Prima pagina arrow PARANORMAL 23 Jan 2018
Categorii
Prima pagina
SPECTACOLUL CUNOASTERII
ISTORII UITATE
PARANORMAL
FEMINA CLUB
STAREA DE VEGHE
TERRA X
MINUNI ALE LUMII
CONSULTATII FARA PLATA
TERAPII COMPLEMENTARE
BLITZ
HOROSCOP
ASTAZI IN ISTORIE
VERIFICATI-VA CUNOSTINTELE
FORUM
STIRI
BILETE DE AVION
PROGRAM TV
FELICITARI
VREMEA
PROGRAM CINEMA
MAGAZIN .RO
DESPRE NOI
CONTACT
User Menu
Avem 7 vizitatori online

PARANORMAL

Adevarul e dincolo de noi! Exista puteri si calitati pe care doar putini le au sau apartin tuturor dar foarte putini sunt constienti de ele si stiu sa le foloseasca? Aflati raspunsul in sectiunea paranormal.

Cate planete locuibile exista?

Imprimare E-mail
joi, 30 ianuarie 2014

 In cautarea civilizatiilor extraterestre, una dintre multele necunoscute o reprezinta numarul corpurilor ceresti care ar putea gazdui viata. Noile rezultate ale observatiilor facute de telescopul spatial Kepler al NASA, comunicate la inceputul lunii noiembrie 2013, schimba perspectiva pe care o avem in acest sens asupra vecinatatii noastre stelare. Se pare ca aproximativ 22 la suta din stelele de tipul Soarelui poseda o planeta care este la distanta orbitala potrivita mentinerii apei in stare lichida pe suprafata sa. Cu alte cuvinte, unul din cinci dintre aceste stele au o dimensiune asemanatoare cu cea a pamantului si se situeaza in asa-numita „zona locuibila”.

Citeste mai departe...
 

Noutati privind incidentul Roswell

Imprimare E-mail
miercuri, 22 ianuarie 2014

 Un episod important al presupusei prabusiri a unui OZN la Roswell, in 1947, a fost acela in care ofiterul de contrainformatii, maiorul Jesse Marcel (foto), dupa ce a terminat de adunat de pe ferma Foster resturile accidentului si inainte de a le preda superiorilor sai, a trecut in fuga pe acasa, aratand materialele adunate sotiei si fiului sau de 11 ani Jesse Marcel Jr. A doua zi, acestea au fost expediate cu avionul la baza militara Fort Worth din Texas, de unde, la ordinul Generalului Ramey, comandantul bazei, au plecat spre baza, numita, azi Wright-Patterson din Dayton, Ohio. Atat ofiterul cat si fiul sau (ulterior medic ORL, decedat in august 2013) s-au decis, dupa multi ani, sa descrie proprietatile stranii ale obiectelor.

Citeste mai departe...
 

Extraterestrii in comentariile unor teologi din Vatican

Imprimare E-mail
miercuri, 15 ianuarie 2014

 In articolul de saptamana trecuta am rezumat fragmente din prima parte a unui foarte important articol privind fenomenul OZN si civilizatiile extraterestre scris in 2001 de Monsignorul Corrado Balducci (1923-2008), membru al Curiei papale, timp de mai multi ani exorcistul-sef al Arhidiocezei de Roma si prieten personal al papei Ioan Paul al II-lea. In aceasta prima parte, Balducci a inclus argumentele pentru faptul ca trebuie sa existe ceva real in spatele fenomenului, subliniind importanta marturiei umane in acest sens. In celelalte doua parti ale articolului sau, teologul italian examineaza posibilitatea ca alte planete sa fie locuite, evocand unele opinii importante in acest sens.

 

Citeste mai departe...
 

Ufologie si clarificari Teologice

Imprimare E-mail
joi, 09 ianuarie 2014

 Monsignorul Corrado Balducci (1923-2008) a fost unul dintre cei mai cunoscuti si mai respectati teologi italieni, membru al Curiei ("guvernului") de la Vatican, membru al Congregatiei pentru Evanghelizarea Popoarelor ("Propaganda Fide") si prieten personal al Papei Ioan Paul II. Expert in demonologie si parapsihologie, el a fost timp de mai multi ani exorcistul-sef al Arhidiecezei de Roma si a servit Sfantul Scaun ca diplomat in nunciatura papala de la Washington.

Citeste mai departe...
 

Vizita în sala celor mai mari enigme românesti

Imprimare E-mail
joi, 26 decembrie 2013

 Exista realitati palpabile, dar inexplicabile ori voit ignorate, deoarece a cunoaste adevarul despre ele ar rascoli din temelii mari teorii stiintifice si chiar cunoasterea a ceea ce suntem astazi. De aceea, in cele ce urmeaza ne limitam la a prezenta zece dintre cele mai mari enigme legate de spatiul românesc – descoperiri absolut socante si incredibile, insa... unele dintre ele chiar recunoscute ca atare de cercetatori si oameni de stiinta de pe mapamond. De ce nu se vorbeste despre ele asa cum s-ar cuveni? Aici este o cu totul alta problema. Asadar, cine va dori sa creada va crede, cine nu, poate sa ia in seama doar cu titlu informativ aspecte referitoare la unele dintre aceste „minuni”.

Citeste mai departe...
 

Comentarii pe marginea "mantuirii cosmice"

Imprimare E-mail
joi, 19 decembrie 2013

 Saptamana trecuta am rezumat cateva opinii dintr-un articol al lui David Wilkinson, director asociat al Centrului pentru comunicatii crestine al colegiului St. Johns al Universitatii din Durham, privind posibile efecte asupra credintelor religioase ale descoperirii vietii si inteligentei in alte colturi ale Universului. Continuam mai jos cu alte cateva opinii, comentate in acelasi articol. Un istoric al stiintei, Colin Russell, a facut o remarca surprinzatoare. El argumenteaza ca inmultirea speculatiilor despre pluralitatea lumilor locuite din Univers, care a devenit foarte populara in secolul al XVII-lea, a insemnat o victorie a valorilor biblice asupra celor ale lui Aristotel. De ce? In Universul aristotelic, Pamantul era in centrul tuturor lucrurilor, separat de restul Universului prin orbita Lunii. Omenirea era, de asemenea, speciala intrucat eram plasati in acest centru.

Citeste mai departe...
 

Inteligentele extraterestre si confesiunile crestine

Imprimare E-mail
miercuri, 11 decembrie 2013

 Teoreticieni ai diverselor confesiuni crestine se intreaba care ar fi efectele descoperirii vietii si inteligentei in alte colturi ale Universului. Unul dintre acestia este David Wilkinson, director asociat al Centrului pentru comunicatii crestine al colegiului St. Johns al Universitatii din Durham. Intr-un articol din 2004 el sintetiza concluziile sale in aceasta privinta, concluzii pe care le rezumam in cele ce urmeaza. Pe unii ar putea sa-i surprinda faptul ca problema cautarii inteligentei extraterestre, isi are originea, in parte, si intr-o motivatie crestina. Kepler (1571-1630) a sustinut, pe baza observatiei lui Galileo ca daca planeta Jupiter avea patru sateliti (luni), aceasta trebuie de asemenea sa fie locuita.

Citeste mai departe...
 

La Rendlesham au fost calatori in timp?

Imprimare E-mail
joi, 05 decembrie 2013

 Periodic, revine in atentia celor interesati, prin noi marturii sau documente, incidentul din padurea Rendlesham, in Suffolk, la circa 150 kilometri nord-est de Londra, considerat de britanici cel mai important eveniment OZN din Regatul Unit. Aici, in 1980, doua baze militare aeriene ingemanate, Bentwaters si Woodbridge, erau inchiriate, in cadrul NATO, fortelelor aeriene americane si gazduiau un numar nedivulgat de focoase nucleare.

Citeste mai departe...
 

A existat grupul "Majestic -12"

Imprimare E-mail
miercuri, 27 noiembrie 2013

 Una dintre problemele care obsedeaza ufologii americani si ii divizeaza in tabere este existenta sau inexistenta unui grup oficial, misterios si ultrasecret, numit Majestic-12 sau MJ-12, singurul care ar avea acces la toate secretele privind prezenta extraterestra pe Pamant. In iulie 2013 si ufologul Grant Cameron a publicat opiniile sale despre acest subiect. El arata ca ideea existentei unui asemenea grup a aparut la inceputul anilor 1980, atunci cand investigatorul Bill Moore a publicat cartea de mare succes The Roswell Incident care se considera ca a fost precursorul obsesiei moderne privind accidentul de la Roswell.

Citeste mai departe...
 

Comunitatea de informatii urmareste ufologii

Imprimare E-mail
miercuri, 20 noiembrie 2013

 Robert Hastings, cel care investigheaza inca din 1973 incidentele OZN la instalatiile nucleare americane, incidente despre care am scris de mai multe ori in paginile prezentei publicatii, afirma ca agentiile de informatii ale Statelor Unite monitorizeaza activitatile investigatorilor OZN, o practica pusa in aplicare de catre CIA incepand din 1953 si care continua si astazi. Intr-un articol din iulie 2013, Hastings povesteste despre modul in care a fost el insusi supravegheat de CIA. In 1973, nu se gandea ca activitatile sale ufologice ar putea interesa comunitatea stiintifica din SUA. Pe atunci publicul considera ca singura componenta a guvernului american responsabila pentru problemele legate de OZN-uri era Air Force.

Citeste mai departe...
 

Ufologia rusa la ora actuala

Imprimare E-mail
joi, 14 noiembrie 2013

 La inceputul anului 2013, ufologul polonez Piotr Cielebias, a luat un interviu ufologului rus din generatia de mijloc, Mihail Borisovici Gershtein (foto). Acesta, nascut in Leningrad (acum Sankt Petersburg), in 1972, a lucrat timp de sapte ani (1993-2000) ca jurnalist si expert OZN in Sankt Petersburg la revista Anomalia, din 2001 a fost redactor-sef al revistei lunare electronice UFO Navigator, apoi din 2004 el este si editor executiv al editiei ruse a revistei Nexus, iar in 2002 a fost ales ca presedinte al Comisiei Ufologice a Societatii Geografice din Rusia.

Citeste mai departe...
 

Vanatoare dupa un OZN in Florida

Imprimare E-mail
miercuri, 06 noiembrie 2013

 In "revista" internet Filer's Files, din 7 august 2013 este inserata si scrisoarea unui fost militar care se prezinta cu numele de Dan Natt. In 1968, cand si-a terminat studiile, a fost declarat apt combatant. Tatal lui, care luptase ca marinar in cel de al Doilea Razboi Mondial, l-a sfatuit sa se alature marinei militare inainte de a fi recrutat in armata. La scurt timp dupa ce a urmat acest sfat, a fost trimis la la PEWR (Pinecastle Electronic Warfare Range), la 90 mile sud de Jacksonville, Florida, in rezervatia Ocala National Forest. Asa cum arata si numele, aici se afla un "poligon pentru razboiul electronic", pe care scrisoarea o descrie destul de detaliat. Misiunea principala a bazei era sa pregateasca piloti ai marinei militarei, in principal prin simulatoare.

Citeste mai departe...
 

Oficialitati engleze interesate de fenomenul OZN

Imprimare E-mail
joi, 31 octombrie 2013

 Cu catva timp in urma am inserat pe aceasta pagina incidentul OZN trait de George A. Filer III, fost maior al U.S. Air Force, ofiter de informatii si pilot cu 5000 de ore de zbor. Incidentul a fost relatat la asa-numita Audiere a Cetatenilor privind Dezvaluirea (Citizen Hearing on Disclosure), organizata, in perioada 29 aprilie - 3 mai 2013, la National Press Club din Washington. La aceasta audiere, 39 de cercetatori, activisti, lideri politici, fosti membri ai serviciilor militare si ai unor agentii guvernamentale, provenind din zece tari, au depus marturie in Washington, DC, in fata a sase fosti membri ai Congresului Statelor Unite, privind realitatea fenomenului OZN.

Citeste mai departe...
 

Musamalizarea OZN si mass-media

Imprimare E-mail
joi, 24 octombrie 2013

 Terry Hansen este un jurnalist canadian independent. In cartea sa: The Missing Times: News media complicity in the UFO cover-up, aparuta in 2001 si cu o a doua editie, electronica, in 2012, Hansen arata ca unele dintre cele mai influente organizatii americane de stiri au mentinut legaturi stranse cu structurile de informatii a SUA si au suprimat voit prezentarea completa si corecta a fenomenului OZN, invocand ratiuni de securitate nationala. Publicata dupa aproape 14 ani de investigatii, cartea lui Hansen a rezistat testului timpului prin dovezile relevante care ilustreaza relatia vicioasa care exista intre comunitatea americana de informatii si mass-media. Un exemplu ilustrativ este declaratia facuta de Joseph DeTrani, fost director al CIA pentru relatii publice: "In multe cazuri, noi (CIA) am convins reporterii sa amane, sa modifice, sa retina sau chiar sa arunce la cos povesti care ar fi putut afecta in mod negativ interesele de securitate nationala...".

Citeste mai departe...
 

Din nou despre "Zona 51"

Imprimare E-mail
joi, 17 octombrie 2013

 La inceputul lunii august 2013 agentiile de presa au difuzat stirea ca, "pentru prima oara", documente guvernamentale oficiale desecretizate din SUA recunosc existenta faimosului loc numit "Aria 51" (Zona 51), precizand ca acolo au fost realizate avioanele spion U-2, dar, spre dezamagirea unora, documentele nu fac nicio aluzie la OZN-uri. Documentele, constand din 407 pagini de texte si harti, au doar un mic numar de "redactari" (portiuni sterse). Desecretizarea, s-a efectuat in iunie 2013, la o solicitare, facuta inca in 2005, in virtutea legii libertatii de informare, de Universitatea George Washington, din capitala SUA.

Citeste mai departe...
 

Nick Pope despre venirea extraterestrilor

Imprimare E-mail
joi, 10 octombrie 2013

 Pe 17 iulie 2013 a fost dat publicitatii interviul pe care Sebastian Haley, din partea firmei GamesBeat, l-a luat lui Nick Pope, cel care a condus intre 1991 si 1994 Secretariatul 2(a) al statului major al aerului (Air Staff), de la Ministerul Apararii al Regatului Unit, secretariat responsabil cu semnalarile OZN. In acest interviu, plecand de la rolul extraterestrilor in jocurile de calculator, dar si in filme si texte SF, Pope comenta ca in constiinta publica si-au facut loc o gramada de teorii ale conspiratiei privind prezenta extraterestra pe Pamant, fiind dificil sa se separe faptele de fictiune. Unii oameni cred chiar ca filmele de la Hollywood si jocurile sunt una dintre modalitatile prin care guvernele incearca sa obisnuiasca treptat oamenii cu aceasta prezenta, intrucat daca ar spune dintr-o data intregul adevar s-ar crea panica.

Citeste mai departe...
 

Catre un Birou international OZN?

Imprimare E-mail
joi, 03 octombrie 2013

 In 2010, in best-seller-ul ei: „UFOs: Generals, Pilots and Government Officials Go On the Record” (trad. rom. „OZN: Un mister neelucidat”), jurnalista Leslie Kean a schitat proiectul unui birou, din nu mai mult de trei persoane, care ar putea tine legatura oficial cu agentiile civile si militare OZN din lumea intreaga, pentru a investiga cazurile cele mai promitatoare si sa revada, la rece, fiecare fisier privind un incident convingator OZN. In 2012, la o reuniune cu usile inchise, la care participau doar 35 de invitati, gazduita de Center for American Progress (CAP) – o comisie de experti din Washington – Kean a prezentat o informare legata de aceasta propunere.

Citeste mai departe...
 

Controverse in jurul desecretizarii dosarelor britanice OZN

Imprimare E-mail
vineri, 27 septembrie 2013

 Dupa anuntul facut pe 20 iunie 2013, care afirma ca toate documentele OZN de care dispunea Ministerul Britanic al Apararii au fost puse la dispozitia publicului si pot fi consultate pe site-ul Arhivelor Nationale, reactia ufologilor a fost amestecata si uneori ironica, oricum mult mai putin entuziasta decat reactia marelui public. Nick Pope, fost responsabil cu semnalarile OZN la Ministerul Apararii, spunea ca unii ufologi au considerat ca in multe dintre cazurile semnalate, nu s-a efectuat o investigatie corecta. Dar – spune Pope – este normal ca in cazurile evident banale, martorii sa fi primit doar un raspuns standard din partea Ministerului Apararii.

Citeste mai departe...
 

Noi comentarii privind Incidentul Rendlesham

Imprimare E-mail
joi, 19 septembrie 2013

 Scriam in numerele trecute din revista Magazin ca, pe 20 iunie 2013, s-a anuntat terminarea operatiei de desecretizare si punere la dispozitia publicului a tuturor documentelor OZN aflate in posesia Ministerului britanic al Apararii, operatie inceputa in 2008. Evident, au aparut imediat comentarii care puneau la indoiala faptul ca, in felul acesta, s-au desecretizat chiar toate fisierele cu OZN-uri. Ufologul Robert Hastings, cel care s-a evidentiat prin investigarea relatiilor dintre OZN-uri si armele nucleare scria pe 22 iunie, intr-un articol, ca disponibilizarea tuturor fisierelor OZN, ca si inchiderea biroului OZN in 2009, reprezinta "decizii calculate" ale Ministerului britanic al Apararii pentru a se preface ca nu mai este interesat de fenomenul OZN, desi numarul rapoartelor de observatii venite de la marele public din Marea Britanie a atins un nivel foarte ridicat".

Citeste mai departe...
 

Istoria dosarelor britanice OZN

Imprimare E-mail
joi, 12 septembrie 2013

 Mentionam in episoadele anterioare ca pe 20 iunie 2013 s-a anuntat terminarea operatiei de desecretizare si punere la dispozitia publicului a tuturor documentelor OZN aflate in posesia Ministerului britanic al Apararii, operatie care a tinut cinci ani si a implicat in total 209 fisiere, cu aproximativ 52.000 de pagini. Nick Pope, care a lucrat timp de 21 de ani, pana in 2006, pentru Ministerul Apararii din Regatul Unit si a condus intre 1991 si 1994 secretariatul 2(a) al statului major al aerului (Air Staff), de la acest minister, birou care avea si sarcina sa examineze rapoartele privind OZN-urile, publicase, cu putin timp inainte de terminarea operatiei de desecretizare, un articol in care dezvaluia mai multe detalii de culise ale acestui proces.

Citeste mai departe...
 

Comentarii pe marginea desecretizarii documentelor britanice OZN

Imprimare E-mail
vineri, 06 septembrie 2013

 Scriam saptamana trecuta ca pe 20 iunie 2013, s-a anuntat terminarea operatiei de desecretizare si punere la dispozitia publicului a tuturor documentelor OZN aflate in posesia Ministerului britanic al Apararii, operatie care a tinut cinci ani si a implicat in total 209 fisiere, cu aproximativ 52.000 de pagini. Anuntul a fost facut de jurnalistul Dr. David Clarke, care prezenta lucrurile ca si cum meritul operatiei i-ar apartine aproape in exclusivitate. Acest fapt, precum si comentariile ironice facute de el la adresa continutului, in buna masura banal, al dosarelor desecretizate, au iritat lumea ufologilor.

Citeste mai departe...
 

Documentele militare britanice OZN complet desecretizate

Imprimare E-mail
joi, 29 august 2013

 În 2008 Ministerul Apararii al Regatului Unit a decis desecretizarea treptata a documentelor privind fenomenul OZN, versiunile cosmetizate urmând sa fie depuse, la dispozitia oricarui doritor, la Arhivele Nationale. Am informat cu regularitate cititorii revistei Magazin asupra etapelor acestei desecretizari, ca si asupra comentariilor pe marginea informatiilor date la iveala cu fiecare ocazie. Iata ca pe 20 iunie 2013, jurnalistul Dr. David Clarke (foto), unul dintre principalii artizani ai acestei operatii, a anuntat publicarea celei de a zecea si ultime transe, acoperind perioada din 2007 pâna în 30 noiembrie 2009, când Ministerul Apararii a decis sa închida biroul sau OZN si „linia fierbinte” de raportare OZN. Prin aceasta operatie, desecretizarea tuturor documentelor britanice OZN se considera încheiata.

Citeste mai departe...
 
<< Start < Inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Inainte > Sfarsit >>

Rezultate 199 - 220 din 900

Cauta in arhiva magazin.ro
ABONAMENTE LA REVISTA MAGAZIN

Cititorii fideli ai revistei noastre au la dispozitie articolele cele mai interesante direct online, in aceasta pagina de internet. Exista, insa, si o alta categorie de cititori fideli care prefera editiile tiparite, prin care noi incercam sa ajungem in toate colturile tarii. Pentru acestia exista optiunea abonamentului, una dintre cele mai sigure si mai facile metode de a intra, saptamanal, in posesia revistei MAGAZIN.

Nu ezitati sa va abonati!

Abonamentul se poate face fie direct la redactie (pentru aceasta trebuie sa completati mandatul postal pe care il obtineti de la orice Oficiu Postal dupa modelul reprodus mai jos, achitand pentru: 1 luna 6,00 lei; 2 luni 12,00 lei; 3 luni 18,00 lei; 4 luni 24,00 lei; 5 luni 30,00 lei; 6 luni 36,00 lei), fie prin Oficiile Postale (Revista Magazin figurand la pozitia 19355 din Catalogul Publicatiilor).

CONTACT

Telefon:
021. 317. 89. 65
021. 317. 89. 66

GSM
0722. 625. 622
 
Fax
021.317. 89.65
 
Email:

Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.

Incercam astfel sa nu ii dezamagim in nici un fel pe cititorii nostri, o preocupare de la care nu am abdicat niciodata, pe parcursul ultimelor decenii.

Aboneaza-te la newsletter
Email:

Subscribe Unsubscribe
Sondaj
Cele mai noi articole
» Botii inteligenti si manipularea energetica
» Marea confruntare Kennedy-Hrusciov
» Fisiere OZN ale oficialitatilor din Noua Zeelanda
» Pastravi cu ghimbir la cuptor
» Sani mai fermi
» Supervulcanul care ne ameninta planeta
» Manastirea Moisei
» Nudul clasic si realist
» Primele tatuaje figurative ale omenirii
» Tusea este de mai multe feluri
» Leguma si leac pentru toata lumea
» Corespondenta unor amanti celebri
» Actori trisori la Hollywood
» Horoscopul saptamanii: 22-28 ianuarie 2018
» 18 ianuarie 1701 – Frederick I devine regele Prusiei
» Tema: „MUZE”
» Egiptenii au vazut o eclipsa de soare acum 3225 de ani
» Cetatea Caral si arhitectura moderna
» Italia, de la imperiu la republica
» Regulamente militare americane pentru OZN-uri
Cele mai populare articole...
» Adevarul despre pasiunile erotice ale Mariei-Tereza
» Calciul si magneziul - vitale pentru sanatate
» Tiroida, o glanda mica, probleme mari
» Sfaturile bioterapeutei Djuna
» Ce a ascuns Charles Darwin?
» Luna va disparea de pe bolta cereasca
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite (2)
» Bolile se vor auto-vindeca
» Hernia de disc, o boala la moda
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite
» Pe Marte exista viata!
» In Peru exista un loc miraculos, unic in lume: Lacul care aduce copii
» 3 pozitii de relaxare
» Viciul care duce la buna-dispozitie
» Iuda intr-un manuscris controversat
» Miracolul lumii invizibile: Lumea dupa Nilsson
» Psoriazisul, vindecat de pesti!
» Corp ceresc condamnat la moarte
» O rapire OZN in Florida
» "Teapa" gripei aviare


Arhiva: » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9