Prima pagina arrow FEMINA CLUB 17 Aug 2017
Categorii
Prima pagina
SPECTACOLUL CUNOASTERII
ISTORII UITATE
PARANORMAL
FEMINA CLUB
STAREA DE VEGHE
TERRA X
MINUNI ALE LUMII
CONSULTATII FARA PLATA
TERAPII COMPLEMENTARE
BLITZ
HOROSCOP
ASTAZI IN ISTORIE
VERIFICATI-VA CUNOSTINTELE
FORUM
STIRI
BILETE DE AVION
PROGRAM TV
FELICITARI
VREMEA
PROGRAM CINEMA
MAGAZIN .RO
DESPRE NOI
CONTACT
User Menu
Avem 5 vizitatori online

FEMINA CLUB

Exercitii de intretinere, frumusete, cosmetice, gastronomie si mult mai multe in sectiunea Femina Club.



Bronz uniform, de lunga durata

Imprimare E-mail
vineri, 11 august 2017

Vara, una dintre dorintele multor femei este aceea de a dobândi un bronz frumos, uniform si, daca se poate, de lunga durata. Inainte de orice, trebuie sa aveti in vedere sa va protejati de actiunea nociva a razelor ultraviolete si de aparitia arsurilor solare. In afara lotiunilor pe care le folositi inainte sau dupa plaja, foarte importanta este pregatirea organismului prin hrana pe care i-o oferiti.

Citeste mai departe...
 

Cartofi cu smântâna la cuptor

Imprimare E-mail
vineri, 11 august 2017

 7-8 cartofi, 100 g unt, 100 g cascaval ras, 250 ml smântâna, sare, piper, 2 linguri faina, unt pentru uns tava.

 Cartofii se fierb in coaja, dupa care se scurg si se lasa sa se raceasca. Se curata coaja si se taie felii subtiri. Intr-un castron se amesteca untul topit, smântâna, faina, sare, piper si o mâna de cascaval ras. Feliile de cartofi se pun in sos si se amesteca usor, dupa care se aranjeaza intr-un strat uniform in tava unsa cu unt. Se pune restul de cascaval deasupra si tava se da la cuptor circa 30 de minute, pâna când se rumeneste usor deasupra.

Citeste mai departe...
 

Tineretea tenului

Imprimare E-mail
vineri, 11 august 2017

Nu este intâia oara când va amintim ca stresul, alimentatia neadecvata, fumatul si lipsa de miscare imbatrânesc prematur pielea. Consumul a doi litri de apa pe zi, mesele cât mai echilibrate bazate pe multe legume, pe verdeturi si fructe protejeaza tesuturile si le fac mai elastice, datorita continutului bogat in antioxidanti. La fel de nociva este si neglijenta legata de demachiere.

Citeste mai departe...
 

Supa de rosii cu brânza

Imprimare E-mail
vineri, 11 august 2017

 1,5 kg de rosii, 3 morcovi, 2 cepe, o felie telina, o lingurita zahar, ulei, sare, piper, o legatura patrunjel verde, 100 g orez, 1 ardei gras, 250 g brânza telemea.

 Rosiile se pun câteva secunde in apa clocotita. Se scot si se curata de pielita, apoi se dau pe razatoare sau se paseaza cu un robot de bucatarie. Ceapa se curata, se toaca marunt si se caleste la foc mic in putin ulei. Se adauga morcovii si telina tocate cubulete. Se mai calesc putin si se adauga un litru apa. Se lasa la fiert 10 minute. Se adauga apoi rosiile pregatite mai devreme si ardeiul tocat marunt. Se sareaza si se lasa la fiert 30-40 de minute, la foc mic. Se mai pune putina apa, daca este nevoie. Se adauga orezul fiert separat in putina apa. Se da un clocot, se pipereaza si se potriveste de sare. Se serveste rece, cu patrunjel tocat deasupra, cu cubulete de brânza telemea si pâine prajita.

Citeste mai departe...
 

Nu ocoliti sportul

Imprimare E-mail
vineri, 11 august 2017

Daca agreati plimbarea cu bicicleta, includeti-o intre sporturile practicate consecvent, saptamânal! Se recomanda ca dupa 3-4 minute de acomodare sa urmeze o secventa de incordare a muschilor (de 10 ori, timp de 30 de secunde, urmate de o relaxare de un minut). Terminati plimbarea mergând linistit, timp de 20-30 minute cu o viteza de 20 km/h.

Citeste mai departe...
 

Penne cu ceapa si smântâna

Imprimare E-mail
joi, 03 august 2017

 500 g penne, 300 g kaizer, 2 cepe, 3 galbenusuri, 200 ml smântâna pentru gatit, 150 g parmezan, 50 ml vin alb sec, 2 linguri ulei de masline, sare, piper macinat.

 Intr-o oala mare se pune mai multa apa la fiert. Se adauga putina sare si, când clocoteste apa, se pun pastele. Se fierb cât timp este indicat pe ambalaj. Intre timp, se amesteca smântâna lichida cu cele 3 galbenusuri si cu 100 g parmezan ras. Se adauga sare si piper macinat si se lasa deoparte. Când pastele se apropie de finalul timpului de fierbere, se incinge uleiul intr-o tigaie mare si se caleste kaizerul taiat bucatele. Când kaizerul a prins culoare se pune ceapa taiata felii. Se lasa pe foc pâna când ceapa devine translucida. Se toarna vinul si se mai lasa 1-2 minute. Se opreste o cana din apa in care au fiert pastele. Se scurg pastele si se pun peste kaizer si ceapa. Se amesteca bine si se opreste focul, apoi se toarna sosul cu ou si smântâna. Este suficienta caldura de la paste si de la kaizer pentru a obtine un sos cremos. Se mai toarna din apa fierbinte de la paste pâna când sosul este suficient de fluid. Se serveste imediat.

Citeste mai departe...
 

Stresul si sanatatea

Imprimare E-mail
joi, 27 iulie 2017

Zilnic simtim stresul vietii cotidiene. De modul in care ii facem fata depind relatiile cu ceilalti, succesul personal sau profesional si starea noastra de bine. Ce este, totusi, stresul? Orice factor exterior care provoaca organismului tensiune si o reactie de alarma, raspunde succint dr. Laura Ene, medic nutritionist. Fie ca este vorba despre prea multa munca, aglomeratia din trafic sau asteptarile celor dragi, fiecare factor de stres poate declansa reactii chimice care pot afecta organismul intr-un fel sau altul.

Citeste mai departe...
 

Cartofi cu carne

Imprimare E-mail
joi, 27 iulie 2017

 400 g carne de vaca, 500 g cartofi, 4 cepe mici, 2 linguri ulei, 2 linguri bulion, verdeata, cimbru.

 Se fierbe înabusit în ulei si putina apa carnea taiata în bucati potrivit de mari, împreuna cu ceapa. Când carnea este aproape fiarta se adauga cartofii taiati cuburi. Se lasa sa fiarba pe plita sau se dau la cuptor. Când cartofii sunt fierti se pune bulionul desfacut în putina apa, verdeata, cimbrul si eventual o foaie de dafin.

Citeste mai departe...
 

Valentele mentei

Imprimare E-mail
joi, 13 iulie 2017

Cu un miros inconfundabil si o aroma revigoranta menta actioneaza benefic si asupra tenului. In aromaterapie si in cosmetica, menta, fie ca vorbim despre speciile spontane, fie despre cele de cultura, este utilizata foarte mult, fiind planta cu cea mai mare concentratie in mentol. Uleiul esential de menta da o senzatie de prospetime si are efect stimulant.

Citeste mai departe...
 

Ficatei de pui cu vin

Imprimare E-mail
joi, 13 iulie 2017

 500 g ficatei de pui, o ceapa mare, 4 linguri ulei de masline, 3 linguri vin alb, sare, piper, boia de ardei dulce.

 Se taie ceapa rondele si se asaza intr-o forma rezistenta la cuptor. Peste ceapa se asaza ficateii spalati. Se asezoneaza cu ulei si vin. Se presara sare, piper si boia dupa gust. Se introduc la cuptor pentru 20 de minute, in forma acoperita cu folie de aluminiu sau capac. In ultimele 10 minute se ia capacul pentru a se rumeni ficateii.

Citeste mai departe...
 

Cum va recapatati aspectul seducator?

Imprimare E-mail
joi, 06 iulie 2017

Dupa o noapte cu somn insuficient, poate din cauza influentei Lunii, poate datorita unei cine copioase, dimineata va nemultumeste aspectul fetei, cu ochi inflamati. Ce puteti face pentru a va recapata rapid aspectul seducator? Iata cateva solutii salvatoare.

Citeste mai departe...
 

Conopida cu legume aromate

Imprimare E-mail
joi, 06 iulie 2017

 1 kg conopida, 3 ardei kapia, 3 gogosari, 3 ardei galbeni, 3 morcovi, 3 catei usturoi, o lingurita chimen, cateva boabe de coriandru, ulei de masline, sare.

 Conopida se desface buchetele si se pune in apa cu sare pentru 30-40 minute. Celelalte legume se curata, se spala si se taie felii. Se pun toate legumele in vasul de gatit cu aburi pentru 5-10 minute. intr-o tigaie se pune putin ulei de masline, se adauga usturoiul taiat marunt, legumele fierte la aburi, chimenul, boabele de coriandru zdrobite, apoi se condimenteaza si se lasa pe foc 3-4 minute.

Citeste mai departe...
 

Chiftele marinate cu taitei de orez

Imprimare E-mail
joi, 29 iunie 2017

 Pentru chiftele: 500 g carne tocata de porc, o felie pâine, 1 morcov, o ceapa mica, 5 catei usturoi, o legatura patrunjel verde, o lingura pesmet, 1 ou, sare, piper.

 Pentru sos: 400 ml suc rosii, 100 ml vin alb, 2 linguri otet de mere cu miere, 2 catei usturoi, sare, o lingura rasa zahar, 3 foi de dafin, piper.

 Pentru garnitura: taitei de orez.

 Pentru chiftelute, se inmoaie felia de pâine in apa, se stoarce bine, apoi se farâma bine. Se da morcovul spalat si curatat prin razatoarea mica. Se toaca ceapa si usturoiul marunt. Se pun aceste ingrediente peste carnea tocata, se adauga oul, pesmetul, sarea, piperul, patrunjelul tocat si se amesteca toate bine. Se formeaza bilute care se asaza intr-o tava. Se coc 15 minute la foc potrivit. Pentru sos, se pun intr-o tigaie sucul de rosii, vinul, usturoiul pisat si restul ingredientelor si se lasa la foc mic pentru 10-15 minute. Când este gata se adauga chiftelutele si se lasa putin pe foc. Intre timp, se pregatesc taiteii conform instructiunilor de pe ambalaj. Se servesc chiftelutele alaturi de taiteii stropiti cu sos si asezonati cu marar tocat marunt.

Citeste mai departe...
 

Tinuta eleganta conferita de o respiratie corecta

Imprimare E-mail
joi, 29 iunie 2017

Respiratia are un rol esential in starea noastra de bine. Se stie, cu cât inspiram mai adânc cu atât patrunde in corp mai mult oxigen si diafragma maseaza mai bine organele interne. Efectul este unul pozitiv pentru ca ne ajuta sa fim echilibrati. Despre stresul cotidian se afirma ca ne lasa fara aer la propriu. De obicei respiram slab, scurt si doar in partea superioara a toracelui. Rezulta ca trebuie sa invatam sa respiram. Primul pas spre o respiratie corecta este constientizarea respiratiei. Pentru a obtine o respiratie adânca, coloana vertebrala si capul stau drepte iar umerii relaxati sunt orientati spre spate.

Citeste mai departe...
 

Tratamente cosmetice de succes

Imprimare E-mail
joi, 15 iunie 2017

Imbatranirea prematura a pielii poate fi prevenita cu conditia sa nu ignorati unele tratamente cosmetice cu elemente bogate in antioxidanti si in vitamine, mai ales vitaminele A, C sau E. Nu trebuie uitat ca fructele verii, care ne rasfata papilele gustative sunt ideale si in mastile cosmetice pentu ca elementele enumerate se regasesc in compozitia lor.

Citeste mai departe...
 

Friptura marinata din carne de porc

Imprimare E-mail
joi, 15 iunie 2017

 2 kg pulpa de porc, o ceasca smantana, o lingurita faina, sare.

 Pentru marinata: 250 ml vin alb, 100 ml otet, 2 cepe, 1 morcov, 1 patrunjel, 3 catei de usturoi, o frunza de dafin, frunza de telina, 10 boabe piper, sare.

 Se pun la fiert, pentru marinata, vinul, otetul, ceapa si morcovul taiate felii, usturoiul, un fir de patrunjel, o frunza de dafin, una de telina, sare, cateva boabe de piper. Se asaza carnea intr-un vas. Se toarna deasupra marinata racorita si se tine o zi intorcand carnea de cateva ori, pe o parte si pe alta. Cu doua ore si jumatate inainte de masa se scoate carnea din marinata, se scurge bine si se pune intr-o tava la cuptor fara nimic altceva, sa se rumeneasca pe o parte si pe alta. Dupa o jumatate de ora, se toarna marinata deasupra, cu tot ce se afla in ea si se lasa sa fiarba inabusit inca o jumatate de ora, ungand din cand in cand cu zeama din tava. Daca scade prea mult se mai adauga putina apa. Cand friptura este gata, se scoate si se tine la cald. Sosul din cratita se scurge de grasime si se mai lasa sa dea cateva clocote cu 2 linguri de apa si un varf de cutit de piper. Separat se amesteca o ceasca de smantana cu un varf de lingurita de faina, se adauga sosul trecut prin sita si se lasa sa mai dea un clocot pe masina.

Citeste mai departe...
 

4 masti eficiente

Imprimare E-mail
joi, 08 iunie 2017

Multe persoane se confrunta cu aspectul inestetic al tenului datorat porilor deschisi. Acest dezavantaj, care da obrazului aspect de „coaja de portocala” poate fi corectat, folosind masti eficiente si usor de realizat.

Citeste mai departe...
 

Cotlete de mânzat cu sunca

Imprimare E-mail
joi, 08 iunie 2017

 5-6 cotlete, 300 g sunca, 2 linguri unt, o ceapa, 3-4 linguri sos de rosii, o lingurita mustar.

 Se scot oasele de pe cotlete si carnea se pune sa se prajeasca in unt fierbinte, pe ambele parti. Sunca se taie felii groase si se prajesc pe ambele parti. Se scot feliile de carne din tigaie, se pun pe o farfurie. Se prepara un sos din ceapa tocata marunt, piper, 1 lingurita cu unt, 2 linguri cu vin, 3-4 linguri pasta de tomate, 1 lingurita de mustar, 2-3 linguri zeama de carne si se fierbe. Se trece sosul prin sita, apoi se toarna peste carnea din farfurie.

Citeste mai departe...
 

„Secretele” rujurilor

Imprimare E-mail
joi, 01 iunie 2017

Pentru a arata senzual, pentru a fi netede si catifelate, buzele se ingrijesc la fel de atent ca tenul. Exfolierea si hidratarea sunt importante in acest sens. Dar, la fel de importante sunt si „secretele” privind rujurile folosite.

Citeste mai departe...
 

Pastravi cu ghimbir si miere

Imprimare E-mail
joi, 01 iunie 2017

 2 pastravi, o legatura patrunjel, 2-3 catei mari de usturoi, o bucatica ghimbir proaspat (2 cm), o lingura miere, 2 lamâi, sare, piper.

 Pestele se spala, se usuca, se sareaza si se pipereaza. Se umple burta pastravului cu patrunjel proaspat si se asaza intr-o tava cu putina apa. Se da la cuptor, la foc potrivit, pâna se coace. Intre timp, se pregateste sosul care se toarna peste peste. Intr-un bol se amesteca zeama de la o lamâie cu miere, usturoiul tocat si ghimbirul ras fin. Cu acest amestec se unge pestele, iar restul de sos se toarna in tava, astfel incât sa se patrunda si pe dedesubt. Se stinge cuptorul si se mai lasa pastravii in cuptorul fierbinte inca 5 minute.

Citeste mai departe...
 

Masti de sezon

Imprimare E-mail
luni, 29 mai 2017

Continutul de alfahidroxiacizi ai parfumatelor capsuni ajuta la o exfoliere perfecta a pielii, tonificand-o in acelasi timp. Mastile si lotiunile pe baza de capsuni favorizeaza indepartarea celulelor moarte de la suprafata epidermei, previn imbatranirea ei prematura, reduce cearcanele si pungile de sub ochi, ii redau pielii prospetime si stralucire.

Citeste mai departe...
 
<< Start < Inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Inainte > Sfarsit >>

Rezultate 1 - 21 din 2979

Cauta in arhiva magazin.ro
ABONAMENTE LA REVISTA MAGAZIN

Cititorii fideli ai revistei noastre au la dispozitie articolele cele mai interesante direct online, in aceasta pagina de internet. Exista, insa, si o alta categorie de cititori fideli care prefera editiile tiparite, prin care noi incercam sa ajungem in toate colturile tarii. Pentru acestia exista optiunea abonamentului, una dintre cele mai sigure si mai facile metode de a intra, saptamanal, in posesia revistei MAGAZIN.

Nu ezitati sa va abonati!

Abonamentul se poate face fie direct la redactie (pentru aceasta trebuie sa completati mandatul postal pe care il obtineti de la orice Oficiu Postal dupa modelul reprodus mai jos, achitand pentru: 1 luna 6,00 lei; 2 luni 12,00 lei; 3 luni 18,00 lei; 4 luni 24,00 lei; 5 luni 30,00 lei; 6 luni 36,00 lei), fie prin Oficiile Postale (Revista Magazin figurand la pozitia 19355 din Catalogul Publicatiilor).

CONTACT

Telefon:
021. 317. 89. 65
021. 317. 89. 66

GSM
0722. 625. 622
 
Fax
021.317. 89.65
 
Email:

Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.

Incercam astfel sa nu ii dezamagim in nici un fel pe cititorii nostri, o preocupare de la care nu am abdicat niciodata, pe parcursul ultimelor decenii.

Aboneaza-te la newsletter
Email:

Subscribe Unsubscribe
Sondaj
Cele mai noi articole
» Comorile ascunse din „gunoiul ADN”
» O mare victorie în Pacific
» Cazul Vasile Rudan
» Bronz uniform, de lunga durata
» Cartofi cu smântâna la cuptor
» Misterele unui miracol viu
» Biserica Precista Mare din Roman
» Apa si melancolia
» El Pital de Veracruz, imensa cetate a populatiei Nahu
» Autorepararea infarctului
» Caldura mare? Beti ceaiuri!
» Un roman al supravietuirii
» Banderas, eternul amant latin
» Horoscopul saptamanii: 14-20 august 2017
» 10 august 1397 – S-a nascut Albert al II-lea al Germaniei
» Tema: „MUNCA SI MESTESUGURI”
» Feliile Timpului si Universul cu patru dimensiuni
» Primul razboi al secolului XX
» „Fata padurii” si fenomenul OZN
» Tineretea tenului
Cele mai populare articole...
» Adevarul despre pasiunile erotice ale Mariei-Tereza
» Calciul si magneziul - vitale pentru sanatate
» Tiroida, o glanda mica, probleme mari
» Sfaturile bioterapeutei Djuna
» Ce a ascuns Charles Darwin?
» Luna va disparea de pe bolta cereasca
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite (2)
» Bolile se vor auto-vindeca
» Hernia de disc, o boala la moda
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite
» Pe Marte exista viata!
» In Peru exista un loc miraculos, unic in lume: Lacul care aduce copii
» 3 pozitii de relaxare
» Viciul care duce la buna-dispozitie
» Iuda intr-un manuscris controversat
» Miracolul lumii invizibile: Lumea dupa Nilsson
» Psoriazisul, vindecat de pesti!
» O rapire OZN in Florida
» Corp ceresc condamnat la moarte
» "Teapa" gripei aviare


Arhiva: » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9