Prima pagina arrow FEMINA CLUB arrow Retete culinare 26 Sep 2017
Categorii
Prima pagina
SPECTACOLUL CUNOASTERII
ISTORII UITATE
PARANORMAL
FEMINA CLUB
STAREA DE VEGHE
TERRA X
MINUNI ALE LUMII
CONSULTATII FARA PLATA
TERAPII COMPLEMENTARE
BLITZ
HOROSCOP
ASTAZI IN ISTORIE
VERIFICATI-VA CUNOSTINTELE
FORUM
STIRI
BILETE DE AVION
PROGRAM TV
FELICITARI
VREMEA
PROGRAM CINEMA
MAGAZIN .RO
DESPRE NOI
CONTACT
User Menu
Avem 3 vizitatori online

Retete culinare

Retete si sfaturi culinare de la cititori.

Perisoare de curcan cu sos de smantana

Imprimare E-mail
joi, 07 septembrie 2017

Pentru perisoare: 350 g piept de curcan tocat la masina, o mana orez, 1 morcov ras, 1 ou, o mana pesmet, sare.

 Pentru sos: 1 morcov, 2 linguri smantana, o ceapa mica, 2 linguri ulei, o lingurita amidon de porumb.

 Se amesteca bine compozitia pentru perisoare, se modeleaza bilutele, care se fierb in apa cu sare. Se pregateste sosul astfel: se pune uleiul la incins, se calesc ceapa si morcovul taiat mai maricel. Se adauga o cana cu supa in care au fiert perisoarele si se lasa pana se inmoaie morcovul. Se adauga smantana, se leaga cu amidon si se adauga perisoarele la sos. Se mai dau in doua clocote. La final se presara patrunjel verde tocat.


Citeste mai departe...
 

Coltunasi cu sfecla rosie si branza de capra

Imprimare E-mail
joi, 07 septembrie 2017

 Pentru aluat: 500 g faina, 2 oua, ½ lingurita sare, apa calda, piure de la o sflecla rosie coapta.

 Pentru umplutura: 250 g branza de capra, 1 ou, 1 varf cutit praf de nucsoara, o lingurita gris.

 Se amesteca faina, piureul de sfecla rosie, sarea si ouale, apoi se toarna apa calduta (aproximativ o cana). Se framanta pana nu se mai lipeste de maini. Compozitia trebuie sa fie mai putin vartoasa, ca sa se poata intinde usor. Se intinde o foaie subtire, de 2-3 mm, care se taie in patrate. Se amesteca intr-un bol branza de capra cu oul, grisul si nucsoara. Se pune pe fiecare patrat o lingurita cu branza si se formeaza triughiuri sau dreptunghiuri prin presarea marginilor cu furculita sau cu mana. Se pun la fiert in apa clocotita cu sare aproximativ 35 minute, la foc moderat. Ca sa nu se dezlipeasca, nu trebuie sa folositi multa faina cand intindeti foaia si inainte de a pune branza sa o intoarceti invers. Se servesc calzi, alaturi de un sos de smantana sau simpli.

Citeste mai departe...
 

Cotlete de porc aromate

Imprimare E-mail
joi, 24 august 2017

 1 kg cotlet porc cu os, 200 ml sos soia, 200 ml sos picant, ghimbir, menta, busuioc, piper.

 Se condimenteaza cotletele de porc cu busuioc, menta, piper si ghimbir macinat. Se pun într-un vas si se toarna peste ele sosul de soia. Se lasa 3-4 ore la frigider. Se asaza apoi cotletele într-o tava si se toarna peste ele sosul în care a stat la marinat. Se dau la cuptor la foc iute pâna ce s-a caramelizat sosul, iar cotletele s-au rumenit usor, se toarna peste ele sosul picant. Se lasa înca 15-20 minute pâna scade sosul.

Citeste mai departe...
 

Caciuli rusesti

Imprimare E-mail
joi, 24 august 2017

 Blaturi: 4 oua, 200 g zahar, 100 ml ulei, 100 ml apa fierbinte, 250 g faina, 1 praf de copt, 1,5 lingura cacao.

 Crema: 1 plic budinca de vanilie (sau 2 linguri amidon), 2 oua, 4 linguri zahar, 350 ml lapte, o ciocolata alba, esenta de vanilie, 200 g unt.

 Glazura si decor: 100 g ciocolata cu lapte, 2 linguri ulei, 100 g nuca de cocos.

 Pentru blat se separa galbenusurile de albusuri. Galbenusurile se mixeaza cu zaharul pâna se albesc, se adauga uleiul, apa si se amesteca bine. Se adauga faina si praful de copt (cernute) si se omogenizeaza totul. Albusurile se bat spuma tare si se încorporeaza, amestecând usor. Jumatate din compozitia rezultata se toarna într-o tava (36 x 24 cm) tapetata cu hârtie de copt si se da la cuptorul preîncalzit pâna trece testul scobitorii. În compozitia ramasa se adauga cacao si se amesteca usor. Dupa ce blatul alb s-a copt, în tava se pune compozitia cu cacao si se da la cuptor. Din blaturi se decupeaza cerculete (de preferat când blatul este cald).

Citeste mai departe...
 

Cartofi cu smântâna la cuptor

Imprimare E-mail
vineri, 11 august 2017

 7-8 cartofi, 100 g unt, 100 g cascaval ras, 250 ml smântâna, sare, piper, 2 linguri faina, unt pentru uns tava.

 Cartofii se fierb in coaja, dupa care se scurg si se lasa sa se raceasca. Se curata coaja si se taie felii subtiri. Intr-un castron se amesteca untul topit, smântâna, faina, sare, piper si o mâna de cascaval ras. Feliile de cartofi se pun in sos si se amesteca usor, dupa care se aranjeaza intr-un strat uniform in tava unsa cu unt. Se pune restul de cascaval deasupra si tava se da la cuptor circa 30 de minute, pâna când se rumeneste usor deasupra.

Citeste mai departe...
 

Supa de rosii cu brânza

Imprimare E-mail
vineri, 11 august 2017

 1,5 kg de rosii, 3 morcovi, 2 cepe, o felie telina, o lingurita zahar, ulei, sare, piper, o legatura patrunjel verde, 100 g orez, 1 ardei gras, 250 g brânza telemea.

 Rosiile se pun câteva secunde in apa clocotita. Se scot si se curata de pielita, apoi se dau pe razatoare sau se paseaza cu un robot de bucatarie. Ceapa se curata, se toaca marunt si se caleste la foc mic in putin ulei. Se adauga morcovii si telina tocate cubulete. Se mai calesc putin si se adauga un litru apa. Se lasa la fiert 10 minute. Se adauga apoi rosiile pregatite mai devreme si ardeiul tocat marunt. Se sareaza si se lasa la fiert 30-40 de minute, la foc mic. Se mai pune putina apa, daca este nevoie. Se adauga orezul fiert separat in putina apa. Se da un clocot, se pipereaza si se potriveste de sare. Se serveste rece, cu patrunjel tocat deasupra, cu cubulete de brânza telemea si pâine prajita.

Citeste mai departe...
 

Penne cu ceapa si smântâna

Imprimare E-mail
joi, 03 august 2017

 500 g penne, 300 g kaizer, 2 cepe, 3 galbenusuri, 200 ml smântâna pentru gatit, 150 g parmezan, 50 ml vin alb sec, 2 linguri ulei de masline, sare, piper macinat.

 Intr-o oala mare se pune mai multa apa la fiert. Se adauga putina sare si, când clocoteste apa, se pun pastele. Se fierb cât timp este indicat pe ambalaj. Intre timp, se amesteca smântâna lichida cu cele 3 galbenusuri si cu 100 g parmezan ras. Se adauga sare si piper macinat si se lasa deoparte. Când pastele se apropie de finalul timpului de fierbere, se incinge uleiul intr-o tigaie mare si se caleste kaizerul taiat bucatele. Când kaizerul a prins culoare se pune ceapa taiata felii. Se lasa pe foc pâna când ceapa devine translucida. Se toarna vinul si se mai lasa 1-2 minute. Se opreste o cana din apa in care au fiert pastele. Se scurg pastele si se pun peste kaizer si ceapa. Se amesteca bine si se opreste focul, apoi se toarna sosul cu ou si smântâna. Este suficienta caldura de la paste si de la kaizer pentru a obtine un sos cremos. Se mai toarna din apa fierbinte de la paste pâna când sosul este suficient de fluid. Se serveste imediat.

Citeste mai departe...
 

Cartofi cu carne

Imprimare E-mail
joi, 27 iulie 2017

 400 g carne de vaca, 500 g cartofi, 4 cepe mici, 2 linguri ulei, 2 linguri bulion, verdeata, cimbru.

 Se fierbe înabusit în ulei si putina apa carnea taiata în bucati potrivit de mari, împreuna cu ceapa. Când carnea este aproape fiarta se adauga cartofii taiati cuburi. Se lasa sa fiarba pe plita sau se dau la cuptor. Când cartofii sunt fierti se pune bulionul desfacut în putina apa, verdeata, cimbrul si eventual o foaie de dafin.

Citeste mai departe...
 

Ficatei de pui cu vin

Imprimare E-mail
joi, 13 iulie 2017

 500 g ficatei de pui, o ceapa mare, 4 linguri ulei de masline, 3 linguri vin alb, sare, piper, boia de ardei dulce.

 Se taie ceapa rondele si se asaza intr-o forma rezistenta la cuptor. Peste ceapa se asaza ficateii spalati. Se asezoneaza cu ulei si vin. Se presara sare, piper si boia dupa gust. Se introduc la cuptor pentru 20 de minute, in forma acoperita cu folie de aluminiu sau capac. In ultimele 10 minute se ia capacul pentru a se rumeni ficateii.

Citeste mai departe...
 

Conopida cu legume aromate

Imprimare E-mail
joi, 06 iulie 2017

 1 kg conopida, 3 ardei kapia, 3 gogosari, 3 ardei galbeni, 3 morcovi, 3 catei usturoi, o lingurita chimen, cateva boabe de coriandru, ulei de masline, sare.

 Conopida se desface buchetele si se pune in apa cu sare pentru 30-40 minute. Celelalte legume se curata, se spala si se taie felii. Se pun toate legumele in vasul de gatit cu aburi pentru 5-10 minute. intr-o tigaie se pune putin ulei de masline, se adauga usturoiul taiat marunt, legumele fierte la aburi, chimenul, boabele de coriandru zdrobite, apoi se condimenteaza si se lasa pe foc 3-4 minute.

Citeste mai departe...
 

Chiftele marinate cu taitei de orez

Imprimare E-mail
joi, 29 iunie 2017

 Pentru chiftele: 500 g carne tocata de porc, o felie pâine, 1 morcov, o ceapa mica, 5 catei usturoi, o legatura patrunjel verde, o lingura pesmet, 1 ou, sare, piper.

 Pentru sos: 400 ml suc rosii, 100 ml vin alb, 2 linguri otet de mere cu miere, 2 catei usturoi, sare, o lingura rasa zahar, 3 foi de dafin, piper.

 Pentru garnitura: taitei de orez.

 Pentru chiftelute, se inmoaie felia de pâine in apa, se stoarce bine, apoi se farâma bine. Se da morcovul spalat si curatat prin razatoarea mica. Se toaca ceapa si usturoiul marunt. Se pun aceste ingrediente peste carnea tocata, se adauga oul, pesmetul, sarea, piperul, patrunjelul tocat si se amesteca toate bine. Se formeaza bilute care se asaza intr-o tava. Se coc 15 minute la foc potrivit. Pentru sos, se pun intr-o tigaie sucul de rosii, vinul, usturoiul pisat si restul ingredientelor si se lasa la foc mic pentru 10-15 minute. Când este gata se adauga chiftelutele si se lasa putin pe foc. Intre timp, se pregatesc taiteii conform instructiunilor de pe ambalaj. Se servesc chiftelutele alaturi de taiteii stropiti cu sos si asezonati cu marar tocat marunt.

Citeste mai departe...
 

Tratamente cosmetice de succes

Imprimare E-mail
joi, 15 iunie 2017

Imbatranirea prematura a pielii poate fi prevenita cu conditia sa nu ignorati unele tratamente cosmetice cu elemente bogate in antioxidanti si in vitamine, mai ales vitaminele A, C sau E. Nu trebuie uitat ca fructele verii, care ne rasfata papilele gustative sunt ideale si in mastile cosmetice pentu ca elementele enumerate se regasesc in compozitia lor.

Citeste mai departe...
 

Friptura marinata din carne de porc

Imprimare E-mail
joi, 15 iunie 2017

 2 kg pulpa de porc, o ceasca smantana, o lingurita faina, sare.

 Pentru marinata: 250 ml vin alb, 100 ml otet, 2 cepe, 1 morcov, 1 patrunjel, 3 catei de usturoi, o frunza de dafin, frunza de telina, 10 boabe piper, sare.

 Se pun la fiert, pentru marinata, vinul, otetul, ceapa si morcovul taiate felii, usturoiul, un fir de patrunjel, o frunza de dafin, una de telina, sare, cateva boabe de piper. Se asaza carnea intr-un vas. Se toarna deasupra marinata racorita si se tine o zi intorcand carnea de cateva ori, pe o parte si pe alta. Cu doua ore si jumatate inainte de masa se scoate carnea din marinata, se scurge bine si se pune intr-o tava la cuptor fara nimic altceva, sa se rumeneasca pe o parte si pe alta. Dupa o jumatate de ora, se toarna marinata deasupra, cu tot ce se afla in ea si se lasa sa fiarba inabusit inca o jumatate de ora, ungand din cand in cand cu zeama din tava. Daca scade prea mult se mai adauga putina apa. Cand friptura este gata, se scoate si se tine la cald. Sosul din cratita se scurge de grasime si se mai lasa sa dea cateva clocote cu 2 linguri de apa si un varf de cutit de piper. Separat se amesteca o ceasca de smantana cu un varf de lingurita de faina, se adauga sosul trecut prin sita si se lasa sa mai dea un clocot pe masina.

Citeste mai departe...
 

Cotlete de mânzat cu sunca

Imprimare E-mail
joi, 08 iunie 2017

 5-6 cotlete, 300 g sunca, 2 linguri unt, o ceapa, 3-4 linguri sos de rosii, o lingurita mustar.

 Se scot oasele de pe cotlete si carnea se pune sa se prajeasca in unt fierbinte, pe ambele parti. Sunca se taie felii groase si se prajesc pe ambele parti. Se scot feliile de carne din tigaie, se pun pe o farfurie. Se prepara un sos din ceapa tocata marunt, piper, 1 lingurita cu unt, 2 linguri cu vin, 3-4 linguri pasta de tomate, 1 lingurita de mustar, 2-3 linguri zeama de carne si se fierbe. Se trece sosul prin sita, apoi se toarna peste carnea din farfurie.

Citeste mai departe...
 

Pastravi cu ghimbir si miere

Imprimare E-mail
joi, 01 iunie 2017

 2 pastravi, o legatura patrunjel, 2-3 catei mari de usturoi, o bucatica ghimbir proaspat (2 cm), o lingura miere, 2 lamâi, sare, piper.

 Pestele se spala, se usuca, se sareaza si se pipereaza. Se umple burta pastravului cu patrunjel proaspat si se asaza intr-o tava cu putina apa. Se da la cuptor, la foc potrivit, pâna se coace. Intre timp, se pregateste sosul care se toarna peste peste. Intr-un bol se amesteca zeama de la o lamâie cu miere, usturoiul tocat si ghimbirul ras fin. Cu acest amestec se unge pestele, iar restul de sos se toarna in tava, astfel incât sa se patrunda si pe dedesubt. Se stinge cuptorul si se mai lasa pastravii in cuptorul fierbinte inca 5 minute.

Citeste mai departe...
 

Ghiveci cu carne de vita

Imprimare E-mail
luni, 29 mai 2017

 500 g carne de vita, 2-3 linguri de ulei, 3-4 cartofi, 1 morcov, 2 ardei, 2 cepe, fasole verde si mazare, cateva buchetele de conopida, 3-4 rosii (sau pasta de rosii), smantana, 1 ou, sare, piper, patrunjel verde.

 Se spala carnea, se taie in bucati potrivite si se pune intr-o cratita cu ulei pentru a se rumeni putin. Se adauga cepele taiate pestisori, morcovi taiati rondele, ardeii fideluta. Ulterior se adauga cartofii taiati cubulete, mazarea si fasolea verde. Se completeaza cu doua pahare de apa (sau zeama de carne), se sareaza, pipereaza si se lasa sa fiarba la foc mic, apoi se pune la cuptor, sa scada bine. Cu zece minute inainte de a scoate ghiveciul de la cuptor se adauga oul batut cu smantana, iar la sfarsit, verdeata.

Citeste mai departe...
 

Orez cu piept de curcan si portocale

Imprimare E-mail
luni, 29 mai 2017

 250 g orez, 625 ml supa, 300 g piept curcan, o lingura alune prajite, 100 g mazare fiarta, 1-2 fire praz, 2 portocale, 3 linguri ulei, curry, sare, piper.

 Se caleste orezul intr-o lingura de ulei. Se adauga 500 ml supa, curry (dupa gust) si se fierbe 20 minute. Se taie carnea feliute si prazul rondele. Se desfac portocalele. Carnea se prajeste in ulei incins impreuna cu sarea, piperul si prazul. Se adauga alunele, portocalele, orezul si mazarea. Se amesteca si se dau in 2-3 clocote.

Citeste mai departe...
 

Supa rece de linte

Imprimare E-mail
luni, 29 mai 2017

 500 g linte, 1,5 litri apa, o ceapa, 3 catei usturoi, o lingura cimbru, otet de mere.

 Se spala lintea aleasa si se pune de seara in apa. A doua zi se pune la fiert cu 1,5 litri apa si ceapa. Se lasa sa fiarba aproximativ 2 ore si jumatate. Cand lintea este aproape fiarta se adauga sare, usturoiul si cimbrul, se lasa sa mai dea cateva clocote. Se strecoara si se acreste cu otet dupa gust.

Citeste mai departe...
 

Ficat pane

Imprimare E-mail
joi, 25 mai 2017

 500 g ficat de vitel, 1 ou, 3-4 linguri faina, lapte sau apa minerala, sare.

 Se transeaza ficatul. Din faina, ou, lapte sau sifon, putina sare, se face un aluat un pic mai gros ca cel pentru clatite. Se introduc feliile de ficat in compozitie si se prajesc in ulei incins.

Citeste mai departe...
 

Spaghete picante cu ton

Imprimare E-mail
joi, 27 aprilie 2017

 O conserva ton in suc propriu, 3 fire ceapa verde, o cana suc de rosii, ½ lingurita ardei iute macinat, 1 vârf cutit scortisoara, busuioc uscat, sare, ulei de masline, parmezan.

 Ceapa se curata, se spala si se taie rondele. Din partea verde se opresc 2 linguri pentru decor, iar restul se pune la calit in putin ulei de masline. Când ceapa s-a inmuiat se adauga ardeiul iute macinat si praful de scortisoara, apoi sucul de rosii, busuiocul, si se lasa 10 minute sa fiarba. Se pune si tonul scurs de zeama si se mai lasa 15 minute sa se imbine aromele. Pastele se pun separat la fiert, iar când sunt gata, se scot intr-o strecuratoare, se trec printr-un jet de apa rece, apoi se lasa la scurs. La final, se potriveste sosul de sare, apoi se pune peste pastele fierte si se amesteca. Deasupra se presara ceapa verde oprita si parmezan ras.

Citeste mai departe...
 

Spaghete cu carne

Imprimare E-mail
joi, 20 aprilie 2017

300 g spaghete, 2 linguri ulei, o ceapa, 1 morcov, 1 ardei gras, 1/2 ardei iute, 1 ardei kapia copt, 400 g ciuperci proaspete, 150 g cârnati afumati, 300 g carne tocata, 4 rosii, sare, 2 catei de usturoi pisati, piper, boia iute, 1/2 lingurita busuioc uscat, 1/2 lingurita oregano uscat, 30 g unt, 250 g cascaval.

 Spaghetele se pun la fiert in apa cu sare. Intr-o tigaie mai mare se incinge uleiul si se caleste ceapa taiata marunt cu ardeiul gras taiat felii si ardeiul iute taiat rondele fine. Se adauga cârnatul afumat taiat marunt si carnea tocata, apoi rosiile, ciupercile, morcovii si ardeiul copt, toate tocate felii. Se pune usturoiul, piper, boia iute, busuioc, oregano si se potriveste de sare. Se lasa sa fiarba incet, la foc mic. Spaghetele fierte al dente se scurg de apa si se amesteca bine cu untul. Se asaza spaghetele intr-un vas, deasupra se pune tot continutul tigaii si se acopera totul cu cascavalul ras. Se lasa la cuptor 20 de minute, la foc iute, pâna când cascavalul este rumenit.

Citeste mai departe...
 

Peste afumat pe pat de legume

Imprimare E-mail
joi, 20 aprilie 2017

 1 macrou afumat, 3-4 rosii cherry, 500 g ciuperci, o vânata, 1 morcov, 1 dovlecel, 2 linguri pasta de tomate, piper, dafin, lamâie.

 Intr-o tigaie, se calesc in ulei, ciupercile taiate felii, vânata, dovlecelul si morcovul taiate cubulete, dupa care, se adauga o ceasca de apa, pasta de tomate, condimentele si se lasa la fiert, pâna iese uleiul deasupra. Separat, se taie pestele si se amesteca bine cu rosii cherry, taiate cubulete, dupa care, se condimenteaza cu ulei de masline, zeama de lamâie si piper. Se pune intr-un vas zacusca de ciuperci si apoi deasupra pestele.

Citeste mai departe...
 
<< Start < Inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Inainte > Sfarsit >>

Rezultate 1 - 22 din 2136

Cauta in arhiva magazin.ro
ABONAMENTE LA REVISTA MAGAZIN

Cititorii fideli ai revistei noastre au la dispozitie articolele cele mai interesante direct online, in aceasta pagina de internet. Exista, insa, si o alta categorie de cititori fideli care prefera editiile tiparite, prin care noi incercam sa ajungem in toate colturile tarii. Pentru acestia exista optiunea abonamentului, una dintre cele mai sigure si mai facile metode de a intra, saptamanal, in posesia revistei MAGAZIN.

Nu ezitati sa va abonati!

Abonamentul se poate face fie direct la redactie (pentru aceasta trebuie sa completati mandatul postal pe care il obtineti de la orice Oficiu Postal dupa modelul reprodus mai jos, achitand pentru: 1 luna 6,00 lei; 2 luni 12,00 lei; 3 luni 18,00 lei; 4 luni 24,00 lei; 5 luni 30,00 lei; 6 luni 36,00 lei), fie prin Oficiile Postale (Revista Magazin figurand la pozitia 19355 din Catalogul Publicatiilor).

CONTACT

Telefon:
021. 317. 89. 65
021. 317. 89. 66

GSM
0722. 625. 622
 
Fax
021.317. 89.65
 
Email:

Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.

Incercam astfel sa nu ii dezamagim in nici un fel pe cititorii nostri, o preocupare de la care nu am abdicat niciodata, pe parcursul ultimelor decenii.

Aboneaza-te la newsletter
Email:

Subscribe Unsubscribe
Sondaj
Cele mai noi articole
» Spre o generatie a copiilor modificati genetic?
» De la diversiune la dictatura
» Reincarnari?
» Farmec delicat
» Perisoare de curcan cu sos de smantana
» Vitrina cu jucarii horror
» Arcul de Triumf din Paris
» Lumea sub lupa
» Celebra, dar... necunoscuta
» Tigareta electronica, pericol public
» Laptisorul de matca, elixirul vietii
» Un subtil exercitiu de admiratie
» Cand starurile debuteaza cu stangul
» Horoscopul saptamanii: 11-17 septembrie 2017
» 7 septembrie 1533 – S-a nascut Elizabeth I a Angliei
» Tema: „MUNICIPIUL CRAIOVA”
» Sperante pentru o viata mai lunga?
» O tragedie regala unica
» Cazul M.G.
» Ritualuri stravechi, cat se poate de actuale
Cele mai populare articole...
» Adevarul despre pasiunile erotice ale Mariei-Tereza
» Calciul si magneziul - vitale pentru sanatate
» Tiroida, o glanda mica, probleme mari
» Sfaturile bioterapeutei Djuna
» Ce a ascuns Charles Darwin?
» Luna va disparea de pe bolta cereasca
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite (2)
» Bolile se vor auto-vindeca
» Hernia de disc, o boala la moda
» Haremul - inchisoarea femeilor favorite
» Pe Marte exista viata!
» In Peru exista un loc miraculos, unic in lume: Lacul care aduce copii
» 3 pozitii de relaxare
» Viciul care duce la buna-dispozitie
» Iuda intr-un manuscris controversat
» Miracolul lumii invizibile: Lumea dupa Nilsson
» Psoriazisul, vindecat de pesti!
» O rapire OZN in Florida
» Corp ceresc condamnat la moarte
» "Teapa" gripei aviare


Arhiva: » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9