Prima pagina arrow PARANORMAL 28 Jun 2017
Categorii
Prima pagina
SPECTACOLUL CUNOASTERII
ISTORII UITATE
PARANORMAL
FEMINA CLUB
STAREA DE VEGHE
TERRA X
MINUNI ALE LUMII
CONSULTATII FARA PLATA
TERAPII COMPLEMENTARE
BLITZ
HOROSCOP
ASTAZI IN ISTORIE
VERIFICATI-VA CUNOSTINTELE
FORUM
STIRI
BILETE DE AVION
PROGRAM TV
FELICITARI
VREMEA
PROGRAM CINEMA
MAGAZIN .RO
DESPRE NOI
CONTACT
User Menu
Avem 3 vizitatori online

PARANORMAL

Adevarul e dincolo de noi! Exista puteri si calitati pe care doar putini le au sau apartin tuturor dar foarte putini sunt constienti de ele si stiu sa le foloseasca? Aflati raspunsul in sectiunea paranormal.

O audiere pentru dezvaluirea secretelor OZN

Imprimare E-mail
joi, 18 iulie 2013

 In Statele Unite si in Canada exista numeroase persoane interesate de fenomenul OZN care sunt convinse ca cercuri oculte ale guvernului SUA stiu mai multe despre prezenta extraterestra pe Pamant decat sunt dispuse sa declare. Aceste persoane, organizate in diverse grupuri, incearca sa mobilizeze opinia publica pentru a exercita presiuni asupra Congresului si Casei Albe, sa le determine sa dea in vileag ceea ce stiu in acest sens.

Citeste mai departe...
 

Un caz cu rapiri repetate

Imprimare E-mail
joi, 11 iulie 2013

 In prima clipa a crezut ca e o fantoma. Apoi a vazut ca purta o casca, precum cea de scafandru. A urmat o noua conversatie telepatica, insotita de intepaturi in ceafa la fiecare cuvant. La intrebarea cum a intrat prin usa baricadata, raspunsul a fost "asta nu e o problema". S.C. l-a rugat sa-si dea jos masca, dar aparitia a spus ca nu poate din cauza "mediului pamantean", in primul rand al atmosferei. A precizat apoi: "noi suntem cunostinte vechi; stim despre tine o multime de lucruri". Nu cumva tot voi m-ati luat si din leagan? a intrebat atunci S.C. Vizitatorul a confirmat, adaugand ca "ne intereseaza persoana ta... pentru experimente"; "oriunde te duci noi te gasim; esti al nostru". Dar cand a intrebat de ce a fost tocmai el, raspunsul a fost mai confuz. "A fost o intamplare; de fapt aveam o alta tinta, dar n-am mai recunoscut reperele locului pe care-l cautam. Atunci v-am gasit pe voi". S.C., amintindu-si afirmatiile mamei, i-a spus aparitiei: "voi sunteti diavoli!".

Citeste mai departe...
 

Un caz de rapire din Romania

Imprimare E-mail
joi, 04 iulie 2013

 Rapirile OZN efectuate de extraterestri reprezinta un domeniu controversat, chiar si printre ufologii cu state de vechime. Desi se cunosc cazuri din toata lumea, multi considera fenomenul o ciudatenie tipic americana. Poate ca ar fi mai corect sa spunem ca societatea americana s-a aratat mai deschisa si mai atenta decat altele catre semnalarile de acest tip.  Ajunge sa amintim ca intre 13 si 17 iunie 1992, la Massachusetts Institute of Technology (M.I.T.) din orasul Cambridge, langa Boston (cea mai bine cotata universitate din lume la ora actuala) a fost organizata Conferinta pentru studiul rapirilor efectuate de OZN-uri. Cei doi copresedinti ai conferintei au fost profesorul David E. Pritchard, Ph.D. (51 ani), specialist in fizica atomica si moleculara, laureat al unor prestigioase premii internationale, fizician care lucra la M.I.T. din 1968, si profesorul John E. Mack, M.D. (63 ani), profesor de psihiatrie timp de douazeci de ani la nu mai putin faimoasa universitate Harvard si fost director al sectiei de psihiatrie din spitalul acestei universitati.

Citeste mai departe...
 

Umanoizi in preajma noastra

Imprimare E-mail
joi, 27 iunie 2013

 Am prezentat in ultimele saptamani, din evidentele ufologului american Albert S. Rosales, mai multe presupuse intalniri, din anul 1989, cu "umanoizi". Adaugam la acestea inca un numar de cazuri, raportate din tari din zona noastra geografica. O prima intamplare pleaca de la o relatare a lui Valeri Kostadinov. Pe 18 mai 1989, linga satucul Katnik din Bulgaria, la ora 23.00 persoana numita, in evidentele lui Rosales, Jiril Jakimov, culegea ierburi de leac, cand a observat un OZN trecand lent desupra unui castan. El mai vazuse, in februarie acelasi an, un OZN pe care apucase chiar sa-l si fotografieze. Acum Jiril a fost cuprins de groaza cand a observat ca obiectul venea spre el si, cand a ajuns chiar deasupra capului sau, a inceput sa se roteasca.

Citeste mai departe...
 

Umanoizi in Ungaria

Imprimare E-mail
joi, 20 iunie 2013

 Am prezentat, in cateva articole din ultimele saptamani, mai multe presupuse intalniri cu "umanoizi", de pe teritoriului fostei URSS, in anul 1989, aflate in evidentele ufologului american Albert S. Rosales. Tot acolo pot fi gasite astfel de incidente, pentru acelasi an de schimbari politice, si in alte tari din vecinatatea noastra, cum ar fi Ungaria. In oraselul Gyomaendr'd, din estul Ungariei, intr-o noapte de mai 1989, un localnic a fost trezit de mormaituri si soapte stranii. Intorcandu-se, a vazut stand la piciorul patului sau o figura bizara, inalta de 130 centimetri, cu urechi mari, purtand o salopeta verde. Creatura se holba la el cu ochi mari, care nu clipeau.

Citeste mai departe...
 

Cazurile stranii de la Voronej

Imprimare E-mail
joi, 13 iunie 2013

 Am prezentat in ultimele saptamani, in cateva articole, mai multe presupuse intalniri cu "umanoizi", de pe teritoriul fostei URSS in anul 1989, asa cum au fost ele prezentate de ufologul american Albert S. Rosales in articolul sau "The Fall of the Iron Curtain and the Return of the Humanoids" (Caderea cortinei de fier si reintoarcerea umanoizilor).  Probabil cazurile cele mai mediatizate in aceasta perioada, pe plan mondial, au fost cele de la Voronej, oras care avea pe atunci aproape 900.000 locuitori. Incidentele au fost investigate la fata locului de numerosi ufologi rusi, ca si de mai multi altii, intre care Jacques Vallée sau Gordon Creighton.

Citeste mai departe...
 

Intalniri cu umanoizi

Imprimare E-mail
joi, 06 iunie 2013

 Continuam prezentarea altor intalniri cu "umanoizi" inventariate de ufologul american Albert S. Rosales si prezentate in articolul The Fall of the Iron Curtain and the Return of the Humanoids (Caderea cortinei de fier si reintoarcerea umanoizilor), consacrat cazurilor de pe teritoriul fostei URSS si anului 1989. Reamintim ca desi cazurile par incredibile, ele au fost culese din presa vremii sau din investigatiile unor ufologi de incredere, cum ar fi Felix Ziegel, indicand de fiecare data si sursele. Pe 4 iulie 1989, la ora 21.00, in parcul Mtacminda din Tbilisi, Georgia, martorul isi conducea prietena acasa, cu automobilul, cand a avut o pana de motor. A plecat sa aduca niste apa pentru radiator, dar cand s-a intors, fata disparuse. In apropierea parcului o femeie i-a facut semn, aparent vrand sa faca autostopul; el nu a oprit, dar privind in retrovizor a vazut ca femeia disparuse. Dupa ce a mai condus un pic, motorul s-a oprit din nou.

Citeste mai departe...
 

Alte istorii cu umanoizi

Imprimare E-mail
joi, 30 mai 2013

 Prezentam in continuare alte cazuri bizare de intalniri cu "umanoizi", asa cum au fost ele inventariate de ufologul american Albert S. Rosales si prezentate intr-un recent articol, intitulat The Fall of the Iron Curtain and the Return of the Humanoids (Caderea cortinei de fier si reintoarcerea umanoizilor), consacrat teritoriului fostei URSS si anului 1989. Desi cazurile par incredibile, ele au fost culese din presa vremii sau din relatarile unor ufologi de incredere, indicandu-se si sursele. Pe 19 iunie 1989, la ora 1.00 dupa miezul noptii, Tamara Mihailovna Krasikova, muncitoare la fabrica "LenKarz" din Leningrad (azi Skt. Petersburg), statea pe o banca langa casa din strada Farforovskii nr.70, in dreptul caii ferate Leningrad-Moscova. Cerul era intunecat, acoperit de nori si nu mai era nimeni in preajma. Dupa un timp, dinspre statia de tren din apropiere, a aparut o femeie in varsta de circa 35 de ani, imbracata cu o jacheta verde inchis, ducand o sacosa.

Citeste mai departe...
 

Intalniri stranii in fostul URSS

Imprimare E-mail
joi, 23 mai 2013

 Continuam prezentarea cazurilor inventariate de ufologul american Albert S. Rosales, pe teritoriul fostei URSS, in anul 1989, cazuri prezentate intr-un recent articol, intitulat The Fall of the Iron Curtain and the Return of the Humanoids (Caderea cortinei de fier si reintoarcerea umanoizilor). El a adunat aceste intamplari, in principal, din presa rusa a vremii, sau din relatarile unor ufologi de incredere, indicand si sursele. Pentru cursivitate, in cele ce urmeaza nu am mai facut aceste trimiteri. Cat despre credibilitatea cazurilor, fiecare poate sa-si formeze propria parere.

Citeste mai departe...
 

Istorii cu umanoizi

Imprimare E-mail
joi, 16 mai 2013

 Albert S. Rosales  este un ufolog american convins ca cel mai important capitol din studiul fenomenului OZN este cel care se refera la intalniri ale oamenilor cu entitati nepamantene cu aspect asemanator cu cel al oamenilor, entitati care au fost numite "umanoizi". Dupa propriile declaratii, el poseda, pana in prezent, in fisierele sale, peste 10000 de cazuri adunate de pe tot globul, multe cunoscute, altele mai putin. Aceste intalniri au fost numite de J. Allen Hynek "de gradul III", dar ele includ si pe cele "de gradul IV", adica rapirile OZN, ca si unele in care nu apare niciun OZN. Intalnirile de acest tip s-au inmultit incepand din anii saptezeci, au parut sa stagneze in anii optzeci, dar au "explodat" in 1988 si 1989, ca la ora actuala sa fie raportate cu regularitate, din toata lumea. Caracteristicile locale ale istoriilor ridica si problema influentelor culturale, intrucat s-a descoperit ca adesea exista mari diferente intre ceea ce s-a intamplat in realitate, ce a perceput martorul si ceea ce a relatat el ulterior.

Citeste mai departe...
 

O vizita la "Sediul Federatiei Galactice"

Imprimare E-mail
joi, 09 mai 2013

 Experientele de clarviziune efectuate, incepand din 1972, la Stanford Research Institute (SRI) si finantate de CIA, continuate apoi, din 1975 pana in 1995, in cadrul U.S. Army Intelligence, prin proiecte ultrasecrete, intre care Stargate, au pus in valoare o seama de personalitati, unele dintre acestea evidentiindu-se, nu doar prin spionarea unor obiective militare, ci si prin incercarile de a investiga natura fenomenului OZN si a prezentei extraterestre pe Pamant. Un personaj pitoresc, aparut ceva mai tarziu in aceasta galerie, este Dr. Courtney Brown. Din 1986 el a fost sociolog si profesor de politologie la Universitatea Emory din Atlanta (Georgia), urmand si cursuri de meditatie transcendentala, dupa care, incepand din 1991, a fost antrenat in tehnicile de clarviziune de catre maiorul Ed Dames, participant la proiectul Stargate. Brown a urmat si cursuri la Institutul Monroe de Stiinte Aplicate, unde a obtinut in 1996 un masterat in clarviziune, dupa care a inceput el insusi sa predea la acel Institut.

Citeste mai departe...
 

Explorari cosmice dincolo de cele cinci simturi

Imprimare E-mail
joi, 02 mai 2013

 In ultimele episoade am creionat activitatea catorva personalitati care au participat la una dintre aventurile fascinante ale spiritului uman, anume experientele de vedere la distanta, utilizand diverse tehnici, bine puse la punct, de Robert Monroe, Ingo Swann si altii, beneficiind si de dispozitive tehnice anume elaborate. Dupa cum am mai mentionat, aceste experiente au fost finantate din 1973 de CIA, apoi, din 1975 pana in 1995 de structurile de informatii ale armatei.

Citeste mai departe...
 

Incidente OZN urmarite de clarvazatori militari

Imprimare E-mail
joi, 25 aprilie 2013

 Experientele de clarviziune cu scop de spionaj, efectuate, incepand din 1972, la Stanford Research Institute (SRI) si finantate de CIA, continuate apoi, din 1975 pana in 1995, in cadrul U.S. Army Intelligence, prin proiecte ultrasecrete, intre care Stargate, au scos la iveala o seama de personalitati care, imbinand inzestrarile naturale cu tehnici extrem de riguroase, au avut performante de o acuratete surprinzatoare. O parte dintre misiunile de antrenament ale clarvazatorilor militari au avut drept tinta pe langa locatii obisnuite, OZN-uri si extraterestrii. Am amintit deja, in episodul precedent, ca Pat Price afirma ca prin explorari personale a identificat locul a patru baze subterane ale extraterestrilor, sub muntele Perdido din Pirinei, in muntele Inyangani din Zimbabwe, sub muntele Hayes din Alaska si sub muntele Ziel din Australia. La sapte ani dupa decesul lui Price, in 1982, o echipa de clarvazatori, condusa de ofiterul Holmes Atwater a inceput "explorarea" acestor baze, confirmand, dupa cum s-a spus, detaliile descrise de Price.

Citeste mai departe...
 

Clarvazatorii militari pe urmele extraterestrilor

Imprimare E-mail
luni, 22 aprilie 2013

 Continuam pezentarea istoriei clarvazatorilor militari americani, prezentare prilejuita de recenta incetare din viata a legendarului Ingo Swann, unul dintre cei care au pus la punct tehnicile de spionaj facute prin "delocalizare" sau "extracorporalitate". Un experiment din 1973 l-a trimis pe Swann in preajma planetei Jupiter, in jurul caruia a vazut un inel, fapt descoperit de astronomi abia in 1979; el a vazut si un OZN deasupra unui submarin nuclear sovietic. Prin urmare, unii participanti la experiment s-au intrebat daca metoda clarviziunii n-ar putea oferi niste raspunsuri privind enigmaticul fenomen OZN si ipotetica prezenta extraterestra (ET) pe Pamant.

Citeste mai departe...
 

Proiecte oficiale ale clarviziunii

Imprimare E-mail
joi, 11 aprilie 2013

 Incetarea din viata, pe 31 ianuarie 2013, a lui Ingo Swann (n.1933), legendar clarvazator american, implicat si in explorarea fenomenului OZN prin aceasta neobisnuita metoda, ne-a prilejuit, in ultimele doua episoade, rememorarea inceputurilor scolii americane de clarviziune, menita sa sprijine spionajul militar in perioada razboiului rece. Primul astfel de program, finantat de CIA, s-a derulat, in perioada ianuarie-august 1973, la Stanford Research Institute (SRI), din Menlo Park, California (rebotezat apoi SRI International), fiind condus de fizicianul Harold E. Puthoff Ph.D. Pe langa Ingo Swann, participa si Russell Targ, implicat de mult timp in cercetari de parapsihologie.

Citeste mai departe...
 

Ingo Swann si fenomenul OZN

Imprimare E-mail
joi, 04 aprilie 2013

 Saptamana trecuta anuntam ca pe 31 ianuarie 2013 a incetat din viata Ingo Swann (n. 1933), clarvazator legendar american, implicat si in explorarea fenomenului OZN prin aceasta neobisnuita metoda. Cu aceasta ocazie, am reamintit si cateva dintre proiectele militare si civile consacrate tehnicilor de clarviziune. Ingo Swann si-a luat o dubla licenta, in biologie si arte, la Westminster College, Salt Lake City, Utah. A fost trei ani militar in Coreea, apoi doisprezece ani functionar la secretariatul ONU. Participarea sa in experimente de parapsihologie a inceput in 1969. In urmatorii douazeci de ani a luat parte la proiecte desfasurate in laboratoare de cercetare. A sustinut multe conferinte publice.

 

Tehnici ale spionajului prin clarviziune

Imprimare E-mail
joi, 28 martie 2013

 Pe 31 ianuarie 2013 a incetat din viata Ingo Swann (n. 1933), clarvazator legendar american, implicat nu doar in numeroase proiecte militare ci si in explorarea fenomenului OZN prin aceasta neobisnuita metoda. Interesul modern pentru fenomenul de extracorporalitate incepe de la cercetarile lui Robert A. Monroe (1915-1995), publicate, de pilda, in volumul Journeys Out of the Body (1971), tradusa si in romaneste. El a descoperit in 1958 ca se poate disocia de corpul sau fizic. Pentru a explora acest fenomen, la inceputul anilor saptezeci, Monroe a intemeiat si a devenit director executiv la faimosul Monroe Institute din Afton (Virginia), care si-a castigat reputatia internationala mai ales prin studii asupra efectelor undelor sonore asupra mintii umane.

Citeste mai departe...
 

OZN-uri enigmatice in Denver, Colorado

Imprimare E-mail
joi, 21 martie 2013

 Pe 8 noiembrie 2012, canalul de stiri Fox31 din Denver (Colorado) anunta ca un mare numar de obiecte zburatoare neindentificate au fost surprinse deasupra orasului Denver si nimeni nu poate explica ce se intampla. Primul care a semnalat fenomenul a fost un barbat care nu a dorit sa-i fie dezvaluita identitatea si care a inregistrat imaginile cu camera video, de pe un deal, privind spre sud, spre centrul orasului. El a declarat ca "Obiectele zburatoare apar in jurul pranzului, pe la ora 1.00, de cateva ori in cursul saptamanii". Ele zboara prea repede pentru a fi vazute cu ochiul liber, dar pot fi urmarite pe video, daca examinezi cadrele la viteza redusa.

Citeste mai departe...
 

Noi date despre cazul Rendlesha

Imprimare E-mail
joi, 14 martie 2013

 In 1980, in Suffolk, in apropierea coastei de est a Marii Britanii, la circa 150 kilometri nord-est de Londra, a avut loc un incident considerat de unii analisti drept "un Roswell britanic". Aici, doua baze militare aeriene ingemanate - Bentwaters si Woodbridge - erau inchiriate, in cadrul NATO fortelor aeriene americane. Cele doua baze, gazduind si un numar nedivulgat de focoase nucleare, se aflau la o distanta de circa trei kilometri una de cealalta si erau despartite de padurea de pini Rendlesham.

Citeste mai departe...
 

OZN-urile interesate de armamentul nuclear

Imprimare E-mail
joi, 07 martie 2013

 De aproape 40 de ani, investigatorul Robert Hastings a contactat si interogat numeroase persoane care au activat in U.S. Air Force, privind implicarea lor in incidente OZN legate de armamentul nuclear. Aceste persoane, de la colonei in retragere la fosti piloti, sau responsabili cu lansari de rachete balistice, relateaza despre intalniri extraordinare, cu evidente implicatii privind securitatea nationala si chiar cu implicatii planetare, tinand cont de consecintele catastrofale care ar putea rezulta dintr-un razboi nuclear global. Desi multe persoane nu au cunostinta despre acest fapt, conexiunea OZN - Arme nucleare este, la ora actuala, foarte bine documentata. Fisiere ale U.S. Air Force, FBI si CIA, desecretizate ca urmare a unor cereri, in virtutea legii libertatii de informare, contureaza un model convingator de activitate OZN desfasurata continuu deasupra locatiilor cu arme nucleare americane, inca din decembrie 1948.

Citeste mai departe...
 

Incidente militare OZN in fosta URSS

Imprimare E-mail
joi, 28 februarie 2013

 In numarul de saptamana trecuta am prezentat o "gluma" facuta de prim-ministrul rus Dmitri Medvedev pe seama unor presupuse dosare privind contactele cu extraterestrii, ca si discutiile iscate dupa aceea, prezentand controverse intre ufologii rusi, in particular intre cei independenti si cei angajati in programe oficiale. In acest context, s-a amintit si de incidentul OZN din 4 octombrie 1982, semnalat de colonelul Alexandr Plaksin, omul de legatura intre programul militar si cel academic. Pe 31 mai 2002, in ziarul Komsomolskaia Pravda, Andrei Pavlov a publicat un articol ciudat, cu titlul "OZN-urile au ajutat americanii sa creeze super-arme", articol bazat pe un interviu cu colonelul Aleksandr Plaksin, numit aici geofizician militar. El a fost implicat in cele doua programe rusesti, incepute in 1978, pentru "studiul fenomenelor anormale" din 1979 pana in 1991.

Citeste mai departe...
 

Premierul Medvedev si extraterestrii

Imprimare E-mail
joi, 21 februarie 2013

 Dupa un interviu televizat din 7 decembrie 2012, fostul presedinte al Rusiei, Dmitri Medvedev, a fost inregistrat cu o declaratie care a facut imediat inconjurul Globului. Un jurnalist l-a intrebat daca, atunci cand un nou presedinte intra in functie si primeste servieta cu care se poate activa arsenalul nuclear, nu primeste cumva si niste fisiere secrete privind contactele cu extraterestrii. Medvedev a raspuns vesel: "Impreuna cu servieta cu codurile nucleare, presedintele tarii primeste si un dosar special "ultrasecret". Acest dosar contine in intregime informatii despre extraterestrii care au vizitat planeta noastra. In acelasi timp, i se mai inmaneaza un raport, al unui serviciu special absolut secret care controleaza extraterestrii care se gasesc pe teritoriul tarii noastre... Informatii mai detaliate privind acest subiect puteti gasi in binecunoscutul film numit "Men In Black"... Nu o sa va spun cati dintre acestia sunt printre noi, deoarece nu vreau sa produc panica" a incheiat el.

Citeste mai departe...
 
<< Start < Inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Inainte > Sfarsit >>

Rezultate 199 - 220 din 873

Cauta in arhiva magazin.ro
ABONAMENTE LA REVISTA MAGAZIN

Cititorii fideli ai revistei noastre au la dispozitie articolele cele mai interesante direct online, in aceasta pagina de internet. Exista, insa, si o alta categorie de cititori fideli care prefera editiile tiparite, prin care noi incercam sa ajungem in toate colturile tarii. Pentru acestia exista optiunea abonamentului, una dintre cele mai sigure si mai facile metode de a intra, saptamanal, in posesia revistei MAGAZIN.

Nu ezitati sa va abonati!

Abonamentul se poate face fie direct la redactie (pentru aceasta trebuie sa completati mandatul postal pe care il obtineti de la orice Oficiu Postal dupa modelul reprodus mai jos, achitand pentru: 1 luna 6,00 lei; 2 luni 12,00 lei; 3 luni 18,00 lei; 4 luni 24,00 lei; 5 luni 30,00 lei; 6 luni 36,00 lei), fie prin Oficiile Postale (Revista Magazin figurand la pozitia 19355 din Catalogul Publicatiilor).

CONTACT

Telefon:
021. 317. 89. 65
021. 317. 89. 66

GSM
0722. 625. 622
 
Fax
021.317. 89.65
 
Email:

Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.

Incercam astfel sa nu ii dezamagim in nici un fel pe cititorii nostri, o preocupare de la care nu am abdicat niciodata, pe parcursul ultimelor decenii.

Aboneaza-te la newsletter
Email:

Subscribe Unsubscribe
Sondaj
Cele mai noi articole
» Primul robot umanoid printat 3d
» Batalia pentru Dardanelle
» Cazul Certesti – 1996
» Tratamente cosmetice de succes
» Friptura marinata din carne de porc
» Ziua in care masinile scriu poezii
» Manastirea Dervent
» Umor suprarealist
» Eniovden – o sarbatoare a Soarelui si a focului
» Exista un virus al nebuniei?
» Iedera, nu doar o planta decorativa
» Mishima, onoare si dezamagire
» Twin Peaks 2017 – mai straniu, mai socant, mai incitant
» Horoscopul saptamanii: 19-25 iunie 2017
» 15 iunie 1330 – S-a nascut Edward, „Printul negru”
» Tema: „INFERNUL”
» Pitagora, matematician si guru
» Cum se primesc invadatorii
» Intâlniri la Bâlea Lac si in Muntii Ciucas
» 4 masti eficiente
Cele mai populare articole...
» Adevarul despre pasiunile erotice ale Mariei-Tereza
» Calciul si magneziul - vitale pentru sanatate
» Tiroida, o glanda mica, probleme mari
» Sfaturile bioterapeutei Djuna
» Ce a ascuns Charles Darwin?
» Luna va disparea de pe bolta cereasca
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite (2)
» Bolile se vor auto-vindeca
» Hernia de disc, o boala la moda
» Pe Marte exista viata!
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite
» In Peru exista un loc miraculos, unic in lume: Lacul care aduce copii
» 3 pozitii de relaxare
» Viciul care duce la buna-dispozitie
» Iuda intr-un manuscris controversat
» Miracolul lumii invizibile: Lumea dupa Nilsson
» Psoriazisul, vindecat de pesti!
» O rapire OZN in Florida
» Corp ceresc condamnat la moarte
» "Teapa" gripei aviare


Arhiva: » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9