Prima pagina arrow PARANORMAL 23 Aug 2017
Categorii
Prima pagina
SPECTACOLUL CUNOASTERII
ISTORII UITATE
PARANORMAL
FEMINA CLUB
STAREA DE VEGHE
TERRA X
MINUNI ALE LUMII
CONSULTATII FARA PLATA
TERAPII COMPLEMENTARE
BLITZ
HOROSCOP
ASTAZI IN ISTORIE
VERIFICATI-VA CUNOSTINTELE
FORUM
STIRI
BILETE DE AVION
PROGRAM TV
FELICITARI
VREMEA
PROGRAM CINEMA
MAGAZIN .RO
DESPRE NOI
CONTACT
User Menu
Avem 2 vizitatori online

PARANORMAL

Adevarul e dincolo de noi! Exista puteri si calitati pe care doar putini le au sau apartin tuturor dar foarte putini sunt constienti de ele si stiu sa le foloseasca? Aflati raspunsul in sectiunea paranormal.

Comentarii pe marginea desecretizarii documentelor britanice OZN

Imprimare E-mail
vineri, 06 septembrie 2013

 Scriam saptamana trecuta ca pe 20 iunie 2013, s-a anuntat terminarea operatiei de desecretizare si punere la dispozitia publicului a tuturor documentelor OZN aflate in posesia Ministerului britanic al Apararii, operatie care a tinut cinci ani si a implicat in total 209 fisiere, cu aproximativ 52.000 de pagini. Anuntul a fost facut de jurnalistul Dr. David Clarke, care prezenta lucrurile ca si cum meritul operatiei i-ar apartine aproape in exclusivitate. Acest fapt, precum si comentariile ironice facute de el la adresa continutului, in buna masura banal, al dosarelor desecretizate, au iritat lumea ufologilor.

Citeste mai departe...
 

Documentele militare britanice OZN complet desecretizate

Imprimare E-mail
joi, 29 august 2013

 În 2008 Ministerul Apararii al Regatului Unit a decis desecretizarea treptata a documentelor privind fenomenul OZN, versiunile cosmetizate urmând sa fie depuse, la dispozitia oricarui doritor, la Arhivele Nationale. Am informat cu regularitate cititorii revistei Magazin asupra etapelor acestei desecretizari, ca si asupra comentariilor pe marginea informatiilor date la iveala cu fiecare ocazie. Iata ca pe 20 iunie 2013, jurnalistul Dr. David Clarke (foto), unul dintre principalii artizani ai acestei operatii, a anuntat publicarea celei de a zecea si ultime transe, acoperind perioada din 2007 pâna în 30 noiembrie 2009, când Ministerul Apararii a decis sa închida biroul sau OZN si „linia fierbinte” de raportare OZN. Prin aceasta operatie, desecretizarea tuturor documentelor britanice OZN se considera încheiata.

Citeste mai departe...
 

Incidente OZN

Imprimare E-mail
miercuri, 21 august 2013

 Pe 2 decembrie 2012, la ora 12.55, un Airbus A320, avion cu o capacitate de pâna la 220 pasageri, se pregatea sa aterizeze pe aeroportul din Glasgow, Scotia. Cerul era degajat, luminile de aterizare fusesera aprinse. Erau la 13 mile de aeroport, deasupra zonei Baillieston, la o altitudine de 1200 metri, când pilotul si copilotul au vazut, chiar în fata, venind spre ei, un obiect care a trecut la circa 100 de metri sub avion, înainte ca membrii echipajului sa aiba timp sa schiteze vreo manevra de evitare ori chiar sa apuce sa vada mai bine ce anume era. Dar ambii piloti au spus ca obiectul avea culoarea albastra, cu ceva galben sau argintiu, era „mai mare decât un balon” si avea o mica portiune frontala bine evidentiata.

Citeste mai departe...
 

Desecretizarea OZN din Brazilia continua

Imprimare E-mail
luni, 19 august 2013

 In decembrie 2012 a avut loc, lânga splendidele cascade Iguassu, din Brazilia, cel de al IV-lea Forum International OZN, sub coordonarea lui Ademar José Gevaerd, principala personalitate a ufologiei braziliene, editor al revistei Brazilian UFO Magazine. Cu aceasta ocazie s-a lansat asa-numita „Scrisoare de la Cascadele Iguassu”. Documentul, semnat de aproape 30 de vorbitori, din peste o duzina de tari, ca si de circa 600 de persoane care au asistat la lucrari, cerea sa se desecretizeze toate arhivele secrete OZN ale Ministerului Apararii din Brazilia si sa se creeze, sub egida Fortelor Aeriene Braziliene, o comisie oficiala pentru investigatii OZN.

Citeste mai departe...
 

Casa Alba si prezenta extraterestra

Imprimare E-mail
joi, 08 august 2013

 La sfarsitul anului 2011 in cercurile OZN s-a discutat mult un raspuns pe care Oficiul de stiinta si Tehnologie politica (OSTP) al Casei Albe l-a dat la doua petitii despre informatiile detinute privind relatiile cu vizitatorii extraterestri. Una cerea administratiei Obama "sa prezinte imediat tot ce cunoaste guvernul privind comunicatiile cu fiinte extraterestre", iar cealalta "sa recunoasca oficial prezenta extraterestra care angajeaza specia umana." Prima petitie solicita audieri in Congres, iar cea de a doua desecretizarea documentelor privind prezenta extraterestra. Mii de oameni au semnat aceste cereri, plecand de la banuiala ca fiintele extraterestre au incheiat cu cercuri guvernamentale din SUA tratate secrete care implica intreaga rasa umana.

Citeste mai departe...
 

Mumia unui mic extraterestru in Atacama?

Imprimare E-mail
joi, 01 august 2013

 La asa-numita „Audiere a Cetatenilor privind Dezvaluirea”, organizata in perioada 29 aprilie – 3 mai 2013 la Washington, pentru a convinge guvernul american sa dezvaluie tot ce stie privind realitatea prezentei extraterestre pe Pamant, a participat si Dr. Steven M. Greer, despre care am mai avut prilejul sa scriem in paginile revistei Magazin. El a reusit sa atraga din nou atentia comunitatii internationale asupra sa, printr-un documentar de lungmetraj, regizat de Amardeep Kaleka, intitulat „Sirius”, lansat chiar cu prilejul „audierilor”, film care avea ca obiectiv declarat sa induca mai multa transparenta la nivelul guvernului american, privind informatiile detinute referitor la contactele cu extraterestrii.

Citeste mai departe...
 

Marturii privind fenomenul OZN

Imprimare E-mail
joi, 25 iulie 2013

 Relatam, in articolul de saptamana trecuta, ca in perioada 29 aprilie – 3 mai 2013, s-a organizat la National Press Club din Washington, asa-numita „Audiere a Cetatenilor privind Dezvaluirea” a tot ce stie guvernul privind realitatea prezentei extraterestre pe Pamant. La audiere au depus marturie, in fata a sase fosti membri ai Congresului Statelor Unite, 39 de cercetatori, activisti, lideri politici, fosti membri ai serviciilor militare si ai unor agentii guvernamentale, reprezentand zece tari. Reproducem mai jos alte cateva fragmente interesante din aceste depozitii.

Citeste mai departe...
 

O audiere pentru dezvaluirea secretelor OZN

Imprimare E-mail
joi, 18 iulie 2013

 In Statele Unite si in Canada exista numeroase persoane interesate de fenomenul OZN care sunt convinse ca cercuri oculte ale guvernului SUA stiu mai multe despre prezenta extraterestra pe Pamant decat sunt dispuse sa declare. Aceste persoane, organizate in diverse grupuri, incearca sa mobilizeze opinia publica pentru a exercita presiuni asupra Congresului si Casei Albe, sa le determine sa dea in vileag ceea ce stiu in acest sens.

Citeste mai departe...
 

Un caz cu rapiri repetate

Imprimare E-mail
joi, 11 iulie 2013

 In prima clipa a crezut ca e o fantoma. Apoi a vazut ca purta o casca, precum cea de scafandru. A urmat o noua conversatie telepatica, insotita de intepaturi in ceafa la fiecare cuvant. La intrebarea cum a intrat prin usa baricadata, raspunsul a fost "asta nu e o problema". S.C. l-a rugat sa-si dea jos masca, dar aparitia a spus ca nu poate din cauza "mediului pamantean", in primul rand al atmosferei. A precizat apoi: "noi suntem cunostinte vechi; stim despre tine o multime de lucruri". Nu cumva tot voi m-ati luat si din leagan? a intrebat atunci S.C. Vizitatorul a confirmat, adaugand ca "ne intereseaza persoana ta... pentru experimente"; "oriunde te duci noi te gasim; esti al nostru". Dar cand a intrebat de ce a fost tocmai el, raspunsul a fost mai confuz. "A fost o intamplare; de fapt aveam o alta tinta, dar n-am mai recunoscut reperele locului pe care-l cautam. Atunci v-am gasit pe voi". S.C., amintindu-si afirmatiile mamei, i-a spus aparitiei: "voi sunteti diavoli!".

Citeste mai departe...
 

Un caz de rapire din Romania

Imprimare E-mail
joi, 04 iulie 2013

 Rapirile OZN efectuate de extraterestri reprezinta un domeniu controversat, chiar si printre ufologii cu state de vechime. Desi se cunosc cazuri din toata lumea, multi considera fenomenul o ciudatenie tipic americana. Poate ca ar fi mai corect sa spunem ca societatea americana s-a aratat mai deschisa si mai atenta decat altele catre semnalarile de acest tip.  Ajunge sa amintim ca intre 13 si 17 iunie 1992, la Massachusetts Institute of Technology (M.I.T.) din orasul Cambridge, langa Boston (cea mai bine cotata universitate din lume la ora actuala) a fost organizata Conferinta pentru studiul rapirilor efectuate de OZN-uri. Cei doi copresedinti ai conferintei au fost profesorul David E. Pritchard, Ph.D. (51 ani), specialist in fizica atomica si moleculara, laureat al unor prestigioase premii internationale, fizician care lucra la M.I.T. din 1968, si profesorul John E. Mack, M.D. (63 ani), profesor de psihiatrie timp de douazeci de ani la nu mai putin faimoasa universitate Harvard si fost director al sectiei de psihiatrie din spitalul acestei universitati.

Citeste mai departe...
 

Umanoizi in preajma noastra

Imprimare E-mail
joi, 27 iunie 2013

 Am prezentat in ultimele saptamani, din evidentele ufologului american Albert S. Rosales, mai multe presupuse intalniri, din anul 1989, cu "umanoizi". Adaugam la acestea inca un numar de cazuri, raportate din tari din zona noastra geografica. O prima intamplare pleaca de la o relatare a lui Valeri Kostadinov. Pe 18 mai 1989, linga satucul Katnik din Bulgaria, la ora 23.00 persoana numita, in evidentele lui Rosales, Jiril Jakimov, culegea ierburi de leac, cand a observat un OZN trecand lent desupra unui castan. El mai vazuse, in februarie acelasi an, un OZN pe care apucase chiar sa-l si fotografieze. Acum Jiril a fost cuprins de groaza cand a observat ca obiectul venea spre el si, cand a ajuns chiar deasupra capului sau, a inceput sa se roteasca.

Citeste mai departe...
 

Umanoizi in Ungaria

Imprimare E-mail
joi, 20 iunie 2013

 Am prezentat, in cateva articole din ultimele saptamani, mai multe presupuse intalniri cu "umanoizi", de pe teritoriului fostei URSS, in anul 1989, aflate in evidentele ufologului american Albert S. Rosales. Tot acolo pot fi gasite astfel de incidente, pentru acelasi an de schimbari politice, si in alte tari din vecinatatea noastra, cum ar fi Ungaria. In oraselul Gyomaendr'd, din estul Ungariei, intr-o noapte de mai 1989, un localnic a fost trezit de mormaituri si soapte stranii. Intorcandu-se, a vazut stand la piciorul patului sau o figura bizara, inalta de 130 centimetri, cu urechi mari, purtand o salopeta verde. Creatura se holba la el cu ochi mari, care nu clipeau.

Citeste mai departe...
 

Cazurile stranii de la Voronej

Imprimare E-mail
joi, 13 iunie 2013

 Am prezentat in ultimele saptamani, in cateva articole, mai multe presupuse intalniri cu "umanoizi", de pe teritoriul fostei URSS in anul 1989, asa cum au fost ele prezentate de ufologul american Albert S. Rosales in articolul sau "The Fall of the Iron Curtain and the Return of the Humanoids" (Caderea cortinei de fier si reintoarcerea umanoizilor).  Probabil cazurile cele mai mediatizate in aceasta perioada, pe plan mondial, au fost cele de la Voronej, oras care avea pe atunci aproape 900.000 locuitori. Incidentele au fost investigate la fata locului de numerosi ufologi rusi, ca si de mai multi altii, intre care Jacques Vallée sau Gordon Creighton.

Citeste mai departe...
 

Intalniri cu umanoizi

Imprimare E-mail
joi, 06 iunie 2013

 Continuam prezentarea altor intalniri cu "umanoizi" inventariate de ufologul american Albert S. Rosales si prezentate in articolul The Fall of the Iron Curtain and the Return of the Humanoids (Caderea cortinei de fier si reintoarcerea umanoizilor), consacrat cazurilor de pe teritoriul fostei URSS si anului 1989. Reamintim ca desi cazurile par incredibile, ele au fost culese din presa vremii sau din investigatiile unor ufologi de incredere, cum ar fi Felix Ziegel, indicand de fiecare data si sursele. Pe 4 iulie 1989, la ora 21.00, in parcul Mtacminda din Tbilisi, Georgia, martorul isi conducea prietena acasa, cu automobilul, cand a avut o pana de motor. A plecat sa aduca niste apa pentru radiator, dar cand s-a intors, fata disparuse. In apropierea parcului o femeie i-a facut semn, aparent vrand sa faca autostopul; el nu a oprit, dar privind in retrovizor a vazut ca femeia disparuse. Dupa ce a mai condus un pic, motorul s-a oprit din nou.

Citeste mai departe...
 

Alte istorii cu umanoizi

Imprimare E-mail
joi, 30 mai 2013

 Prezentam in continuare alte cazuri bizare de intalniri cu "umanoizi", asa cum au fost ele inventariate de ufologul american Albert S. Rosales si prezentate intr-un recent articol, intitulat The Fall of the Iron Curtain and the Return of the Humanoids (Caderea cortinei de fier si reintoarcerea umanoizilor), consacrat teritoriului fostei URSS si anului 1989. Desi cazurile par incredibile, ele au fost culese din presa vremii sau din relatarile unor ufologi de incredere, indicandu-se si sursele. Pe 19 iunie 1989, la ora 1.00 dupa miezul noptii, Tamara Mihailovna Krasikova, muncitoare la fabrica "LenKarz" din Leningrad (azi Skt. Petersburg), statea pe o banca langa casa din strada Farforovskii nr.70, in dreptul caii ferate Leningrad-Moscova. Cerul era intunecat, acoperit de nori si nu mai era nimeni in preajma. Dupa un timp, dinspre statia de tren din apropiere, a aparut o femeie in varsta de circa 35 de ani, imbracata cu o jacheta verde inchis, ducand o sacosa.

Citeste mai departe...
 

Intalniri stranii in fostul URSS

Imprimare E-mail
joi, 23 mai 2013

 Continuam prezentarea cazurilor inventariate de ufologul american Albert S. Rosales, pe teritoriul fostei URSS, in anul 1989, cazuri prezentate intr-un recent articol, intitulat The Fall of the Iron Curtain and the Return of the Humanoids (Caderea cortinei de fier si reintoarcerea umanoizilor). El a adunat aceste intamplari, in principal, din presa rusa a vremii, sau din relatarile unor ufologi de incredere, indicand si sursele. Pentru cursivitate, in cele ce urmeaza nu am mai facut aceste trimiteri. Cat despre credibilitatea cazurilor, fiecare poate sa-si formeze propria parere.

Citeste mai departe...
 

Istorii cu umanoizi

Imprimare E-mail
joi, 16 mai 2013

 Albert S. Rosales  este un ufolog american convins ca cel mai important capitol din studiul fenomenului OZN este cel care se refera la intalniri ale oamenilor cu entitati nepamantene cu aspect asemanator cu cel al oamenilor, entitati care au fost numite "umanoizi". Dupa propriile declaratii, el poseda, pana in prezent, in fisierele sale, peste 10000 de cazuri adunate de pe tot globul, multe cunoscute, altele mai putin. Aceste intalniri au fost numite de J. Allen Hynek "de gradul III", dar ele includ si pe cele "de gradul IV", adica rapirile OZN, ca si unele in care nu apare niciun OZN. Intalnirile de acest tip s-au inmultit incepand din anii saptezeci, au parut sa stagneze in anii optzeci, dar au "explodat" in 1988 si 1989, ca la ora actuala sa fie raportate cu regularitate, din toata lumea. Caracteristicile locale ale istoriilor ridica si problema influentelor culturale, intrucat s-a descoperit ca adesea exista mari diferente intre ceea ce s-a intamplat in realitate, ce a perceput martorul si ceea ce a relatat el ulterior.

Citeste mai departe...
 

O vizita la "Sediul Federatiei Galactice"

Imprimare E-mail
joi, 09 mai 2013

 Experientele de clarviziune efectuate, incepand din 1972, la Stanford Research Institute (SRI) si finantate de CIA, continuate apoi, din 1975 pana in 1995, in cadrul U.S. Army Intelligence, prin proiecte ultrasecrete, intre care Stargate, au pus in valoare o seama de personalitati, unele dintre acestea evidentiindu-se, nu doar prin spionarea unor obiective militare, ci si prin incercarile de a investiga natura fenomenului OZN si a prezentei extraterestre pe Pamant. Un personaj pitoresc, aparut ceva mai tarziu in aceasta galerie, este Dr. Courtney Brown. Din 1986 el a fost sociolog si profesor de politologie la Universitatea Emory din Atlanta (Georgia), urmand si cursuri de meditatie transcendentala, dupa care, incepand din 1991, a fost antrenat in tehnicile de clarviziune de catre maiorul Ed Dames, participant la proiectul Stargate. Brown a urmat si cursuri la Institutul Monroe de Stiinte Aplicate, unde a obtinut in 1996 un masterat in clarviziune, dupa care a inceput el insusi sa predea la acel Institut.

Citeste mai departe...
 

Explorari cosmice dincolo de cele cinci simturi

Imprimare E-mail
joi, 02 mai 2013

 In ultimele episoade am creionat activitatea catorva personalitati care au participat la una dintre aventurile fascinante ale spiritului uman, anume experientele de vedere la distanta, utilizand diverse tehnici, bine puse la punct, de Robert Monroe, Ingo Swann si altii, beneficiind si de dispozitive tehnice anume elaborate. Dupa cum am mai mentionat, aceste experiente au fost finantate din 1973 de CIA, apoi, din 1975 pana in 1995 de structurile de informatii ale armatei.

Citeste mai departe...
 

Incidente OZN urmarite de clarvazatori militari

Imprimare E-mail
joi, 25 aprilie 2013

 Experientele de clarviziune cu scop de spionaj, efectuate, incepand din 1972, la Stanford Research Institute (SRI) si finantate de CIA, continuate apoi, din 1975 pana in 1995, in cadrul U.S. Army Intelligence, prin proiecte ultrasecrete, intre care Stargate, au scos la iveala o seama de personalitati care, imbinand inzestrarile naturale cu tehnici extrem de riguroase, au avut performante de o acuratete surprinzatoare. O parte dintre misiunile de antrenament ale clarvazatorilor militari au avut drept tinta pe langa locatii obisnuite, OZN-uri si extraterestrii. Am amintit deja, in episodul precedent, ca Pat Price afirma ca prin explorari personale a identificat locul a patru baze subterane ale extraterestrilor, sub muntele Perdido din Pirinei, in muntele Inyangani din Zimbabwe, sub muntele Hayes din Alaska si sub muntele Ziel din Australia. La sapte ani dupa decesul lui Price, in 1982, o echipa de clarvazatori, condusa de ofiterul Holmes Atwater a inceput "explorarea" acestor baze, confirmand, dupa cum s-a spus, detaliile descrise de Price.

Citeste mai departe...
 

Clarvazatorii militari pe urmele extraterestrilor

Imprimare E-mail
luni, 22 aprilie 2013

 Continuam pezentarea istoriei clarvazatorilor militari americani, prezentare prilejuita de recenta incetare din viata a legendarului Ingo Swann, unul dintre cei care au pus la punct tehnicile de spionaj facute prin "delocalizare" sau "extracorporalitate". Un experiment din 1973 l-a trimis pe Swann in preajma planetei Jupiter, in jurul caruia a vazut un inel, fapt descoperit de astronomi abia in 1979; el a vazut si un OZN deasupra unui submarin nuclear sovietic. Prin urmare, unii participanti la experiment s-au intrebat daca metoda clarviziunii n-ar putea oferi niste raspunsuri privind enigmaticul fenomen OZN si ipotetica prezenta extraterestra (ET) pe Pamant.

Citeste mai departe...
 

Proiecte oficiale ale clarviziunii

Imprimare E-mail
joi, 11 aprilie 2013

 Incetarea din viata, pe 31 ianuarie 2013, a lui Ingo Swann (n.1933), legendar clarvazator american, implicat si in explorarea fenomenului OZN prin aceasta neobisnuita metoda, ne-a prilejuit, in ultimele doua episoade, rememorarea inceputurilor scolii americane de clarviziune, menita sa sprijine spionajul militar in perioada razboiului rece. Primul astfel de program, finantat de CIA, s-a derulat, in perioada ianuarie-august 1973, la Stanford Research Institute (SRI), din Menlo Park, California (rebotezat apoi SRI International), fiind condus de fizicianul Harold E. Puthoff Ph.D. Pe langa Ingo Swann, participa si Russell Targ, implicat de mult timp in cercetari de parapsihologie.

Citeste mai departe...
 
<< Start < Inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Inainte > Sfarsit >>

Rezultate 199 - 220 din 880

Cauta in arhiva magazin.ro
ABONAMENTE LA REVISTA MAGAZIN

Cititorii fideli ai revistei noastre au la dispozitie articolele cele mai interesante direct online, in aceasta pagina de internet. Exista, insa, si o alta categorie de cititori fideli care prefera editiile tiparite, prin care noi incercam sa ajungem in toate colturile tarii. Pentru acestia exista optiunea abonamentului, una dintre cele mai sigure si mai facile metode de a intra, saptamanal, in posesia revistei MAGAZIN.

Nu ezitati sa va abonati!

Abonamentul se poate face fie direct la redactie (pentru aceasta trebuie sa completati mandatul postal pe care il obtineti de la orice Oficiu Postal dupa modelul reprodus mai jos, achitand pentru: 1 luna 6,00 lei; 2 luni 12,00 lei; 3 luni 18,00 lei; 4 luni 24,00 lei; 5 luni 30,00 lei; 6 luni 36,00 lei), fie prin Oficiile Postale (Revista Magazin figurand la pozitia 19355 din Catalogul Publicatiilor).

CONTACT

Telefon:
021. 317. 89. 65
021. 317. 89. 66

GSM
0722. 625. 622
 
Fax
021.317. 89.65
 
Email:

Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.

Incercam astfel sa nu ii dezamagim in nici un fel pe cititorii nostri, o preocupare de la care nu am abdicat niciodata, pe parcursul ultimelor decenii.

Aboneaza-te la newsletter
Email:

Subscribe Unsubscribe
Sondaj
Cele mai noi articole
» Comorile ascunse din „gunoiul ADN”
» O mare victorie în Pacific
» Cazul Vasile Rudan
» Bronz uniform, de lunga durata
» Cartofi cu smântâna la cuptor
» Misterele unui miracol viu
» Biserica Precista Mare din Roman
» Apa si melancolia
» El Pital de Veracruz, imensa cetate a populatiei Nahu
» Autorepararea infarctului
» Caldura mare? Beti ceaiuri!
» Un roman al supravietuirii
» Banderas, eternul amant latin
» Horoscopul saptamanii: 14-20 august 2017
» 10 august 1397 – S-a nascut Albert al II-lea al Germaniei
» Tema: „MUNCA SI MESTESUGURI”
» Feliile Timpului si Universul cu patru dimensiuni
» Primul razboi al secolului XX
» „Fata padurii” si fenomenul OZN
» Tineretea tenului
Cele mai populare articole...
» Adevarul despre pasiunile erotice ale Mariei-Tereza
» Calciul si magneziul - vitale pentru sanatate
» Tiroida, o glanda mica, probleme mari
» Sfaturile bioterapeutei Djuna
» Ce a ascuns Charles Darwin?
» Luna va disparea de pe bolta cereasca
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite (2)
» Bolile se vor auto-vindeca
» Hernia de disc, o boala la moda
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite
» Pe Marte exista viata!
» In Peru exista un loc miraculos, unic in lume: Lacul care aduce copii
» 3 pozitii de relaxare
» Viciul care duce la buna-dispozitie
» Iuda intr-un manuscris controversat
» Miracolul lumii invizibile: Lumea dupa Nilsson
» Psoriazisul, vindecat de pesti!
» O rapire OZN in Florida
» Corp ceresc condamnat la moarte
» "Teapa" gripei aviare


Arhiva: » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9