Prima pagina arrow FEMINA CLUB 22 Oct 2017
Categorii
Prima pagina
SPECTACOLUL CUNOASTERII
ISTORII UITATE
PARANORMAL
FEMINA CLUB
STAREA DE VEGHE
TERRA X
MINUNI ALE LUMII
CONSULTATII FARA PLATA
TERAPII COMPLEMENTARE
BLITZ
HOROSCOP
ASTAZI IN ISTORIE
VERIFICATI-VA CUNOSTINTELE
FORUM
STIRI
BILETE DE AVION
PROGRAM TV
FELICITARI
VREMEA
PROGRAM CINEMA
MAGAZIN .RO
DESPRE NOI
CONTACT
User Menu
Avem 1 vizitator online

FEMINA CLUB

Exercitii de intretinere, frumusete, cosmetice, gastronomie si mult mai multe in sectiunea Femina Club.



Salata cu sos de kefir

Imprimare E-mail
joi, 12 octombrie 2017

 250 g fasole verde, 250 ml supa de legume, zeama de la o lamaie, 250 g varza, o lingura sare de mare, 250 g telina, 4 rosii, 4 morcovi, 1 castravete, ulei de masline, piper macinat, 500 g piept de pui fiert.


Citeste mai departe...
 

Masti pentru tenul sensibil

Imprimare E-mail
joi, 12 octombrie 2017

Tenul sensibil, care se irita, se inroseste usor sau se usuca excesiv necesita o ingrijire atenta. De mare folos in astfel de situatii sunt mastile preparate in casa. O masca hidratanta va avea ca ingrediente musetelul, mierea si laptele. Musetelul are rol hidratant, emolient si poate calma tenul iritat. Aceasta masca este utila si in cazul unui ten cu acnee. Florile de musetel (10 g), maruntite foarte fin se omogenizeaza cu o lingura de miere si una de lapte. Se aplica pe fata, se lasa sa actioneze 20 de minute, apoi se clateste obrazul cu ceai de musetel.

Citeste mai departe...
 

Mancare de vinete

Imprimare E-mail
joi, 05 octombrie 2017

 3 vinete potrivite, 500 g rosii, 3 cepe, 1 morcov, 3 ardei grasi, 1 patrunjel, o telina, o lingura marar si patrunjel verde, o capatana usturoi, 2 linguri faina, 4 linguri ulei, o lingurita rasa zahar, sare.

Citeste mai departe...
 

1001 de sfaturi

Imprimare E-mail
joi, 05 octombrie 2017

Anotimpul rece este unul dintre „inamicii” obrazului luminos, catifelat. Frigul, aerul uscat afecteaza tenul si intregul trup. Cum va puteti proteja? In primul rand este nevoie sa refacem peliculele protectoare si sa crestem aportul de apa in straturile pielii. Procesul acesta se poate obtine prin aplicarea unor creme mai grase, cu uleiuri vegetale si substante care atrag apa din exterior. In acest anotimp trebuie sa renuntati la texturile usoare folosite vara pentru ca acestea nu sunt capabile sa refaca bariera grasa a pielii.

Citeste mai departe...
 

Mancare de bame cu carne de vita

Imprimare E-mail
marți, 26 septembrie 2017

 500 g carne, 500 g bame, o ceapa, 2 linguri ulei, 4-5 rosii, o lingura otet, sare, putin zahar, verdeata tocata.

 Se taie carnea bucati potrivite, se prajeste in ulei, apoi se adauga apa calda (ca sa acopere carnea) si o ceapa tocata marunt. Se acopera si se lasa sa fiarba incet, inabusit, pana cand carnea este aproape fiarta. Se adauga bamele, care au fost spalate dupa ce au stat un timp in apa cu sare si 2 linguri de otet, sarea, zaharul, rosiile curatate de pielite si seminte si taiate in patru, o lingura cu otet si verdeata tocata. Se lasa pe foc pana cand bamele sunt aproape fierte, apoi se da la cuptor pentru 10-15 minute.

Citeste mai departe...
 

Masti cu fructe de sezon

Imprimare E-mail
marți, 26 septembrie 2017

Fructele, cu continutul lor bogat in elemente nutritive, constituie un binemeritat balsam natural pentru pielea „biciuita” de soare si de poluanti. In aceste conditii, mastile din fructe, bogate in vitamine si in antioxidanti, pe de o pate protejeaza pielea, pe de alta parte ii redau luminozitatea, tonusul si finetea.

Citeste mai departe...
 

Rulada de carne cu sos de iaurt

Imprimare E-mail
marți, 26 septembrie 2017

 Pentru tocatura: o felie de paine, 2 cepe, 2 catei usturoi, 1 kg carne de vita tocata, 1 ou, o legatura patrunjel, sare, piper, 2 lingurite chimen, 200 g branza telemea, grasime pentru uns forma.

Citeste mai departe...
 

In cautarea secretului tineretii fara batranete

Imprimare E-mail
marți, 26 septembrie 2017

Sunt adevaruri pe care nu le putem ignora daca ne dorim sa pastram tineretea si frumusetea tenului. Astfel, specialistii spun ca uneori obrazul tradeaza meniul din farfurie. Acesta isi pune amprenta contribuind la adancirea ridurilor sau la stergerea prospetimii tenului. Chiar daca imbatranirea este un proces ireversibil, exista solutii care il pot intarzia. Astfel, colagenul este un component natural al pielii, care ajuta la mentinerea frumusetii si elasticitatii acesteia. Proteina care ajuta la producerea si intretinerea tesuturilor, colagenul confera putere si elasticitate diferitelor tesuturi si celule ale corpului.

Citeste mai departe...
 

Farmec delicat

Imprimare E-mail
joi, 07 septembrie 2017

 Fardul de obraz da un farmec aparte chipului. Aduce multa prospetime fetei, fiind un aliat important in nota de frumusete pe care o accentueaza. Cu o conditie: sa va fi insusit corect „lectia de machiaj” si sa evitati erorile.

Citeste mai departe...
 

Perisoare de curcan cu sos de smantana

Imprimare E-mail
joi, 07 septembrie 2017

Pentru perisoare: 350 g piept de curcan tocat la masina, o mana orez, 1 morcov ras, 1 ou, o mana pesmet, sare.

 Pentru sos: 1 morcov, 2 linguri smantana, o ceapa mica, 2 linguri ulei, o lingurita amidon de porumb.

 Se amesteca bine compozitia pentru perisoare, se modeleaza bilutele, care se fierb in apa cu sare. Se pregateste sosul astfel: se pune uleiul la incins, se calesc ceapa si morcovul taiat mai maricel. Se adauga o cana cu supa in care au fiert perisoarele si se lasa pana se inmoaie morcovul. Se adauga smantana, se leaga cu amidon si se adauga perisoarele la sos. Se mai dau in doua clocote. La final se presara patrunjel verde tocat.


Citeste mai departe...
 

Ritualuri stravechi, cat se poate de actuale

Imprimare E-mail
joi, 07 septembrie 2017

Ritualul de frumusete stravechi, folosirea uleiurilor naturale pentru ingrijirea pielii isi mentine actualitatea. Aceasta pentru ca unele au proprietati hidratante pentru piele, altele au calitati capabile sa impiedice imbatranirea prematura a tenului.

Citeste mai departe...
 

Coltunasi cu sfecla rosie si branza de capra

Imprimare E-mail
joi, 07 septembrie 2017

 Pentru aluat: 500 g faina, 2 oua, ½ lingurita sare, apa calda, piure de la o sflecla rosie coapta.

 Pentru umplutura: 250 g branza de capra, 1 ou, 1 varf cutit praf de nucsoara, o lingurita gris.

 Se amesteca faina, piureul de sfecla rosie, sarea si ouale, apoi se toarna apa calduta (aproximativ o cana). Se framanta pana nu se mai lipeste de maini. Compozitia trebuie sa fie mai putin vartoasa, ca sa se poata intinde usor. Se intinde o foaie subtire, de 2-3 mm, care se taie in patrate. Se amesteca intr-un bol branza de capra cu oul, grisul si nucsoara. Se pune pe fiecare patrat o lingurita cu branza si se formeaza triughiuri sau dreptunghiuri prin presarea marginilor cu furculita sau cu mana. Se pun la fiert in apa clocotita cu sare aproximativ 35 minute, la foc moderat. Ca sa nu se dezlipeasca, nu trebuie sa folositi multa faina cand intindeti foaia si inainte de a pune branza sa o intoarceti invers. Se servesc calzi, alaturi de un sos de smantana sau simpli.

Citeste mai departe...
 

Mici secrete

Imprimare E-mail
joi, 24 august 2017

Cearcanele, petele vinetii de sub ochi, cu care se confrunta multe femei, creeaza o stare de disconfort. Cauzele se regasesc fie în mostenirea genetica, fie în deshidratare sau oboseala. Dar nu trebuie ignorat faptul ca urmele inestetice pot fi estompate însusindu-va mai multe metode de combatere si folosind anticearcanul, care lumineaza privirea. Culoarea anticearcanului trebuie sa fie cât mai apropiata de cea a fondului de ten, dar mai deschisa cu un ton. Cearcanele vinetii sau albastrui pot fi estompate foarte bine cu un anticearcan în nuanta de galben sau bej.

Citeste mai departe...
 

Cotlete de porc aromate

Imprimare E-mail
joi, 24 august 2017

 1 kg cotlet porc cu os, 200 ml sos soia, 200 ml sos picant, ghimbir, menta, busuioc, piper.

 Se condimenteaza cotletele de porc cu busuioc, menta, piper si ghimbir macinat. Se pun într-un vas si se toarna peste ele sosul de soia. Se lasa 3-4 ore la frigider. Se asaza apoi cotletele într-o tava si se toarna peste ele sosul în care a stat la marinat. Se dau la cuptor la foc iute pâna ce s-a caramelizat sosul, iar cotletele s-au rumenit usor, se toarna peste ele sosul picant. Se lasa înca 15-20 minute pâna scade sosul.

Citeste mai departe...
 

Sfaturi utile

Imprimare E-mail
joi, 24 august 2017

Sprâncenele frumos conturate si arcuite si genele lungi dau stil si frumusete obrazului unei femei. Din acest motiv este firesc sa ne intrebam ce ingrijiri speciale necesita aceasta zona sensibila.

Citeste mai departe...
 

Caciuli rusesti

Imprimare E-mail
joi, 24 august 2017

 Blaturi: 4 oua, 200 g zahar, 100 ml ulei, 100 ml apa fierbinte, 250 g faina, 1 praf de copt, 1,5 lingura cacao.

 Crema: 1 plic budinca de vanilie (sau 2 linguri amidon), 2 oua, 4 linguri zahar, 350 ml lapte, o ciocolata alba, esenta de vanilie, 200 g unt.

 Glazura si decor: 100 g ciocolata cu lapte, 2 linguri ulei, 100 g nuca de cocos.

 Pentru blat se separa galbenusurile de albusuri. Galbenusurile se mixeaza cu zaharul pâna se albesc, se adauga uleiul, apa si se amesteca bine. Se adauga faina si praful de copt (cernute) si se omogenizeaza totul. Albusurile se bat spuma tare si se încorporeaza, amestecând usor. Jumatate din compozitia rezultata se toarna într-o tava (36 x 24 cm) tapetata cu hârtie de copt si se da la cuptorul preîncalzit pâna trece testul scobitorii. În compozitia ramasa se adauga cacao si se amesteca usor. Dupa ce blatul alb s-a copt, în tava se pune compozitia cu cacao si se da la cuptor. Din blaturi se decupeaza cerculete (de preferat când blatul este cald).

Citeste mai departe...
 

Bronz uniform, de lunga durata

Imprimare E-mail
vineri, 11 august 2017

Vara, una dintre dorintele multor femei este aceea de a dobândi un bronz frumos, uniform si, daca se poate, de lunga durata. Inainte de orice, trebuie sa aveti in vedere sa va protejati de actiunea nociva a razelor ultraviolete si de aparitia arsurilor solare. In afara lotiunilor pe care le folositi inainte sau dupa plaja, foarte importanta este pregatirea organismului prin hrana pe care i-o oferiti.

Citeste mai departe...
 

Cartofi cu smântâna la cuptor

Imprimare E-mail
vineri, 11 august 2017

 7-8 cartofi, 100 g unt, 100 g cascaval ras, 250 ml smântâna, sare, piper, 2 linguri faina, unt pentru uns tava.

 Cartofii se fierb in coaja, dupa care se scurg si se lasa sa se raceasca. Se curata coaja si se taie felii subtiri. Intr-un castron se amesteca untul topit, smântâna, faina, sare, piper si o mâna de cascaval ras. Feliile de cartofi se pun in sos si se amesteca usor, dupa care se aranjeaza intr-un strat uniform in tava unsa cu unt. Se pune restul de cascaval deasupra si tava se da la cuptor circa 30 de minute, pâna când se rumeneste usor deasupra.

Citeste mai departe...
 

Tineretea tenului

Imprimare E-mail
vineri, 11 august 2017

Nu este intâia oara când va amintim ca stresul, alimentatia neadecvata, fumatul si lipsa de miscare imbatrânesc prematur pielea. Consumul a doi litri de apa pe zi, mesele cât mai echilibrate bazate pe multe legume, pe verdeturi si fructe protejeaza tesuturile si le fac mai elastice, datorita continutului bogat in antioxidanti. La fel de nociva este si neglijenta legata de demachiere.

Citeste mai departe...
 

Supa de rosii cu brânza

Imprimare E-mail
vineri, 11 august 2017

 1,5 kg de rosii, 3 morcovi, 2 cepe, o felie telina, o lingurita zahar, ulei, sare, piper, o legatura patrunjel verde, 100 g orez, 1 ardei gras, 250 g brânza telemea.

 Rosiile se pun câteva secunde in apa clocotita. Se scot si se curata de pielita, apoi se dau pe razatoare sau se paseaza cu un robot de bucatarie. Ceapa se curata, se toaca marunt si se caleste la foc mic in putin ulei. Se adauga morcovii si telina tocate cubulete. Se mai calesc putin si se adauga un litru apa. Se lasa la fiert 10 minute. Se adauga apoi rosiile pregatite mai devreme si ardeiul tocat marunt. Se sareaza si se lasa la fiert 30-40 de minute, la foc mic. Se mai pune putina apa, daca este nevoie. Se adauga orezul fiert separat in putina apa. Se da un clocot, se pipereaza si se potriveste de sare. Se serveste rece, cu patrunjel tocat deasupra, cu cubulete de brânza telemea si pâine prajita.

Citeste mai departe...
 

Nu ocoliti sportul

Imprimare E-mail
vineri, 11 august 2017

Daca agreati plimbarea cu bicicleta, includeti-o intre sporturile practicate consecvent, saptamânal! Se recomanda ca dupa 3-4 minute de acomodare sa urmeze o secventa de incordare a muschilor (de 10 ori, timp de 30 de secunde, urmate de o relaxare de un minut). Terminati plimbarea mergând linistit, timp de 20-30 minute cu o viteza de 20 km/h.

Citeste mai departe...
 
<< Start < Inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Inainte > Sfarsit >>

Rezultate 1 - 21 din 2995

Cauta in arhiva magazin.ro
ABONAMENTE LA REVISTA MAGAZIN

Cititorii fideli ai revistei noastre au la dispozitie articolele cele mai interesante direct online, in aceasta pagina de internet. Exista, insa, si o alta categorie de cititori fideli care prefera editiile tiparite, prin care noi incercam sa ajungem in toate colturile tarii. Pentru acestia exista optiunea abonamentului, una dintre cele mai sigure si mai facile metode de a intra, saptamanal, in posesia revistei MAGAZIN.

Nu ezitati sa va abonati!

Abonamentul se poate face fie direct la redactie (pentru aceasta trebuie sa completati mandatul postal pe care il obtineti de la orice Oficiu Postal dupa modelul reprodus mai jos, achitand pentru: 1 luna 6,00 lei; 2 luni 12,00 lei; 3 luni 18,00 lei; 4 luni 24,00 lei; 5 luni 30,00 lei; 6 luni 36,00 lei), fie prin Oficiile Postale (Revista Magazin figurand la pozitia 19355 din Catalogul Publicatiilor).

CONTACT

Telefon:
021. 317. 89. 65
021. 317. 89. 66

GSM
0722. 625. 622
 
Fax
021.317. 89.65
 
Email:

Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.

Incercam astfel sa nu ii dezamagim in nici un fel pe cititorii nostri, o preocupare de la care nu am abdicat niciodata, pe parcursul ultimelor decenii.

Aboneaza-te la newsletter
Email:

Subscribe Unsubscribe
Sondaj
Cele mai noi articole
» Predictii despre viitorul omenirii in anul 2050?
» O invazie devastatoare
» Alte documente OZN desecretizate in Marea Britanie
» Salata cu sos de kefir
» Masti pentru tenul sensibil
» Cele sapte pacate capitale
» Dubrovnik – perla Adriaticei
» Suprarealist in Evul Mediu
» Miracole vii ale Terrei
» Cum tratam pietrele la rinichi
» Sa traiti mult si bine!
» Ce fotografii poti face cu telefonul mobil
» Descoperirea Americii... ca-n filme!
» Horoscopul saptamanii: 16-22 octombrie 2017
» 12 octombrie 1537 – S-a nascut Edward al VI-lea al Angliei
» Tema: „WILHELM TELL”
» Cat de adevarate sunt unele mituri istorice
» Un istoric proces incorect
» CIA pune pe internet dosarele sale OZN
» Mancare de vinete
Cele mai populare articole...
» Adevarul despre pasiunile erotice ale Mariei-Tereza
» Calciul si magneziul - vitale pentru sanatate
» Tiroida, o glanda mica, probleme mari
» Sfaturile bioterapeutei Djuna
» Ce a ascuns Charles Darwin?
» Luna va disparea de pe bolta cereasca
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite (2)
» Bolile se vor auto-vindeca
» Hernia de disc, o boala la moda
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite
» Pe Marte exista viata!
» In Peru exista un loc miraculos, unic in lume: Lacul care aduce copii
» 3 pozitii de relaxare
» Viciul care duce la buna-dispozitie
» Iuda intr-un manuscris controversat
» Miracolul lumii invizibile: Lumea dupa Nilsson
» Psoriazisul, vindecat de pesti!
» O rapire OZN in Florida
» Corp ceresc condamnat la moarte
» "Teapa" gripei aviare


Arhiva: » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9