Prima pagina arrow FEMINA CLUB 27 Jun 2017
Categorii
Prima pagina
SPECTACOLUL CUNOASTERII
ISTORII UITATE
PARANORMAL
FEMINA CLUB
STAREA DE VEGHE
TERRA X
MINUNI ALE LUMII
CONSULTATII FARA PLATA
TERAPII COMPLEMENTARE
BLITZ
HOROSCOP
ASTAZI IN ISTORIE
VERIFICATI-VA CUNOSTINTELE
FORUM
STIRI
BILETE DE AVION
PROGRAM TV
FELICITARI
VREMEA
PROGRAM CINEMA
MAGAZIN .RO
DESPRE NOI
CONTACT
User Menu
Avem 2 vizitatori online

FEMINA CLUB

Exercitii de intretinere, frumusete, cosmetice, gastronomie si mult mai multe in sectiunea Femina Club.



Tratamente cosmetice de succes

Imprimare E-mail
joi, 15 iunie 2017

Imbatranirea prematura a pielii poate fi prevenita cu conditia sa nu ignorati unele tratamente cosmetice cu elemente bogate in antioxidanti si in vitamine, mai ales vitaminele A, C sau E. Nu trebuie uitat ca fructele verii, care ne rasfata papilele gustative sunt ideale si in mastile cosmetice pentu ca elementele enumerate se regasesc in compozitia lor.

Citeste mai departe...
 

Friptura marinata din carne de porc

Imprimare E-mail
joi, 15 iunie 2017

 2 kg pulpa de porc, o ceasca smantana, o lingurita faina, sare.

 Pentru marinata: 250 ml vin alb, 100 ml otet, 2 cepe, 1 morcov, 1 patrunjel, 3 catei de usturoi, o frunza de dafin, frunza de telina, 10 boabe piper, sare.

 Se pun la fiert, pentru marinata, vinul, otetul, ceapa si morcovul taiate felii, usturoiul, un fir de patrunjel, o frunza de dafin, una de telina, sare, cateva boabe de piper. Se asaza carnea intr-un vas. Se toarna deasupra marinata racorita si se tine o zi intorcand carnea de cateva ori, pe o parte si pe alta. Cu doua ore si jumatate inainte de masa se scoate carnea din marinata, se scurge bine si se pune intr-o tava la cuptor fara nimic altceva, sa se rumeneasca pe o parte si pe alta. Dupa o jumatate de ora, se toarna marinata deasupra, cu tot ce se afla in ea si se lasa sa fiarba inabusit inca o jumatate de ora, ungand din cand in cand cu zeama din tava. Daca scade prea mult se mai adauga putina apa. Cand friptura este gata, se scoate si se tine la cald. Sosul din cratita se scurge de grasime si se mai lasa sa dea cateva clocote cu 2 linguri de apa si un varf de cutit de piper. Separat se amesteca o ceasca de smantana cu un varf de lingurita de faina, se adauga sosul trecut prin sita si se lasa sa mai dea un clocot pe masina.

Citeste mai departe...
 

4 masti eficiente

Imprimare E-mail
joi, 08 iunie 2017

Multe persoane se confrunta cu aspectul inestetic al tenului datorat porilor deschisi. Acest dezavantaj, care da obrazului aspect de „coaja de portocala” poate fi corectat, folosind masti eficiente si usor de realizat.

Citeste mai departe...
 

Cotlete de mânzat cu sunca

Imprimare E-mail
joi, 08 iunie 2017

 5-6 cotlete, 300 g sunca, 2 linguri unt, o ceapa, 3-4 linguri sos de rosii, o lingurita mustar.

 Se scot oasele de pe cotlete si carnea se pune sa se prajeasca in unt fierbinte, pe ambele parti. Sunca se taie felii groase si se prajesc pe ambele parti. Se scot feliile de carne din tigaie, se pun pe o farfurie. Se prepara un sos din ceapa tocata marunt, piper, 1 lingurita cu unt, 2 linguri cu vin, 3-4 linguri pasta de tomate, 1 lingurita de mustar, 2-3 linguri zeama de carne si se fierbe. Se trece sosul prin sita, apoi se toarna peste carnea din farfurie.

Citeste mai departe...
 

„Secretele” rujurilor

Imprimare E-mail
joi, 01 iunie 2017

Pentru a arata senzual, pentru a fi netede si catifelate, buzele se ingrijesc la fel de atent ca tenul. Exfolierea si hidratarea sunt importante in acest sens. Dar, la fel de importante sunt si „secretele” privind rujurile folosite.

Citeste mai departe...
 

Pastravi cu ghimbir si miere

Imprimare E-mail
joi, 01 iunie 2017

 2 pastravi, o legatura patrunjel, 2-3 catei mari de usturoi, o bucatica ghimbir proaspat (2 cm), o lingura miere, 2 lamâi, sare, piper.

 Pestele se spala, se usuca, se sareaza si se pipereaza. Se umple burta pastravului cu patrunjel proaspat si se asaza intr-o tava cu putina apa. Se da la cuptor, la foc potrivit, pâna se coace. Intre timp, se pregateste sosul care se toarna peste peste. Intr-un bol se amesteca zeama de la o lamâie cu miere, usturoiul tocat si ghimbirul ras fin. Cu acest amestec se unge pestele, iar restul de sos se toarna in tava, astfel incât sa se patrunda si pe dedesubt. Se stinge cuptorul si se mai lasa pastravii in cuptorul fierbinte inca 5 minute.

Citeste mai departe...
 

Masti de sezon

Imprimare E-mail
luni, 29 mai 2017

Continutul de alfahidroxiacizi ai parfumatelor capsuni ajuta la o exfoliere perfecta a pielii, tonificand-o in acelasi timp. Mastile si lotiunile pe baza de capsuni favorizeaza indepartarea celulelor moarte de la suprafata epidermei, previn imbatranirea ei prematura, reduce cearcanele si pungile de sub ochi, ii redau pielii prospetime si stralucire.

Citeste mai departe...
 

Ghiveci cu carne de vita

Imprimare E-mail
luni, 29 mai 2017

 500 g carne de vita, 2-3 linguri de ulei, 3-4 cartofi, 1 morcov, 2 ardei, 2 cepe, fasole verde si mazare, cateva buchetele de conopida, 3-4 rosii (sau pasta de rosii), smantana, 1 ou, sare, piper, patrunjel verde.

 Se spala carnea, se taie in bucati potrivite si se pune intr-o cratita cu ulei pentru a se rumeni putin. Se adauga cepele taiate pestisori, morcovi taiati rondele, ardeii fideluta. Ulterior se adauga cartofii taiati cubulete, mazarea si fasolea verde. Se completeaza cu doua pahare de apa (sau zeama de carne), se sareaza, pipereaza si se lasa sa fiarba la foc mic, apoi se pune la cuptor, sa scada bine. Cu zece minute inainte de a scoate ghiveciul de la cuptor se adauga oul batut cu smantana, iar la sfarsit, verdeata.

Citeste mai departe...
 

Starul sezonului

Imprimare E-mail
luni, 29 mai 2017

Buzele mate sunt starul sezonului in materie de machiaj. Respectand sfaturile specialistilor, in cazul nostru Céline Molet, veti reusi repede si bine aceasta performanta. Mai exact, aveti nevoie de 4 minute pentru a va ruja „ca la carte”. Dimineata, cand „sariti” din pat, aplicati un balsam pe buze, si-l lasati sa actioneze cat „va invartiti” cu alte treburi matinale. Urmeaza o exfoliere usoara, cu un balsam scrub.

Citeste mai departe...
 

Orez cu piept de curcan si portocale

Imprimare E-mail
luni, 29 mai 2017

 250 g orez, 625 ml supa, 300 g piept curcan, o lingura alune prajite, 100 g mazare fiarta, 1-2 fire praz, 2 portocale, 3 linguri ulei, curry, sare, piper.

 Se caleste orezul intr-o lingura de ulei. Se adauga 500 ml supa, curry (dupa gust) si se fierbe 20 minute. Se taie carnea feliute si prazul rondele. Se desfac portocalele. Carnea se prajeste in ulei incins impreuna cu sarea, piperul si prazul. Se adauga alunele, portocalele, orezul si mazarea. Se amesteca si se dau in 2-3 clocote.

Citeste mai departe...
 

Cum estompati ridurile

Imprimare E-mail
luni, 29 mai 2017

Trecerea anilor isi pune amprenta pe chipul dumneavoastra. Pielea devine mai sensibila, isi pierde elasticitatea si lasa la vedere ridurile. Totusi, o ingrijire atenta poate estompa urmele varstei, facand ridurile cat mai discrete. Iata cateva masti naturale, usor de realizat, care au efecte aproape miraculoase.

Citeste mai departe...
 

Supa rece de linte

Imprimare E-mail
luni, 29 mai 2017

 500 g linte, 1,5 litri apa, o ceapa, 3 catei usturoi, o lingura cimbru, otet de mere.

 Se spala lintea aleasa si se pune de seara in apa. A doua zi se pune la fiert cu 1,5 litri apa si ceapa. Se lasa sa fiarba aproximativ 2 ore si jumatate. Cand lintea este aproape fiarta se adauga sare, usturoiul si cimbrul, se lasa sa mai dea cateva clocote. Se strecoara si se acreste cu otet dupa gust.

Citeste mai departe...
 

Solutii rapide

Imprimare E-mail
joi, 25 mai 2017

Oboseala se citeste cu usurinta pe chipul dumneavoastra? Tenul pare tern, si-a pierdut stralucirea iar cearcanele sunt mai evidente ca alta data? Nu disperati pentru ca exista solutii rapide de improspatare si revitalizare care pot reda tenului un aspect fresh, sanatos, catifelat, tanar.

Citeste mai departe...
 

Ficat pane

Imprimare E-mail
joi, 25 mai 2017

 500 g ficat de vitel, 1 ou, 3-4 linguri faina, lapte sau apa minerala, sare.

 Se transeaza ficatul. Din faina, ou, lapte sau sifon, putina sare, se face un aluat un pic mai gros ca cel pentru clatite. Se introduc feliile de ficat in compozitie si se prajesc in ulei incins.

Citeste mai departe...
 

Trei masti naturale

Imprimare E-mail
joi, 27 aprilie 2017

In cazul tenului sensibil se recomanda evitarea produselor cosmetice care contin parfumuri, parabeni sau alcool. Acestea au un pH scazut si irita epiderma. In schimb, daca mizati pe mastile preparate in casa, nu evitati galbenusul de ou, bogat in calciu, vitaminele A si E, necesare pentru o piele sanatoasa. Grasimile din compozitia sa hidrateaza intens si curata cu blândete tenul.

Citeste mai departe...
 

Spaghete picante cu ton

Imprimare E-mail
joi, 27 aprilie 2017

 O conserva ton in suc propriu, 3 fire ceapa verde, o cana suc de rosii, ½ lingurita ardei iute macinat, 1 vârf cutit scortisoara, busuioc uscat, sare, ulei de masline, parmezan.

 Ceapa se curata, se spala si se taie rondele. Din partea verde se opresc 2 linguri pentru decor, iar restul se pune la calit in putin ulei de masline. Când ceapa s-a inmuiat se adauga ardeiul iute macinat si praful de scortisoara, apoi sucul de rosii, busuiocul, si se lasa 10 minute sa fiarba. Se pune si tonul scurs de zeama si se mai lasa 15 minute sa se imbine aromele. Pastele se pun separat la fiert, iar când sunt gata, se scot intr-o strecuratoare, se trec printr-un jet de apa rece, apoi se lasa la scurs. La final, se potriveste sosul de sare, apoi se pune peste pastele fierte si se amesteca. Deasupra se presara ceapa verde oprita si parmezan ras.

Citeste mai departe...
 

Spirit tribal

Imprimare E-mail
joi, 20 aprilie 2017

Si coafurile au show-urile lor spectaculoase. Va vor convinge cu siguranta imaginile alaturate. Par scurt, lung, stilat sau exotic, exista un singur cuvânt de ordine: jocul cu tendintele. Astfel, spiritul tribal foarte actual presupune câteva suvite impletite inserate in parul lung sau tot parul impletit in cozi. Aceste coafuri au avantajul mentinerii impecabile pe parcursul intregii zile. De asemenea, asigura degajarea figurii si evidentierea frumusetii chipului.

Citeste mai departe...
 

Spaghete cu carne

Imprimare E-mail
joi, 20 aprilie 2017

300 g spaghete, 2 linguri ulei, o ceapa, 1 morcov, 1 ardei gras, 1/2 ardei iute, 1 ardei kapia copt, 400 g ciuperci proaspete, 150 g cârnati afumati, 300 g carne tocata, 4 rosii, sare, 2 catei de usturoi pisati, piper, boia iute, 1/2 lingurita busuioc uscat, 1/2 lingurita oregano uscat, 30 g unt, 250 g cascaval.

 Spaghetele se pun la fiert in apa cu sare. Intr-o tigaie mai mare se incinge uleiul si se caleste ceapa taiata marunt cu ardeiul gras taiat felii si ardeiul iute taiat rondele fine. Se adauga cârnatul afumat taiat marunt si carnea tocata, apoi rosiile, ciupercile, morcovii si ardeiul copt, toate tocate felii. Se pune usturoiul, piper, boia iute, busuioc, oregano si se potriveste de sare. Se lasa sa fiarba incet, la foc mic. Spaghetele fierte al dente se scurg de apa si se amesteca bine cu untul. Se asaza spaghetele intr-un vas, deasupra se pune tot continutul tigaii si se acopera totul cu cascavalul ras. Se lasa la cuptor 20 de minute, la foc iute, pâna când cascavalul este rumenit.

Citeste mai departe...
 

Secrete ale machiajului

Imprimare E-mail
joi, 20 aprilie 2017

Machiajul ar trebui sa accentueze frumusetea chipului. Daca insa culorile nu sunt alese cu grija, se poate ajunge la un machiaj strident, capabil sa stirbeasca farmecul personal. De ce secrete ar trebui sa se tina seama? O regula esentiala care trebuie respectata se refera la armonizarea culorilor machiajului cu nuanta tenului. Exista si alte câteva secrete care va pot ajuta sa aveti un machiaj perfect cu un efort minim.

Citeste mai departe...
 

Peste afumat pe pat de legume

Imprimare E-mail
joi, 20 aprilie 2017

 1 macrou afumat, 3-4 rosii cherry, 500 g ciuperci, o vânata, 1 morcov, 1 dovlecel, 2 linguri pasta de tomate, piper, dafin, lamâie.

 Intr-o tigaie, se calesc in ulei, ciupercile taiate felii, vânata, dovlecelul si morcovul taiate cubulete, dupa care, se adauga o ceasca de apa, pasta de tomate, condimentele si se lasa la fiert, pâna iese uleiul deasupra. Separat, se taie pestele si se amesteca bine cu rosii cherry, taiate cubulete, dupa care, se condimenteaza cu ulei de masline, zeama de lamâie si piper. Se pune intr-un vas zacusca de ciuperci si apoi deasupra pestele.

Citeste mai departe...
 

Pentru tenul uscat

Imprimare E-mail
joi, 20 aprilie 2017

Fitoterapia furnizeaza idei valoroase si pentru cosmetica. Astfel, tenurile uscate pot beneficia de plantele cu actiune emolienta sau care activeaza circulatia periferica. Florile de galbenele fac parte din categoria celor care activeaza circulatia. Se folosesc sub forma de comprese sau lotiuni. Se prepara o infuzie concentrata din 4 linguri de flori la o cana cu apa clocotita. Dupa 15 minute se filtreaza si se aplica pe fata. Infuzia concentrata din flori de musetel, preparata din 3 linguri de flori la o cana cu apa clocotita, se aplica pe fata sub forma de comprese caldute. Si infuzia concentrata din frunze de patlagina se aplica pe tenul deshidratat sub forma de compresa.

Citeste mai departe...
 
<< Start < Inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Inainte > Sfarsit >>

Rezultate 1 - 21 din 2965

Cauta in arhiva magazin.ro
ABONAMENTE LA REVISTA MAGAZIN

Cititorii fideli ai revistei noastre au la dispozitie articolele cele mai interesante direct online, in aceasta pagina de internet. Exista, insa, si o alta categorie de cititori fideli care prefera editiile tiparite, prin care noi incercam sa ajungem in toate colturile tarii. Pentru acestia exista optiunea abonamentului, una dintre cele mai sigure si mai facile metode de a intra, saptamanal, in posesia revistei MAGAZIN.

Nu ezitati sa va abonati!

Abonamentul se poate face fie direct la redactie (pentru aceasta trebuie sa completati mandatul postal pe care il obtineti de la orice Oficiu Postal dupa modelul reprodus mai jos, achitand pentru: 1 luna 6,00 lei; 2 luni 12,00 lei; 3 luni 18,00 lei; 4 luni 24,00 lei; 5 luni 30,00 lei; 6 luni 36,00 lei), fie prin Oficiile Postale (Revista Magazin figurand la pozitia 19355 din Catalogul Publicatiilor).

CONTACT

Telefon:
021. 317. 89. 65
021. 317. 89. 66

GSM
0722. 625. 622
 
Fax
021.317. 89.65
 
Email:

Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.

Incercam astfel sa nu ii dezamagim in nici un fel pe cititorii nostri, o preocupare de la care nu am abdicat niciodata, pe parcursul ultimelor decenii.

Aboneaza-te la newsletter
Email:

Subscribe Unsubscribe
Sondaj
Cele mai noi articole
» Primul robot umanoid printat 3d
» Batalia pentru Dardanelle
» Cazul Certesti – 1996
» Tratamente cosmetice de succes
» Friptura marinata din carne de porc
» Ziua in care masinile scriu poezii
» Manastirea Dervent
» Umor suprarealist
» Eniovden – o sarbatoare a Soarelui si a focului
» Exista un virus al nebuniei?
» Iedera, nu doar o planta decorativa
» Mishima, onoare si dezamagire
» Twin Peaks 2017 – mai straniu, mai socant, mai incitant
» Horoscopul saptamanii: 19-25 iunie 2017
» 15 iunie 1330 – S-a nascut Edward, „Printul negru”
» Tema: „INFERNUL”
» Pitagora, matematician si guru
» Cum se primesc invadatorii
» Intâlniri la Bâlea Lac si in Muntii Ciucas
» 4 masti eficiente
Cele mai populare articole...
» Adevarul despre pasiunile erotice ale Mariei-Tereza
» Calciul si magneziul - vitale pentru sanatate
» Tiroida, o glanda mica, probleme mari
» Sfaturile bioterapeutei Djuna
» Ce a ascuns Charles Darwin?
» Luna va disparea de pe bolta cereasca
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite (2)
» Bolile se vor auto-vindeca
» Hernia de disc, o boala la moda
» Pe Marte exista viata!
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite
» In Peru exista un loc miraculos, unic in lume: Lacul care aduce copii
» 3 pozitii de relaxare
» Viciul care duce la buna-dispozitie
» Iuda intr-un manuscris controversat
» Miracolul lumii invizibile: Lumea dupa Nilsson
» Psoriazisul, vindecat de pesti!
» O rapire OZN in Florida
» Corp ceresc condamnat la moarte
» "Teapa" gripei aviare


Arhiva: » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9