Prima pagina arrow FEMINA CLUB arrow Retete culinare
Categorii
Prima pagina
SPECTACOLUL CUNOASTERII
ISTORII UITATE
PARANORMAL
FEMINA CLUB
STAREA DE VEGHE
TERRA X
MINUNI ALE LUMII
CONSULTATII FARA PLATA
TERAPII COMPLEMENTARE
BLITZ
HOROSCOP
ASTAZI IN ISTORIE
VERIFICATI-VA CUNOSTINTELE
MAGAZIN .RO
User Menu
Avem 19 vizitatori online

Retete culinare

Retete si sfaturi culinare de la cititori.

Friptura de porc cu ghimbir

Imprimare E-mail
marţi, 19 ianuarie 2016

 350 g carne porc macra, 3 linguri sos de soia, 2 linguri sake sau vin alb sec, 2 lingurite ghimbir dat pe razatoare, 2 linguri ulei.

 Se taie carnea in bucatele subtiri. Se pun bucatile de porc intr-un bol. Se rade ghimbirul si de adauga la carne, cu sosul de soia si sake (sau vin alb). Se lasa 10 minute, dar nu mai mult ca sa nu se intareasca feliile de porc. Se adauga uleiul in tigaie si când s-a infierbântat se adauga bucatile de carne având grija sa nu se suprapuna. Se adauga restul de sos din bol si se mai prajeste 1-2 minute.

Citeste mai departe...
 

Carne de vita la cuptor cu legume

Imprimare E-mail
duminică, 10 ianuarie 2016

 400 g carne vita, 1 cartof, 1 morcov, 1 pastrârnac, o ceapa, 1/2 telina, 400 g ciuperci, 3 catei usturoi, busuioc, cimbru, piper alb, oregano, ulei masline, suc de rosii, 100 ml vin alb, 100 ml apa.

 Carnea se taie felii si se condimenteaza cu busuioc, cimbru, oregano si piper alb. Se lasa la frigider 2 ore. Legumele se curata si se taie in bucati potrivite. Intr-un vas de Jena se pune putin ulei, se pune carnea, ceapa taiata rondele si usturoiul taiat felii. Se adauga cartoful, morcovul, pastârnacul si telina. Deasupra se pun ciupercile taiate jumatati, peste care se toarna suc de rosii, vinul, apa si se dau la cuptor. Se lasa pâna carnea devine frageda.

Citeste mai departe...
 

„Toate femeile sunt printese”

Imprimare E-mail
marţi, 29 decembrie 2015

 Unul dintre cei mai apreciati creatori de moda, Elie Saab, a fost surprins de gazetari intr-o zi speciala din viata sa. Atunci când, alaturi de Claude, sotia sa sarbatoreau 25 de ani de casatorie. „In ciuda renumelui dobândit, Elie este mereu barbatul pe care l-am cunoscut intâia oara, la 17 ani, in atelierul sau. El era gentil, galant si mai ales sarmant”... marturiseste sotia sa. La rândul sau Elie Saab se destainuie: „nu sunt barbatul care sa priveasca tot timpul inapoi. Dar, pentru mine sotia si copiii mei sunt repere absolute in viata mea”.

Citeste mai departe...
 

Muschi de porc invelit in bacon

Imprimare E-mail
duminică, 27 decembrie 2015

 1 muschi de porc, 2 felii de bacon, coasta de porc proaspata, câteva crengute de cimbrisor proaspat, ulei de masline, sare, 2 pahare vin alb sec, piper, unt, usturoi, cimbru uscat.

 Se fac câteva „buzunare” in muschi cu un cutit ascutit si in ele se pun câtiva catei de usturoi si bucatele de unt. Se sareaza si se pipereaza. Pe muschi se pun câteva crengute de cimbru proaspat, apoi se infasoara cu feliile de bacon, se leaga bine cu ata alimentara.

 Se pune intr-o tava mai inalta ulei de masline si apoi muschiul impreuna cu coastele (sarate si piperate). Se presara deasupra cimbru uscat si, din loc in loc, se pun bucatele mici de unt si câtiva catei de usturoi. Daca nu aveti tava cu capac, puteti acoperi cu folie de aluminiu. Se baga tava in cuptorul incins in prealabil si se lasa la foc potrivit, o ora. 

 Dupa aceea se adauga 2 pahare cu vin alb, se acopera la loc si se mai lasa la cuptor inca o ora, pâna când muschiul devine fraged si rumen.

 

Ghiveci frantuzesc

Imprimare E-mail
joi, 17 decembrie 2015

 2 vinete, 4 dovlecei, 5-6 rosii, 2 cepe, 1 ardei gras rosu, 1 morcov, 2 catei de usturoi, 2 linguri ulei, sare, piper.

 Vinetele se taie cuburi, se presara sare si se lasa asa 10 minute. Ceapa se taie marunt, iar celelalte legume se taie cuburi. Se pun toate intr-un vas la cuptor, se adauga usturoiul si vinetele, se presara cu sare si piper. Se toarna uleiul si se lasa amestecul la cuptor pentru 40 minute.

Citeste mai departe...
 

Varza de Bruxelles cu crenvursti

Imprimare E-mail
joi, 10 decembrie 2015

 450 g varza de Bruxelles, o ceapa, 3 morcovi, o cutie rosii in bulion, 5 crenvursti de pui, maghiran, tarhon, oregano.

 Ceapa si morcovul, curatate si spalate, se taie marunt si se pun la calit cu un pic de ulei. Se adauga apoi o cescuta cu apa si se lasa sa fiarba. Când legumele sunt fierte se adauga varza de Bruxelles si se lasa la fiert. Se pun si rosiile, maghiranul, tarhonul si oregano. La sfârsit se adauga crenvurstii taiati bucatele si se mai lasa câteva minute, apoi se serveste.

Citeste mai departe...
 

Piure de dovleac cu carne de curcan

Imprimare E-mail
vineri, 04 decembrie 2015

 1 dovleac potrivit, 200 g ciuperci, 2 cepe, 300 g carne de curcan tocata, o lingura faina, 50 ml vin rosu, coaja rasa de la o portocala, 1/2 legatura rozmarin, 1/2 legatura maghiran, 1/2 legatura coriandru, sare, piper, 50 g unt.

 Dovleacul se fierbe la aburi aproximativ 40 de minute. Intre timp se taie ciupercile si ceapa fideluta, se amesteca bine cu ierburile tocate marunt si se pun la calit in unt. Se adauga carnea de curcan tocata si faina dizolvata in vin. Dovleacul se paseaza bine, se adauga coaja rasa de la o portocala si se amesteca in compozitia de ciuperci. Se toarna intr-o tava unsa cu unt si presarata cu pesmet si se da la cuptor, la foc potrivit, pentru 45 minute.

Citeste mai departe...
 

Rulada din carne de porc

Imprimare E-mail
joi, 26 noiembrie 2015

 500 g carne tocata de porc, 3 oua, 2 felii paine, patrunjel verde, sare, piper, 100 g fistic prajit.

 Painea se inmoaie in lapte si se da prin masina de tocat. Patrunjelul se taie foarte marunt. Toate ingredientele se pun intr-un castron si se bat cu o lingura de lemn. Compozitia obtinuta se pune pe o folie de aluminiu unsa cu putin ulei, apoi se adauga fisticul prajit din loc in loc si se ruleaza. Rulada se pune astfel la cuptor la foc potrivit aproximativ 15 minute. 

Citeste mai departe...
 

File de pangasius in sos de portocale

Imprimare E-mail
joi, 19 noiembrie 2015

 1 kg file pangasius, 2 portocale, o lamaie, 100 g unt, condimente pentru peste.

 Se curata fileul de peste de grasime si se taie in bucati mai mici portocalele, iar lamaia se curata de coaja cu ajutorul unui cutit, incercand pe cat posibil sa se elimine toata partea alba. Se taie apoi felii. Se asaza pe o folie de aluminiu o bucata de peste, apoi doua felii de portocala si una de lamaie, se adauga un cubulet de unt, se condimenteaza si se impacheteaza in folie. Se pun pachetelele cu pestele in tava cu partea cu untul in sus, se adauga o cana cu apa si se dau la cuptor, la foc potrivit aproximativ 40 minute, timp in care se intorc si pe partea cealalta. Cand sunt gata, se scoate pestele din folie si se toarna deasupra sosul care s-a format.

Citeste mai departe...
 

Crap cu legume la cuptor

Imprimare E-mail
duminică, 15 noiembrie 2015

 1 kg crap, 250 g rosii cherry, 150 ml vin alb, 4 morcovi, 3 ardei galbeni, 3 ardei kapia, o ceapa rosie, o lamâie, o legatura patrunjel, condimente pentru peste, usturoi, piper, rozmarin, sare.

 Crapul se curata, se taie in doua pe lungime si apoi in felii mai mari. Pestele astfel pregatit se condimenteaza, apoi se freaca fiecare felie de peste cu amestecul de usturoi, rozmarin, piper si se asaza intr-un vas. Se lasa pestele in acest amestec 30 de minute. Legumele se curata, se spala si se taie rondele. Se ia câte o felie de peste si se pune peste ea câte o rosie cherry si o jumatate de felie de lamâie, care se prind cu scobitori. Intr-un vas termorezistent stropit cu ulei de masline se pune un strat de legume, apoi se adauga rulourile de crap, vinul si câteva frunze de patrunjel. Se acopera vasul, dupa care se da la cuptor pentru 20 de minute. In final, se mai lasa vasul inca 20 de minute, fara capac.

Citeste mai departe...
 

Orez cu fidea

Imprimare E-mail
vineri, 06 noiembrie 2015

 O cana fidea, 1/4 cana unt, 2 1/2 apa, o cana orez cu bobul lung, sare, piper, 1 cub de supa de gaina.

 Fideaua se rupe in bucati mici si se prajeste in putin ulei pana devine maronie, dupa care adaugam orezul si untul. Dupa 2 minute punem si restul ingredientelor. Intr-o oala se pun la fiert la foc potrivit timp de 14 minute, dupa care se ia de pe foc si se amesteca bine cu furculita. Se pune capacul si se mai lasa 5-10 minute. Se poate adauga si patrunjel tocat.

Citeste mai departe...
 

Orez cu fidea

Imprimare E-mail
vineri, 06 noiembrie 2015

 O cana fidea, 1/4 cana unt, 2 1/2 apa, o cana orez cu bobul lung, sare, piper, 1 cub de supa de gaina.

 Fideaua se rupe in bucati mici si se prajeste in putin ulei pana devine maronie, dupa care adaugam orezul si untul. Dupa 2 minute punem si restul ingredientelor. Intr-o oala se pun la fiert la foc potrivit timp de 14 minute, dupa care se ia de pe foc si se amesteca bine cu furculita. Se pune capacul si se mai lasa 5-10 minute. Se poate adauga si patrunjel tocat.

Citeste mai departe...
 

Melci cu ton si legume

Imprimare E-mail
joi, 29 octombrie 2015

 Pentru aluat: 500 g faina, 200 ml lapte caldut, 25 g drojdie, busuioc, ulei, sare.

 Pentru umplutura: o conserva de ton, 2 ardei grasi, 2 ardei kapia, 2 rosii, 2 morcovi, o ceapa, o legatura patrunjel, 1 ou, o lingura gris, masline verzi, ulei de masline, sare, piper.

 Intr-un bol se pune faina, busuiocul, sarea si se amesteca. Drojdia se dizolva cu putin lapte caldut, apoi se adauga peste faina, se pune uleiul, restul de lapte caldut si se framânta pâna se obtine un aluat care nu se mai prinde de mâini. Se acopera vasul cu un servet de bucatarie si se tine la cald aproximativ 40 de minute. Legumele spalate si curatate se taie marunt si se calesc in putin ulei de masline. Tonul se scurge din uleiul propriu. Dupa ce s-au calit legumele se lasa la racit, apoi se adauga tonul, oul batut, o lingura cu gris si se amesteca bine compozitia. Se intinde o foaie de aluat, deasupra se pune un strat din aceasta compozitie si se ruleaza usor. Din ruloul obtinut se taie felii care se pun intr-o tava tapetata cu hârtie de copt. Se unge fiecare rulou cu galbenus de ou si se da la cuptor pentru aproximativ 35-40 minute.

Citeste mai departe...
 

Sufleu de conopida

Imprimare E-mail
joi, 22 octombrie 2015

 O conopida de aproximativ 500 g, 3 oua, 400 ml lapte, 3 linguri faina, 60 g unt, 200 g cascaval, putin pesmet, sare.

 Se desface conopida in buchetele mici, care se fierb in apa cu sare. Se lasa sa se raceasca si se prepara sosul. Untul se incinge, se pune faina si se amesteca energic, sa nu formeze cocoloase. Se adauga putin câte putin laptele, amestecând mereu. Se potriveste de sare, se adauga nucsoara macinata si se lasa la foc mic sa fiarba. Se pune cascavalul ras si se amesteca. Se lasa sa se raceasca, apoi se adauga galbenusurile pe rând, amestecând bine dupa fiecare. La sfârsit se pun albusurile batute spuma tare si se amesteca usor. Se unge un vas cu unt, apoi se tapeteaza cu pesmet. Se adauga buchetelele de conopida, se toarna amestecul cu oua si deasupra se presara putin cascaval ras deasu-pra. Se da la cuptor, la foc mic, aproximativ 30 de minute.

Citeste mai departe...
 

Tocanita de ciuperci

Imprimare E-mail
luni, 19 octombrie 2015

 1 kg ciuperci, 2 cepe, 1 pahar suc rosii, o legatura patrunjel, 2 linguri faina, sare, piper, boia.

 Se curata ciupercile, se opresc doar palariile. Se lasa sa se scurga, apoi se calesc in ulei. Se scot din ulei si se pun deoparte. Se pot folosi si piciorusele, dar sunt mai aratoase asa. Se toaca marunt ceapa si se caleste in doua linguri ulei pana devine sticloasa. Se adauga sucul de rosii, sare, piper si se completeaza cu o cana de apa. Se lasa sa fiarba. Spre sfarsit se pun ciupercile si se lasa sa mai dea in cateva clocote. Se face un rantas din faina si apa rece care se toarna peste sos, amestecand continuu sa nu faca cocoloase. Se mai da intr-un clocot apoi se opreste focul si se presara patrunjel verde tocat marunt.

Citeste mai departe...
 

Muschiulet de miel in sos de mustar

Imprimare E-mail
joi, 08 octombrie 2015

 2-3 muschiuleti de miel.

 Pentru marinata: o lingurita boabe de mustar, 1/2 lingurita chimen, 1 catel usturoi, 1 fir rozmarin, o lingura mustar, 3 linguri ulei de masline, sare, piper.

 Pentru sos: o lingura ulei de masline, câteva frunze de salvie, 2 fire rozmarin, 3-4 catei usturoi, 100 ml vin, 1 cub de unt.

 Pentru marinata se pun boabele din chimen si de mustar la prajit intr-o tigaie. Când sunt gata, se piseaza alaturi de 1 catel de usturoi intr-un mojar. Se adauga rozmarin tocat, mustarul, uleiul de masline si se potriveste de sare si piper. Se amesteca bine si se pune marinata peste muschiuletii de miel, dupa ce i-am zvântat bine cu servete de hârtie. Se lasa carnea la marinat timp de 1 ora, in frigider. Dupa aceea se incinge gratarul foarte bine si se pun muschiuletii de miel sa se friga. Când sunt gata, se pregateste si sosul de ierburi si vin. Uleiul de masline  si untul se incing intr-o tigaie. Se adauga cateii de usturoi intregi, frunzele de salvie si cele de rozmarin si se lasa pe foc 10-15 minute, pâna se inmoaie. Se toarna vinul peste ierburi si, eventual, un strop de zeama de lamâie. Sosul rezultat se toarna peste muschiuletii de miel si se servesc imediat.

Citeste mai departe...
 

Vinete umplute cu crema de branza

Imprimare E-mail
joi, 01 octombrie 2015

 2 vinete mai mari, o cutie crema de branza, 200 g cascaval ras, 120 g unt, 2 oua, 2 linguri ulei masline, seminte de susan, sare, piper.

 Vinetele se spala si se taie in doua, longitudinal, avand grija sa le intepam coaja din loc in loc. Se ung cu ulei de masline si se dau la cuptor pentru 20-25 minute, iar cand sunt gata, cu ajutorul unei linguri le scoatem miezul, asa incat coaja sa nu se rupa. Intr-un bol se pun miezul de vinete, crema de branza si jumatate din cascavalul ras, ouale, sare si piper dupa gust si se amesteca bine toate ingredientele. Intr-o tava unsa cu unt se asaza coaja de vinete in care se toarna compozitia de crema de branza, apoi se presara cealalta jumatate din cantitatea de cascaval ramasa. Pe deasupra se presara seminte de susan. Se lasa tava la cuptor pentru 10-15 minute, pana se topeste cascavalul.

Citeste mai departe...
 

Perisoare cu legume

Imprimare E-mail
joi, 24 septembrie 2015

 2 cepe, 3 catei usturoi, 2 ardei grasi, 3 linguri ulei, 200 g pulpa de rosii, 2 linguri pasta de rosii, pudra de chili, oregano, sare, piper.

 Pentru perisoare: 500 g carne tocata de porc, o ceapa, 2 catei usturoi, 3 oua,
2 linguri pesmet, patrunjel verde, sare, piper.

 Se amesteca bine carnea tocata cu ceapa taiata marunt, cateii de usturoi zdrobiti, ouale, pesmetul, patrunjelul verde, sare si piper dupa gust. Din compozitie se modeleaza perisoare. Intr-o oala se pune apa cu sare si când începe sa fiarba se adauga perisoarele. Când sunt gata, se scot, se pun deoparte si se acopera pâna se folosesc. Se toaca ceapa si se caleste in ulei încalzit, se adauga usturoiul zdrobit, ardeii taiati cuburi, pudra de chili dupa gust si se lasa putin sa se caleasca toate. Se adauga pulpa de rosii si pasta de rosii, se pun perisoarele in sos si se lasa sa fiarba aproximativ 10 minute împreuna. Se potriveste de oregano, sare si piper dupa gust. La final se poate adauga patrunjel verde tocat.

 

Citeste mai departe...
 

Ghebe in sos de vin

Imprimare E-mail
vineri, 18 septembrie 2015

 1 kg ghebe, 2 cepe, ulei, 6 catei usturoi, 2 linguri bulion, sare, 200 ml vin rosu, 1 1/2 cana apa.

 Se spala ghebele in cateva ape si se lasa sa se scurga. Se curata ceapa, se spala si se taie marunt, apoi intr-o tigaie se caleste cu ulei. Se adauga bulionul si se mai lasa un minut pe foc. Se pun ghebele in tigaie, iar deasupra se adauga apa si se lasa sa fiarba. Dupa ce scade apa se adauga usturoiul taiat marunt, vinul si se lasa sa fiarba la foc mic, amestecand din cand in cand. Dupa ce a scazut aproape tot vinul, se potriveste de sare si se serveste.

Citeste mai departe...
 

Galuste de curcan cu sos de smantana

Imprimare E-mail
joi, 10 septembrie 2015

 Pentru perisoare: 350 g piept de curcan tocat, 50 g orez, 1 morcov ras, 1 ou, 5 linguri pesmet, sare.

 Pentru sos: 1 morcov, 2 linguri smantana, o ceapa mica, 2 linguri ulei, o lingurita amidon de porumb.

 Se amesteca bine compozitia pentru perisoare, se modeleaza „bilutele”, care se fierb in apa cu sare. Se pregateste sosul astfel: se pune uleiul la incins, se calesc ceapa impreuna cu morcovul taiat mai maricel. Se adauga o cana cu supa in care au fiert perisoarele si se lasa pana se inmoaie morcovul. Se adauga smantana, se leaga cu amidon si se adauga perisoarele in sos. Se mai dau in 2-3 clocote. Se servesc cu patrunjel verde tocat.

Citeste mai departe...
 

Piept de pui cu smantana

Imprimare E-mail
joi, 03 septembrie 2015

 1 piept de pui, o paine, o cana cu lapte, 2-3 linguri de smantana, sare, piper, 1 castravete murat.

 Pieptul de pui se pune la fiert in putina apa cu sare. Dupa ce este gata, se scurge de apa si se toaca bine cu masina de tocat, impreuna cu cateva felii de paine inmuiate in putin lapte si stoarse apoi. Castravetele se toaca marunt. Intr-un bol se amesteca smantana cu carnea, castravetele, sare si piper. Se pastreaza la rece pana o servim.

Citeste mai departe...
 

Ardei copti cu smantana

Imprimare E-mail
joi, 27 august 2015

 8 ardei kapia, 3 oua, 200 g smantana, 4 catei usturoi, 4 linguri faina, 100 ml ulei pentru prajit, sare.

 Ardeii se coc, se presara cu sare si se lasa acoperiti 30 de minute, dupa care se curata si se dau prin faina amestecata cu 2 oua. Se prajesc ardeii in uleiul incins in asa fel incat coditele sa ramana afara. Se pregateste un sos cu smantana, usturoiul taiat feliute fine, 1 ou si sare dupa gust. Ardeii se asaza intr-un vas in asa fel incat cozile sa ramana afara, apoi se toarna sosul si se da la cuptor pentru 20 de minute.

Citeste mai departe...
 
<< Start < Inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Inainte > Sfarsit >>

Rezultate 133 - 154 din 2180

Cauta in arhiva magazin.ro
ABONAMENTE LA REVISTA MAGAZIN

Cititorii fideli ai revistei noastre au la dispozitie articolele cele mai interesante direct online, in aceasta pagina de internet. Exista, insa, si o alta categorie de cititori fideli care prefera editiile tiparite, prin care noi incercam sa ajungem in toate colturile tarii. Pentru acestia exista optiunea abonamentului, una dintre cele mai sigure si mai facile metode de a intra, saptamanal, in posesia revistei MAGAZIN.

Nu ezitati sa va abonati!


Abonamentul se poate face direct la redactie prin:
- expedierea unui mandat postal la orice Oficiu Postal, dupa modelul reprodus mai jos;
- plata in urmatoarele conturi bancare pentru client Casa Editoriala "Magazin" S.R.L. (CUI: RO1571838):
1) RO74BACX0000003000160000 Unicredit Tiriac
2) RO24RNCB0072049689850001 B.C.R.
- la orice Oficiu Postal din tara (Revista Magazin figurand la pozitia 19355 din Catalogul Publicatiilor).

PRETURILE ABONAMENTELOR sunt urmatoarele:
- 1 luna: 6,00 lei
- 2 luni: 12,00 lei
- 3 luni: 18,00 lei
- 4 luni: 24,00 lei
- 5 luni: 30,00 lei
- 6 luni: 36,00 lei

Cititorii din strainatate pot contracta abonamente, achitand contravaloarea abonamentului dorit (50 euro sau 70 $, un abonament pe sase luni; 25 euro sau 35 $, un abonament pe trei luni) in conturile societatii, enumerate mai sus.

CONTACT
Telefon:
0722. 625. 622
021. 317. 89. 65
Email:
Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.
Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.

Incercam astfel sa nu ii dezamagim in nici un fel pe cititorii nostri, o preocupare de la care nu am abdicat niciodata, pe parcursul ultimelor decenii.

Aboneaza-te la newsletter
Email:

Subscribe Unsubscribe
Sondaj
Cele mai noi articole
» Pasi spre omul invizibil si padurea luminoasa
» O confruntare dramatica a Razboiului Rece
» Extraterestri sau efecte speciale?
» Crema de sunca
» Ten stralucitor
» Se vede mai bine din avion
» Orase mauritane stravechi
» Poet al nudului feminin
» Descifrarea Manuscrisului Voynich
» AVC – de la confuzie la moarte
» Isus, cu statut de refugiat
» Totul despre filmele de Oscar: „Vacanta la Roma”
» Horoscopul saptamanii: 23-29 iulie 2018
» 19 iulie 1890 – S-a nascut George al II-lea al Greciei
» Tema: „DANSUL”
» Zaharul, dusmanul din farfurie
» Lunetistii, arma secreta contra Wehrmacht
» Dezvaluirile unui senator despre OZN-uri
» Cartofi cu branza
» Cuburi „magice”
Cele mai populare articole...
» Adevarul despre pasiunile erotice ale Mariei-Tereza
» Calciul si magneziul - vitale pentru sanatate
» Tiroida, o glanda mica, probleme mari
» Sfaturile bioterapeutei Djuna
» Ce a ascuns Charles Darwin?
» Luna va disparea de pe bolta cereasca
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite (2)
» Bolile se vor auto-vindeca
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite
» Hernia de disc, o boala la moda
» Pe Marte exista viata!
» In Peru exista un loc miraculos, unic in lume: Lacul care aduce copii
» 3 pozitii de relaxare
» Viciul care duce la buna-dispozitie
» Iuda intr-un manuscris controversat
» Miracolul lumii invizibile: Lumea dupa Nilsson
» Psoriazisul, vindecat de pesti!
» Corp ceresc condamnat la moarte
» O rapire OZN in Florida
» "Teapa" gripei aviare


Arhiva: » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9