nuantele tomnatice le regasim si in paleta fardurilor de ochi. Surprizele acestui sezon sunt ruginiul sau nuanta cuprului. Culorile pamântii, nuantele fumurii, verdele sau galbenul se inscriu si ele in noile tendinte.

Citeste mai departe...
 

Supa de usturoi

Imprimare E-mail
luni, 24 octombrie 2016

 1 litru apa, 250 g rosii (sau pasta de rosii), 2 capatâni usturoi, 2 cepe, o lingurita margarina sau ulei, o lingurita faina, piper dupa gust.

 Se fierb rosiile taiate si curatate de pielita, usturoiul, ceapa, patrunjelul cu margarina si putina apa. Se paseaza, se completeaza cu apa calda si se mai da un clocot. Se serveste cu crutoane.

Citeste mai departe...
 

Coafura tinereasca

Imprimare E-mail
duminică, 16 octombrie 2016

 Dincolo de capacitatea generata a drojdiei de bere de revigorare a organismului, despre care s-au reamintit saptamana trecuta amanunte interesante, iata ca acest supliment alimentar poate fi folosit si in masti valoroase, pentru hidratarea tenului sau pentru infrumusetarea parului. Drojdia de bere este un remediu atat pentru tenul acneic, cat si pentru cel uscat sau patat. Se prepara o masca din 10 g de drojdie, doua linguri de ulei de masline si o lingura de zeama de lamaie. Se aplica pe ten, se lasa 20 de minute, apoi masca se spala cu apa calduta. Pentru ca hraneste si catifeleaza tenul, o astfel de masca ar trebui folosita saptamanal, sau chiar de doua ori pe saptamana.

Citeste mai departe...
 

Pui picant

Imprimare E-mail
joi, 13 octombrie 2016

 Pulpe de pui (in functie de cate persoane sunt la masa), sare, piper, boia de ardei iute, 125 ml suc dulce de ardei iute, 5 linguri ulei susan, o lamaie.

 Se spala pulpele de pui, se sterg, apoi se freaca bine cu sare, piper, boia de ardei. Se pun intr-un vas si se ung cu sos de ardei. Se acopera cu folie de aluminiu si se lasa o ora. Se incalzeste uleiul de susan, se prajesc pulpele 15-20 de minute, apoi se scot si se asaza pe un platou. Se orneaza cu felii de lamaie si ardei iuti.

Citeste mai departe...
 

Doza de sanatate

Imprimare E-mail
luni, 10 octombrie 2016

 Atentia pe care o acordati picioarelor, indiferent de anotimp, echivaleaza cu o importanta doza de sanatate pe care vi-o acordati. Pentru ca, daca, de exemplu, ne referim la unghii, neingrijite ele pot fi cuib pentru microbi. O igiena atenta, care presupune si perierea unghiilor, va fereste de surprize neplacute. Tinând cont de forma degetului, unghia trebuie taiata scurt.

Citeste mai departe...
 

Medalion din piept de pasare

Imprimare E-mail
luni, 10 octombrie 2016

 1 piept gaina, 3 linguri pesmet, o cescuta lapte, 1 galbenus, o lingura smântâna, 5 linguri ulei, o lamâie, o lingura faina, sare, piper.

 Se toaca pieptul de pasare fiert, apoi se combina cu pesmetul înmuiat în putin lapte, se adauga smântâna, galbenusul, sare si piper. Se omogenizeaza compozitia, apoi se fac mici medalioane rotunde, groase de 1-2 cm, ce se dau prin faina si se rumenesc în ulei. Se servesc, cu salata si garnituri diverse.

Citeste mai departe...
 

Trucuri naturale pentru o piele impecabila

Imprimare E-mail
joi, 29 septembrie 2016

 Se stie ca alimentatia isi pune amprenta asupra aspectului pielii. Din acest motiv puteti infrumuseta aspectul dumneavoastra cu ajutorul vitaminelor naturale si al mineralelor din legume si fructe. Consumand cat mai des kiwi, fructele cu cel mai ridicat continut de vitamina C, veti avea un ten mai frumos. Si aceasta pentru ca vitamina C ajuta la formarea colagenului, capabil sa netezeasca ridurile si sa catifeleze pielea.

Citeste mai departe...
 

Rata cu sos de ciuperci

Imprimare E-mail
joi, 29 septembrie 2016

 1 rata, 200 g ciuperci, 2 linguri unt, sare, piper boabe, 1 pahar vin alb, verdeata tocata, 100 g slanina afumata.

 Se pregateste rata cu o zi inainte, se lasa taiata bucati cu putina sare la rece si se stropeste cu unt topit cand se pune intr-o tava. Se acopera cu o cana cu apa calda si  un paharel cu vin alb, se adauga putin piper, pe langa rata se pun felii de slanina si se pune tava la cuptor, la foc mic, pentru o ora. Se coace cu tava acoperita cu folie de aluminiu. Separat se spala ciupercile si se taie felii subtiri, se pun intr-o cratita cu o lingura cu unt si putina sare si se lasa sa scada. Cand nu mai au sos, se rastoarna ciupercile in tava cu friptura si se lasa sa fiarba impreuna 15 minute. Se adauga verdeata tocata marunt, cu 5 minute inainte de a scoate tava din cuptor. Friptura se serveste fierbinte, acoperita cu sosul de ciuperci.

Citeste mai departe...
 

Celulita, din nou in atentie...

Imprimare E-mail
duminică, 25 septembrie 2016

 Timpul bantuie peste noi cu tot felul de probleme care ne bulverseaza existenta, toti le simtim pe propria noastra piele si fiecare reactioneaza si lupta conform busolei interioare. De exemplu, putem vorbi despre celulita – o afectiune cosmetica suparatoare, inestetica, despre care revistele de specialitate vorbesc frecvent si ne invata cum sa scapam de ea.

Citeste mai departe...
 

Salata de rosii cu branza

Imprimare E-mail
joi, 22 septembrie 2016

 500 g rosii, 3 ardei grasi, o ceapa, o legatura marar, 100 g telemea veche, 50 ml ulei, otet, sare, piper.

 Rosiile spalate si sterse se taie felii, ardeii se taie fideluta, ceapa solzisori. Se amesteca toate bine, adaugandu-se mararul tocat, sare, piper, otet si ulei. Deasupra se rade telemea si se serveste ca garnitura la fripturi.

Citeste mai departe...
 

Secretul tineretii fara batranete

Imprimare E-mail
joi, 15 septembrie 2016

 Daca te uiti la vedete si le admiri pielea tanara si dupa 40-50 de ani, sa stii ca nu toate merg la plastician, nici la spa-uri cu tratamente „revolutionare”... Unele chiar stiu ca secretul tineretii fara batranete sta in alegerile zilnice. Mai precis, stiu ca anumite alimente le protejeaza de aparitia ridurilor, pe cand altele pot „desena” pe fata o harta nedorita a anilor. Veti descoperi care sunt alimentele care, consumate zilnic, pot intarzia sensibil aparitia ridurilor.

Citeste mai departe...
 

Struguri murati

Imprimare E-mail
joi, 15 septembrie 2016

 650 g struguri albi, 650 g struguri negri, 1 morcov mic, 1 hrean, seminte mustar, coriandru, piper, ienibahar, 1 foaie de dafin, 2 linguri sare grunjoasa, 300 ml otet de vin, 3 linguri miere, 500 ml apa.

 Se spala si se aleg boabele de pe ciorchinii de strugure fara a le rupe coditele, apoi se asaza in borcane. Se pot pune separati sau combinati. Deasupra strugurilor se pun rondele de morcov si bucati de hrean. Apa, otetul, sarea, foaia de dafin si semintele se dau intr-un clocot, apoi se opreste focul. Cand zeama s-a racit putin, se adauga mierea, amestecand bine pentru a se topi. Zeama se toarna peste strugurii din borcane. Se sigileaza borcanele si se lasa sa se raceasca intr-o patura, pana a doua zi.

Citeste mai departe...
 
<< Start < Inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Inainte > Sfarsit >>

Rezultate 106 - 126 din 3019

Cauta in arhiva magazin.ro
ABONAMENTE LA REVISTA MAGAZIN

Cititorii fideli ai revistei noastre au la dispozitie articolele cele mai interesante direct online, in aceasta pagina de internet. Exista, insa, si o alta categorie de cititori fideli care prefera editiile tiparite, prin care noi incercam sa ajungem in toate colturile tarii. Pentru acestia exista optiunea abonamentului, una dintre cele mai sigure si mai facile metode de a intra, saptamanal, in posesia revistei MAGAZIN.

Nu ezitati sa va abonati!

Abonamentul se poate face fie direct la redactie (pentru aceasta trebuie sa completati mandatul postal pe care il obtineti de la orice Oficiu Postal dupa modelul reprodus mai jos, achitand pentru: 1 luna 6,00 lei; 2 luni 12,00 lei; 3 luni 18,00 lei; 4 luni 24,00 lei; 5 luni 30,00 lei; 6 luni 36,00 lei), fie prin Oficiile Postale (Revista Magazin figurand la pozitia 19355 din Catalogul Publicatiilor).

CONTACT

Telefon:
021. 317. 89. 65
021. 317. 89. 66

GSM
0722. 625. 622
 
Fax
021.317. 89.65
 
Email:

Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.

Incercam astfel sa nu ii dezamagim in nici un fel pe cititorii nostri, o preocupare de la care nu am abdicat niciodata, pe parcursul ultimelor decenii.

Aboneaza-te la newsletter
Email:

Subscribe Unsubscribe
Sondaj
Cele mai noi articole
» Botii inteligenti si manipularea energetica
» Marea confruntare Kennedy-Hrusciov
» Fisiere OZN ale oficialitatilor din Noua Zeelanda
» Pastravi cu ghimbir la cuptor
» Sani mai fermi
» Supervulcanul care ne ameninta planeta
» Manastirea Moisei
» Nudul clasic si realist
» Primele tatuaje figurative ale omenirii
» Tusea este de mai multe feluri
» Leguma si leac pentru toata lumea
» Corespondenta unor amanti celebri
» Actori trisori la Hollywood
» Horoscopul saptamanii: 22-28 ianuarie 2018
» 18 ianuarie 1701 – Frederick I devine regele Prusiei
» Tema: „MUZE”
» Egiptenii au vazut o eclipsa de soare acum 3225 de ani
» Cetatea Caral si arhitectura moderna
» Italia, de la imperiu la republica
» Regulamente militare americane pentru OZN-uri
Cele mai populare articole...
» Adevarul despre pasiunile erotice ale Mariei-Tereza
» Calciul si magneziul - vitale pentru sanatate
» Tiroida, o glanda mica, probleme mari
» Sfaturile bioterapeutei Djuna
» Ce a ascuns Charles Darwin?
» Luna va disparea de pe bolta cereasca
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite (2)
» Bolile se vor auto-vindeca
» Hernia de disc, o boala la moda
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite
» Pe Marte exista viata!
» In Peru exista un loc miraculos, unic in lume: Lacul care aduce copii
» 3 pozitii de relaxare
» Viciul care duce la buna-dispozitie
» Iuda intr-un manuscris controversat
» Miracolul lumii invizibile: Lumea dupa Nilsson
» Psoriazisul, vindecat de pesti!
» Corp ceresc condamnat la moarte
» O rapire OZN in Florida
» "Teapa" gripei aviare


Arhiva: » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9