Prima pagina arrow PARANORMAL 26 Sep 2017
Categorii
Prima pagina
SPECTACOLUL CUNOASTERII
ISTORII UITATE
PARANORMAL
FEMINA CLUB
STAREA DE VEGHE
TERRA X
MINUNI ALE LUMII
CONSULTATII FARA PLATA
TERAPII COMPLEMENTARE
BLITZ
HOROSCOP
ASTAZI IN ISTORIE
VERIFICATI-VA CUNOSTINTELE
FORUM
STIRI
BILETE DE AVION
PROGRAM TV
FELICITARI
VREMEA
PROGRAM CINEMA
MAGAZIN .RO
DESPRE NOI
CONTACT
User Menu
Avem 5 vizitatori online

PARANORMAL

Adevarul e dincolo de noi! Exista puteri si calitati pe care doar putini le au sau apartin tuturor dar foarte putini sunt constienti de ele si stiu sa le foloseasca? Aflati raspunsul in sectiunea paranormal.

Nepamânteni cu înfatisare de mumii

Imprimare E-mail
joi, 10 decembrie 2015

 Istoria spune ca în seara zilei de 11 octombrie 1973, în oraselul Pascagoula (Mississipi), Charles Hickson (42 ani) si Calvin Parker (18 ani), primul contramaistru, celalalt muncitor la santierul naval local, au iesit la pescuit, nu departe de varsarea râului Pascagoula în Golful Mexic. La scurt timp dupa lasarea întunericului, la 10 metri de ei, a coborât un obiect oval cu diametrul cam de 30 de metri, levitând la vreo jumatate de metru de sol. Din el au iesit trei creaturi stranii care au plutit spre cei doi fara sa atinga pamântul. Înalte de circa un metru si jumatate, aveau o piele cenusie si zbârcita, capul plesuv si o înfatisare generala de mumii.

Citeste mai departe...
 

Rolul NORAD in monitorizarea OZN-urilor

Imprimare E-mail
vineri, 04 decembrie 2015

 North American Aerospace Defence Command (NORAD) este un comandament militar integrat, al Statelor Unite si al Canadei, pentru un sistem de control aerospatial si de avertizare aerospatiala pentru America de Nord. NORAD dispune de un sistem vast si complex de radare, ca si de calculatoare si retele de comunicatie, pentru a alcatui o imagine oficiala cu tot ce zboara in jurul si deasupra SUA si Canadei, atat in atmosfera, cat si in spatiul cosmic apropiat. Structura este capabila sa detecteze si sa contracareze orice intrus: de la rachete intercontinentale la avioane de mici dimensiuni.

Citeste mai departe...
 

Obiecte ciudate subacvatice

Imprimare E-mail
joi, 26 noiembrie 2015

 Mentionam saptamana trecuta ca Paul Stonehill este un cunoscut ufolog, nascut in Ucraina, dar in prezent american, bine familiarizat cu peisajul cercetarii OZN din tarile fostului URSS. Spicuim mai jos, din lucrarile sale, alte cateva cazuri de intalniri inexplicabile cu obiecte subacvatice neidentificate (OSN).  Un binecunoscut cercetator rus al fenomenelor paranormale, scriitorul Aleksandr Petuhov, mentioneaza ca, in 1951, in apele teritoriale ale URSS, un submarin sovietic a intalnit un obiect subacvatic straniu, de dimensiuni gigantice.

Citeste mai departe...
 

Submarinele rusesti si obiectele neidentificate submersibile

Imprimare E-mail
duminică, 22 noiembrie 2015

 Paul Stonehill este un cunoscut ufolog american, nascut in Ucraina, bine familiarizat cu peisajul cercetarii OZN din tarile fostului URSS. Spicuim mai jos, din lucrarile sale, cateva cazuri de intalniri inexplicabile ale submarinelor sovietice cu obiecte neidentificate submersibile. V.V. Krapiva, un cercetator si scriitor care locuieste in Odesa, Ucraina, a participat, cu ani in urma, la numeroase cursuri prezentate de ofiteri veterani de pe submarinele nucleare sovietice, care au activat in extremul nord sovietic. Prelegerile lor s-au abatut uneori de la prezentarile planificate. Au fost spuse cu aceasta ocazie multe povesti fascinante, cum ar fi acelea in care operatorii sonarelor au localizat, la adancimi foarte mari, obiective ciudate care dezvoltau viteze mult mai mari decat ar fi fost capabila orice alta nava similara din lume si, aparent, urmareau submarinele marinei militare sovietice.

Citeste mai departe...
 

Doua intâlniri OZN deasupra României

Imprimare E-mail
duminică, 15 noiembrie 2015

 In articolul de saptamâna trecuta am inclus marturiile capitanului comandor in retragere Mihai Barbutiu, privind doua intâlniri dramatice pe care le-a avut, ca pilot militar, cu obiecte zburatoare neidentificate. Mai jos reproducem alte doua astfel de intâlniri ale sale, cât mai aproape de stilul relatarii pe care ne-a facut-o asta primavara la Arad. In 1958, Barbutiu, care avea atunci 29 de ani, a fost mutat la Timisoara, la regimentul de vânatoare-interceptare. Aici a trecut prin diferite functii, pâna a ajuns comandant de escadrila. In aceasta calitate, in 1966 sau 1967, participa la un zbor de noapte, dinspre zona Clujului, catre Oradea, intr-un grup de doua supersonice MiG 19, fiecare de un singur loc.

Citeste mai departe...
 

Intalniri OZN ale unor piloti militari din Romania

Imprimare E-mail
marţi, 10 noiembrie 2015

 Se stie ca pilotii intalnesc fenomene de tip OZN mai des decat credem. Ei se vor feri sa vorbeasca insa despre aceste incidente, deoarece ar fi trimisi la comisiile de reevaluare a capacitatii lor de zbor, iar in cazul pilotilor militari exista si interdictia de a divulga situatiile speciale intalnite. Acesta este motivul pentru care intamplarile interesante OZN le putem auzi mai ales de la piloti in varsta, care nu-si mai fac astfel de griji. Un exemplu remarcabil in acest sens este capitanul comandor in retragere Mihai Barbutiu. Nascut in 1929, el a relatat ca a avut, ca pilot militar, patru intalniri dramatice cu fenomene aeriene neidentificate. A decis sa faca publice aceste incidente abia tarziu, cand era demult la pensie. In primavara 2015 m-am intalnit cu el la Arad. In cele ce urmeaza, incerc sa redau ceea ce ne-a relatat cu acest prilej, foarte aproape de stilul sau particular de a povesti si mentionand cat mai multe dintre detaliile pe care le-a precizat.

Citeste mai departe...
 

O intâlnire de gradul III in România anului 1939?

Imprimare E-mail
joi, 29 octombrie 2015

 George Pârvu, doctor in geologie, a publicat nu demult istoria unei intâlniri stranii si inexplicabile, pe care afirma ca a avut-o, in 1939, la vârsta de 9 ani, in comuna sa natala, Armasesti, judetul Ialomita, la circa 5 kilometri nord-vest de Urziceni. Asa cum a relateaza martorul, intr-o dimineata cu soare stralucitor, pe la inceputul lunii august, a iesit, impreuna cu patru colegi de scoala primara, pe islazul comunal. Locul era neted, deci aici puteau alerga in voie, iar când oboseau se culcau pe iarba deasa ca un covor. Iarba se mentinea totdeauna proaspata, gratie unui pârâias din preajma, cunoscut in zona sub numele de Viroaga Sarata.

Citeste mai departe...
 

Alte dovezi privind misterioasele „foo fighters”

Imprimare E-mail
joi, 22 octombrie 2015

 Intr-o lucrare recenta a fost rediscutat un mai vechi mister, datând din timpul celui de al Doilea Razboi Mondial, si anume fenomenul numit „foo fighters”. Cu aceasta ocazie s-a facut trimitere si la un articol scris in decembrie 1945, de Jo Chamberlin, intr-o revista militara, articol istoric din care vom rezuma, in cele ce urmeaza, câteva fragmente. In ultimele luni ale razboiului, echipajele multor bombardiere B-29, care zburau peste Japonia, au spus ca au vazut niste „mingi de foc”, care le-au urmarit avioanele; din când in când, acestea veneau, se asezau aproape de cozile lor, isi schimbau culoarea de la portocaliu la rosu, apoi la alb si inapoi din nou. Totusi ele nu se apropiau niciodata prea mult, ca pentru a ataca, asa cum faceau avioanele japoneze, cum erau cele sinucigase.

Citeste mai departe...
 

O noua dovada in cazul Roswell?

Imprimare E-mail
miercuri, 21 octombrie 2015

 Asa cum se stie, pe 8 iulie 1947, la ora 14.26, Associated Press anunta ca Baza US Air Force de la Roswell a raportat recuperarea unui „disc zburator” (adica a unui OZN) de pe proprietatea unui fermier din apropiere si ca discul, cazut „candva saptamana trecuta”, a fost transportat cu avionul la un „cartier general de nivel superior”. Cum era de asteptat, stirea a declansat frenezia intregii prese.

Citeste mai departe...
 

Clarvazatorii militari americani si fenomenul OZN

Imprimare E-mail
joi, 08 octombrie 2015

 Investigatorul OZN care semneaza cu pseudonimul Isaac Koi a depus un efort considerabil pentru a examina literatura si documentele oficiale privind studiile guvernamentale de vizualizare la distanta, prin clarvazatori militari (remote viewing), studii care au conexiuni importante cu cercetarea OZN. În urma acestui efort, pe 9 iulie 2015, el anunta ca a pus la punct o seama de instrumente informatice pe care le pune acum la dispozitia celor interesati. Între altele, aceste instrumente includ o arhiva (numita generic Stargate) de 92010 pagini PDF, desecretizate de CIA prin 2004, privind utilizarile militare ale clarviziunii (proiectele oficiale americane „Stargate”, „Gondola wish”, „Grill flame”, „Center Lane”, „Sun Streak” etc.), precum si o versiune cu hyperlink-uri a indexului CIA al acestei imense arhive.

Citeste mai departe...
 

De ce nu va exista o desecretizare

Imprimare E-mail
joi, 01 octombrie 2015

 Nicholas Redfern este autorul a mai mult de 30 de carti despre OZN-uri, Bigfoot, monstrii din lacuri, abominabilul om al zapezilor, dar si despre scandaluri de la Hollywood. In iunie 2015, la conferinta anuala MUFON din Ohio, el a vorbit despre „Oamenii in negru”. Acest subiect controversat a castigat o mare popularitate, odata cu lansarea, in 1997, a filmului de fictiune „Men in Black”. Dar cei ce frecventeaza literatura din domeniu stiu bine ca se povestea, inca din anii 1950, ca indivizi misteriosi, imbracati de regula in negru, ar fi incercat in mod constant sa reduca la tacere martorii sau investigatorii OZN si ai fenomenelor paranormale...

Citeste mai departe...
 

Un astronaut interesat de paranormal

Imprimare E-mail
joi, 24 septembrie 2015

 Astronautul Dr. Edgar Mitchell (n. 1930), a facut parte din echipajul zborului spatial Apollo 14, lansat pe data de 31 ianuarie 1971 si care, pe 5 februarie, a aterizat pe suprafata lunara, în zona platoului Fra Mauro, unde a petrecut aproximativ 33 de ore. Mitchel a devenit astfel al saselea om care a mers pe jos pe Luna, împreuna cu comandantul sau Alan Shepard. Cei doi detin recordul pentru cea mai lunga plimbare pe Luna: noua ore si 17 minute, pe parcursul a doua episoade de activitate extravehiculara.

Citeste mai departe...
 

Cum sa comunicam cu civilizatiile extraterestre?

Imprimare E-mail
vineri, 18 septembrie 2015

 Intr-un articol de mai mari dimensiuni, publicat in luna mai 2015 (deci inainte ca miliardarul rus Yuri Milner sa-si anunte donatia de 100 de milioane dolari pentru relansarea proiectelor SETI), jurnalista americana de stiinta Marissa Fessenden examina modalitatile de conversatie pe care umanitatea le-ar putea initia cu o presupusa civilizatie extraterestra. Unele dintre ideile evocate merita sa le rezumam si cititorilor revistei Magazin, mai ales pentru a ilustra modul (ingust, credem noi) in care aceasta problema este abordata la nivelul unor oameni de stiinta americani, dar si la cel al marelui public.

Citeste mai departe...
 

100 de milioane de dolari pentru programul SETI

Imprimare E-mail
joi, 10 septembrie 2015

 Proiectul SETI, de cautare a inteligentei extraterestre, a fost una dintre zonele cele mai captivante ale stiintei, de la inceputurile sale in 1960, cand astronomul Frank Drake a folosit un radiotelescop de 25 de metri in cea dintai incercare de a detecta transmisii radio interstelare venind de la fiinte aflate in afara sistemului nostru solar. Totusi, in ciuda vizibilitatii sale ridicate, la nivel public, inclusiv prin superproductiile SF de la Hollywood, in cea mai mare parte din istoria lor de 55 de ani, proiectele SETI au stagnat undeva la marginea cercetarii stiintifice, obtinand finantari insuficiente si valori mici de timp de observare pe radiotelescoapele de cla-sa mondiala.

Citeste mai departe...
 

O planeta pentru civilizatii nepamantene

Imprimare E-mail
joi, 03 septembrie 2015

 Pe 23 iulie 2015, NASA anunta descoperirea, la o distanta de 1.400 de ani-lumina, in directia constelatiei Cygnus (Lebada), a unei noi exoplanete, numita Kepler-452b. Noua planeta are sanse mari sa fie asemanatoare aceleia pe care traim noi, cu zone stancoase si apa. S-a afirmat ca ea este cea mai asemanatoare Pamantului dintre toate cele aproape 2000 de exoplanete descoperite pana acum. Noua planeta este cu circa 60% mai mare in diametru decat Pamantul, se afla la o distanta cu 5% mai mare decat Terra de soarele sau si primeste de la acesta cu 10% mai multa caldura.

Citeste mai departe...
 

Sapand dupa presupuse resturi ale unui OZN prabusit

Imprimare E-mail
joi, 27 august 2015

 Art Campbell este un ufolog american care si-a facut studiile in domeniul artei in anii cincizeci in Kansas City, unde a si condus organizatii locale pentru studiul fenomenului OZN. La ora actuala, pensionar, traieste in statul Oregon. La sfarsitul anilor nouazeci ai secolului trecut, el a avut ideea de a efectua sapaturi in New Mexico, pe platoul desertic numit Plains of San Agustin, aflat la vest de orasul Socorro, in speranta ca va gasi acolo resturi din presupusul OZN prabusit la Roswell in 1947.

Citeste mai departe...
 

Demistificatori OZN cu ochelari de cal

Imprimare E-mail
vineri, 21 august 2015

 Jurnalista de investigatie Leslie Kean a publicat in 2011 cartea „OZN-uri – Generali, piloti si oficiali guvernamentali depun marturie” (una dintre cele mai serioase lucrari de ufologie din ultimul timp, tradusa si publicata prompt si in romaneste), devenita „New York Times bestseller”. Ea se concentreaza doar pe cele mai bune dovezi OZN si pe rapoarte documentate oficial, toate venind din sursele cele mai credibile. Deoarece, se stie, 95 la suta din toate observatiile OZN sunt in cele din urma identificate, cartea este preocupata doar de cele 5 procente ramase – acele evenimente OZN care au fost complet investigate, implica mai multi martori si date ample si totusi nu pot fi explicate.

Citeste mai departe...
 

Desecretizari amanate si siguranta zborurilor

Imprimare E-mail
joi, 13 august 2015

 La sfarsitul lunii martie 2015, Ministerul Apararii al Marii Britanii a fost acuzat de musamalizare OZN, dupa ce a intarziat publicarea unui volum masiv de documente, poreclit intre timp „Dosarele X ale Marii Britanii”.  La sfarsitul anului trecut, Ministerul Apararii a promis sa elibereze 18 noi fisiere OZN, dar nu a reusit sa-si materializeze promisiunea. Dupa ce Lordul Black din Brentwood a depus o interpelare in Camera Lorzilor, Ministerul Apararii a recunoscut ca nu a dat inca documentele Arhivelor Nationale, pentru a fi facute publice, acuzand „cerinte suplimentare de procesare” si declarand ca fisierele vor fi publicate la sfarsitul anului 2015 sau in 2016.

Citeste mai departe...
 

Armata din Chile ia în serios fenomenul OZN

Imprimare E-mail
luni, 10 august 2015

 Pe data de 3 septembrie 2012, în jurul orei 19:45, un paramedic si un tehnician medical de la urgente au oprit pentru a alimenta o ambulanta a Spitalului Fortelor Aeriene de la pompa de carburant aflata pe teritoriul prestigioasei Academii a Aviatiei de Razboi (Academia de Guerra Aérea) din Santiago, Chile, institutie care ofera cursuri de formare pentru ofiterii de rang înalt ai fortelor aeriene. Cei doi erau asistati de un sergent, responsabil cu supravegherea securitatii instalatiei. Dintr-o data, toti trei au observat cinci lumini venind peste muntii Anzi dinspre nord-est, într-o formatiune orizontala, si deplasându-se în directia Academiei.

Citeste mai departe...
 

Hilary Clinton, nadejdea unor activisti OZN

Imprimare E-mail
joi, 30 iulie 2015

 Unii activisti OZN din SUA au primit cu entuziasm stirea ca Hilary Clinton si-a anuntat candidatura pentru alegerile prezidentiale din 2016. Ei cred ca, în cazul în care ar ajunge la Casa Alba, ea ar fi în stare sa puna capat secretomaniei OZN, deci sa înlature ceea ce ei numesc „cea mai mare musamalizare din câte exista”. Unul dintre acestia este Stephen Bassett, considerat „unicul lobbyist OZN înregistrat pe Dealul Capitoliului” din Washington. La începutul lunii aprilie 2015, jurnalistul AJ Vicens comenta, într-un articol, ca Basset sustine candidatura doamnei Clinton, deoarece el considera ca dezvaluirea completa a ceea ce guvernul Statelor Unite stie despre extraterestri „este cea mai importanta problema din lume”.

Citeste mai departe...
 

Umanoizi nepamânteni umbla printre armele nucleare

Imprimare E-mail
joi, 23 iulie 2015

 Robert Hastings este un vechi investigator al prezentei OZN-urilor deasupra depozitelor si silozurilor cu arme nucleare. Începând din 1973, el a intervievat peste 150 de martori ai unor asemenea cazuri. În aprilie 2015, Hastings scria pe site-ul sau, pentru prima data, despre marturii care vorbesc si despre prezenta unor fiinte aparent nepamântene în astfel de incidente. Martorul sau principal era Christopher Cabrera, fost membru al politiei de securitate, activând din 1998 pâna în 2002, mai ales în „Zona 2” din baza Nellis, lânga Las Vegas, pe atunci unul dintre cele doua depozite principale de arme nucleare ale Fortelor Aeriene din Statele Unite.

Citeste mai departe...
 

OZN-urile au fost avioane-spion ale CIA?

Imprimare E-mail
vineri, 17 iulie 2015

 Robert Sheaffer este un investigator sceptic al fenomenelor paranormale, între altele oponent al originii extraterestre a fenomenului OZN. Cu atât mai interesanta este luarea sa de pozitie împotriva unei afirmatii a CIA care a circulat la sfârsitul anului 2014 si care, în cultura populara, a devenit imediat stirea ca s-a gasit explicatia fenomenului OZN – si anume ca ele ar fi avioane-spion de tip U2.

Citeste mai departe...
 
<< Start < Inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Inainte > Sfarsit >>

Rezultate 89 - 110 din 886

Cauta in arhiva magazin.ro
ABONAMENTE LA REVISTA MAGAZIN

Cititorii fideli ai revistei noastre au la dispozitie articolele cele mai interesante direct online, in aceasta pagina de internet. Exista, insa, si o alta categorie de cititori fideli care prefera editiile tiparite, prin care noi incercam sa ajungem in toate colturile tarii. Pentru acestia exista optiunea abonamentului, una dintre cele mai sigure si mai facile metode de a intra, saptamanal, in posesia revistei MAGAZIN.

Nu ezitati sa va abonati!

Abonamentul se poate face fie direct la redactie (pentru aceasta trebuie sa completati mandatul postal pe care il obtineti de la orice Oficiu Postal dupa modelul reprodus mai jos, achitand pentru: 1 luna 6,00 lei; 2 luni 12,00 lei; 3 luni 18,00 lei; 4 luni 24,00 lei; 5 luni 30,00 lei; 6 luni 36,00 lei), fie prin Oficiile Postale (Revista Magazin figurand la pozitia 19355 din Catalogul Publicatiilor).

CONTACT

Telefon:
021. 317. 89. 65
021. 317. 89. 66

GSM
0722. 625. 622
 
Fax
021.317. 89.65
 
Email:

Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.

Incercam astfel sa nu ii dezamagim in nici un fel pe cititorii nostri, o preocupare de la care nu am abdicat niciodata, pe parcursul ultimelor decenii.

Aboneaza-te la newsletter
Email:

Subscribe Unsubscribe
Sondaj
Cele mai noi articole
» Identitatea de gen, dezbatuta de societate si de stiinta
» Terorism in Rusia
» Cum abordam fenomenul OZN?
» Mancare de bame cu carne de vita
» Masti cu fructe de sezon
» Fa-mi o insula!
» Fantana Trevi, simbol al Cetatii Eterne
» Ratacitorul s-a oprit
» Proteze ortopedice multimilenare
» Mutatiile genetice cauzatoare de cancer
» Sanatate in lacrimi...
» Un rar spirit enciclopedist
» Cand geniul se imbina cu sadismul...
» Horoscopul saptamanii: 25 septembrie – 1 octombrie 2017
» 21 septembrie 1415 – S-a nascut imparatul Frederick al III-lea
» Tema: „SOARELE”
» Cu ochii pe cer si pe Pamant
» Hitler umilit de Stalin
» Hipercivilizatiile cosmice
» Rulada de carne cu sos de iaurt
Cele mai populare articole...
» Adevarul despre pasiunile erotice ale Mariei-Tereza
» Calciul si magneziul - vitale pentru sanatate
» Tiroida, o glanda mica, probleme mari
» Sfaturile bioterapeutei Djuna
» Ce a ascuns Charles Darwin?
» Luna va disparea de pe bolta cereasca
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite (2)
» Bolile se vor auto-vindeca
» Hernia de disc, o boala la moda
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite
» Pe Marte exista viata!
» In Peru exista un loc miraculos, unic in lume: Lacul care aduce copii
» 3 pozitii de relaxare
» Viciul care duce la buna-dispozitie
» Iuda intr-un manuscris controversat
» Miracolul lumii invizibile: Lumea dupa Nilsson
» Psoriazisul, vindecat de pesti!
» O rapire OZN in Florida
» Corp ceresc condamnat la moarte
» "Teapa" gripei aviare


Arhiva: » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9