Prima pagina arrow FEMINA CLUB
Categorii
Prima pagina
SPECTACOLUL CUNOASTERII
ISTORII UITATE
PARANORMAL
FEMINA CLUB
STAREA DE VEGHE
TERRA X
MINUNI ALE LUMII
CONSULTATII FARA PLATA
TERAPII COMPLEMENTARE
BLITZ
HOROSCOP
ASTAZI IN ISTORIE
VERIFICATI-VA CUNOSTINTELE
MAGAZIN .RO
User Menu
Avem 17 vizitatori online

FEMINA CLUB

Exercitii de intretinere, frumusete, cosmetice, gastronomie si mult mai multe in sectiunea Femina Club.



Cartofi cu branza

Imprimare E-mail
miercuri, 11 iulie 2018

 1 kg cartofi, 6 oua, 200 g telemea, 100 g unt, 200 g smantana, sare, piper.

 Cartofii se fierb in coaja si cand sunt gata se curata si se taie rondele. Ouale fierte tari, se curata si se taie tot sub forma de rondele. Branza telemea se rade. Galbenusurile crude de la doua oua le frecam cu sare, adaugam unt topit, albusurile batute spuma si smantana. Se ia o forma potrivita ca marime, se unge cu unt si se asaza alternativ un strat de cartofi, un strat de rondele de ou presarate cu piper si telemea si se urmeaza asa pana se termina. Deasupra se toarna compozitia de ou cu smantana si se pune in cuptorul incins sa se gratineze. Se serveste fierbinte in vasul in care s-a preparat.

Citeste mai departe...
 

Cuburi „magice”

Imprimare E-mail
miercuri, 11 iulie 2018

Aveti impresia ca obrazul dumneavoastra pare „ofilit” sau tradeaza urme de oboseala? Va puteam sugera cateva solutii de ameliorare cu efect rapid.

Citeste mai departe...
 

Mamaliguta la cuptor

Imprimare E-mail
miercuri, 04 iulie 2018

 300 g malai, 100 g unt, 200 g branza de oi, 6 oua, sare.

 Se face o mamaliguta pripita. Se ia apoi o cratita sau o tava, se unge cu unt si se asaza alternativ trei straturi de mamaliga si doua straturi de branza si unt. Ultimul strat de mamaliga se netezeste si cu lingura inmuiata in unt se fac sase adancituri. Se pune la cuptor si cand capata o crusta usor rumenita, se scoate tava si se pune cate un ou crud in fiecare adancitura. Se presara ouale cu putina sare si se pune din nou tava in cuptor. Dupa ce albusurile s-au inchegat se scoate si se serveste imediat.

Citeste mai departe...
 

Reguli surprinzatoare

Imprimare E-mail
miercuri, 04 iulie 2018

In privinta parfumului folosit, orice femeie trebuie sa respecte o regula de bun simt, putem spune, aceea de a evita mirosurile puternice, violente. Folositi dilutii, aburi purificati, pentru ca parfumul femeilor trebuie sa fie ca o adiere.

Citeste mai departe...
 

Pasta de vinete in aspic

Imprimare E-mail
miercuri, 27 iunie 2018

 1 kg vinete, 400 g ardei grasi rosii, 200 g iaurt, 3 linguri vin, 2 catei usturoi, 2-3 linguri gelatina pudra, 3 linguri otet cu tarhon, sare.

 Se coc vinetele si ardeii, se curata usturoiul si se piseaza. Se incalzesc otetul si vinul la foc mic. Se adauga gelatina. Se amesteca continuu 2 minute, pana se dizolva gelatina. Vinetele se curata si se storc usor intr-un tifon, eliminand zeama amara. Ardeii, se curata de pielita si de seminte, se taie bucati. Vinetele, ardeii si usturoiul se fac pasta cu ajutorul mixerului, apoi se trec prin sita, pentru a inlatura semintele vinetelor. Se adauga gelatina dizolvata si iaurtul apoi sare si putin piper, dupa gust. Se amesteca bine toata compozitia si se toarna intr-un vas. Se lasa 12 ore in frigider. Inainte de a o servi, pasta de vinete se desprinde usor cu lama unui cutit rasturnand-o apoi pe un platou.

Citeste mai departe...
 

Alegeti formula adecvata

Imprimare E-mail
miercuri, 27 iunie 2018

Tenul dumneavoastra este deshidratat si ridat, are nevoie de un plus de luminozitate si stralucire? In functie de raspunsul dat in legatura cu aceste elemente, veti sti si ce fond de ten va va fi mai util.

Citeste mai departe...
 

Musaca de vinete

Imprimare E-mail
miercuri, 20 iunie 2018

400 g carne de porc fara os, 150 ml ulei, 2 cepe, 300 g rosii, 1,5 kg vinete, 1 ou, 6 linguri smantana, 3 linguri cascaval ras, sare, piper, verdeata.

 Se da carnea prin masina de tocat, ceapa se toaca marunt si impreuna cu carnea se pun intr-o tigaie cu ulei si se calesc aproximativ 10 minute. Se lasa sa se racoreasca, apoi se adauga condimentele, oul si verdeata tocata marunt, amestecandu-se bine. Vinetele spalate se taie in felii groase de 1 centimetru. Se asaza, intr-o tava unsa, alternativ, trei straturi de vinete si doua de carne. Smantana se amesteca bine cu pasta de rosii si se toarna deasupra. Se da tava in cuptor, la foc potrivit, si se lasa 25 minute. Cand musacaua este aproape gata se presara cascavalul ras si se mai lasa inca circa 5 minute. Se serveste cu sos de rosii.

Citeste mai departe...
 

Amprenta varstei

Imprimare E-mail
miercuri, 20 iunie 2018

Vrem, nu vrem, varsta este un element important de care ar trebui sa tinem seama atunci cand alegem coafura, tunsoarea si culoarea parului. Si aceasta pentru a pune in valoare morfologia fetei si trasaturile ei frumoase.

Citeste mai departe...
 

Salata cu carne de vita

Imprimare E-mail
miercuri, 13 iunie 2018

 300 g carne de vita, fiarta bine, 2 cepe mijlocii, 10-12 ciuperci, o sfecla mijlocie fiarta, o lingurita mustar, 3 linguri otet diluat sau zeama de lamaie, 4-5 linguri ulei, o lingurita zahar, sare, piper, verdeata.

 Carnea de vita se fierbe bine. Se pregateste sosul, frecand mustarul cu zaharul, sarea si piperul. Uleiul se toarna cate putin, ca sa capete aspect de maioneza. Se adauga zeama de lamaie, apoi ceapa taiata fin. Ciupercile se spala, se taie lamele si se pun imediat in sos ca sa nu se innegreasca. Sfecla se curata si se taie cubulete, carnea se taie fasii sau tot cuburi si se amesteca bine cu sosul si ciupercile. Se asaza totul intr-o salatiera, se presara cu verdeata si se tine la rece o ora inainte de a fi servita.

Citeste mai departe...
 

Salata cu carne de vita

Imprimare E-mail
miercuri, 13 iunie 2018

 300 g carne de vita, fiarta bine, 2 cepe mijlocii, 10-12 ciuperci, o sfecla mijlocie fiarta, o lingurita mustar, 3 linguri otet diluat sau zeama de lamaie, 4-5 linguri ulei, o lingurita zahar, sare, piper, verdeata.

 Carnea de vita se fierbe bine. Se pregateste sosul, frecand mustarul cu zaharul, sarea si piperul. Uleiul se toarna cate putin, ca sa capete aspect de maioneza. Se adauga zeama de lamaie, apoi ceapa taiata fin. Ciupercile se spala, se taie lamele si se pun imediat in sos ca sa nu se innegreasca. Sfecla se curata si se taie cubulete, carnea se taie fasii sau tot cuburi si se amesteca bine cu sosul si ciupercile. Se asaza totul intr-o salatiera, se presara cu verdeata si se tine la rece o ora inainte de a fi servita.

Citeste mai departe...
 

Imbatranirea prematura

Imprimare E-mail
miercuri, 13 iunie 2018

Va intrebati uneori ce contribuie la aspectul de imbatranire prematura a tenului? Raspunsul specialistilor, complet dar derutant totusi cand este vorba despre propria persoana, include stresul, alimentatia neadecvata, fumatul, sedentarismul, deci lipsa miscarii si a exercitiului fizic.

Citeste mai departe...
 

Fidea cu ciuperci

Imprimare E-mail
miercuri, 06 iunie 2018

 500 g fidea, 350 g ciuperci, 3 linguri ulei, 2 catei usturoi, zeama de la o jumatate de lamaie, 2 linguri patrunjel verde tocat, sare, piper.

 Se infierbanta 3 linguri de ulei in care se calesc usturoiul si ciupercile spalate si taiate in lamele subtiri. Dupa ce s-au calit se sareaza, se pipereaza si se pun la cuptor pentru 10 minute. Se adauga apoi zeama de lamaie si patrunjelul. Intre timp se fierbe fideaua, se strecoara, se pune pe un platou si se amesteca bine cu ciupercile.

Citeste mai departe...
 

Stergeti „urmele vremii”

Imprimare E-mail
miercuri, 06 iunie 2018

Poate nu stiati, uleiurile naturale va pot ajuta sa stergeti cu usurinta „urmele vremii” de pe obraz. Indiferent de tipul de piele si de varsta, o ingrijire speciala din care sa nu lipseasca uleiurile naturale mentine tenul hidratat si previne aparitia ridurilor.

Citeste mai departe...
 

Budinca de peste

Imprimare E-mail
miercuri, 30 mai 2018

 1 kg peste alb, o lamaie, 3 oua, o lingurita faina, 3 linguri cascaval ras, o lingura pasta de tomate, sare, piper.

 Pestele se fierbe in apa sarata, se curata de oase si se rupe in bucatele mici, care se pun intr-o forma unsa cu unt. Se stropeste cu zeama unei lamai, iar deasupra se pune un amestec din oua, faina, cascaval ras, pasta de tomate, putina sare si piper. Se coace 30 minute.

Citeste mai departe...
 

Solutii antistres

Imprimare E-mail
miercuri, 30 mai 2018

Stresul cotidian poate actiona nefavorabil si asupra tesutului cutanat. Cand suntem stresati, in organism se elibereaza adrenalina si cortizol. Cresterea productiei de cortizol, spun specialistii, declanseaza o crestere a zaharului in sange, care dauneaza colagenului si elastinei. Pielea devine uscata, cu aspect tern, apar cearcane si uneori eruptii cutanate. Cum puteti contracara aceste efecte nedorite? Acordand tenului ceva mai multa atentie de-a lungul zilei.

Citeste mai departe...
 

Rasol de vaca si cascaval

Imprimare E-mail
miercuri, 23 mai 2018

 800 g carne vaca pentru rasol, 2 morcovi, o ceapa, o felie telina, 2 radacini patrunjei, o foaie de dafin, 15 boabe piper, 60 g faina, 2 oua, ½ pahar iaurt, 50 g unt sau ulei, cascaval.

 La carnea fiarta pe jumatate se adauga zarzavatul curatat si spalat, precum si condimentele. Carnea fiarta si taiata in portii se asaza intr-un vas rezistent la foc. Faina se subtiaza cu zeama de carne si se fierbe 8-10 minute. Se drege cu ouale batute, cu iaurtul si se toarna peste carne. Se presara cascaval ras si se da la cuptor circa 10 minute, la foc potrivit.

Citeste mai departe...
 

Masti naturale si vitaminizante

Imprimare E-mail
miercuri, 23 mai 2018

Este momentul sa folositi cateva masti naturale, usor de realizat acasa, pentru revitalizarea rapida a tenului.

 O masca in stare sa ajute la regenerarea tenului se prepara din o lingura cu miere, o lingurita de fagure pisat, o lingura cu ulei de masline si doua linguri cu ceai de verbina. Se omogenizeaza ingredientele si apoi se aplica masca pe fata pentru 20 de minute.

Citeste mai departe...
 

Budinca de carne

Imprimare E-mail
miercuri, 16 mai 2018

 600-700 g carne tocata, 2 oua, 2 felii paine mai veche, 1 sfert varza proaspata, o ceapa, 3 linguri ulei, sare, piper, verdeata.

 Varza, ceapa si painea înmuiata în apa si stoarsa bine se trec prin masina de tocat. Se amesteca apoi cu carnea tocata, galbenusurile, verdeata tocata fin, se potriveste de sare si piper, iar la urma se adauga albusurile batute spuma. Se alege o cratita potrivita, se unge cu ulei si se toarna compozitia. Deasupra se netezeste, se unge cu ulei si se pune la cuptor, la foc potrivit.

Citeste mai departe...
 

Machiaj inspirat

Imprimare E-mail
miercuri, 16 mai 2018

Atunci cand varsta incepe sa-si puna amprenta pe obrazul dumneavoastra, nu ezitati sa folositi cu maiestrie diverse trucuri de machiaj care dau alura tinereasca. Importanta este hidratarea zilnica mai ales a zonelor expuse mai mult soarelui. Este vorba despre fata, decolteu sau maini. Se vor folosi produse cosmetice de buna calitate, eventual pe baza de acid hialuronic, care se vor aplica in straturi succesive. Se aplica intai un produs antirid – un ser – prin masare usoara, apoi pe zonele marcate de riduri se aplica un nou strat, urmat de crema de zi. Pielea din jurul ochilor necesita o atentie speciala.

Citeste mai departe...
 

Rizoto cu limba de vitel

Imprimare E-mail
miercuri, 09 mai 2018

 O ceasca orez, o limba de vitel, o ceapa, 1 morcov, 1 patrunjel, 3 linguri unt, o lingura faina, unt proaspat (cat o nuca), 100 g branza rasa, sare.

  Se fierbe o limba de vitel cu ceapa si zarzavatul. Se curata de piele si se taie in cuburi mici. Se face un sos gros ca o smantana, dintr-o lingura de unt cu o lingura de faina. Se stinge zeama in care a fiert limba si se amesteca cu bucatile de limba. Se prajeste usor in unt orezul si se stinge cu 2 cesti de zeama limpezita in care a fiert limba. Cand orezul este fiert se amesteca cu putin unt proaspat si 100 g de branza rasa, usor ca sa nu se sfarame orezul. Se pune intr-o forma bine unsa cu unt. Se da cateva minute la cuptor, se rastoarna pe farfurie, iar la mijloc se asaza limba. Se serveste fierbinte.

Citeste mai departe...
 

Pledoarie pentru naturalete

Imprimare E-mail
miercuri, 09 mai 2018

In materie de ingrijire a tenului, specialistii indeamna la folosirea produselor cu ingrediente naturale, care aduc beneficii ferme. Mastile, sub forma de crema, gel, fiole sau cele pregatite acasa, pentru ten sau pentru par, ca un veritabil cocktail de substante active (peptide, antioxidanti, diverse extracte naturale) refac frumusetea obrazului, dar contribuie si la relaxarea generala. Asadar, apelati cel putin o data pe saptamana la un astfel de rasfat cu efect dublu, asupra aspectului fizic, dar si asupra starii generale.

Citeste mai departe...
 
<< Start < Inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Inainte > Sfarsit >>

Rezultate 1 - 21 din 3070

Cauta in arhiva magazin.ro
ABONAMENTE LA REVISTA MAGAZIN

Cititorii fideli ai revistei noastre au la dispozitie articolele cele mai interesante direct online, in aceasta pagina de internet. Exista, insa, si o alta categorie de cititori fideli care prefera editiile tiparite, prin care noi incercam sa ajungem in toate colturile tarii. Pentru acestia exista optiunea abonamentului, una dintre cele mai sigure si mai facile metode de a intra, saptamanal, in posesia revistei MAGAZIN.

Nu ezitati sa va abonati!


Abonamentul se poate face direct la redactie prin:
- expedierea unui mandat postal la orice Oficiu Postal, dupa modelul reprodus mai jos;
- plata in urmatoarele conturi bancare pentru client Casa Editoriala "Magazin" S.R.L. (CUI: RO1571838):
1) RO74BACX0000003000160000 Unicredit Tiriac
2) RO24RNCB0072049689850001 B.C.R.
- la orice Oficiu Postal din tara (Revista Magazin figurand la pozitia 19355 din Catalogul Publicatiilor).

PRETURILE ABONAMENTELOR sunt urmatoarele:
- 1 luna: 6,00 lei
- 2 luni: 12,00 lei
- 3 luni: 18,00 lei
- 4 luni: 24,00 lei
- 5 luni: 30,00 lei
- 6 luni: 36,00 lei

Cititorii din strainatate pot contracta abonamente, achitand contravaloarea abonamentului dorit (50 euro sau 70 $, un abonament pe sase luni; 25 euro sau 35 $, un abonament pe trei luni) in conturile societatii, enumerate mai sus.

CONTACT
Telefon:
0722. 625. 622
021. 317. 89. 65
Email:
Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.
Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.

Incercam astfel sa nu ii dezamagim in nici un fel pe cititorii nostri, o preocupare de la care nu am abdicat niciodata, pe parcursul ultimelor decenii.

Aboneaza-te la newsletter
Email:

Subscribe Unsubscribe
Sondaj
Cele mai noi articole
» Zaharul, dusmanul din farfurie
» Lunetistii, arma secreta contra Wehrmacht
» Dezvaluirile unui senator despre OZN-uri
» Cartofi cu branza
» Cuburi „magice”
» Cainele care nu latra...
» Biserica Sfantul Nicolae – Fagaras
» Optimism si rococo
» Sarcofagul unor suverani „vitregi”
» O grava complicatie a diabetului
» Cand agonia devine romanul vietii
» Filme mari, prestatii actoricesti slabe
» Horoscopul saptamanii: 16-22 iulie 2018
» 12 iulie 1943 – Batalia de la Prohorovka
» Tema: „BANII”
» Demonul stirilor false
» Stalin, rublele si bolsevicii
» Noutati privind proiectul OZN al Pentagonului
» Mamaliguta la cuptor
» Reguli surprinzatoare
Cele mai populare articole...
» Adevarul despre pasiunile erotice ale Mariei-Tereza
» Calciul si magneziul - vitale pentru sanatate
» Tiroida, o glanda mica, probleme mari
» Sfaturile bioterapeutei Djuna
» Ce a ascuns Charles Darwin?
» Luna va disparea de pe bolta cereasca
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite (2)
» Bolile se vor auto-vindeca
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite
» Hernia de disc, o boala la moda
» Pe Marte exista viata!
» In Peru exista un loc miraculos, unic in lume: Lacul care aduce copii
» 3 pozitii de relaxare
» Viciul care duce la buna-dispozitie
» Iuda intr-un manuscris controversat
» Miracolul lumii invizibile: Lumea dupa Nilsson
» Psoriazisul, vindecat de pesti!
» Corp ceresc condamnat la moarte
» O rapire OZN in Florida
» "Teapa" gripei aviare


Arhiva: » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9