Prima pagina arrow FEMINA CLUB arrow Retete culinare
Categorii
Prima pagina
SPECTACOLUL CUNOASTERII
ISTORII UITATE
PARANORMAL
FEMINA CLUB
STAREA DE VEGHE
TERRA X
MINUNI ALE LUMII
CONSULTATII FARA PLATA
TERAPII COMPLEMENTARE
BLITZ
HOROSCOP
ASTAZI IN ISTORIE
VERIFICATI-VA CUNOSTINTELE
MAGAZIN .RO
User Menu
Avem 19 vizitatori online

Retete culinare

Retete si sfaturi culinare de la cititori.

Salata de ridiche neagra

Imprimare E-mail
joi, 26 martie 2015

 O ridiche neagra marisoara, 1 morcov mediu, maioneaza dintr-un ou, 2 linguri smantana, marar verde, sare, piper.

 Pregatim maioneza dintr-un galbenus de ou. Dam prin razatoarea cu ochiuri mici ridichea si morcovul, apoi le stoarcem bine de zeama. Tocam marunt mararul. Amestecam ridichea, morcovul, smantana, mararul cu maioneza. Se potriveste de sare si piper si se da salata la rece.

Citeste mai departe...
 

Stiuca in sos de smantana

Imprimare E-mail
joi, 19 martie 2015

 O stiuca de 600-800 g, o ceapa, 1 morcov, 100 g ciuperci, 50 g unt, 70 ml vin alb, sare, piper, o legatura patrunjel verde.

 Pentru sos: o lingurita faina, 2 galbenusuri, 3 linguri smantana, zeama de lamaie.

 Se curata stiuca si se pune intr-o cratita cu ceapa si morcovul taiate felii, sare, piper, ciupercile intregi, untul si vinul. Se fierbe 15 minute acoperit la foc potrivit. Se scoate pestele cu ciupercile, iar zeama se strecoara si se lasa sa mai scada. Preparam sosul de smantana, adaugand peste zeama oprita faina, galbenusurile, smantana si zeama de lamaie. Se bat bine pe foc apoi se trece sosul prin sita peste stiuca si ciuperci. La final se presara putin patrunjel verde.

Citeste mai departe...
 

Tarte cu peste

Imprimare E-mail
joi, 12 martie 2015

 Pentru aluat de tarta: 1 galbenus, 250 g faina, 125 g unt, 2-3 linguri apa, sare.

 Pentru umplutura: o conserva ton, o rosie, 100 g porumb din conserva, 2 linguri ulei de masline, zeama de lamâie, 3 fire ceapa verde, sare.

 Untul tinut la temperatura camerei se freaca bine cu galbenusul, un praf de sare, apoi se adauga, putin câte putin, faina si apa. Aluatul se framânta bine pâna când nu se mai lipeste de mâini. Se ung formele de tarta cu putin ulei. Se întinde aluatul, apoi se taie si se pune aluatul în forme, îmbracând si peretii. Pentru a se coace fara sa se umfle, aluatul se acopera cu folie de aluminiu. Se coace aproximativ 15-20 de minute, pâna se rumeneste. Se scot formele din cuptor si se lasa sa se raceasca.

 Pentru umplutura se amesteca bucatile de ton cu boabele de porumb, ceapa verde curatata si taiata rondele subtiri, rosiile curatate si taiate cubulete mici. Se pune uleiul de masline, zeama de lamâie si sare dupa gust. Se umplu tartele cu aceasta salata si se servesc.

Citeste mai departe...
 

Creveti la gratar cu sos de usturoi

Imprimare E-mail
vineri, 06 martie 2015

 15-16 creveti nedecorticati, 2-3 linguri ulei, 6 catei usturoi, 1-2 linguri zeama de lamaie, sare, piper, patrunjel verde.

 Se spala crevetii in apa rece si se lasa la scurs. Inainte de a pune crevetii pe gratarul incins se stropesc cu zeama de lamaie, ulei si se presara putina sare si piper. Se lasa crevetii pe gratar cate 2 minute pe fiecare parte. Usturoiul se piseaza bine si se face o pasta adaugand putin ulei si amestecand pana la incorporarea acestuia. Se condimenteaza cu sare si piper, se adauga si 2-3 picaturi zeama de lamaie si se pune patrunjelul verde tocat marunt. Crevetii se servesc calzi cu sos.

Citeste mai departe...
 

Ciuperci cu piept de curcan

Imprimare E-mail
joi, 26 februarie 2015

 600 g piept de curcan dezosat, 1 kg ciuperci, 500 g rosii, 2 linguri ulei, 4 cepe, sare, patrunjel verde.

 Pieptul de curcan se taie bucati, se inabusa cu ceapa, sare si ciupercile curatate si taiate felii. Se adauga o ceasca de apa fierbinte iar cand pieptul de curcan este pe jumatate fiert se adauga rosiile taiate in sferturi, verdeata si se lasa sa scada. Se serveste cu smantana si patrunjel verde maruntit deasupra.

Citeste mai departe...
 

Muschi de porc cu sos de mere si legume sote

Imprimare E-mail
joi, 19 februarie 2015

 Pentru muschi: 1 muschi de porc de 1 kg, 200 ml vin alb, o crenguta rozmarin, o lingura condiment pentru carne de porc, praf de usturoi, boia de ardei, piper, 3 linguri miere, o lingura otet balsamic.

 Pentru sosul de mere: 2 mere mari acrisoare, o lingura zahar brun, 50 ml vin alb.

 Pentru garnitura: 500 g legume (mazare, morcov, conopida, broccoli), 50 g unt, o lingurita condiment pentru legume.

 Intr-un bol se amesteca bine condimentele si amestecul rezultat se presara peste muschi. Se pune muschiul in folie de aluminiu si se asaza intr-o tava, apoi se adauga si vinul alb. Se lasa in cuptorul incins 30-40 minute. Se scoate muschiul din folie si se glazureaza cu mierea diluata cu otetul balsamic. Se da din nou la cuptor pentru 10-15 minute, ca sa se rumeneasca. Cât sta muschiul in cuptor, se pregateste sosul de mere. Merele se curata si se taie cubulete mici. Se soteaza in unt pâna incep sa se inmoaie. Se adauga zaharul brun si se lasa pe foc inca 2 minute. Compozitia se mixeaxa, se adauga sosul din tava si se da intr-un clocot. Legumele se calesc in unt atât cât sa nu se inmoaie, apoi le asezonam cu condimentul pentru legume. Dupa gust, mai putem adauga sare si piper.

Citeste mai departe...
 

Ciuperci pane

Imprimare E-mail
vineri, 13 februarie 2015

 1 kg ciuperci mari, 2 oua, 3 linguri faina, 5 linguri pesmet condimentat, sare, piper, patrunjel.

 Ciupercile se taie în felii groase de 1 cm, se condimenteaza bine si se lasa acoperite 10 minute. Se trec apoi prin faina, prin ouale batute bine si, în final, prin pesmet. Se prajesc în ulei sau în unt bine încins. Înainte de a fi servite, se asaza pe un platou si se presara patrunjel taiat marunt.

 

Citeste mai departe...
 

Conopida ŕ la Richelieu

Imprimare E-mail
joi, 05 februarie 2015

 100 g svaiter ras, o conopida, o lingurita sare, 50 ml lapte, 100 g ciuperci, 100 g sunca fiarta.

 Pentru sos Bechamel: 100 g unt, 100 g faina, 500 ml lapte, 1 galbenus, zeama de lamâie.

 Se fierbe conopida in apa clocotita cu sarea si laptele. Se lasa sa se raceasca, se taie in doua la mijloc, in sens transversal, se pune in tava prima jumatate, apoi un rând de svaiter ras, un rând de ciuperci taiate julien, un rând de svaiter ras, un rând de sunca taiata ca taiteii, iarasi un rând de svaiter si iarasi sunca, se pune deasupra jumatatea cealalta de conopida si se face un sos Bechamel, care se drege cu un galbenus de ou. Cine doreste poate pune si zeama de lamâie. Se toarna deasupra, se da aproximativ cinci minute la cuptor.

Citeste mai departe...
 

Paste carbonara cu dovlecel

Imprimare E-mail
joi, 29 ianuarie 2015

 2 dovlecei, 100 g parmezan ras, 300 g paste penne, 200 g bacon, o legatura cimbru proaspat, piper macinat, ulei de masline, sare de mare, 2 galbenusuri, 3 linguri smântâna pentru gatit.

 Smântâna se amesteca bine cu galbenusurile, 50 g parmezan ras si piper macinat. Dovlecelul se curata de coaja, se taie pe lung in doua jumatati, apoi in sferturi. Se curata toate partile de seminte si se taie dovlecelul baghete groase de aproximativ 0,5 cm si lungi de 3-4 cm. Baconul se taie bucatele, iar cimbrul se curata de pe crengute. Se pun pastele la fiert si se lasa sa fiarba, amestecând din când in când, conform instructiunilor de pe cutie. Intr-o tigaie mare se pune ulei de masline si se prajeste baconul pâna devine crocant. Dupa ce s-a prajit, se adauga dovlecelul si cimbrul. Se amesteca din când in când si se lasa pe foc pâna ce dovlecelul s-a rumenit usor, fara a deveni insa prea moale. Când este gata si dovlecelul, se trage tigaia de pe foc. Imediat, in tigaie, peste dovlecel si bacon, se adauga pastele fierte si scurse, se amesteca, apoi se adauga sosul de smântâna, restul de parmezan ras si un polonic din apa in care au fiert pastele. Se amesteca bine, pentru ca sosul sa ajunga pe toate pastele. Se pipereaza bine si se servesc fierbinti.

Citeste mai departe...
 

Varza acra cu carne si smântâna

Imprimare E-mail
duminică, 25 ianuarie 2015

 2 kg varza acra, 700 g carne de porc, 2 cepe, o legatura marar, 2 linguri ulei, 1/2 lingurita cimbru, sare, piper boabe, 100 ml smântâna, 2 linguri bulion de rosii.

 Carnea se portioneaza si se pune intr-o cratita, in ulei incins. Se lasa la foc mic, acoperita, iar dupa 2 minute se adauga si ceapa tocata. Se lasa pâna când carnea se rumeneste. Se adauga varza tocata subtire si stoarsa de zeama, mararul tocat, cimbrul, câteva boabe de piper si apa cât sa acopere varza. Se acopera cratita si se lasa la foc mic timp de aproximativ 2 ore. Se completeaza cu putina apa din când in când. Când varza s-a fiert, se adauga bulionul diluat cu o cescuta de apa si se introduce cratita acoperita in cuptorul incins inca 20 de minute. Se serveste cu smântâna turnata deasupra.

Citeste mai departe...
 

Briose cu kaizer si ardei

Imprimare E-mail
vineri, 16 ianuarie 2015

 300 g faina, 250 g kaiser, 1 ardei gras verde, 1 plic drojdie uscata, 120 g unt, 5 linguri smântâna, 1 ou si 1 galbenus pentru uns, 50 g cascaval ras, sare, piper.

 Intr-un castron mare se amesteca faina, drojdia, untul, smântâna, un ou, ardeiul curatat, taiat cubulete si jumatate din kaizerul taiat cuburi. Se potriveste de sare si piper, dupa gust si se lasa apoi aluatul la dospit pentru o jumatate de ora. Formele de briose se tapeteaza cu folie pentru copt, se umplu pâna la jumatate cu aluatul preparat, se unge aluatul deasupra cu galbenusul batut, se garniseste cu câteva din cuburile de kaiser oprite, se presara cascaval ras si apoi se dau la cuptorul bine incins pentru aproximativ 20-30 minute. Se lasa sa se raceasca in forme, apoi se scot.

Citeste mai departe...
 

Cus-cus cu legume

Imprimare E-mail
duminică, 11 ianuarie 2015

 

O cana cus-cus, o cana apa, 4 linguri ulei, o ceapa, o cutie ciuperci taiate (400 g), 1 ardei gras rosu, sare, piper.

Se pune la fiert apa cu doua linguri ulei si putina sare. Când incepe sa clocoteasca se opreste focul, se pune cus-cus-ul si apoi se acopera cu un capac pentru câteva minute. Se curata, se spala si se toaca ceapa si ardeiul gras. Se scurg ciupercile din conserva dupa ce se dau printr-un jet de apa. Intr-o tigaie adânca se pun 2 linguri cu ulei la incins, se adauga ceapa, ardeiul si se lasa sa se inmoaie. Dupa ce s-au calit se pun ciupercile, apoi cus-cus-ul si se mai lasa 3 minute pe foc. La sfârsit se potriveste de sare si piper.

Citeste mai departe...
 

„Sporturi” de sezon: shopping-ul, decorarea casei si... gatitul

Imprimare E-mail
joi, 18 decembrie 2014

 Cine ar putea marturisi ca este inactiv sau sedentar in aceasta perioada? Orele petrecute acasa pentru curatenie, cursele de kilometri (sau aproape) la cumparaturi, instalarea si decorarea bradului, du-te-vino din bucatarie (cu vinul, curcanul si sampania, cu prajiturelele...) toate nu-s altceva decat activitati fizice.

Citeste mai departe...
 

Pulpa de curcan cu piure de avocado

Imprimare E-mail
joi, 18 decembrie 2014

 O pulpa de curcan, 1 avocado, o lamaie verde, cateva seminte de rodie, 4 linguri smantana, 3 linguri sos de soia, 3 linguri sos chili, o lingurita boia de ardei, oregano, rozmarin, sare, piper.

 Din sosul de soia, sosul chili, zeama de la jumatate de lamaie, cateva seminte de rodie, rozmarin si oregano se face o marinata in care punem pulpa de curcan data cu sare, piper si unsa cu boia de ardei si se lasa 30 de minute la marinat. Intr-o tava unsa cu ulei se pune carnea de curcan, o cana cu apa si cateva frunze de patrunjel tocate marunt si se da la cuptor pentru 30-35 minute. Din avocado curatat, smantana si o lingurita de nucsoara se face un piure. Pe o farfurie se pune piureul de avocado, pulpa de curcan si se decoreaza cu seminte de rodie, felii de lime si frunze mici de lamaita.

Citeste mai departe...
 

Ceapa umpluta cu carne de vita

Imprimare E-mail
joi, 11 decembrie 2014

 300 g carne tocata, 8 cepe rosii mari, 2 linguri orez, o lingura pasta de rosii, o legatura patrunjel verde, sare, piper, 1 ou, 50 ml ulei de masline, 1 pahar vin sec alb

 Ceapa se curata, se spala, apoi, cu ajutorul unei lingurite se scoate miezul, asa incat sa ramana doar doua foi exterioare. Miezul se foloseste pentru umplutura. Carnea, miezul de ceapa si patrunjelul verde se dau prin masina de tocat. Se adauga orezul spalat, pasta de rosii, sarea, piperul si apoi oul. Se amesteca totul bine, omogenizandu-se compozitia. Se pune cate putin ulei de masline in fiecare ceapa, apoi se umple cu amestecul de carne. Se asaza intr-un vas cu capac pentru cuptor. Peste cepe se toarna si restul de ulei de masline, dupa care se adauga vinul sec alb. Se acopera vasul si se tine la cuptor pana ce sosul scade aproape in totalitate. Cand a scazut sosul, se indeparteaza capacul si se mai lasa inca 10 minute, pana ce carnea se va rumeni frumos.

Citeste mai departe...
 

Frigarui de pui cu ghimbir

Imprimare E-mail
sâmbătă, 06 decembrie 2014

 1 piept de pui,  ardei gras (rosu si galben), ceapa, 4 linguri ulei de masline, 2 linguri sos de soia, 2 catei de usturoi, o jumatate lamaie, o bucata ghimbir (cat o nuca), piper, cimbru, rozmarin, maghiran.

 Pieptul de pui se taie cubulete. Intr-un vas se pun ierburile aromatice, piperul macinat, usturoiul zdrobit si ghimbirul ras si se amesteca bine cu uleiul de masline, sosul de soia si zeama de lamaie. In acest amestec se pune pieptul de pui la marinat pentru o ora sau chiar se poata lasa peste noapte). Ardeiul gras si ceapa se taie patratele cam de marimea cuburilor de carne. Pe un bat de frigaruie se infige o bucata de ardei galben, apoi carne, apoi ceapa si ardei rosu, din nou carne si tot asa pana cand se umple betigasul. Frigaruile astfel obtinute se pun pe grilul incins unde le lasam aproape 10 minute, intorcandu-le din cand in cand si ungandu-le cu zeama de la marinata.

Citeste mai departe...
 

Ficat de porc in sos

Imprimare E-mail
joi, 27 noiembrie 2014

 500 g ficat de porc, 3 cepe mari, 3 catei de usturoi, 300 g rosii in suc, o lingura pasta de tomate, sare, piper, busuioc, ulei.

 Ficatul se pune in apa rece si se lasa aproximativ 10 minute, dupa care se spala pana nu mai iese sange si se lasa la scurs. Se pune pe foc o cratita cu apa iar cand s-a incalzit se adauga bucatile de ficat si se lasa sa fiarba cateva clocote. O tigaie cu putin ulei se infierbanta iar cand s-a incalzit se pune ceapa tocata, se lasa sa se caleasca 1-2 minute, dupa care se adauga putina apa, pasta de tomate si se dau in clocot. Dupa aceea se pun rosiile tocate, sucul de rosii, ficatul, sare, piper si busuioc dupa gust. Se lasa sa fiarba la foc mic pana se formeaza un sos. La final se adauga usturoiul pisat si se mai lasa putin pe foc.

Citeste mai departe...
 

Pulpa de porc in sos de rosii

Imprimare E-mail
sâmbătă, 22 noiembrie 2014

 1 kg pulpa de porc fara os, 3 linguri pasta de tomate, 100 ml apa, sare, piper, busuioc, rozmarin, 4 catei de usturoi, 100 ml ulei, 100 ml suc de rosii, boia de ardei iute.

 Se spala carnea si se scurge pe un prosop asorbant, apoi se taie ca pentru snitele si se cresteaza putin, se condimenteaza cu sare si piper. Usturoiul se piseaza. Se amesteca pasta de tomate cu condimentele, apa si sucul de rosii. Se asaza carnea intr-o tava, se adauga pasta de tomate, uleiul, usturoiul si se lasa la cuptor pâna se patrunde.

Citeste mai departe...
 

Piept de curcan cu pere

Imprimare E-mail
joi, 13 noiembrie 2014

 4 felii piept de curcan, o para, 80 g fulgi de migdale, 80 g zahar, 2 felii pâine, sare, piper, legume (broccoli, conopida, morcov, pastârnac, mazare, porumb boabe), 200 g migdale, o esenta rom, 2 linguri zahar brun.

 Pieptul de curcan se bate bine, se condimenteaza si se prajeste pe gratar. Cele doua felii de pâine si para taiata feliute, se pun pe gratar si se rumenesc. Legumele se gatesc la aburi. Se ia o felie de piept de curcan, se asaza pe ea o felie de para si se ruleaza. Pe un platou se asaza feliile de pâine, pe ele rulourile si de jur-imprejur legumele. Intr-o tigaie se pun zaharul si migdalele, se lasa sa se topeasca un pic zaharul, se adauga esenta de rom, zaharul brun si se amesteca pâna se obtine un sos mai gros. Sosul astfel obtinut se presara peste pieptul de curcan si legume. Se decoreaza apoi cu câtiva fulgi de migdale.

Citeste mai departe...
 

Perisoare din carne de curcan

Imprimare E-mail
duminică, 09 noiembrie 2014

 Pentru perisoare: 350 g piept de curcan dat prin masina, 50 g orez, 1 morcov ras, 1 ou, 50 g pesmet, sare.

 Pentru sos: 1 morcov, 2 linguri smantana, 1/2 ceapa sau una mai mica, 2 linguri ulei de masline, o lingurita amidon de porumb, patrunjel verde.

 Se amesteca bine compozitia pentru perisoare, se modeleaza perisoarele, care se fierb in apa cu sare. Sosul se pregateste astfel: se pune uleiul la incins, se calesc ceapa si morcovul taiate. Se adauga o cana de supa in care au fiert perisoarele si se lasa pana se inmoaie morcovul. Se adauga smantana, se leaga cu amidon si se pun perisoarele in sos. Se mai dau in 2 clocote. La final se presara patrunjel verde.

Citeste mai departe...
 

Budinca de malai cu branza de vaci

Imprimare E-mail
duminică, 02 noiembrie 2014

 300 g branza de vaci, 300 g smantana, 5 oua, 2 pahare malai, 1 pahar faina, o lingura zahar, o lingurita rasa sare, 1/2 pachet praf de copt, o lingurita zeama de lamaie, o lingura unt.

 Se freaca branza de vaci cu galbenusurile puse pe rand, se adauga smantana, sarea, zaharul, faina, praful de copt si malaiul cernut. Dupa ce amestecul este bine omogenizat, se incorporeaza si albusurile batute spuma. Compozitia obtinuta se toarna intr-o tava unsa bine cu unt si se introduce in cuptorul incins la foc potrivit, aproximativ 40-45 minute. Cand budinca este frumos rumenita si se desprinde usor de marginea tavii este gata.

Citeste mai departe...
 

Supa de linte cu cârnati

Imprimare E-mail
joi, 23 octombrie 2014

 3 cârnati polonezi, 2 morcovi, o ceapa, o telina, 2 catei usturoi, patrunjel verde, 250 g linte rosie, 2 linguri ulei, 400 g rosii din conserva, 2 foi de dafin, 2 cuburi concentrat de vita, 1 1/2 litri apa, sare, piper.

 Se încinge uleiul si se prajesc cârnatii taiati felii, amestecând din când în când. Se scot din cratita si lasa pe un servet de hârtie pentru a absorbi uleiul. În uleiul din tigaie se adauga morcovii curatati si taiati cubulete, ceapa curatata si tocata fin, usturoiul zdrobit, telina curatata si taiata marunt si patrunjelul tocat fin. Se lasa la calit 5 minute, la foc moderat. Peste ele se adauga lintea, rosiile taiate marunt, foile de dafin, apa, cuburile de concentrat de vita si feliile de cârnati. Când începe sa clocoteasca se reduce focul, se acopera si se fierb pâna este gata fiarta lintea. La sfârsit, se presara patrunjel proaspat si se serveste calda.

Citeste mai departe...
 
<< Start < Inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Inainte > Sfarsit >>

Rezultate 177 - 198 din 2180

Cauta in arhiva magazin.ro
ABONAMENTE LA REVISTA MAGAZIN

Cititorii fideli ai revistei noastre au la dispozitie articolele cele mai interesante direct online, in aceasta pagina de internet. Exista, insa, si o alta categorie de cititori fideli care prefera editiile tiparite, prin care noi incercam sa ajungem in toate colturile tarii. Pentru acestia exista optiunea abonamentului, una dintre cele mai sigure si mai facile metode de a intra, saptamanal, in posesia revistei MAGAZIN.

Nu ezitati sa va abonati!


Abonamentul se poate face direct la redactie prin:
- expedierea unui mandat postal la orice Oficiu Postal, dupa modelul reprodus mai jos;
- plata in urmatoarele conturi bancare pentru client Casa Editoriala "Magazin" S.R.L. (CUI: RO1571838):
1) RO74BACX0000003000160000 Unicredit Tiriac
2) RO24RNCB0072049689850001 B.C.R.
- la orice Oficiu Postal din tara (Revista Magazin figurand la pozitia 19355 din Catalogul Publicatiilor).

PRETURILE ABONAMENTELOR sunt urmatoarele:
- 1 luna: 6,00 lei
- 2 luni: 12,00 lei
- 3 luni: 18,00 lei
- 4 luni: 24,00 lei
- 5 luni: 30,00 lei
- 6 luni: 36,00 lei

Cititorii din strainatate pot contracta abonamente, achitand contravaloarea abonamentului dorit (50 euro sau 70 $, un abonament pe sase luni; 25 euro sau 35 $, un abonament pe trei luni) in conturile societatii, enumerate mai sus.

CONTACT
Telefon:
0722. 625. 622
021. 317. 89. 65
Email:
Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.
Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.

Incercam astfel sa nu ii dezamagim in nici un fel pe cititorii nostri, o preocupare de la care nu am abdicat niciodata, pe parcursul ultimelor decenii.

Aboneaza-te la newsletter
Email:

Subscribe Unsubscribe
Sondaj
Cele mai noi articole
» Pasi spre omul invizibil si padurea luminoasa
» O confruntare dramatica a Razboiului Rece
» Extraterestri sau efecte speciale?
» Crema de sunca
» Ten stralucitor
» Se vede mai bine din avion
» Orase mauritane stravechi
» Poet al nudului feminin
» Descifrarea Manuscrisului Voynich
» AVC – de la confuzie la moarte
» Isus, cu statut de refugiat
» Totul despre filmele de Oscar: „Vacanta la Roma”
» Horoscopul saptamanii: 23-29 iulie 2018
» 19 iulie 1890 – S-a nascut George al II-lea al Greciei
» Tema: „DANSUL”
» Zaharul, dusmanul din farfurie
» Lunetistii, arma secreta contra Wehrmacht
» Dezvaluirile unui senator despre OZN-uri
» Cartofi cu branza
» Cuburi „magice”
Cele mai populare articole...
» Adevarul despre pasiunile erotice ale Mariei-Tereza
» Calciul si magneziul - vitale pentru sanatate
» Tiroida, o glanda mica, probleme mari
» Sfaturile bioterapeutei Djuna
» Ce a ascuns Charles Darwin?
» Luna va disparea de pe bolta cereasca
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite (2)
» Bolile se vor auto-vindeca
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite
» Hernia de disc, o boala la moda
» Pe Marte exista viata!
» In Peru exista un loc miraculos, unic in lume: Lacul care aduce copii
» 3 pozitii de relaxare
» Viciul care duce la buna-dispozitie
» Iuda intr-un manuscris controversat
» Miracolul lumii invizibile: Lumea dupa Nilsson
» Psoriazisul, vindecat de pesti!
» Corp ceresc condamnat la moarte
» O rapire OZN in Florida
» "Teapa" gripei aviare


Arhiva: » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9