Prima pagina arrow FEMINA CLUB 13 Dec 2017
Categorii
Prima pagina
SPECTACOLUL CUNOASTERII
ISTORII UITATE
PARANORMAL
FEMINA CLUB
STAREA DE VEGHE
TERRA X
MINUNI ALE LUMII
CONSULTATII FARA PLATA
TERAPII COMPLEMENTARE
BLITZ
HOROSCOP
ASTAZI IN ISTORIE
VERIFICATI-VA CUNOSTINTELE
FORUM
STIRI
BILETE DE AVION
PROGRAM TV
FELICITARI
VREMEA
PROGRAM CINEMA
MAGAZIN .RO
DESPRE NOI
CONTACT
User Menu
Avem 7 vizitatori online

FEMINA CLUB

Exercitii de intretinere, frumusete, cosmetice, gastronomie si mult mai multe in sectiunea Femina Club.



Plachie de macrou

Imprimare E-mail
luni, 11 decembrie 2017

 1 macrou mare (500 g), 1 kg rosii, 5-6 catei usturoi, 3-4 foi dafin, boia dulce, sare, piper, patrunjel verde.

 Se curata pestele, se trece printr-un jet de apa si se asaza intr-un vas. Rosiile se decojesc si se dau pe razatoare. In sosul de rosii obtinut se pun sare, piper, boia, usturoiul taiat feliute si foile de dafin. Se toarna amestecul de rosii deasupra pestelui si se da la cuptor, 30 minute, pana scade zeama si se obtine un sos, iar pestele este bine patruns.


Citeste mai departe...
 

Emotiile, „sculptorul” chipului

Imprimare E-mail
luni, 11 decembrie 2017

Cu certitudine, ochii sunt „oglinda sufletului”, dar si a varstei. In mod natural, emotiile – transpuse in zambet, ras, incruntare – „sculpteaza” chipul. In acelasi timp, somnul insuficient sau proasta hidratare lasa si ele urme, chiar daca acestea pot fi ameliorate printr-o ingrijire atenta. Sa amintim si faptul ca la nivelul fetei exista mai mult de 30 de muschi, multi dintre acestia aflandu-se in jurul ochilor. Contractiile acestora stau la baza ridurilor care se vor adanci odata cu varsta. Cum trebuie ingrijita corect zona din jurul ochilor?

Citeste mai departe...
 

Pulpa de vitel cu sos de usturoi

Imprimare E-mail
miercuri, 29 noiembrie 2017

 1 kg pulpa vitel, 2 cepe, 10 catei usturoi, 4 linguri ketchup picant, 2 linguri boia dulce, o lingura cimbru, sare, patrunjel verde, ulei.

 Pulpa de vita se taie felii potrivit de groase, care se bat ca pentru snitele, apoi se taie in bucati de 3-4 cm.

Intr-o cratita se pune putin ulei si se prajesc bucatile de carne. Se pune apoi ceapa tocata marunt si cateii de usturoi feliati. Se pun 2 litri de apa calduta si se lasa sa fiarba. Ketchupul, boiaua, cimbrul si sarea se amesteca si se pun peste carne. Se acopera cu un capac si se lasa sa fiarba aproximativ 2 ore, completand cu apa daca mai este cazul. Cand carnea este gata, iar sosul a scazut putin, se adauga patrunjelul tocat.

Citeste mai departe...
 

Vitaminele, ingrediente pretioase

Imprimare E-mail
miercuri, 29 noiembrie 2017

 In ingrijirea pielii vitaminele sunt ingrediente valoroase care pot amana imbatranirea tenului, imbunatatesc textura epidermei si estompeaza ridurile.

Citeste mai departe...
 

Salata de ton cu sfecla

Imprimare E-mail
joi, 23 noiembrie 2017

 800 g naut, 500 g sfecla rosie fiarta, 3 cepe, 500 g ton din conserva, 2 pahare maioneza.

 Se lasa nautul la inmuiat in apa cu sare de seara pana a doua zi. Se fierbe aproximativ o ora nautul si cand este gata se scurge si se lasa sa se raceasca. Se taie sfecla rosie fideluta, se toaca marunt ceapa si se marunteste tonul cu o furculita, dupa ce a fost scurs bine. Se amesteca toate ingredientele si se adauga maioneza. Se pastreaza la frigider pana la servire.


Citeste mai departe...
 

Ten fin, luminos, revitalizat

Imprimare E-mail
joi, 23 noiembrie 2017

Pentru o piele fina. Exista numeroase masti cosmetice, usor de preparat acasa, din produse naturale, cu efecte benefice asupra tenului. Una dintre ele se compune din o jumatate de banana, bine coapta, zdrobita, 2-3 picaturi de vitamina E uleioasa si cateva picaturi de apa. Se omogenizeaza bine, apoi se intinde masca pe fata. Dupa 20 de minute se clateste cu apa calduta. Se recomanda sa se aplice aceasta masca o data pe saptamana pentru a va bucura de un aspect fin al pielii.

Citeste mai departe...
 

Cotlete cu ciuperci

Imprimare E-mail
joi, 16 noiembrie 2017

 1 kg cotlet dezosat, 150 g ciuperci, 2 oua fierte tari, 1 ou crud, 50 g unt, 50 g cascaval ras, sare, piper.

  Se calesc ciupercile in unt cu sare si piper, pana cand scade zeama. Se iau de pe foc si se amesteca bine cu ouale fierte si taiate marunt, oul crud si se mai condimenteaza. Se cresteaza carnea in lung, pana se obtine o deschizatura mai adanca, in forma literei V. Se umple crestatura cu ciuperci si se sareaza carnea. Se asaza pe o folie de aluminiu unsa cu unt, se impacheteaza capetele, ca sa nu iasa umplutura. Se da la cuptorul incins si se rumeneste aproape 2 ore. Se desface din folie si se mai lasa putin in cuptor.

Citeste mai departe...
 

Efect natural

Imprimare E-mail
joi, 16 noiembrie 2017

Specialistii spun ca anticearcanul, utilizat corect, lumineaza privirea si chiar poate sa mascheze cu succes petele vinetii de sub ochi, aparute mai ales dupa o noapte de nesomn. Cearcanele sau pungile de sub ochi pot avea cauze diverse, fiind fie mostenite genetic, fie datorate oboselii sau deshidratarii tenului. Urmele inestetice de pe obraz pot fi estompate cu anticearcanul potrivit.

Citeste mai departe...
 

Ciuperci cu piept de curcan

Imprimare E-mail
vineri, 10 noiembrie 2017

 600 g piept de curcan dezosat, 1kg ciuperci, 500 g rosii, o lingura faina, 2 linguri ulei, 4 cepe, sare, patrunjel verde. 

Citeste mai departe...
 

Sfaturi utile

Imprimare E-mail
vineri, 10 noiembrie 2017

Mai ales sub influenta factorilor oxidativi pielea imbatraneste, uneori prematur. Pentru a corecta acest inconvenient, daca nu ati fost suficient de prevazatoare si efectele nedorite si-au facut aparitia sau daca inca mai puteti preveni aparitia ridurilor, punctelor negre sau acneei, mizati pe puterea antioxidantilor din fructe si legume. Consumati zilnic fructe de padure, rodii, prune, kiwi, dar si varza, spanac, broccoli, sfecla, ardei gras, usturoi.

Citeste mai departe...
 

Vinete cu rosii

Imprimare E-mail
luni, 06 noiembrie 2017

 500 g vinete, 350 g rosii, 2 ramuri de telina verde, 150 g masline verzi (fara samburi), 5 catei de usturoi, 200 ml otet de vin, 1 varf de cutit zahar, ulei, sare, piper.

Citeste mai departe...
 

Varstele tenului

Imprimare E-mail
luni, 06 noiembrie 2017

Este un adevar ce nu mai trebuie demonstrat, acela potrivit caruia frumusetea obrazului isi are varstele sale, corelate strans cu trecerea anilor. Logic, altfel este definita frumusetea obrazului la 30, la 40 sau la 50 de ani. Numitorul comun este dat insa, la orice varsta, de ingrijirea atenta a tenului.

Citeste mai departe...
 

Frigarui din muschi

Imprimare E-mail
vineri, 27 octombrie 2017

 750 g muschi de porc, 100 g costita, ulei, piper, sare, cimbru, usturoi.

Citeste mai departe...
 

Mierea si tenul dumneavoastra

Imprimare E-mail
vineri, 27 octombrie 2017

In anotimpul friguros tenul necesita ingrijiri atente pentru a-i mentine aspectul de prospetime, catifelare si tinerete. De exemplu, exfolierea se va face mai rar si se vor folosi produse de calitate.

Citeste mai departe...
 

Peste pane cu hrean

Imprimare E-mail
marži, 24 octombrie 2017

 150 g file peste, sare, piper macinat, o lingurita zeama de lamaie, 1 ou, 2 lingurite hrean ras, o lingura faina, o lingura unt topit, 200 g sfecla rosie (fiarta), 1-2 linguri otet balsamic, o lingurita mustar dulce, o lingurita ulei floarea-soarelui, 2 linguri patrunjel verde tocat, zahar.


Citeste mai departe...
 

Bai aromate

Imprimare E-mail
marži, 24 octombrie 2017

Dupa o zi friguroasa lunga, obositoare, solicitanta, stresanta, ce poate fi mai relaxant decat o baie calda, bine aromata. 

Citeste mai departe...
 

Salata cu sos de kefir

Imprimare E-mail
joi, 12 octombrie 2017

 250 g fasole verde, 250 ml supa de legume, zeama de la o lamaie, 250 g varza, o lingura sare de mare, 250 g telina, 4 rosii, 4 morcovi, 1 castravete, ulei de masline, piper macinat, 500 g piept de pui fiert.


Citeste mai departe...
 

Masti pentru tenul sensibil

Imprimare E-mail
joi, 12 octombrie 2017

Tenul sensibil, care se irita, se inroseste usor sau se usuca excesiv necesita o ingrijire atenta. De mare folos in astfel de situatii sunt mastile preparate in casa. O masca hidratanta va avea ca ingrediente musetelul, mierea si laptele. Musetelul are rol hidratant, emolient si poate calma tenul iritat. Aceasta masca este utila si in cazul unui ten cu acnee. Florile de musetel (10 g), maruntite foarte fin se omogenizeaza cu o lingura de miere si una de lapte. Se aplica pe fata, se lasa sa actioneze 20 de minute, apoi se clateste obrazul cu ceai de musetel.

Citeste mai departe...
 

Mancare de vinete

Imprimare E-mail
joi, 05 octombrie 2017

 3 vinete potrivite, 500 g rosii, 3 cepe, 1 morcov, 3 ardei grasi, 1 patrunjel, o telina, o lingura marar si patrunjel verde, o capatana usturoi, 2 linguri faina, 4 linguri ulei, o lingurita rasa zahar, sare.

Citeste mai departe...
 

1001 de sfaturi

Imprimare E-mail
joi, 05 octombrie 2017

Anotimpul rece este unul dintre „inamicii” obrazului luminos, catifelat. Frigul, aerul uscat afecteaza tenul si intregul trup. Cum va puteti proteja? In primul rand este nevoie sa refacem peliculele protectoare si sa crestem aportul de apa in straturile pielii. Procesul acesta se poate obtine prin aplicarea unor creme mai grase, cu uleiuri vegetale si substante care atrag apa din exterior. In acest anotimp trebuie sa renuntati la texturile usoare folosite vara pentru ca acestea nu sunt capabile sa refaca bariera grasa a pielii.

Citeste mai departe...
 

Mancare de bame cu carne de vita

Imprimare E-mail
marži, 26 septembrie 2017

 500 g carne, 500 g bame, o ceapa, 2 linguri ulei, 4-5 rosii, o lingura otet, sare, putin zahar, verdeata tocata.

 Se taie carnea bucati potrivite, se prajeste in ulei, apoi se adauga apa calda (ca sa acopere carnea) si o ceapa tocata marunt. Se acopera si se lasa sa fiarba incet, inabusit, pana cand carnea este aproape fiarta. Se adauga bamele, care au fost spalate dupa ce au stat un timp in apa cu sare si 2 linguri de otet, sarea, zaharul, rosiile curatate de pielite si seminte si taiate in patru, o lingura cu otet si verdeata tocata. Se lasa pe foc pana cand bamele sunt aproape fierte, apoi se da la cuptor pentru 10-15 minute.

Citeste mai departe...
 
<< Start < Inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Inainte > Sfarsit >>

Rezultate 1 - 21 din 3011

Cauta in arhiva magazin.ro
ABONAMENTE LA REVISTA MAGAZIN

Cititorii fideli ai revistei noastre au la dispozitie articolele cele mai interesante direct online, in aceasta pagina de internet. Exista, insa, si o alta categorie de cititori fideli care prefera editiile tiparite, prin care noi incercam sa ajungem in toate colturile tarii. Pentru acestia exista optiunea abonamentului, una dintre cele mai sigure si mai facile metode de a intra, saptamanal, in posesia revistei MAGAZIN.

Nu ezitati sa va abonati!

Abonamentul se poate face fie direct la redactie (pentru aceasta trebuie sa completati mandatul postal pe care il obtineti de la orice Oficiu Postal dupa modelul reprodus mai jos, achitand pentru: 1 luna 6,00 lei; 2 luni 12,00 lei; 3 luni 18,00 lei; 4 luni 24,00 lei; 5 luni 30,00 lei; 6 luni 36,00 lei), fie prin Oficiile Postale (Revista Magazin figurand la pozitia 19355 din Catalogul Publicatiilor).

CONTACT

Telefon:
021. 317. 89. 65
021. 317. 89. 66

GSM
0722. 625. 622
 
Fax
021.317. 89.65
 
Email:

Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.

Incercam astfel sa nu ii dezamagim in nici un fel pe cititorii nostri, o preocupare de la care nu am abdicat niciodata, pe parcursul ultimelor decenii.

Aboneaza-te la newsletter
Email:

Subscribe Unsubscribe
Sondaj
Cele mai noi articole
» Despre secretarele digitale, cu dragoste
» Stalin si apetitul pentru arta
» O „Academie” pentru OZN-uri
» Plachie de macrou
» Emotiile, „sculptorul” chipului
» Adio, nemurire!
» Manastirea Sihastria
» Dictatura zeitelor
» Misterul „betonului roman”
» Imblanzirea fobiilor
» Leacuri vechi... de viitor
» Amanuntele misterioase in care se ascunde iubirea
» Stela Popescu – inegalabila regina a comediei romanesti
» Horoscopul saptamanii: 11-17 decembrie 2017
» 7 decembrie 1941 – Atacul de la Pearl Harbor
» Tema: „CARE SI CARUTE”
» Cruciada impotriva ereticilor
» Mancarea sanatoasa si mediul inconjurator
» O noua carte despre OZN
» Pulpa de vitel cu sos de usturoi
Cele mai populare articole...
» Adevarul despre pasiunile erotice ale Mariei-Tereza
» Calciul si magneziul - vitale pentru sanatate
» Tiroida, o glanda mica, probleme mari
» Sfaturile bioterapeutei Djuna
» Ce a ascuns Charles Darwin?
» Luna va disparea de pe bolta cereasca
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite (2)
» Bolile se vor auto-vindeca
» Hernia de disc, o boala la moda
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite
» Pe Marte exista viata!
» In Peru exista un loc miraculos, unic in lume: Lacul care aduce copii
» 3 pozitii de relaxare
» Viciul care duce la buna-dispozitie
» Iuda intr-un manuscris controversat
» Miracolul lumii invizibile: Lumea dupa Nilsson
» Psoriazisul, vindecat de pesti!
» Corp ceresc condamnat la moarte
» O rapire OZN in Florida
» "Teapa" gripei aviare


Arhiva: » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9